Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
gondoljuk át a szituációt...MichaaBee írta:Akkor a Barca sem érdemli meg a bajnoki címet, mert kikapott az Atléticótól? Na hogy is van ez?fcbarca0827 írta:Attól még a Roma-nál gyengébb csapat.![]()
Akkor a Barca sem érdemli meg a bajnoki címet, mert kikapott az Atléticótól? Na hogy is van ez?fcbarca0827 írta:Attól még a Roma-nál gyengébb csapat.
A nagy kérdés hogy mi lesz így Ronaldinhoval?!Livia Drusilla írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-2026712/
Ez tetszik a legjobban: "Leonardo makacs volt, a csapat pedig gyengén játszott ebben a szezonban" – mondta Berlusconi.
Attól még a Roma-nál gyengébb csapat.bence-barca írta:Hát azért a Samp nem egy "gyengébb" csapat, 4. helyen állnak...socio66 írta: kikapni egy gyengébb csapattól,az talán nem is érdemli meg,hogy bajnok legyen.
Hát azért a Samp nem egy "gyengébb" csapat, 4. helyen állnak...socio66 írta: kikapni egy gyengébb csapattól,az talán nem is érdemli meg,hogy bajnok legyen.
Nem tudom, én csak az első félidőt néztem, de azalatt a Romának több helyzete is volt, a Samp-nak meg talán ha egy, ha első félidő alapján nézzük, akkor már bizonyi Totti mesterhármast is lőhetett vna. De hát mindegy, ezzel valszeg (nem biztos!),de elbukták a scudettot. Én ink. internek szurkolok, ugyh. nekem jóvlxe írta:Azért a tegnap esti Roma meccsben szépen benne volt, hogy bukta lesz a Romának. Egyszerűen nagyon gyengén kezdték a meccset. A góljukon kivül nem sok mindent csináltak! Persze ez elmondható volt a Sampdoriáról is, viszont az akarásuk nekik eredményre vezetett...
Csak gondoltam egy két játékos pihenni fog, a Bl miatt. Gondolok itt Militora, Snejderre!Fernando írta: Mi a furcsa abba, hogy bajnokok akarnak lenni?![]()
Mi a furcsa abba, hogy bajnokok akarnak lenni?Barcaman14 írta:Furcsa amúgy hogy az Internél a kulcsjátékosok nem pihentek.![]()
Holnap a Román a sor. A Samp ellen nem lesz könnyű dolguk, de muszáj behúzni!