Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Főleg h Cannavarot már megvette a cselziBoixos írta:egyébként buffon is és cannavaro is kijelentette, h bármi legyen a púposokkal, nem hagyják el a csapatot. ez csak azért furcsa, mert buffon állítólag már lezsugázta a milannal a témát, mivel a dida mindenképpen elmegy onnan (villareal v. mu). torinoban biztosak az egy éves kihagyásban, nem feltétlenül ugrik szét a brigád. bár a szimpatikus franciák már bejelentették, h lépnek, nedved pedig abbahagyja, ha kiszórják őket.
oh, tájékozatlan vagyokhuevos írta:Berlusconi out of play, újra a milan elnöke!lionelmessi19 írta:az csak jó lenne, ha berlusconi beleszólna, mert akkor kizárhatnák olaszo.-t a fifa tagságból, ahogy görögo.-t is.
Morminho, sztem sem lesz sokkal keményebb büntetés
no politics...
Berlusconi out of play, újra a milan elnöke!lionelmessi19 írta:az csak jó lenne, ha berlusconi beleszólna, mert akkor kizárhatnák olaszo.-t a fifa tagságból, ahogy görögo.-t is.
Morminho, sztem sem lesz sokkal keményebb büntetés
az csak jó lenne, ha berlusconi beleszólna, mert akkor kizárhatnák olaszo.-t a fifa tagságból, ahogy görögo.-t is.Boixos írta:bármennyire is szép lenne, de sztem nem fog majd ilyen vastagon a cerka a bírónál, ez a juve c, mil-fio-traktorosok b liga, csak az ügyészek javaslata. most majd beindulnak a háttérben "dolgozók", és persze az sem mindegy, h hogyan végeznek a vb-n az olaszok. a válogatott nagy része érintett a dologban, és azért van 11 millió juve + 4 millió milan szurkoló+ 1 berlusconi is, akik valszeg nem fogják szó nélkül hagyni, h kinyírják a kedvenceiket. részemről örülni fogok, ha a juvét kiszórják a b-be, a többiek pedig olyan pontlevonást kapnak, h ne érhessenek oda semmilyen kupába sem. és persze azokat, akikre személyesen rábizonyítják, h sárosak, tiltsák el.
bajnokot pedig valszeg nem fognak avatni a tavalyi szezonban, bár lehet, h megszánják a lúzer intert és odaadják nekik a cuccot, hadd örüljenek. a következő úgyis csak egy hasonló bundabotránykor esne le nekik, ilyen meg azért nem sűrűn van.
ez mind szép és jó, és én vagyok az egyik legnagyobb szurkolója az olaszok jó erős megbüntetésének, de sajna nem a fifa, hanem az olasz lsz. bírálja az ügyet, és sajnos nem olyan hülyék ők hogy teljesen jégre vágják a saját bajnokságukat.dickricsi írta:Azért, nem lenne rossz, ha ez következne be:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=116923&
Moggi egyébként kedd este megtörte hosszú hallgatását, nyilatkozott egy televízióműsorban, amelyben megerősítette, hogy abszurdnak tartja a vádakat, és hogy ő csupán a szövetség és a rendszer "Juve-ellenességével" szemben védekezett. (nso)
ezt én sem hallottam csak gondoltam lehet, hogy ez jelent valamit.a másik oldalról viszont ezek egyszerű kampányfogások mint ahogy leigazolták Wengert Capellot meg Ancelottit is jah majd hárman irányítják a csapatot kezd olyan magyar választás 2006 fílingje lenni a madridi elnökválasztásnak (mint annak idején Laporta beigérte Beckham-et és hozta Ronaldinhot hej ha mégis betartja a szavát azt hiszem, most nem itt lennénk hiába akkor Beckhamnek még nagyobb reklámértéke volt és így lehetett választásokat nyerni, de én ezt nem is sajnálom hogy így lett sőt, ha fordítva lett volna most verhetném a fejem a falba.)Boixos írta:kaká egy szóval sem mondta, h elmenne a milanból.