Nyári túrák 2005
- Charlie
- Öreg Harcos
Millito argentín.Barcelonafan írta:Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
Mert akkor Váldés Puyol Xavi és Milito stabil kezdő lenne és még mindig vannak a kispadon általános beugrók pl.: Iniesta
C.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
Mert akkor Váldés Puyol Xavi és Milito stabil kezdő lenne és még mindig vannak a kispadon általános beugrók pl.: Iniesta
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ja, az a Coloccini nagyon jól tolja. Kb 30%-kal kevesebb gólt kaptak mióta játszik. És ennyi idősen már Libertadores-kpa győztes, és már a Milanban is játszott. Nem semmi a srác.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Coloccini tud jobbekket is játszani,de középsővédő.De sztem Coloccinit nem tudjuk leigazolni,mert télen ment a deporhoz.Majd jövőre!A. Gábor írta:Az má más....Zsolti írta:Aha,22éves.A. Gábor írta: Coloccini már öreg nem???
Akkor jah, ő is jó lenne.
Coloccini középső (ha nem tévedek megint), Gallas pedig szélsőnek is jó meg bal(?).
Ha mindkettő meglenne akkor azt mondhatnánk hogy meg van erősítve a védősor!
-
- Capitá del Barça
Az má más....Zsolti írta:Aha,22éves.A. Gábor írta: Coloccini már öreg nem???
Akkor jah, ő is jó lenne.
Coloccini középső (ha nem tévedek megint), Gallas pedig szélsőnek is jó (bal(?)).
Ha mindkettő meglenne akkor azt mondhatnánk hogy meg van erősítve a védősor!

-
- Capitá del Barça
Coloccini már öreg nem???Zsolti írta:Mondjuk,ha már Argentin védő kell,akkor én Coloccinit venném meg.Kitfisto írta:Én max.12 milliót adnék Militoért!Zsolti írta:Militot 10mihály alatt meg sem lehet nézni.

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk,ha már Argentin védő kell,akkor én Coloccinit venném meg.Kitfisto írta:Én max.12 milliót adnék Militoért!Zsolti írta:Militot 10mihály alatt meg sem lehet nézni.Kitfisto írta:Milito ki jön 5 millióból?
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én max.12 milliót adnék Militoért!Zsolti írta:Militot 10mihály alatt meg sem lehet nézni.Kitfisto írta:Milito ki jön 5 millióból?
in to exile
-
- Capitá del Barça
Jah, mekkora volt az utolsó ket meccsenZsolti írta:Proto még egy mihály sincs.De sztem kapus nem kell a padra,mert Jorquera tökéltets lenne(még a kezdőbe is).Kitfisto írta:Egy kis Henry kijönne belöle.Szerintem Protot megtudnánk venni.

Nagyon cool

-
Milito ki jön 5 millióból?
in to exile
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Proto még egy mihály sincs.De sztem kapus nem kell a padra,mert Jorquera tökéltets lenne(még a kezdőbe is).Kitfisto írta:Egy kis Henry kijönne belöle.Szerintem Protot megtudnánk venni.
-
Egy kis Henry kijönne belöle.
Szerintem Protot megtudnánk venni.

in to exile
-
Igen meccsenként!Zsolti írta:Meccsenként ennyit igaz?Mert akkor elég jól tejelnek a japánok.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
in to exile
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Meccsenként ennyit igaz?Mert akkor elég jól tejelnek a japánok.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
-
Már csal 1 meccs van!A. Gábor írta:Az má más.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
Meccsenként
2 vagy 3 meccs van??
in to exile
-
- Capitá del Barça
Az má más.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
Meccsenként
2 vagy 3 meccs van??