Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Persze, de ez nem sokat szépít azon a tényen, h beragad. Lehet h Valdes azért nem lenne jó csatárnak, mert kapus, de attól még nem lenne jó csatárnak.MichaaBee írta: szerk.: azért még Adrianót is megvédeném, egyáltalán nem középhátvédnek lett kitalálva, így nem meglepő, ha alkalmasint beragad lesre állításnál középen.
Ahogy mondod, zseniális volt, amit művelt tegnap a pályán. Ennyi kihagyás után először a kezdőben - erre lehoz egy majdhogynem tökéletes meccset. Elképesztő.S.Agüero írta:https://www.youtube.com/watch?v=cIlKi_H42MI
https://www.youtube.com/watch?v=u0vq6oRHxDQ
Öröm nézni.
mármint az az adriano, aki kisárgázta magát és eltiltott?MichaaBee írta:Adná a jó Isten, hogy Bartra kezdjen, de szerintem senkinek ne legyenek illúziói, úgyis Adrianót láthatjuk majd kedden Piqué mellett.sjd írta:(De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni)
Adná a jó Isten, hogy Bartra kezdjen, de szerintem senkinek ne legyenek illúziói, úgyis Adrianót láthatjuk majd kedden Piqué mellett.sjd írta:(De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni)
Hát igen, Adrianoról konkrétan egy gólt kaptunk ma, és csak a sporinak köszönhetjük, h ez nem így lett végül. Nekem a legvadabb reményeimet is túlszárnyalta, h egyáltalán ilyen csapatok ellen teljesíteni tudott, de ezek után én tényleg nem zárom ki, h a Bayern ellen is menne ez. (De tökmind1, mert úgyis Bartra fog kezdeni)S.Agüero írta:Akkor Adriano miért nem tűnt ki a védelemből? Alig lehetett néha hallani a nevét.connor írta:Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
Persze, kellene az ilyen meccsek, hogy visszaszokjon és hasznos tagja legyen a csapatnak, de azért az elég erős, hogy a Bayern ellen beférne.
Attól még necces szitukban nagyon higgadt,és elegáns maradt,az az esernyő csel utolsó emberként itt a végén,az olyan volt,hogy akárki más csinálja akkor is kalaplengetés,azonkívül is rengeteg szép megoldása volt,a labdakihozataloknál magabiztos volt,védő létére nagyon butította a jó népet,elnézegetném komolyabb meccseken is !connor írta:Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
Persze, kellene az ilyen meccsek, hogy visszaszokjon és hasznos tagja legyen a csapatnak, de azért az elég erős, hogy a Bayern ellen beférne.
Akkor Adriano miért nem tűnt ki a védelemből? Alig lehetett néha hallani a nevét.connor írta:Nem akarok "ünneprontó" lenni, de Abi mai teljesítményéhez vastagon hozzátartozik, hogy szinte próbára sem tették a Levante csatárai.
engem meg is lepett, de tény: ugyanaz az elegancia, talán egy rossz passz és kétszer mentek el mellette de Montolyán simán túltett. az persze tény, hogy nem volt itt klasszis csatár, nem volt nagy nyomás, szóval visszatéréshez tökéletes, és meg is oldotta.kristop írta:akkor úgy érzem megkaphatja azt a 1+1 éves szerződéshosszabbítást. szinte ugyanúgy tért vissza, ahogy elment. könnyen, elegánsan megoldott helyzetek, stabil védőmunka. jövőre is szükségünk lehet rá ilyen esetekben, amikor mindenki kiesik vagy pihentetni kell. nagy volt.
Igen, kb az ő betegsége óta olyan a védelem amilyen(persze nem csak emiatt).Bár itt a forumon mindig is közutálat tárgya volt, viszont én imádtam azt az eleganciát amivel ő lehozta a meccseket.bőven megérdemli a szerződéshosszabbítást...mondjuk dos Santos helyett, aki kb évek óta csak plusz ember...én várom vissza, akár a kezdőbe is.bár én nem értek az orvostudományhoz, de azt nehezen hiszem el, ha akármi következménye is lehetne annak, hogy ő újra sportol, akkor megkockáztatná azt, hogy visszatérjen.és ha vissza tud térni arra a szintre (és miért ne?)amin volt hát én várom vissza.bár elég nehéz ügy ez.mypeter írta:Én meg képmutatásnak tartanám az egész eddigi szerződéshosszabbítást, ha nem kapna esélyt. Az elmúlt 30 évben nem láttam nála elegánsabb és jobb balhátvédet a Barcában, középen is kb. Puyol szintű, ráadásul nincs megoldva Jordi Alba helyettesítése igazán. Montoya nem jó baloldalt Adriano sérülékeny és gyengébb ezen a poszton lényegesen, mint Abidal. A keretszűkítés pedig ne a védelem rovására menjen, amikor azt látjuk, hogy szinte sosem tudunk ugyanazzal a védelemmel felállni. Ha Abidal teljesen felépült, és tudja hozni korábbi tudásának 90-95%-át, vétek lenne kirakni a csapatból.
sörvirsli írta:Én nagyon bírom Abidalt és óriási tisztelet és megbecsülés jár neki de ha a realitást nézzük akkor már nem fér be a jövő Barcájába,pláne úgy nem,hogy igen erős keretszűkítésre van kilátás!
Remélem kap valami vezető feladatot a klubnál,de előtte még Angliában idén magasba emeli a BL trófeát!
MQuC írta:Én cska azt nem értem, hogy irja, hogy a már emlitett keretszűkítés miatt... Itt Eurobarcán nem volt ilyen cikk tudtommal, én pedig ennek az oldalnak hiszek, ennek a híreit olvasom.