Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor először Elefántcsontpart. Ha megadják a gólt, akkor is csak 50%, h behúzzák a meccset. Kamerunnak viszont még annyi sem. Szóval azért túlzás azt mondani, h a játékvezető ejtette ki őket. Ráadásul mind2 olyan szituáció volt, h centiken múlott, Hassan gólját először én is bent láttam. Szóval azért láttunk már ennél súlyosabb tévedéseket is, nem? Szóval mondhatjuk, h befolyásolták a meccseket a birói tévedések, de azt nem, h a bíró ejtette ki Kamerunt meg Elefántcsontpartot, mert ez igy messze nem igaz.Én meg nem értem ezt az egészet?Most végülis teljesen jogos és jól tette a játékvezető,h két ekkorát tévedett mert nem is kellett volna továbbjutni annak a két csapatnak?
Attól mert rosszul játszik valaki attól még a gól az gól és azt adják meg...ami meg nem gól azt ne adják meg.Ennyire egyszerű.Ezért vannak a szabályok.Ha azokat betartja a spori akkor lehetne foglalkozni azzal,h ki milyen gyengén játszott...más kérdés,h akkor nem kéne magyarázkodni mert továbbjut a csapat és senkit nem zavar ha gyenge játékkal végül odaérnek...
Szóval ja gyengén fociztak de ettől még az egyiktől elvettek egy jogos gólt a másiknak meg megadtak egy nem gólt...
Minden másodiknál konföderációs kupa van, úh az nem jó, ne rakják egy nyárra vele, viszont az eb évében, amikor ugye "csak" olimpia van, akkor jó lenne és elég lenne 4 évente ez a szánalom. Talán akkor komolyabban vennék!Fernando írta:Kb. Undorító amit csináltak. Nagyjából Algériával egy szinten utálom őket. Semmi közük nem volt a meccshez a 2. játékrészben. 1-1 kisebb helyzet. Kamerun eldönthette volna. Hát dörzsölhetik a markukat Milánóban is, az Inter főmuftijai.Rivaldo11 írta:Szép (ön)gól, meg egy fantomtalálat. Remek. Ezzel el is dőlt a dolog.
Nyer egyiptom, akik közelről nézték a 2. félidőt.
gekkodon:
Jól látod. Idén ez egy katasztrófa, félerős csapatok jöttek el, félgőzzel játszanak, akik meg nem tudnak amúgy is pocsékak. Lehet, hogy gáz a szervezés a minőség, a sérültek is hiányoznak, de ettől függetlenül ez egy kalap... kiesnek az esélyesek, bírói hibákkal, unalmas körbeverések a csoportban, szánalom. Nem értem miért kell ezért a világ meghatározó bajnokságai befolyásolni... Miért nem lehet ezt a "tornát" páratlan évek nyarán megrendezni...
Én meg nem értem ezt az egészet?Most végülis teljesen jogos és jól tette a játékvezető,h két ekkorát tévedett mert nem is kellett volna továbbjutni annak a két csapatnak?LG írta:Hogyne...csakis a bírók hibája, ugyan már. A bírók tehetnek arról is, h az elefántoknak szánalom a védelme, meg arról is, h a kameruniak fatális hibákat vétettek.Fernando írta:Azért komoly, hogy ilyen szinten, ilyen eseményen a játékvezetői hibák kiejtenek két bődületes esélyest. Elefántcsontpartot és Kamerunt. Picit felfoghatatlan.
Főleg a elefántok esetében nem értem a felháborodást, mert szó nem volt arról, h jobbak lettek volna. A védelmük olyan fos volt, h még kb. 7-8 ziccere volt az araboknak, ha komolyabb támadóik vannak, akkor nagy verést kapnak Drogbáék.
Nem értem miért kell sírni két agyonsztárolt, ugyanakkor semmit sem mutató csapatért. Inkább gondolkodjanak el, mert ezzel a fossal a Vb-n csak szenvedés vár rájuk.
Erősen rásegített a bírói nagyhatalom a búcsúhoz. Ez nem az én véleményem, hanem tény. Persze Csontpart védelme trágya, nem mondom, hogy jobbak voltak, de ettől még tény marad, hogy szabályós gólt szerzett Touré a 122. percben... Ez nem vitatárgy. Tény. Kamerunról meg annyit, hogy 1-2-ről még föl lehet állni, 1-3-ról nehezen.LG írta:Hogyne...csakis a bírók hibája, ugyan már. A bírók tehetnek arról is, h az elefántoknak szánalom a védelme, meg arról is, h a kameruniak fatális hibákat vétettek.Fernando írta:Azért komoly, hogy ilyen szinten, ilyen eseményen a játékvezetői hibák kiejtenek két bődületes esélyest. Elefántcsontpartot és Kamerunt. Picit felfoghatatlan.
