Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.05. 16:23:06

Köszi srácok!

Bármikor jön cikk, jól jön :)
Mennek majd fel szépen sorban :)
Morminho
Entrenador del Barça

2008.04.05. 16:09:43

Rég nem írtam, de most volt egy kis időm, gondoltam összedobok valamit. Próbálok majd írogatni, ha kell, de hétközbe örülök ha élek. :)

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=647207

Deco nem sietteti a visszatérést.

Deco, a Barcelona középpályása, elmondta, nem fogja siettetni a visszatérését a csapatba, hiszen szeretne teljesen felépülni sérüléséből, ami már március eleje óta tartja őt távol a pályától.

A portugál játékmester nem fejezte be a csütörtöki edzést, hiszen újra fájdalmat érzett a lábában, ezért hamarabb befejezte a tréninget. Deco pénteken elmondta, hogy "ha előrébb akarok jutni, akkor vissza kell lépnem egyet. Ez egy bonyolult sérülés, hiszen hiába érzem magam egészségesnek, még várnom kell. Nem vállalhatok kozkázatot. Segíteni akarok a csapaton, de ezt mindaddig nem tehetem meg, amíg nem épültem fel teljesen."

Deco, aki már biztosan kihagyja csapata, vasárnapi fellépését a Getafe ellen, úgy döntött, hogy nem foglal állást a csapatot, és azon belül főleg Rijkaard-ot és Ronaldinhot érő bírálatokról. "Ez a csapat nagyobb, mint bármelyik játékos, s nem érdemes beszélni sem Ronaldinhorol, sem pedig rólam jelenleg. Ezek a döntő pillanatai az idénynek, ezért badarság az ilyen dolgokról beszélni. Viszont Messi visszatérése? Mindenki tudja, hogy vele erősebb lesz a csapatunk."
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.04. 21:39:08

És igenn megcsináltam kész a statika házim:

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02101.html

Zambrotta: Trófeákat szeretnék nyerni

Még bízik a sikerben

Gianluca Zambrotta a F.C.Barcelona védője még bízik abban, hogy a csapatnak sikerül mind a bajnokságban, mind pedig a Bajnokok Ligájában a végső győzelem. Az olasz tehát még bízik abban, hogy a Barçának hét pontos hátránya ellenére sikerül majd a maga javára fordítania a bajnokság állását, valamint abban, hogy a gránátvörös-kék alakulat sikerrel veszi a Bajnokok Ligájában még rá váró akadályokat, hogy végül ott lehessen a Moszkvában esedékes döntőben.

Az olasz pozitív hangot ütött meg sajtótájékoztatója során. A siker zálogaként a három, sérült játékos Rafa Marquez, Leo Messi és Ronaldinho Gauchó visszatérését jelölte meg. Zambrotta a csütörtöki edzés után állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére, ebből kifolyólag nem tudta, hogy Ronaldinho – állítólag - sérülten hagyta el az edzőpálya gyepét, hiszen a sérülésről szóló hírek csak péntek délelőtt kerültek a nyilvánosság elé. Ronaldinhora tehát –nagy valószínűség szerint- már nem számíthat Frank Rijkaard vezetőedző az idényben a másik két sérült rehabilitációja viszont jó úton jár. Messi már Barcelonában van, hogy rehabilitációjának utolsó szakaszát is teljesítse. A mexikói Marquez még jobb helyzetben van, hiszen a keddi, Schalke elleni mérkőzésen már csapattársaival tartott Németországba, sőt már pályára is lépett a Veltins Arénában.

Az orvosi helyzetjelentés után most térjünk vissza Zambrotta sajtótájékoztatójára. Az olasz elmondta: „Két fronton is harcban állunk, a Bajnokok Ligájában már csak három mérkőzés választ el minket a döntőtől. A bajnokság jelenlegi állása nem nekünk kedvez, de amíg van, még esély mi harcolni fogunk”. A Barça 11-ese leigazolása óta nem tudja folyamatosan azt a szintet hozni, amit a Juventusban megszokhattunk tőle meccsről-meccsre, főként ennek köszönhető, hogy nem sikerült állandó helyet kivívnia magának a kezdő tizenegyben. Az újságírók kérdésére viszont elmondta, „nem bántam meg, hogy a Barcelonát választottam, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy sikerrel szerepeljünk mindkét sorozatban, amiben még érdekeltek vagyunk.”

