2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
"Már jó ideje szenvedünk a családommal, és fenyegetéseket kapunk. Azt kérdezem magamtól, hogy azért, mert elnök vagyok, a családomnak miért kell szenvednie?"LG írta:Én is erre akartam célozni a kérdésemmel. De továbbmegyek, ha meg tényleg nincs semmi vaj a füle mögött, akkor meg gyáva, meghunyászkodó döntést hozott. Akármelyik verzió is az igaz, ő nem való elnöknek.neobarca írta:Biztos vagyok benne, hogy nem volt minden rendben. Lehet itt igen, de máshol nem hiszem...LG írta:Érthetetlen számomra. Ha minden rendben volt, akkor miért mondott le?
Én is erre akartam célozni a kérdésemmel. De továbbmegyek, ha meg tényleg nincs semmi vaj a füle mögött, akkor meg gyáva, meghunyászkodó döntést hozott. Akármelyik verzió is az igaz, ő nem való elnöknek.neobarca írta:Biztos vagyok benne, hogy nem volt minden rendben. Lehet itt igen, de máshol nem hiszem...LG írta:Érthetetlen számomra. Ha minden rendben volt, akkor miért mondott le?
Biztos vagyok benne, hogy nem volt minden rendben. Lehet itt igen, de máshol nem hiszem...LG írta:Érthetetlen számomra. Ha minden rendben volt, akkor miért mondott le?
Érthetetlen számomra. Ha minden rendben volt, akkor miért mondott le?Alcantara írta:Most lennék kíváncsi pár ember véleményére a témában!![]()
http://barcanoticias.blog.hu/2014/04/28" target="_blank ... _elnokenek
Érvek vannak mind2 elmélet mellett. Mindenki maga dönti el, hogy melyiket tartja hitelesebbnek.Mihu írta:Na most ide írtam jó sok mindent, de inkább kitöröltem. Ha azok a teljesen ésszerű és logikus érvek nem győztek meg arról, hogy ez nem Laportának jó, hanem Pereznek, akkor azt hiszem feleslegesen koptatom tovább a billentyűzetet...
Tök más játékosok elővásárlási joga, alapítványnak nyújtott támogatás meg az aláírási pénz mikor számított bele a vételárba bárhol is?
Az eurobarcás cikket olvasva egy szóval nem említik, hogy Cases ment volna Perezhez, ha igaz a hír, akkor ez az elnök kis magánakciója volt. De Cases nyilatkozatai alapján sem tartom valószínűnek a forgatókönyved.shutterisland írta:lehet velem van a baj, de ha hozzám odajön valaki, hogy az esküdt ellenségemmel áll harcban (cases vs barcelona) és a segítségemet, befolyásomat kérné (perez ismerettsége kellett az indítványhoz, vagy miről volt szó) akkor én is segítenék.
ahogy florentino papa is köszönte szépen, és élt a lehetőséggel.
Majd pont egy penamadridista cikkel fogsz engem meggyőzni, amikor tőlük már olvastam egy olyan cikket, amiben a Barcelona játékosait fröcsögő, veszett kutyákhoz hasonlították, és a szánalmas, sportszerűtlen, gerinctelen jelzőkkel illették őket. Hagy ne adjak már egy forintot is egy penamadridista írásra...az az oldal a madridista szurkolók legalja....Federer22 írta:Ennyi, és nem több
Számomra meg ennyi: "Szubjektív véleménynyilvánítás következik…"Federer22 írta:Ennyi, és nem több
Federer22 írta:Ennyi, és nem több
Tehát a cikkben leírtak fedik a teljes valóságot? Eléggé jól informáltak vagytok.Federer22 írta:Ennyi, és nem több