La Liga
Ezquerro helyett sztem simán mehetett volna 

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
úristen csak most olvasom hogy még a racing ellen hazai pályán se ülhet még kispadra se maxi de még motta se

Én azon a Tebar kölkön kívűl hallottam mind1ikről, de a pl a Juradorol is csak az FM-en keresztül tudok
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Lehet h én vagyok nemjártas annyira a fociban...de életemben nem halootam pár nevet...Morminho írta:Érdekes a reál kispada:
PO 13 Diego López
DF 21 Diogo
DF 24 Mejía
DF 15 Raúl Bravo
CC 8 Baptista
CC 33 Jurado
CC 17 Tebar
DL 31 Soldado

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
Érdekes a reál kispada:
PO 13 Diego López
DF 21 Diogo
DF 24 Mejía
DF 15 Raúl Bravo
CC 8 Baptista
CC 33 Jurado
CC 17 Tebar
DL 31 Soldado
PO 13 Diego López
DF 21 Diogo
DF 24 Mejía
DF 15 Raúl Bravo
CC 8 Baptista
CC 33 Jurado
CC 17 Tebar
DL 31 Soldado
-
- Director del Fútbol
Sajnos nyer az Osasuna...
Na mind1,hosszútávon úgyse ez a csapat az ellenefelünk!
Inkább figyeljük a 7 órakor kezdődő meccset,bár sajnos én semmi esélyt nem látok a Sociead győelmére...
Akármennyire is gyenge most a Real,ezt a meccset behúzzák.
Na mind1,hosszútávon úgyse ez a csapat az ellenefelünk!
Inkább figyeljük a 7 órakor kezdődő meccset,bár sajnos én semmi esélyt nem látok a Sociead győelmére...

Akármennyire is gyenge most a Real,ezt a meccset behúzzák.
Saviola végre gólt rúgott, hála a jóistennek!
Zaragoza Sevilla 0-1

Zaragoza Sevilla 0-1
Mire leírom ,máris 1-1

Na, ha így marad, megkezdhetjük az elszakadást ma estelivescore.com írta:61' Osasuna 0 - 1 Deportivo Alaves

-
- Director del Fútbol
Azárt annak örülök,hogy hiába távolodott el egy-két csapat a focitól a bürökrácia felé,a Spanyol Szövetség nem züllött el,és közbeléptek.Lehet,hogy nélkülük most nagy bajba kerültünk volna,mert a margittól minden kitelik,mindenre figyelnek csak a focira nem!
Ezek után Messi vezérletével meg kell nekik mutatni,hogy nem az lesz a győztes,akinek nagy pofája,meg sok pénze van,hanem a legjobb csapat
Fc Barcelona! 
Ezek után Messi vezérletével meg kell nekik mutatni,hogy nem az lesz a győztes,akinek nagy pofája,meg sok pénze van,hanem a legjobb csapat

-
- Jugador d'estrella
A Sociedad csak tizenegyesből tudott gólt rúgni az Osasunanak!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Entrenador del Barça
Ha nyerünk(nagyon remélem) akkoris maradunk 2. helyen,mert nyert az osasuna(engem kicsit meglep,hogy otthon kikapott a sociedad)
Real Sociedad-Osasuna 1-2
De nem is baj,nem most kell vezetni...
Real Sociedad-Osasuna 1-2
De nem is baj,nem most kell vezetni...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Éppen jókor jön a Getafe, amikor elindultak a lejtőn.. pár forduló, és ott lesznek, ahol lenniük kell...
-
- Director del Fútbol
A Barca elmúlt 3 mérkőzésen elért hazai mérlege elképesztő 10 lőtt, 0 kapott gól... Huhhhh!
A Getafe hogy mit fog kapni vasárnap, hát nem fogja megköszönni a Barcának!!! Minden esetre Valdes elindult a címvédés felé...
A Getafe hogy mit fog kapni vasárnap, hát nem fogja megköszönni a Barcának!!! Minden esetre Valdes elindult a címvédés felé...
"Més Cuen un Club"
várható volt, hogy előbb-utóbb megtörnek, szerintem innentől csak lefelé fog vezetni az útjuk..
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A Getafe "súlyos" veresége a forduló meglepetése számomra. Bár a Valencia is megéri a pénzét...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nagyon kiegyensúlyozott eddig a liga. Pl. az a Villarreal és Sevilla, amelyik a bajnokság elején vergődött, most már kéz a kézben már csak 3 pont hátránnyal vannak lemaradva az első helyezett Osasuna-tól. (Ha extraelfogult akarnék lenni, akkor úgyis írhatnám, hogy mióta Riquelme belelendült és Saviola kezdő, azóta tört fel ez a két csapat
)

Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Ennek a két meccsnek az eredményét biztos sokan eltalálták volna a tippjátékban!Saint Germain írta:Sajna a Depor elleni eredményt magunknak köszönhettük. Egyébként meg számíthattunk rá, hogy bajnokként mindenki minket akar megverni, v. legalábbis egy x-et kihozni.
Más: Malaga-Betis (5-0), meg Getafe 5-2 -es győzelme. Nem gyenge .Bernd Schuster mit csinált a Getafe-val

-
- Jugador del Barça
Ja, a magyar paprika meg a mézespálesz feltüzelte őket.