Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jobb lenne, ha Giuly játszana, de azért Larsson sem olyan rossz... Majd Ronnie meg Eto'o rúgdalja gólokat!Silvanus írta:Ezt nem hiszem el, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
Ilyen már nincs a földön wazzzeee.......![]()
![]()
![]()
![]()
Giuly nagyon kellett volna!!!!!! Most jön Larsson, aki ha megint kihagy 35 helyzetet, akkor én nem tudom mit csinálok.......?! Megölöm magam!!!!!
Nem az, h nem szeretnénk, de:Charlie írta:Enrique írta:Biztos lehetsz benne, h nem jön vissza...boggabor írta:Davids aszt nyilatkoszta, hogy vissza akar joni a Barcelonaba tegnap es nagy a valoszinusege, hogy mar telen megkezdonek a targyalasok. Rai Uno honlapjan van rajta
Biztos hogy nem szeretnénk hogy visszajöjjön?Mondjuk az tuti hogy van a helyén most bővenn jelentkező,csak jó nagy része sérült!
C.
Enrique írta:Biztos lehetsz benne, h nem jön vissza...boggabor írta:Davids aszt nyilatkoszta, hogy vissza akar joni a Barcelonaba tegnap es nagy a valoszinusege, hogy mar telen megkezdonek a targyalasok. Rai Uno honlapjan van rajta
Biztos lehetsz benne, h nem jön vissza...boggabor írta:Davids aszt nyilatkoszta, hogy vissza akar joni a Barcelonaba tegnap es nagy a valoszinusege, hogy mar telen megkezdonek a targyalasok. Rai Uno honlapjan van rajta
Szerintem is leheteszter21 írta:Charlie írta:
Focis kifejezés,bár ezt neked hiába mondom,nem hinném hogy sokat fociztál már életedben,ha mégis akkor sajnálom!
C.
C
Nem járok edzésektre de szeretem rúgdalni a labdát. Egy embert akkor sem lehet összerakni meg összedrótozni.
eszter21 írta:Szerinted Bellettit össze fogják drótozni?!Charlie írta:Akkor összedrótozzák,vagy talán azt se szoktak egy emberrel?eszter21 írta: Bellettit? Az embereket nem szokták összerakni...
C.
Szerinted Bellettit össze fogják drótozni?!Charlie írta:Akkor összedrótozzák,vagy talán azt se szoktak egy emberrel?eszter21 írta:Bellettit? Az embereket nem szokták összerakni...Badi írta:szerintem összerakják
C.