Hungarian Barca Ultras :) - Újra
most nagyon úgy néz ki, hogy szombaton nem tudok jönni, de ha mégis, nekem jó a 4
amúgy köszi grecki az eddigi fáradozásodat, meglett az eredménye

amúgy köszi grecki az eddigi fáradozásodat, meglett az eredménye

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Badi 2008.06.25. 23:12:59-kor.
Ez jól hangzik,támogatom! Remélem a többieknek is megfelel.grecki írta:Nekem édesmind1. Mivel sörivászatról is szó volna, ugyebár, ezért délután kellene menni. Mondjuk 4-5 óra? Két-három óránál többet sajna nem fogok tudni maradni, tömnöm kell ugyanis a fejemet mindenféle baromsággal...
Szóval, pl 4-5 óra Nyugati?

-
- Hírhozó-cikkíró
Nekem édesmind1. Mivel sörivászatról is szó volna, ugyebár
, ezért délután kellene menni. Mondjuk 4-5 óra? Két-három óránál többet sajna nem fogok tudni maradni, tömnöm kell ugyanis a fejemet mindenféle baromsággal...

A kérdés azon részét ami a helyet illeti Marcira bízom(illetve a többi iszákosragrecki írta:Frankó srácok, már csak azt kellene kitalálni, hogy mikor és hol?

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
yoyoyoyoyoyoyoyoTim írta:Micsoda véletlen pont ráérek szombaton..szóval részemről is rendben lenne!grecki írta:.. mit szólnátok hozzá, ha hétvégén (mondjuk szombaton) találkoznánk valahol, ahol mondjuk sört is lehet inni?
- Andris
- Adminisztrátor
Hát úgynézki én szombaton PASO campelek.. szal valszeg csak lekezelek mindenkivel, aztán továbbállok.. bár attólfügg mikor körül lesz. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Micsoda véletlen pont ráérek szombaton..szóval részemről is rendben lenne!grecki írta:.. mit szólnátok hozzá, ha hétvégén (mondjuk szombaton) találkoznánk valahol, ahol mondjuk sört is lehet inni?

-
- Eurobarca Staff
Én úgyis gondoltam, hogy hétvégén felugrok pestre van még egy-két dolgom. De hnap jön haza Csongor Balcsiról várjuk meg neki jó-e mert Vele is össze kéne futnom, bár ő biztos benne lesz ebben 

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Hírhozó-cikkíró
Haller!
Mivel a pólók már készen vannak, és csak viszonylag kevesen jelentkeztek nálam az átvételt illetően, mit szólnátok hozzá, ha hétvégén (mondjuk szombaton) találkoznánk valahol, ahol mondjuk sört is lehet inni?
Persze, csak nagyon lájtosan, mert kedden és szerdán is vizsgázok. Szóval?
Jelentkezzetek, ha jó páran összejövünk, akkor van értelme, ha nem, akkor inkább maradjunk az egyénileg megbeszélt átvételnél.
Mivel a pólók már készen vannak, és csak viszonylag kevesen jelentkeztek nálam az átvételt illetően, mit szólnátok hozzá, ha hétvégén (mondjuk szombaton) találkoznánk valahol, ahol mondjuk sört is lehet inni?

Persze, csak nagyon lájtosan, mert kedden és szerdán is vizsgázok. Szóval?
Jelentkezzetek, ha jó páran összejövünk, akkor van értelme, ha nem, akkor inkább maradjunk az egyénileg megbeszélt átvételnél.
grecki, ment egy pü
Hát ezt télleg hírértékű volt.
Az ajtó meg télleg rossz volt, tök összetett és nem is nyílt ki pedig húztam. És elég messze laksz. ÉS megfőtt az agyam mire azzal a ratyi 16os busszal odaértem. Áh nem baj, megérte, nagyon jó a póló.
(és kivehettem a gamekapcsot mert belement a fültágítóó
)

Az ajtó meg télleg rossz volt, tök összetett és nem is nyílt ki pedig húztam. És elég messze laksz. ÉS megfőtt az agyam mire azzal a ratyi 16os busszal odaértem. Áh nem baj, megérte, nagyon jó a póló.

(és kivehettem a gamekapcsot mert belement a fültágítóó

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Csongorom Drága!!!
De szabad szád van Tenéked!!!
Szandink nem "hugyozni" volt nálatok, hanem könnyíteni magán!!!
Ilyen póriassá degradálod a mi Főnökasszonyunkat???
Penitenciaként itt előttünk lenyomsz 100 fekvőtámaszt és utána
még felúszol a Duna forrásvidékéhez!!!
Ej, Te csúnya rossz macs!!!!
K.
De szabad szád van Tenéked!!!
Szandink nem "hugyozni" volt nálatok, hanem könnyíteni magán!!!
Ilyen póriassá degradálod a mi Főnökasszonyunkat???
Penitenciaként itt előttünk lenyomsz 100 fekvőtámaszt és utána
még felúszol a Duna forrásvidékéhez!!!
Ej, Te csúnya rossz macs!!!!
K.
Jól néz ki az enyiméé?
4-re leszünk deákon szal úgy nemtom még a busz mennyi idő, de akkor így kb tudod mikor leszek ott.

4-re leszünk deákon szal úgy nemtom még a busz mennyi idő, de akkor így kb tudod mikor leszek ott.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
-
- Hírhozó-cikkíró
"Ritka manapság ez az éles logika..." - ChandlerOrdog írta:Azért a piros sem tűnik rossznak... Grecki este imába foglalom a neved!
Szép az asztal is... ezen szoktatok étkezni??

Igyál egyet az egészségemre és egálban vagyunk.