Lehet, hogy viccnek szántad, ám telibe találtál. Teljesen igazad van ebben a hsz-edben.mrmonster írta:A Chelsea-be biztos nem megy vissza, mert oda nem tankszerű csatárok kellenek, hanem olyanok, akik a kontrafutball alapjaiból kiindulva a lestaktikát kijátszva félelmetes gyorsaságukkal beszaladnak a kapuigBoixos írta:ja, a crespo. de nem azért, mintha annyira rossz lenne, csak sztem kamu, mostanában vajazza le a milánnal a maradását, mert ugye 1 évre zavarták ode az oroszok, de a murinnyó is kóstolgatja, h visszahívná.![]()
![]()
![]()
Na jó, ezt viccnek szántam, de nézzétek meg, a Chelsea csatárai kivétel nélkül nagy sprinterek: Drogba, Kezman (Gudjohnsen). A támadó kp-k is: Robben, Duff.
Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Lujo
- Capitá del Barça

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
De hisz Crespo király! Jobb mit Drogba+Gundjonsen 1utt! De a Barcába nem kell...
Miért nem maradt az Interbe :
evil:
Miért nem maradt az Interbe :

- mrmonster
- Entrenador del Barça
A Chelsea-be biztos nem megy vissza, mert oda nem tankszerű csatárok kellenek, hanem olyanok, akik a kontrafutball alapjaiból kiindulva a lestaktikát kijátszva félelmetes gyorsaságukkal beszaladnak a kapuigBoixos írta:ja, a crespo. de nem azért, mintha annyira rossz lenne, csak sztem kamu, mostanában vajazza le a milánnal a maradását, mert ugye 1 évre zavarták ode az oroszok, de a murinnyó is kóstolgatja, h visszahívná.

Na jó, ezt viccnek szántam, de nézzétek meg, a Chelsea csatárai kivétel nélkül nagy sprinterek: Drogba, Kezman (Gudjohnsen

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Kicsit sok...aky01 írta:Híresztelések a spanyol óriásokat, a Real Madridot és a Barcelona csapatát összafüggésbe hozták az Athletic Bilbao két legjobb játékosának esetleges megvásárlásával.
Asier Del Horno a királyi gárda figyelmét keltette fel, miután a Bajnokok Ligájának a küzdelmeit a csapat korán feladni kényszerült, és úgy tűnik, a team újraépítésén dolgoznak.
Társa, Yeste pedig a Barcelona nyári átigazolási célpontja lehet. Del Horno kivásárlási ára 20 millió Euro, míg csapattársáé 18.
www.goal.com

Bár mind2-t elfogadnám, de nem tudom h lesz-e belőle vmi. Mindketten ősbaszkok...
- aky01
- Jugador d'estrella
Híresztelések a spanyol óriásokat, a Real Madridot és a Barcelona csapatát összafüggésbe hozták az Athletic Bilbao két legjobb játékosának esetleges megvásárlásával.
Asier Del Horno a királyi gárda figyelmét keltette fel, miután a Bajnokok Ligájának a küzdelmeit a csapat korán feladni kényszerült, és úgy tűnik, a team újraépítésén dolgoznak.
Társa, Yeste pedig a Barcelona nyári átigazolási célpontja lehet. Del Horno kivásárlási ára 20 millió Euro, míg csapattársáé 18.
www.goal.com
www.goal.com
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Crespo... Pfff... Mindig oda megy, ahol a legtöbb pénzt dobják utána...Bodi írta:Cresp most felszívta magát,de szerintem max 2 évig lesz még jó,meg amúgy is,ő az olasz foci mestere,szerintem a spanyolban nem sokat érne...

