Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem csoda, hogy az elefántok narancsban játszanak, mivel a zászlójukban az a szín is benne van. A Barcáéban nincs.G-Jay írta:Hat szerintem nagyon jo lett a mez! Foleg a hazai! Nagyon teccik! Tuti h veszek egyet majd!
Egyebkent az elefantok is narancsban tundokoltek, megse hollandok! Jo az a mez is
Jee
Hát én nem tudom.Lehet hogy rossz oldalon járok.Ez véletlenül nem a holland válogatott honlapja?Badi írta:
És mi van az idegenbeli mezzel?Azt nem mutatják?Arról valakinek egy kép vagy valami?Los Banditos írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=796&h=
mondjuk a tavaji mez is nagyon szép volt sztem,meg a tavajelőtti is.szvsz.a romának nagyon szép mezei szoktak lenni.Boixos írta:Zsolti, közben kiderült, h ez a mez, amit ünnepeltünk, egy szurkolói tervBoixos írta:nah, mit gondolsz? ÁLLAT!!!ezt akarták, de végülis nem jött össze. asszem nem sok változás van a tavalyihoz képest.
Zsolti, közben kiderült, h ez a mez, amit ünnepeltünk, egy szurkolói tervBoixos írta:nah, mit gondolsz? ÁLLAT!!!