Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van.LG írta:Rafának a barcás pályafutásában több hullámvölgye is volt, de mindig sikerült megújulnia, remélem nem lesz ez most sem másképp. Amikor formában van, a legjobb védőnk talán.
Szórol szóra egyetértek. Úgy érzem csak nem volt kidobott pénz a hosszabbítása. Gyorsabb már nem lesz, de a helyezkedése nagyon jó és az eladott labdái is egyre kevesebb. Nem utolsó sorban felvette a Barca játékának ritmusát, ha tudja ezt a szintet hozni, nem fog kelleni belső védő. Talán Csigánál is lesz egy pálfordulat ( ne felejtsük el Rafát is sokan temették) ott van még Milito, az utánpótlásban pedig egy Fontás/Muniesa duóból is kikerülhet Puyol méltó utódja.barca2010 írta:Újra érzi a ritmust, ami nála nagyon fontos, mert nem gyors játékos! Már a helyezkedése is elfogadható volt. Több, mint biztató a srác. Én szurkolok neki.
Viszont minden meccsen 3x lefülelik és vagy csak a szerencse, vagy z sem ment meg minket egy villámgyors kontrától. Állandó aggodalomban vagyok amikor a pályán van...Rivaldo11 írta:A hosszú indításai néha még mindíg élményszámba mennek.
Puyol kapitány volt!messideco írta:Jó volt újra a kezdőben látni. A Tenerife kapuja után ő fejelte ki reflexből a labdát v Puyol, mert nem láttam pontosan
Itt most mi a kockázat?culinho írta:Michaabee: nem fogod elhinni, de mielőtt írtam elolvastam a hsz-et, pusztán nem értek vele egyet. Norvégiában vizsgálják jelenleg, h mutálódott-e a vírus és ha igen, akkor hat-e a jelenlegi oltóanyag. Jelenleg nem bizonyított, h mutálódás miatt nem hatékony az oltás, nyílván nem emiatt nem oltották be magukat a játékosok. Az pedig, h a klub a játékosokra bízza-e az oltást szerintem nem magától értetődő, gondolj Ibrára, akiért 60 millió eurót kifizetett a klub. Nem hiszem, h Laportáékat ne érdekelné a kockázat.