Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A tobiek igen faratak voltak, de Ronni hetek ota nem csinal semit sot mar honapok ota iden 4 jo mecs nem sok sajnos tegnap ay volt a baj Marquez rosszul jatszot nem volt szuro ember, de volt Valdes es Puyol es van 3 pontBodi írta:Xavi most segített,de már rajta is látszik,hogy fáradt,idén messze ő kapta a legnagyobb terhelést!Rapika írta:Itt látszik,h ha roninak nem megy,akkor a Barcának se megy ANNYIRA!Zsolti írta:A Getafe ellen is így játszott két hete,bár ott egy kicsit azért töbet vállalt.
Mert szerencsére segítenek a tobbiek!
Most xavi!
Xavi most segített,de már rajta is látszik,hogy fáradt,idén messze ő kapta a legnagyobb terhelést!Rapika írta:Itt látszik,h ha roninak nem megy,akkor a Barcának se megy ANNYIRA!Zsolti írta:A Getafe ellen is így játszott két hete,bár ott egy kicsit azért töbet vállalt.Bodi írta:Hár Ronnie legszebb mozdulata tegnap játékon kívül volt.![]()
Nem értem mi volt vele,ha labdát kapott,gyorsan tovább passzolta,nem mert megindulni,teljesen kivonta magát a játékból.Tőle ennél sokkal több kell!
Mert szerencsére segítenek a tobbiek!
Most xavi!
Itt látszik,h ha roninak nem megy,akkor a Barcának se megy ANNYIRA!Zsolti írta:A Getafe ellen is így játszott két hete,bár ott egy kicsit azért töbet vállalt.Bodi írta:Hár Ronnie legszebb mozdulata tegnap játékon kívül volt.![]()
Nem értem mi volt vele,ha labdát kapott,gyorsan tovább passzolta,nem mert megindulni,teljesen kivonta magát a játékból.Tőle ennél sokkal több kell!
A Getafe ellen is így játszott két hete,bár ott egy kicsit azért töbet vállalt.Bodi írta:Hár Ronnie legszebb mozdulata tegnap játékon kívül volt.![]()
Most már tényleg komolyra fordult a dolog.. Mert jövő 7en a Valencia ellen nehéz lsz ilyen játékkal... Kell a pihenő, nagyon... Meg a sérültek is h felépüljenek, mert ezt a csapat nem fogja tudni még elviselni 1 hónapig se...Barcaforever írta:én tegnap lehoztam volna a félidőben és beküldtem volna Messi-t.Szerintem többet csinált volna bár így az egést csapatot le lehetett volna hozni.Látszik h ugyanaz a 11 ember játszik má hetek óta.
Csak ne lenne hogy vaddisznó feje...eszter21 írta:Ronnie(bocsi rosszul írtamrhynn írta:A Wayne?)
Rooney szerintem nem nyerheti meg, Deco, Seva és Henry is jobb nála, Ronaldinhoról meg ne is beszéljünk. De még nagyon jó játékos lesz belőle!!!
Ronnie(bocsi rosszul írtamrhynn írta:A Wayne?
Vagy Roonie (és én őt favorizálom...)boggabor írta:En ugy gondolom a legjobnak kell kapnia es az Sevchenko vagy Deco voltBadi írta:Lényeg hogy Barca játékos kapjaredlions írta: Szerintem akkor is Deco kapja...![]()
En ugy gondolom a legjobnak kell kapnia es az Sevchenko vagy Deco voltBadi írta:Lényeg hogy Barca játékos kapjaredlions írta:Szerintem akkor is Deco kapja...HAnonymus írta:Én se értek vele egyet, én is Roninak adnám, ez nem a véleményem, hanem a közvéleményé meg a népművészeti cserépedény újságíróké... És ők döntenek...![]()
Lényeg hogy Barca játékos kapjaredlions írta:Szerintem akkor is Deco kapja...HAnonymus írta:Én se értek vele egyet, én is Roninak adnám, ez nem a véleményem, hanem a közvéleményé meg a népművészeti cserépedény újságíróké... És ők döntenek...
Szerintem akkor is Deco kapja...HAnonymus írta:Én se értek vele egyet, én is Roninak adnám, ez nem a véleményem, hanem a közvéleményé meg a népművészeti cserépedény újságíróké... És ők döntenek...
igazad van. ezt az aktuális naptári évre mérikBadi írta:Én ezzel abszolút nem értek egyet, nem véletlenül mondják pl nedvedre hogy a 2003as év aranylabdása. Mert akkor, 2003-ban érdemelte ki. nem hiszem hogyha 15 évig jó vagyok akkor összegyűlik annyi hogy megkapjamHAnonymus írta:A World Playert odaadják Ronaldinhonak a LEGJOBB 2004-ES TELJESÍTMÉNYÉRT, az Aranylabdát meg Sevcsenkó kapja AZÉRT AMIT ÉVEK ÓTA CSINÁL. De nem azért amit idén...
Sajna.![]()
Én ezzel abszolút nem értek egyet, nem véletlenül mondják pl nedvedre hogy a 2003as év aranylabdása. Mert akkor, 2003-ban érdemelte ki. nem hiszem hogyha 15 évig jó vagyok akkor összegyűlik annyi hogy megkapjamHAnonymus írta:A World Playert odaadják Ronaldinhonak a LEGJOBB 2004-ES TELJESÍTMÉNYÉRT, az Aranylabdát meg Sevcsenkó kapja AZÉRT AMIT ÉVEK ÓTA CSINÁL. De nem azért amit idén...
Sajna.
Iden is rugdusa a golokat es a Ukranokat kiviszi a VB-re bar csak az orszagnak volna ilyen csatara aki nem csinal iden semmitHAnonymus írta:A World Playert odaadják Ronaldinhonak a LEGJOBB 2004-ES TELJESÍTMÉNYÉRT, az Aranylabdát meg Sevcsenkó kapja AZÉRT AMIT ÉVEK ÓTA CSINÁL. De nem azért amit idén...
Sajna.