Zambrottát végül a védelem jelenlegi gyengélkedéséről kérdezték. Az egész idény során a csapat legmegbízhatóbb pontjának tartott védelemre márciusban rá sem lehetett ismerni. A Barça a tavasz első hónapjában mindhárom sorozatot – Király Kupa, Bajnokok Ligája és spanyol bajnokság – figyelembe véve 7 mérkőzésen 12 gólt kapott, ráadásul csak egy mérkőzést – a Celtic elleni BL nyolcad döntő visszavágót – sikerült kapott gól nélkül abszolválnia Valdeséknek. „ Nem értem mi történt velünk” – mondta Zambrotta, majd folytatta; „Ugyanakkor úgy gondolom, ez bárkivel megtörténhet a szezon bármely szakaszában. Viszont ami a legfontosabb, hogy a Schalke ellen nem kaptunk gólt, így kedvező helyzetből várhatjuk a visszavágót” – fejezte be végül az olaszok világbajnoka.

Szerintek miért van olyan érzésem, hogy ha ezt a tanár kezébe nyomnám ő nem díjjazná annyira?! :? :lol: Úgyérzem nincs menekvés kénytelen leszek megcsinálni a valódi házimat is.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.04. 16:13:43

Köszi a cikket Titi!

Bocsi, első fél órában elfejetettem beírni, hogy te írtad. Határozottan jobb lett, látszik az előre lépés. Már sokkal kevesebbet javítottam, de ezt te is nézd végig nyugodtan, hogy ha időd engedi. Vesd össze, hogy mit írtál, s én mit változtattam benne. Ebből lehet talán a legjobban látni, hogy milyen formulákat kell még elhagynod.

Szóval jó, határozottan javul, s az alapvető képességed megvan a jó fogalmazásra, ami lényeges, így ugyanis előbb utóbb biztos kiváló lesz.
Hajrá, és köszi :)
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.04. 14:22:23

Na megérkezett a Messi-cikk! :) Szerintem ez már jobban sikerült mint az előző, próbáltam megfogadni a tanácsaitokat. Továbbra is várom majd az észrevételeket, kritikákat. Köszönöm előre is.

Elégedett a rehabilitációval…
Messi: Játszani akarok!

A Barca reménysége, névszerint Leo Messi a szurkolók legnagyobb örömére már Barcelonában tartózkodik. Pontosan ma egy hónapja, hogy Messi combizom-szakadást szenvedett a Celtic elleni Bajnokok-Ligája visszavágó mérkőzés 34. percében, amikor is sírva hagyta el a játékteret a kis argentín.

Az argentín szupersztár repülőgépe tegnap este landolt a barcelonai El Prat repülőtéren, miután 20 napot töltött el Argentínában, Rosarióban a családja körében ahová elkísérte őt Juanjo Brau, a klub erőnléti edzője. A megérkezését követően péntek délelőtt 11 órakkor a klub orvosi szobájában jelent meg, ahol az orvosi stáb által ultrahang vizsgálaton vett részt. Anélkül azonban amíg a vizsgálat eredménye alá nem támasztja a sérülés jelenlegi állapotát, anélkül természetesen csak az előre jósolt 6 hetes kihagyásra lehet hagyatkozni, ami április vége felé tehető, a Bajnokok-Ligája elődöntő mérkőzéseire – már ha természetesen bejut az elődöntőbe a katalán gárda.

Természetesen mielőtt még felszállt volna Buenos Airesben a Barcelonai repülőgépére, kiszolgálta az otthoni újságírókat is és válaszolt az általuk feltett kérdésekre. Elmondta többek között, hogy: „Nagyon kemény két hét áll mögöttem, napi két edzéssel készültem minden nap. A lábam már nem reagált a fájdalomra, nem volt semmilyen komplikáció.” Hozzátette még a kis argentín a rehabilitációját követően, hogy: „Nagyon jól érzem magam jelenleg. Mostmár az a vágyam, hogy minél előbb játékra tudjak jelentkezni. Szeretnék egy-két napot még egyedül edzeni aztán csatlakozni a társaimhoz.” Persze nem hagyták ki az újságírók azt a kérdést sem, hogy mit szól a Barca jelenlegi játékához? Erre a kérdésre egyszerűen reagált: Azt gondolom, hogy van még lehetőségünk megnyerni mind a bajnokságot, mind a Bajnokok-Ligáját. Ez egy elég furcsa szezon, ahol senki sem mehet biztosra, hogy győzni fog. Messi természetesen ismét védelmébe vette Ronaldinhot akit megannyi kritika ért az utóbbi időben, főleg kicsapongásai miatt: „Már nagyon sokszor elmondtam, hogy Ronaldinho a világ legjobbja, egy igazi profi. Egyáltalán nem érdemli meg azt, ahogy az emberek beszélnek róla. Nagyon sokat adott ennek a klubnak és nagyon sok örömöt adott a szurkolóknak egyaránt.” Ezenfelül jó szívvel, támogatásáról biztosította a jelenlegi vezetőedzőt Frank Rijkaardot: „Ő az az edző akinél először pályára léphettem a Barcelona színeiben 17 éves koromban, ezért nagyon sokkal tartozom neki.” Természetesen kitért a jelenleg még mindig csak 17 éves Bojan Krkic teljesítményére is: „Ő egy nagyszerű játékos és meccsről-meccsre tovább fejlődik, de fiatal játékosoknál az a legfontosabb, hogy megtartsák hidegvérüket, nyugodtak maradjanak.”
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.04. 00:33:57

