2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én valahogy nem tudom elképzelni hogy a Digi előbb utóbb ne adná be a derekát. Ahogy a cikkben is írták jelenős tőke bevitelre volt szükség, mert a bevételek nem az elvártak szerint alakultak. Úgyhogy én egyelőre várom a csodát!
Ennek a hírnek igazán örülök! Cambiasso nagyon hiányzott a középpályára, de az érkezésével még kevesebb esélye lesz játékperceket és rutint szerezni a fiatal Javi Pastore-nak, aki szerintem nagyon jó playa lesz, ha idősebb és tapasztaltabb lesz. Zanetti a kora ellenére adhat eyg kis stabilitást a védelemnek - a Copa America-n még, de a 4 múlva esedékes VBre már biztos nem lesz a csapatban és Samuelről is ugyanezt mondanám, ők az Interben csapattársak, nem érdemes megbontani ezt a duót / Riquelme pedig reméljük még utoljára villan egyet / Copa America szintén / és nem primadonnáskodik, mint sokszor a boca meccseken, mert röhej, néha amit csinál pl.: többször cserél cipőt, mint Madonna egy koncerten... Lavezzinek majd akkor terem babér, ha Diego Milito már nem lesz válogatott, mert a Tévez-Messi- Agüero hármas mellé beférni, hát... Amíg az idősebb Milito testvérnek jól megy és még 2-3 év lehet benne, addig nem hinném, hogy Lavezzi sok sót fog megenni a válogatottnál... Amúgy kedvelem Lavezzit, de ez a realitás.Lionel85 írta:Újra válogatott lehet Riquelme, Zanetti és Cambiasso
Már csak ezért is jól jött a kapitányváltás, olyanok térhetnek vissza, akiknek mindig is helyük volt a válogatottban. Ugyan Riquelme már nem lett fiatalabb, se gyorsabb, mint legutóbbi válogatott meccsén, ám még mindig képes lassúságát pontos passzaival orvosolni. Érdekes lehet őt újra beépíteni egy olyan csapatba, ahol már-már inkább a sebesség számít, elég ha Tévezre, Messire, Agüeróra vagy Lavezzire gondolok.
Ez remek hír!Lionel85 írta:Újra válogatott lehet Riquelme, Zanetti és Cambiasso
Már csak ezért is jól jött a kapitányváltás, olyanok térhetnek vissza, akiknek mindig is helyük volt a válogatottban. Ugyan Riquelme már nem lett fiatalabb, se gyorsabb, mint legutóbbi válogatott meccsén, ám még mindig képes lassúságát pontos passzaival orvosolni. Érdekes lehet őt újra beépíteni egy olyan csapatba, ahol már-már inkább a sebesség számít, elég ha Tévezre, Messire, Agüeróra vagy Lavezzire gondolok.
Már jóideje haknizik, semmi köze a fénykorában lévő önmagához. Csak magát figurázza ki. Egyébként az FFT szerint decemberben végleg leteszi a lantot a bajnokság befejeztével.
Arsenal és Chelsea idegenS.Agüero írta:tetszik: Tottenham haza+vendég, MU vendég, MC vendég, Pool vendég, Fulham vendég, Chelsea és Arsenal vendég meze.
nem tetszik: Everton vendég meze.![]()
![]()
Pont, h rá is igaz. Csak ő akkora játékos volt, h még némi felesleggel is jól teljesitett(lásd a Realba). A brazilos dolgot arra értettem, h "szokásuk" a brazl játékosoknak, h van némi túlsúllyuk.(Ronaldo, Ronaldinho, Adriano)Perrero írta:
na pont rá nem igaz ez a brazilos dolog, az ő pályáját a sérülések tették "tönkre". 33 évesen, lassan 34 ez nem gáz
De.S.Agüero írta: Santa Cruz nincs már ott?![]()
![]()
Ez a ManCity úgy gyűjti a csatárokat/szélsőket, mint más a bélyegeket.fcbarca0827 írta:Agyatlanhülyegyerekcsatárokegycsapatban.
Sland biztos tombolán nyerte a mezt.ab1daL írta:Itt a többi premier ligás csapat meze: http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... l-2040827/
Santa Cruz nincs már ott?Nem értem a Cityt... Tevez, Adebayor, Balotelli... És, még ott van Robinho, legalább Bellamyt eladták már. Rolling Eyes Kit is hagytam még ki? Rolling Eyes Mert, biztos van még valaki. Mr. Green
Szerintem is az Everton idegenbeli a legjobb,de a Fulham idegenbeli meze annyira nem tetsziksjd írta:Everton idegenbeli odab@szab1daL írta:![]()
A Chelsea idegenbeli se rossz, tisztára mintha hangulatvilágítása lenne
Hát igen Xavi labdájának szeme volt,mint szokottmiihii írta:http://www.youtube.com/watch?v=B527ASFO ... r_embedded#!
Itt van az összefoglaló.
Chicharito ismét betalált,nem gyengén vezeti elő a srác.Úgy tűnik SAF-nak nem romlott a szeme![]()
A végén Xavi Mester meg adott egy lézert (by NFL) Silvának,szép villanás volt.