2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Ez mekkora hülyeség...Xanthor írta:Ismét bajban az Inter, mivel Motta és Milito átigazolása tavaly nyáron szabálytalan volt a Tuttosport szerint, ugyanis Enrico Preziosi a Genoa elnöke (?) el volt tiltva az olasz szövetség által, így a transzfert semmisnek kell tekinteni. Ez befolyásolhatja megszerzett címeiket is.
(Bár ebből se lesz semmi, ahogyan az összes többi sötét Interes ügyből se...)
Mi nekünk mikor lesz az a két meccs? amit lehetett itt olvasni? A szezon után az itthon maradó játékosokkal két barátságos meccs valahol, valaki ellen.sjay írta:Azért nem semmi hogy a Red Bulls 3-1-re verte a Juvét![]()
![]()
nagy eséllyel a volt szabadrúgás-királyuk: MIHÁLYlovicstorrentkiller írta:Srácok az olasz fociban annyira nem vagyok otthon, ezért kérdezném, hogy ki lesz murinnyó utódja az internél? Vagy még nem dőlt el?
My Immortal- Evanessence (előadót nem tuti hogy jól írtam)szajko írta:Sosem tartozott a kedvenc játékosaim közé,de ez egy remek videó és a sérülés tényleg durva.Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Esetleg valaki nem tudja a zene nevét?
evanescenes-my immortalszajko írta:Sosem tartozott a kedvenc játékosaim közé,de ez egy remek videó és a sérülés tényleg durva.Charlie írta:Kis visszatekintő Totti életébe/pályafutásába, kár hogy már nem a régi fényében csillog a pályán. Az a sérülés szörnyű a videóban, összerándultam a látványtól.
C.
Esetleg valaki nem tudja a zene nevét?