MÁs nem jelentkezett, tiéd a győzelem :D
Várjuk majd, de figyeld a hivatalos oldalt, mert Messinek lesz egy sajtótájékoztatója is pénteken. Elvileg ez az anyag is jó, a lényegről beszél, de az meg angolul is elérhető neked a hivatalos oldalról akár.

Változás volt amúgy a programban, bár a cikkhez ez csak a körítéshez lényeg:
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02080.html$

Köszii, várjuk a cikket :)
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.03. 19:39:03

Én szívesen elvállalom, de ma este sajna már nem fog menni. Öcsémnek szakdogát kell írnia ma este. Viszont holnap itthon leszek, hogyha holnap kora délutánra jó akkor szívesen nekilátok. :roll:

Persze ha valaki más nagyon de nagyon szeretné akkor nem állok az útjába... :)

Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.03. 19:32:02

Neked Titi, vagy akár más érdeklődőnek is csak ajánlani tudom Leo visszatérő nyilatkozatát. Csak spanyolul van egyelőre, de mindenképpen érdemes megnézni fordítóval.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

És tény, hogy ma délután tért vissza BCN-ba.

Ha véletlen úgy alakulna, hogy valakinek nagy kedve van megírni :)
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.03. 16:44:05

kösze:)
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.03. 16:36:50

Alves cikkben:
"Mindez egyértelmű, hogy ez nem igaz..."
:arrow: Sztem az 'ez' rész felesleges.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.03. 10:52:20

A "közellenséget" arra értettem, hogy most mindenki engem akar "megtréfálni", de el kell szomorítsak mindenkit, hogy ez nem fog menni. Gőzerővel dolgozom a jövő évi tréfán, az ihlet bármelyik percben elkaphat :lol: De nem kell félni elbírok a fórumlakókkal :D

A nyugdíjas néniről csak annyit, hogy az már a MI lakásunk, csak lusták vagyunk átcsinálni a névtáblát a kapunál, és ezért a szórólaposok mindig hozzánk csöngetnek, gondolván, hogy szegény nénike majd beengedi őket, hát a fszt! :twisted:

De a huligán jelző az illő rám, hogy tudok focizni? Általában 10-ből 8-szor eltalálom a labdát, ha akkora sztár lennék már rólam írnál mindennap :P

Pókerrel kapcsolatban feleveszem a kapcsolatot TZolival, mind online, mind live verziót tekintve.

ERRŐL meg összedobok valamit hétfő/kedd/szerda magasságában. Utánanézek ennek - annak, a hétvégi meccs előtt úgyis felesleges lenne ilyet felrakni.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.04.03. 10:15:40

Ala lesz, jöjjenek csak. :twisted:
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.03. 08:29:43

Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, egyáltalán nem haragszom meg vagy bántódom meg, sőt inkább megköszönöm, hogy mindezeket leírtátok nekem. Mostmár tudom, hogy miben kell majd még fejlődnöm és a jövőben odafigyelnem. Most, hogy már látom így kirakva, így már tudom, hogy legközelebb hogyan is csináljam.

