Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Millito argentín.Barcelonafan írta:Én azért spanyol védőt vennék nem argentínt ha tényleg igaz hogy jövőre min. 4 spanyolnak kell egyszerre a pályán lenni egy csapatban akkor Militó kell
Mert akkor Váldés Puyol Xavi és Milito stabil kezdő lenne és még mindig vannak a kispadon általános beugrók pl.: Iniesta
Coloccini tud jobbekket is játszani,de középsővédő.De sztem Coloccinit nem tudjuk leigazolni,mert télen ment a deporhoz.Majd jövőre!A. Gábor írta:Az má más....Zsolti írta:Aha,22éves.A. Gábor írta: Coloccini már öreg nem???
Akkor jah, ő is jó lenne.
Coloccini középső (ha nem tévedek megint), Gallas pedig szélsőnek is jó meg bal(?).
Ha mindkettő meglenne akkor azt mondhatnánk hogy meg van erősítve a védősor!
Az má más....Zsolti írta:Aha,22éves.A. Gábor írta: Coloccini már öreg nem???
Coloccini már öreg nem???Zsolti írta:Mondjuk,ha már Argentin védő kell,akkor én Coloccinit venném meg.Kitfisto írta:Én max.12 milliót adnék Militoért!Zsolti írta:Militot 10mihály alatt meg sem lehet nézni.
Mondjuk,ha már Argentin védő kell,akkor én Coloccinit venném meg.Kitfisto írta:Én max.12 milliót adnék Militoért!Zsolti írta:Militot 10mihály alatt meg sem lehet nézni.Kitfisto írta:Milito ki jön 5 millióból?
Én max.12 milliót adnék Militoért!Zsolti írta:Militot 10mihály alatt meg sem lehet nézni.Kitfisto írta:Milito ki jön 5 millióból?
Jah, mekkora volt az utolsó ket meccsenZsolti írta:Proto még egy mihály sincs.De sztem kapus nem kell a padra,mert Jorquera tökéltets lenne(még a kezdőbe is).Kitfisto írta:Egy kis Henry kijönne belöle.Szerintem Protot megtudnánk venni.
Proto még egy mihály sincs.De sztem kapus nem kell a padra,mert Jorquera tökéltets lenne(még a kezdőbe is).Kitfisto írta:Egy kis Henry kijönne belöle.Szerintem Protot megtudnánk venni.
Igen meccsenként!Zsolti írta:Meccsenként ennyit igaz?Mert akkor elég jól tejelnek a japánok.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
Meccsenként ennyit igaz?Mert akkor elég jól tejelnek a japánok.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
Már csal 1 meccs van!A. Gábor írta:Az má más.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?
Meccsenként
2 vagy 3 meccs van??
Az má más.Vito írta:3 milliót, de asszem ebből jön le a hiányzók miatt.Zsolti írta:Nem tudja valaki,hogy mennyi lóvé csurog le ebből a japán kirándulásból?