Ludovic Giuly #2
- Tivornya
- Capitá del Barça
Grat kis francia kakas az újabb gólért
Igaz,h csak felkészülési meccs,de akkor is... 

„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
- catalunya1
- Barça B
Tegnap ünnepelte 33. születésnapját!
Ludovic Giuly (francia)
Posztja: középpályás
Született: Lyon, 1976. július 10.
Magassága/súlya: 164 cm/62 kg
Sikerei: francia bajnok (2000), spanyol bajnok (2005, 2006), Francia Ligakupa-győztes (2003), Spanyol Szuperkupa-győztes (2005, 2006), Olasz Szuperkupa-győztes (2007), Olasz kupa-győztes (2008), Bajnokok Ligája-győztes (2006), Konföderációs Kupa-győztes (2003)
Klubjai:
1994-98 Lyon
1998-04 Monaco
2004-07 FC Barcelona
2007-08 AS Roma
2008- Paris SG
Ludovic Giuly (francia)
Posztja: középpályás
Született: Lyon, 1976. július 10.
Magassága/súlya: 164 cm/62 kg
Sikerei: francia bajnok (2000), spanyol bajnok (2005, 2006), Francia Ligakupa-győztes (2003), Spanyol Szuperkupa-győztes (2005, 2006), Olasz Szuperkupa-győztes (2007), Olasz kupa-győztes (2008), Bajnokok Ligája-győztes (2006), Konföderációs Kupa-győztes (2003)
Klubjai:
1994-98 Lyon
1998-04 Monaco
2004-07 FC Barcelona
2007-08 AS Roma
2008- Paris SG
Megint ő lőtte a győztes gólt
Még a végén az ő segitségével törik meg a Lyon győzelmi sorozatát...
Szerk: és megint gólt lőtt, de ahogy látom, le se [auto_cenzúra]. Szép...

Szerk: és megint gólt lőtt, de ahogy látom, le se [auto_cenzúra]. Szép...
Nem követem a teljesitményét, de most láttam az összefoglalót, és hogy betalált, szóval grat neki
Meg azt is csak most látom, h milyen jó a PSG, pedig tavaly majdnem kipottyantak 

-
- Az Eurobarca Anonymusa

- Blaugrana10
- Barça B
Jol tette Giuly, hogy a PSG-hez szerzodott, a Romaban nem igazan kapott jatek lehetoseget. Sok sikert neki!!! Pauletaval szep kis parost fognak alkotni 

Piramis!kleno04 írta:Giuly a PSG-be megy ez most komolyReplay írta: Ma mutatják be a PSG hivatalos oldala szerint.
Dehogy is, csak a srácok unatkoztak, és kitalálnak mindenfélét. (erről jut eszembe, lehet hogy írok egy hsz-t offba a felesleges kérdésekről...

Szerk.: a lóf* piramis!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2008.07.18. 17:08:36-kor.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Giuly a PSG-be megy ez most komolyReplay írta:Ma mutatják be a PSG hivatalos oldala szerint.Fernando írta:Már a PSG-hez igazolt?

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Ma mutatják be a PSG hivatalos oldala szerint.Fernando írta:Már a PSG-hez igazolt?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szombat este gálamérkőzéssel emlékeztek a saint-denis-i Stade de France-ban a francia labdarúgó-válogatott tíz évvel ezelőtti világbajnoki győzelmére.
A francia csapat – amelyből különböző elfoglaltság miatt hiányzott Emmanuel Petit, Patrick Vieira és Thierry Henry – 3-3-ra végzett az Arséne Wenger irányította, nemzetközi csillagokból álló együttes ellen.
A hazaiak a Barthez - Blanc, Lizarazu, Thuram, Desailly, Leboeuf, Deschamps, Karembeu, Djorkaeff, Zidane, Guivarc'h összeállításban kezdték a találkozót, a másik oldalon Zuberbühler, Couto, Hierro, Le Saux, Song, Davids, Karpin, Nakata, Butragueno, Boban és Zola lépett pályára.
A mérkőzés 3-3-as döntetlennel ért véget, a gólokat Zidane (66.), Ludovic Giuly (89.) és Bernard Diomede (90.), valamint Butragueno (25.), Pauleta (70.) és Davor Suker (89.) szerezte.
in to exile
Szerintem is jobb volt, mint nálunk az utolsó éveiben.
én is láttam pár Roma meccset, amelyiken játszott azon jól toltaSlither írta:Nem szoktam Roma meccseket nézni, de általában jókat hallottam róla idén.Ákocka írta:Úgy néz ki, a jó öreg Gyula hazatér. Nem igazán vált be a Farkasoknál. Nem tudom, mit látott benne Capello tavaly, mikor a nyár igazolásának nevezte.