Köszönöm mégegyszer, a kritikákat majd kérném a jövőben is. :D

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.03. 00:49:58

Én se vagyok egy Maradona, ráadásul a tüdőkapacitásom is hagy némi kívánnivalót maga utána tüdőropi miatt, de felőlem lehet róla szó. :)

Közellenség meg abszolút nem vagy Dani!
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.03. 00:36:16

Miért lettél te közellenség :D ? Meg hol? Nem mintha meglepne persze, mindig is látszott rajtad, hogy nagy huligán vagy, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy nyugdíjas néni lakásában laksz, akit bizonyára erőszakkal költöztettél ki onnan :D :D

Pókerbajnokság is jó ötlet, s ebben igazad van, akár lehet külön is, de akkor tényleg össze kell gyűlni rendesen. De rád mondjuk mindenképp számítottam, mert te elmondhatod magadról, hogy tudsz is focizni :)

Na akkor jöjjenek a többi javaslatok is, a többség szava dönt, aztán egyeztetünk velük.

Ja, itt a Tzoli ímél címe, vele vedd fel sztem a kapcsolatot, mert ez ügyben is ő keresett engem
tzoli@madridista.hu
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.03. 00:25:06

Wow, bár mostantól kétkedve fogadok minden hírt, miután "közellenség" lettem, de jól hangzik!

Én egyáltalán nem rólak meg, mindig is tiszteltem Őket azért, amit tesznek, az hogy Real drukkerek csak annyit változtat a dolgon, hogy ismét beigazolódik senki sem tökéletes :lol:

Szerintem viszont megejthetnénk külön is, márcsak amiatt is, mert foci akkor is lenne bőven, így meg utána akár leülhetnénk Velük egyet sörözni, ismerkedni. A szurker tornán meg megint összecsaphatna a két fórum csapata. Vagy esetleg lehetne utána egy pókerparty is. Úgyis gondoltam rá, hogy lehetne szervezni egy Real vs Barça pókerbajnokságot! Tudnál Nekem segítséget nyújtani, hogy kivel érdemes felvenni a kapcsolatot, akivel esetleg tudnék egyeztetni ezügyben (is).

Én szívesen benne vagyok bármiben. Bár az utcai késes tömegharcot meghagynám a magyar csőcseléknek.
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.03. 00:11:01

Na most egy kicsit más :D

A Madridistával egyre jobb a kapcsolat vezetési szinten (Ezért nem rójatok meg minket :D ) és a legfrissebb, hogy kihívtak minket a jövőben valamikorra egy focira, ahol a két szerkesztőség csapna össze :D . Abszolút ötlet szinten van a dolog, azt kérik, hogy tudjam meg, kinek lenne kedve a dologhoz :)

Én amúgy benne lennék, pedig nem vagyok jó focista :D Bár sztem egy általános szurkolói találkozó esetén lenne értelme összehozni, hogy legyen "program" amúgy is :) Szal írjon mindenki, aki akár csak egy kicsit is hozzátesz az oldalhoz, és lenne kedve ehhez valamikor. Modi, író, bárki :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.02. 23:33:30

Z. Iván írta:A lényeget jól leírták itt a srácok :) Írhattam volna elsőre is ezt, de előbb az volt a lényeg, hogy írj egyet. Legyél szabad! Ha nem találod a megfelelő szavakat a szabad (nem szószerinti) fogalmazáshoz, egyszerűen gondolj bele, hogy mit akar mondani az illető, és azt írd le, ami eszedbe jut. Ne izgasson az sem, ha néha kicsit mást írsz, az összesített értelem számít. De ha szó szerint fordítassz, abből nem lesz jól érthető, jól olvasható szöveg.

És ha ebbe belejössz, mert kell hozzá idő az tuti, akkor jó lesz :) Ákival a minap beszéltünk a magunk első cikkéről, és mindketten úgy kezdtük, hogy szórul szóra fordítottunk :D Grecki - Marci kollégánk már tehetségesebb fajta, legalábbis itt nálunk nagyon bekezdett :D

És igen, csak ismételni tudom a srácokat, az idézeteket szövegbe építeni a legjobb, illetve össze is lehet őket vonni. Ne félj, ezek a hírügynökségi anyagok is össze vissza vannak vágva, egy valaki ott van a sajtószobában, és amit ő kiemel, összerak, az megy körben a világban. Azt meg senki nem nézi, hogy hogyan rakta össze... :)
Elsőre ennyi, nemsoká fölteszem a mívedet :)
Nagyon hízelgők a szavaid. :D
Csak én nem itt kezdtem, én előtt e már gyártottam jó pár cikket különböző helyekre, szóval már volt egy kis rutinom.
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.04.02. 23:23:16

A lényeget jól leírták itt a srácok :) Írhattam volna elsőre is ezt, de előbb az volt a lényeg, hogy írj egyet. Legyél szabad! Ha nem találod a megfelelő szavakat a szabad (nem szószerinti) fogalmazáshoz, egyszerűen gondolj bele, hogy mit akar mondani az illető, és azt írd le, ami eszedbe jut. Ne izgasson az sem, ha néha kicsit mást írsz, az összesített értelem számít. De ha szó szerint fordítassz, abből nem lesz jól érthető, jól olvasható szöveg.

