2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És ezt milyen jól mutatta az elmúlt 2 év!!!weathered2 írta::D:D
Miaz hogy a futball nem érdekli és szarik az egészre:)
Mert elmegy bulizni amikor a következő meccse 4 honap mulva lesz???
Vagy mert 2 honapja 2 percet késett az edzésről?
hmmmm.....az ő élete a focibol áll....
Köszönjük az értékes hozzászólást, mi is szeretünk téged! Reméljük több ilyenben nem lesz részünk. Peace & loVENferkoka írta:Dinho isten lesz a Milanban..
ennyi gyökeret mint itt nagyon régen láttam..ha ez a posvány jellemzi a katalán barca drukkereket is akkor nem s csodálom h menekül onnan..szvsz szó nincs itt állandó kicsapongásokról, stb..szvsz nem bulizik többet mint más játékosok, csak mivel nem tudjátok megtartani be akarja mocskolni a katalán sajtó...egy rakás [auto_cenzúra] a vezetésetek és a legjobb játékosotokból bűnbakot csinálnak...és ti őt szidjátok mocskoljátok...szánalmas..és tárt karokkal örömmel várjuk...
Forza Milan...
Ezt te honnan veszed hogy ugyanannyit bulizik mint más focisták? Ez nem igaz sokat bulizik és ez a játéka rovására vált ahogy az is hogy sokszor nem eddzett rendesen hanem elment kondizni. Ronaldinho már kiéget és akármit mondanak egyesek már nem lesz a régi.ferkoka írta:Dinho isten lesz a Milanban..
ennyi gyökeret mint itt nagyon régen láttam..ha ez a posvány jellemzi a katalán barca drukkereket is akkor nem s csodálom h menekül onnan..szvsz szó nincs itt állandó kicsapongásokról, stb..szvsz nem bulizik többet mint más játékosok, csak mivel nem tudjátok megtartani be akarja mocskolni a katalán sajtó...egy rakás [auto_cenzúra] a vezetésetek és a legjobb játékosotokból bűnbakot csinálnak...és ti őt szidjátok mocskoljátok...szánalmas..és tárt karokkal örömmel várjuk...
Forza Milan...
Szerinted akar ő még itt játszani vagy mi egyáltalán szeretnénk ha ő itt játszana egyáltalán ezek után. Ennek a csapatnak vérfrissítés kell ahol az első dinho távozása.Gomezinho írta:Ha maradni fog akkor biztos hogy a régi Dinnyót látjuk majd!
Neked ugy tünik, hogy AKAR egyáltalán focizni még? Nekem nagyon nem. Egyébként miért vagy olyan biztos benne?Gomezinho írta:Ha maradni fog akkor biztos hogy a régi Dinnyót látjuk majd!
A próféta szóljon belőled! De sajnos kezdem úgy érezni, hogy már későGomezinho írta:Ha maradni fog akkor biztos hogy a régi Dinnyót látjuk majd!
Kár álomvilágban élni, Dinho már csak az emlékeinkben lesz a régi. Ez a lufi már kipukkadt.Gomezinho írta:Ha maradni fog akkor biztos hogy a régi Dinnyót látjuk majd!
nem. szerintem ha nem sikerül elpasszolni, akkor kölcsön lesz adva. az sem kizárt szerintem, hogy valami brazil klubnak akár, mint adriano.albicelesteX írta:Még az is lehet hogy a végén marad!!!Vagy nem?
erős játékos? : DDDDDD ...volt valaha, maradjunk ennyiben.goda06 írta:Mi az hogy hogy fogja tolerálni? Mér C.Ronaldo hogy tolerálja? sehogy csak reklamál össze-vissza. Fizikálisan Roninak nem kell panaszkodnia mert erős játékos és egy jókis edzői stábbal még formába is hozható, elvégre még csak 28 éves. Na meg a "régi" bl meccseken se nagyon okoztak neki gondot a kökemény angol védők. Ha oda menne, én nem csodálkoznék rajta ha lenne egypár jó kis éve ott.miihii írta:Ha tényleg a city lesz a befutó,arra azért kíváncsi leszek,h Ronie h fogja tolerálni,amikor az ellenfél játékosai páros lábbal ugrálnak be neki,a spori meg mutatja,h tovább...Náluk ez természetes dolog,R10 meg nem az a fajta,aki bebobálja magát a csinekbe,pedig kelleni fog.Naon különbözik az angol mentalitás az övétől,nem hiszem h oda való.Mondjuk ugyanez igaz az olaszokra is,legépelik,mint a pinty (lásd pölö materazzi).Többet lesz sérült,mint aktív játékos...
szerintem meg óriási szégyen a játékosra nézve, hogy 20milliónál többet nem akarnak adni érte.. és elsősorban önmagának köszönheti.mrmonster írta:A Berlusconi-Galliani huncutságot első kézből ismerő páros nagy taktikus. Azt hitték hogy aprópénzért meg tudják venni Dinho-t, most meg mikor látják hogy nem, elkezdenek főlényeskedő "nincs is rá szükségünk" mondatokkal pökhendiskedni. Remélem hasraesnek és Ronnie nem a Milanba megy, pedig nyilvánvaló hogy a simlis meg a kopasz azért szívesen pózolna mellette, amikor bemutatják a San Siro-ban.
Én nem akarom hogy maradjon. Semmit nem tesz annak érdekében hogy gyorsan visszatérhetne. Szerintem már ő sem akar itt játszani, és nekem ilyen játékos nem kell.Dona írta:Nagyon szeretném,ha maradna,de mint a régi Dinho térne vissza...![]()
![]()
![]()
Dinho bármit csinál is, bárhova is igazol, már sose lesz a régi.Dona írta:Nagyon szeretném,ha maradna,de mint a régi Dinho térne vissza...![]()
![]()
![]()