Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mathieu előbb fog irányítót játszani mint a kisfőnök jobb bunkót. Én nem is emlékszem ilyenre.zsoltman írta:Mascerano miért nem lehetne jobbhátvéd??
Volt egyszer,hogy ott is játszott már,sztem jó volt ott is
Azt is a védelmében mondanám, hogy őt még inkább indokolt lett volna pihentetni a válogatott szereplés miatt, mint a többieket.Yokozuna írta:Védelmében mondanám, hogy Piqué helyén játszott, és három kutyaütővel maga mellett. Mennyivel hálásabb Piqué mellett játszani, és két komoly szélső hátvéddel!
Dettó. Ő már nem elég jó ide, ráadásul szerintem motivációs gondjai is vannak, mert nagyon elakart menni a Juventusba meg védőt se akar már játszani. A mai vereséget én telibe ráhúznám mert mind a két gól az övé volt, és ez így nagyon nem jó mindjárt 3 pont előnyt adni a Madridnak a bajnokság elején akik idén idén nagyon mennek a bajnoki címért.S.Agüero írta:Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nem igazán erőltetném őt a kezdőben. Eddig ebben a szezonban pocsék, és már tavaly tavasszal sem volt az igazi. Szép lassan, de legkésőbb tavaszra beépíteném a kezdőbe Umtitit.
Igen, mert amikor letamadnak mar a kozeppalyan, akkor kevesebb ido van kivalasztani a jo passzt, es kevesebb terulet van atvenni az erosen meglott labdakat. A jo helyezkedesrol mar nem is beszelve. Itt olvasd el az "1." reszt, egy tokeletes pelda az a meccs. Akkor lenne o jo oda, ha van ido gondolkozni, es nincs nagy nyomas rajta az ellenfeltol.Samper mashol írta:Pont erősebben támadó csapatok ellen lenne vele probléma? Amikor eddig kh. volt? És hosszú passzokban sokkal jobb, mint Busi?
nagyon adom. lehet ezer éve még vkp volt, de hozzánk kevés, amit ott tud. ha az ellenfél nyakán kell lihegni, vagy hátulról hosszú labdákat adogatni, akkor az egyik legjobb vkp, de ha olyan letámadást kap, mint tegnap busi, és kockázatos passzokat kell adnia, akkor egy elveszett ember ott a pálya közepén. sr, rakitic, samper mind jobban odavaló nálam.palesz77 írta: Ez a Masch vkp-nek szál látom sose fog elévülni. Nézd vissza a tavalyi Bilbao elleni 4-0-t, jól ment akkor is a labdakihozatal. Masch védőnek pazar, oda elég a passzjátéka, még több is mint kiváló, de vkp-nak kevés. Nem helyezkedik olyan jól, és nyomás alatt nem olyan jó megoldásokat választ, mint a Masiás fiaink. Ezerszer inkább SR-t nézném vkp-nek, mint őt.
Mascherano a kupadöntőn kapott pirosat, s nem bajnoki eltiltásból jön. Az egyértelmű azzal nincsen gond, a kérdés arra irányult, hogy miért bajnokiról tiltják el és miért nem abból a sorozatból, ahol szerezte a pirosat. Vagy ha nem abból, akkor miért nem a szuperkupadöntőn töltötte le. De hát spanyolok.Veidt_madridista írta:Bob, nalunk például az van hogy Modric tavaly az utolso bajnokin gyűjtötte be az 5. sargajat, ezert ki kell hagynia az első fordulót. Talan itt is erről van szó.
Ez a Masch vkp-nek szál látom sose fog elévülni. Nézd vissza a tavalyi Bilbao elleni 4-0-t, jól ment akkor is a labdakihozatal. Masch védőnek pazar, oda elég a passzjátéka, még több is mint kiváló, de vkp-nak kevés. Nem helyezkedik olyan jól, és nyomás alatt nem olyan jó megoldásokat választ, mint a Masiás fiaink. Ezerszer inkább SR-t nézném vkp-nek, mint őt.Samper írta:Szívesen látnám Busi helyén, mert az előre-játékban sokkal jobb nála.
Amúgy is ez lett volna, mert Masch eltiltott, úgyhogy ha jöhet jókor egyáltalán sérülés, az most van.palesz77 írta:A hivatalos diagnózis szerint 1 hétre dől csak ki, húzódása van. Umtiti-Piqué kezd majd gondolom, Marlon meg mehet padra.
Ez ,amit leírsz, lehetne így is, csak akkor az illető kitart a felvetése mellett és nem lehet meggyőzni egy új szerződéssel. Ha pedig igen, azesetben nem hiszem, hogy sok magyarázni való van a témán. Nem támadás feléd, csak leírom, mert ne mhiszem, hogy a vezetőség azt mondta volna neki, hogy jó, hát akkor maradj, és pályád végén mostantól két évig játszhatsz majd kp-t és veszünk két belső KH-t.Lehet nem érzi jól magát a csapatban, vagy más poszton szeretne játszani (ez Masch-nál így van), lehet kezdi érezni h idős és tudja ígyis-úgyis mennie kell 1-2 éven belüól és ő akar "méltósággal" lelépni mielőtt elküldik