És ha ebbe belejössz, mert kell hozzá idő az tuti, akkor jó lesz :) Ákival a minap beszéltünk a magunk első cikkéről, és mindketten úgy kezdtük, hogy szórul szóra fordítottunk :D Grecki - Marci kollégánk már tehetségesebb fajta, legalábbis itt nálunk nagyon bekezdett :D

És igen, csak ismételni tudom a srácokat, az idézeteket szövegbe építeni a legjobb, illetve össze is lehet őket vonni. Ne félj, ezek a hírügynökségi anyagok is össze vissza vannak vágva, egy valaki ott van a sajtószobában, és amit ő kiemel, összerak, az megy körben a világban. Azt meg senki nem nézi, hogy hogyan rakta össze... :)
Elsőre ennyi, nemsoká fölteszem a mívedet :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.04.02. 19:59:24

Egyetértek Danival. Tényleg, ne bántódj meg, nem annak szánom, csupán szeretnélek pár jótanáccsal ellátni. (Amennyiben elfogadod egy amatőr észrevételeit.)

Ha ilyen formában találkozol idézetekkel, akkor mindenképpen próbáld belefogalmazni a mondandódba. A fordításokat nem kell 100%-osan lefordítani, inkább adja vissza a mondandó lényegét (mert ez a legfontosabb), de törekedni kell a magyarságra, hogy jól hangozzon, hogy ne legyen benne annyi szóismétlés, etc. Valamint, ami számomra a legeslegfontosabb, a saját kút főd alapján írj cikket, ne fordítsd! Persze, nyilván előtte kell forrást, infókat gyűjteni.

Ez szubjektív dolog, de szerintem nagyon fontos, hogy az egyes bekezdések összefüggőek legyenek. Ne szakadjon meg a cikk vezérfonala, átvezetések, következtetések. Ugyancsak fontos szerintem, hogy jó lead-et írj (bevezető). Az mindig tartalmazza a cikk lényegét tömören, hogy miről fogsz írni.

Ja, és még valami, cím és alcím is szükséges. :wink:

Sok sikert ls kitartást!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.04.02. 19:10:18

Nekem lenne néhány észrevételem.

Láttam, hogy a hivatalos oldalon is különálló mondatokban állnak a nyilatkozatok, de az érthetőség szempontjából szerintem írd majd egybe a dolgokat egy-két dologgal kiegészítve, más dolgokat esetleg kihagyva. Szóval kezeld szabadon a dolgokat - anno én is ezt a tanácsot kaptam. De egy egy írásnál fontos az összefüggőség.

A bevezetőről viszont nagyon látszik, hogy webfordításos... :? Azt szerintem gondold át újra.

Mindezt építő kritikának szántam, én is így kezdhettem kb, igaz Iván? :wink: Remélem nem lesz harag, de belejössz hamar.

A futsalos bugi nem az én kisajátított "szakterületem", csupán én kezdtem el vele foglalkozni, ráadásul elég kevés az írásos anyag ezen a téren. Szal, ha találsz bármi használhatót, akkor nyugodtan megírhatod.
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.02. 18:38:11

Na elkészült az első cikkem...:) Egy kicsit megkésve bár...de annál több munkával.
Annyit kérnék, hogyha átolvastátok és nem tetszik valamelyik mondat benne (nem nagyon érthető) akkor azt légyszí javítsátok ki és majd a végén elmondanátok a hibáimat. Kritikákat majd kérnék, hogy legközelebb mire figyeljek, mit tartsak szem előtt, hogyan fogalmazzak legközelebb, stb.

Remélem azért tetszeni fog...bele adtam apait-anyait.:)

Íme:

A játékosok óvatosak maradnak

A Barcelona játékosai közül mindenki elégedett volt az idegenben elért igen-igen fontos győzelemmel a Schalke 04 ellen, de egyhangú gondolat volt, hogy a Bajnokok Ligája negyeddöntő kupamérkőzést nem döntötték el.