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Sajnálom azért hogy elmegy! Capellora meg nem kell hallgatni azt hitte hogy ezzel most nagyot mondott!
nem kell az ő szavára adni! Szerintem a Marseilbe fog menni!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem szoktam Roma meccseket nézni, de általában jókat hallottam róla idén.Ákocka írta:Úgy néz ki, a jó öreg Gyula hazatér. Nem igazán vált be a Farkasoknál. Nem tudom, mit látott benne Capello tavaly, mikor a nyár igazolásának nevezte.

-
- Capitá del Barça
Giuly eddig nagyon jól játszik milyen cseleket csinált. Jó lenne ha a második félidőbe betalálna (ha nem másért akkor a barcas múltjáért
).

A Roma igencsak tetszetős játékot nyomat az olasz mezőnyben, rájuk is a sok technikás kp. + egy jó befejező a jellemző. Ennek ellenére ott mégis van taktika... Itt meg arra gondol Rijkaard, hogy megvannak az alapok és majd a játékosok improvizálnak? 

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Giuly a Barcelona elleni BL döntőről álmodik
2007-12-09 20:05:52
Ludovic Giuly, az AS Roma francia idegenlégiósa szeretné, ha a Bajnokok Ligája döntőjéban a volt csapata ellen léphetne pályára.
Giuly 3 év után nyáron hagyta ott a katalán klubot és igazolt a Romához.
"Mi a vágyam? Az, hogy a BL döntőjében a Barcelona ellen játszhassak, vagy legalább az elődöntőben. A Barcánál töltöttem el életem legjobb éveit."- nyilatkozta Giuly. A Ludo becenévre hallgató játékos ezalatt a három év alatt 2 bajnoki címet és egy BL-t nyert.
"Rijkaard edzései összehasonlíthatatlanok azzal, amit Spalletti végeztet itt, a Románál. Nála inkább technikai edzések folytak, míg itt sokkal több a hangsúly a taktikán. Nem Rijkaard miatt távoztam és nem is a csapattársaim miatt. Azért jöttem el, mert még élvezni akartam a futballt."
Igazából a vége a lényeg...

- Sergi
- Jugador del Barça
Szerettem ezt a fazont, valahogy mindig az egyik kedvenc rajzfilmfigurám jutott az eszembe...(gondolom itt mindenki tudja mire gondolok)
Ja meg a két legnagyobb kihagyott ziccere is örökre megmarad bennem...
Ja meg a két legnagyobb kihagyott ziccere is örökre megmarad bennem...
Neki naon megérte eligazolni az exrealos cicnhoval naon jó jobb oldalt alkotnak.
csak így továbbb.

https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
- Blest
- Jugador d'estrella
"Nagyot bukott az AS Roma
Roma-Inter 1-4 - ide is elért a front!
A Serie A-ban szombaton rendezték a hétvége legnagyobb rangadóját: a bajnoki címvédő Inter látogatott a tavalyi ezüstérmes Romához. Mindkét csapat veretlenül és 11 ponttal készült az ellenfél ellen, a 29. percben azonban eldőlt a találkozó: Giuly-piros után 11-esből gólt szerzett Ibrahimovic. "
Foci.hu
Roma-Inter 1-4 - ide is elért a front!
A Serie A-ban szombaton rendezték a hétvége legnagyobb rangadóját: a bajnoki címvédő Inter látogatott a tavalyi ezüstérmes Romához. Mindkét csapat veretlenül és 11 ponttal készült az ellenfél ellen, a 29. percben azonban eldőlt a találkozó: Giuly-piros után 11-esből gólt szerzett Ibrahimovic. "
Foci.hu
Én meg úgy tudtam hogy őt éss később pirést hívták be a válogatottba cissé lábtörése után és ő csak azért nem ment mert ha már elsőre nem hívták akko nem megy