Belletti, Puyol, Thuram, Zambrotta védősor tökéletes lenne.
Egyébként a hosszabításának én is örülök csak attól tartok h felesleges.
Rijkaard szerelmes Presas-ba, Zambrottát pedig az életbe nem tudja kiszorítani Béla.
Iniesta tutti albacetei. Oleguer meg nem túl valószínű, mivel akkora nagy katalán, hogy az már fáj.Charlie írta:Nem Iniesta albacetei?LG írta:Oleguer meg AlbaceteiEz nekem uj.
C.
Kire célzol, mert Belletti max a jó szintet üti meg. Ha Zambottára, akkor talán megértem de ő inkább baloldalon jó. Thuramnak azért nem szabad szélen játszania, mert már öreg és lassú. És hát középen sem állunk jelenleg olyan jól a védelemben, hogy egy Thuramot tudjunk nélkülözni.boggabor írta:Nem ertem Reijkaardot vilag legjobb jobb bekje a mienk erre vedekezni keptelen emberekhez ragaszkodik meg Thuram is lehetne jobb bek a francia valogatotban az volt remelem csak azzert kototunk vele szerzodest, hogy ne ingyen igazoljon el es telen megy a francba sjat nevelesu jatekosokat akkarok nem Oleguere gondolok o Albacede neveles meg is latszodik
Hogy a Milan még véletlenül se próbálkozzon nálaRumig írta:mért 60 millió a kivásárlási ára![]()
Igen! Bélának meg sok apróbb,és van hogy komolyabb sérülése van,szóval azért nem ugyanaz az eset...meg ugye Messi sérülését jobban megérzi a csapatbarca99 írta:Én úgy emlékszem Messi-nek eddig két komolyabb sérülése volt... egyet még tavaly a Chelsea ellen szedett össze, meg volt ez a talpcsonttörés vagy mi... de ezt tudták, hogy egyszer meg fog történni, ha megoperálják, ugyanennyit hagy ki.
Azért ezen a versenyen indulhatna Messi isgrecki írta:Mi van ezzel az emberrel? Még az sem fejezi ki hűen a sérülékenységét, hogy porcelánból van. Szerintem indulhatna a világon a leggyakrabban/legtöbbet sérült, nem kezdőjátékos viadalán. Ebben a kategóriában biztos, hogy az ő fejére kerülne fel a babérkoszorú...