Bojan Krkic szerezte a mérkőzés egyetlen találatát az Arena Aufschalke-ban, ezzel segítve a gránátvörös-kék alakulat továbbjutási lehetőségeit a jövő heti visszavágóra, ami már a Camp Nou-ban kerül megrendezésre. A játékosok közül mindenki, aki a mérkőzés után nyilatkozott, egyetértett azzal, hogy ez a győzelem segített a magabiztosságban és azt is remélték, hogy lepecsételnek egy helyet a következő körben a visszavágó mérkőzésen.

Íme amit néhány játékosnak mondania kellett a sajtó munkatársainak:

Samuel Eto'o:

”Előny szereztünk, de ez nem jelent semmit. Mostmár a vasárnapra kell koncentrálnunk.”

”Elég jól játszottunk. Nem értem hogyha ilyen jól játszunk hogy tudunk mégis veszíteni.”

„Fizikailag rendben vagyok.”

„A továbbjutás még mindig nyitott.”

„Ha a legjobb formánkat nyújtjuk akkor kényelmesen tovább tudunk jutni, azután már elkezdhetünk álmodozni a döntőről.”

„A liga szintén még mindig nyitott. A csapatok fölöttünk miért nem tudnak hibázni? Nekünk ezért kell folytatnunk.”

Gianluca Zambrotta:

„Fontos volt győzni idegenben. Szükségünk volt egy pozitív idegenbeli eredményre.”

„Szenvedtünk egy kicsit a végén, de ami fontos volt, hogy győzni kellett és most magabiztosak vagyunk a folytatást illetően a bajnokságban és a második kupamérkőzésre.”

„Győzni 1-0-ra idegenben egy jó eredmény. Most mi otthon játszunk és ennek előnyünknek kell lennie.”

Rafael Márquez:

„Több tapasztalatot mutattunk. Fenntartottuk az előnyünket, bár a végén egy kicsit szenvedtünk.”

„Képesek voltunk, hogy tartsuk az előnyünket. Nem számítottunk erre és növelnünk kell majd a második játék feletti irányításunkat.”

„A csapat igazi vágyat mutatott és ez gyakran többet ér a minőségnél.”

Carles Puyol:

„Semelyik csapat nem esett még ki.”

„Minden győzelem különösen fontos a Bajnokok Ligájában.”

„Megértjük az emberek reakcióját. Tovább kell dolgoznunk. A szurkolók megérdemlik ezt a győzelmet.”

„Az kell lennie a célunknak, hogy megnyerjünk minden meccset. A liga nehéz, de nem fogunk megállni, mert a labdarúgásban bármi megtörténhet.”

„A Schalke egy nagyon erős csapat, fizikailag. De nekik nem voltak tiszta helyzeteik.”

„Ez egy jó eredmény, de nem számíthatunk erre és további gólokat kell szereznünk.”

„Egy győzelem mindig fontos azután, hogy mi miken mentünk keresztül. A csapat jól játszott és visszanyertünk egy kevés bizalmat.”

Sylvinho:

”A csapat úgy játszott ahogy nekünk játszanunk kellett a Bajnokok Ligájában. Egy kis elővigyázatosság fontos. Az első játékot meg tudtuk nyerni idegenben, reményéljük, hogy tovább tudunk menni a második találkozón.”

Víctor Valdés:

„Fontos volt, mert nagyon kellet összpontosítania és gondosan figyelnie a csapat egyes részeinek”

„Semmit nem dőlt el. A második mérkőzésnek is jönnie kell, bár ez egy pozitív eredmény volt.”

„A csapat most erősödött morál szempontjából.”

Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.04.02. 15:24:18

Titi, semmi megkötés nincs, ezt tartsd szem előtt. :wink:
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.02. 13:48:50

Köszönöm Iván!

Már csak annyi kérdésem lenne, hogy az nem gond ha mondjuk én esténként fogok tudni csak cikket írni? Mivel napközben dolgozok (kivétel a ma és talán a holnap mivel lebetegedtem :? ), így csak esténként tudok majd írni.

http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... 02057.html
Köszönöm akkor majd hozzá is kezdek a cikkhez. Az jó hogyha olyan 5 és 6 óra között teszem majd fel? (Orvoshoz kellene mennem :) )

Enriquenek is felajánlottam és neked is szeretném mondani, hogy szóljatok rám nyugodtan bármikor, ha valamilyen cikket kéne írni. Ha mondjuk egy este nincs aki megírjon neked egy cikket akkor én vállalom szívesen, segítek ha tudok.

Köszönöm mégegyszer a lehetőséget és akkor majd jön az első cikkem! :)

Lezárt