Főleg a elefántok esetében nem értem a felháborodást, mert szó nem volt arról, h jobbak lettek volna. A védelmük olyan fos volt, h még kb. 7-8 ziccere volt az araboknak, ha komolyabb támadóik vannak, akkor nagy verést kapnak Drogbáék.
Nem értem miért kell sírni két agyonsztárolt, ugyanakkor semmit sem mutató csapatért. Inkább gondolkodjanak el, mert ezzel a fossal a Vb-n csak szenvedés vár rájuk.
Hogyne...csakis a bírók hibája, ugyan már. A bírók tehetnek arról is, h az elefántoknak szánalom a védelme, meg arról is, h a kameruniak fatális hibákat vétettek.Fernando írta:Azért komoly, hogy ilyen szinten, ilyen eseményen a játékvezetői hibák kiejtenek két bődületes esélyest. Elefántcsontpartot és Kamerunt. Picit felfoghatatlan.
Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy én finoman fogalmazva nem vagyok az arabok nagy barátja. Egyáltalán hidegrázásom van, mikor meglátom őket az afrika kupán. Mert oké, földrajzilag oda tartoznak, de ezen kívül semmi nem utal arra, hogy oda is valók. Nem akarok arabokat nézni egy afrika kupán. Rühellem őket, na.Fernando írta:Kb. Undorító amit csináltak. Nagyjából Algériával egy szinten utálom őket. Semmi közük nem volt a meccshez a 2. játékrészben. 1-1 kisebb helyzet. Kamerun eldönthette volna.Rivaldo11 írta:Szép (ön)gól, meg egy fantomtalálat. Remek. Ezzel el is dőlt a dolog.
Székely parasztgyerek bajusszal meg pipával. Nem hinném, hogy köze lenne Széphazánkhoz.messideco írta:Ki az a Nagy Gedo? Magyaros neve van...
Egyiptom elég jól belehúzott a végére, szegény Eto'o
Kb. Undorító amit csináltak. Nagyjából Algériával egy szinten utálom őket. Semmi közük nem volt a meccshez a 2. játékrészben. 1-1 kisebb helyzet. Kamerun eldönthette volna. Hát dörzsölhetik a markukat Milánóban is, az Inter főmuftijai.Rivaldo11 írta:Szép (ön)gól, meg egy fantomtalálat. Remek. Ezzel el is dőlt a dolog.
Én is így látom. Mintha fáradna a "vb-től írtózó", de itt villogó Egyiptom. Ha hosszabbítás lesz, Kamerun bedarálhatja a továbbjutást, mert frissebbnek tűnnek.ozsimiki írta:1.félidőben jobb volt szntem Egyiptom,+a 2.félidő legelején közel álltak a vezetéshez,de azóta Kamerun diktál,és jár közelebb a gólhoz, de eddig csak a szögletek számában tűnnek ki.
ilyenkor szokott az lenni,h az utolsó percekben szerez egy gólt Egyiptom...
legyen másképp,és döntsék el Samuék!
Én sem hinném. Etooék sem mutattak eddig semmi különöset, Egyiptom sokkal meggyőzőbben teljesített. Nigéria viszont továbbjut szvsz.ozsimiki írta:Kamerun is, remélem még holnap is,mert az azt jelenti,h ma megverik a fáraókat, bár szntem nem :Smenczel írta: Ghána még bent van.
Kamerun is, remélem még holnap is,mert az azt jelenti,h ma megverik a fáraókat, bár szntem nem :Smenczel írta: Ghána még bent van.
Ugyan már! A kapus nyaki ütőérre kapott egy könyököst, világosan látszott amikor végül is fel állt, pont ott volt az ütés nyom az ütőéren. Mikor ez az ér sérül, az agy nem kap elég oxigént, emiatt ájulás következik be. A küzdősportokban is tipikus ko pont.Rivaldo11 írta:Legalább Yaya visszatér...Komolyan mondom, létre kellene hozni Marokkó, Egyiptom, Algéria meg Tunézia részvételével az Arab kupát, az ANK-ba meg ne avatkozzanak ezek a majmok. Amikor a kapusuk fetrengett, csak nevettem a naív, aggódó kommentátoron...az araboknak még azt sem szabad elhinni, ha lőtt sebet imitálnak...biztos volt hogy folytatja.
Remélem Kamerun eltakarítja a két arab bandát.