-
- Llegenda del Barça
ja, a crespo. de nem azért, mintha annyira rossz lenne, csak sztem kamu, mostanában vajazza le a milánnal a maradását, mert ugye 1 évre zavarták ode az oroszok, de a murinnyó is kóstolgatja, h visszahívná.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En meg mindig ott tartok hogy Belleti nagyon jo szerintem,Oleguer hlyebe kell Kompany es Gio tenyleg az osszel bomba jo volt de most mar nem az sylvihno eladni es venni gyorsan Delhornot es nyarraa eleg is vona
Tiziano Crudeli fan 

- Blasko
- Jugador del Barça
Én egy balbekket mindenképp vennék.Ezzel ugye elpasszolnánk GIO-t és Sylvinhot(bár kettőjük közul a nyakamat rá hogy csak az egyik távozik.
ha egyáltalán távozik
).A minap már leírtam hogy Del Hornot nagyon szívesen látnám.De örülnék Zambrottának és a Monacos gyereknek
, Evrának is.
Egyébként a Villarrealos gyereket, akit említettetek, Gonzalo RODRIGUEZ-nek hívják.
BARCELONA 

-
- Director del Fútbol
Szerintem elől, és középen nem kell változtatni (elküldeni sem kell senkit, és igazolni sem!), de ahogy látom ezzel itt mindenki egyet is ért!?...
Hátul viszont annál inkább elkél a segítség! Oleguer mehet, és talán Sylvinho, és GIO is, bár azért ők elég jók, de sokat hibáznak sajnos!
ÉS - jönnie kéne legalább két nagyon-nagyon jó, Puyol szintű védőnek! Mondjuk Zambrotta valóban jó igazolás lenne, de ott van még az a Kompany gyerek, vagy az az Argentin, a Villarreal-ból, akit már állítólag kiszemelt magának a Barca!?... Szóval hátra mindenképp kellenek erősítések, és végre jó lesz, ha visszatér Gabri, és Edmilson a védelembe!!! No meg Marquez!!!
Hátul viszont annál inkább elkél a segítség! Oleguer mehet, és talán Sylvinho, és GIO is, bár azért ők elég jók, de sokat hibáznak sajnos!
ÉS - jönnie kéne legalább két nagyon-nagyon jó, Puyol szintű védőnek! Mondjuk Zambrotta valóban jó igazolás lenne, de ott van még az a Kompany gyerek, vagy az az Argentin, a Villarreal-ból, akit már állítólag kiszemelt magának a Barca!?... Szóval hátra mindenképp kellenek erősítések, és végre jó lesz, ha visszatér Gabri, és Edmilson a védelembe!!! No meg Marquez!!!

"Més Cuen un Club"
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én már látom a megoldásT:
Igazolunk egy balhátvédet és veszünk még egy Puyolt (főleg ezután a video után), vagy csak simán leklónozzuk!
Igazolunk egy balhátvédet és veszünk még egy Puyolt (főleg ezután a video után), vagy csak simán leklónozzuk!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Szerintem Gio helyett kell valaki mert ha felepulnek Mottaek akkor Markez visszamehet Oleguer helyett.
Egy olyan jatekosra volna szuksegunk min Zambrotta es akkor nem lenne gond...
Belletti szeritem rendben van..
Egy olyan jatekosra volna szuksegunk min Zambrotta es akkor nem lenne gond...
Belletti szeritem rendben van..
De Oleguer, Silvinho, Gio, Belleti sincsenek oan szinten mint e 4 játékos.Zsolti írta:Worms, Lahm, Kehl, Sagnol,ezek sztem nincsenek olyan szinten mint a többi általad említett futbalista.

Sztem meg:
Csatárok: Etoo, Larsson, Sergio Garcia
Maxi Lopezt meg kolcson lehetne adni, h tapasztalatot gyujtson, s mikor Henrik Larsson visszavonul ove a pálya. Saviola szvsz nem kellene.
Kozéppálya szerintem rendben
A védelemben: Kellene 1 oan igazi klasszis védo mint monnyuk Cafu, Zambrotta, Nesta, Cannavaro, Stam, Terry, Ferdinand, Cole, Cambel, Del Horno, Worms, Lahm, Kehl, Sagnol, Thuram.
Ha ezekbol 1et megtudnánk szerezni +meggyogyul Edmilson, meg Motta is, és akkor Márquez is hátra mehet, akkor meglennének oldva a védelem gondjai.
Puyol, Edmilson, Márquez, és
-ilyen lenne a jo védelem.
Kapus gondjaink végre nincsenek..
Csatárok: Etoo, Larsson, Sergio Garcia
Maxi Lopezt meg kolcson lehetne adni, h tapasztalatot gyujtson, s mikor Henrik Larsson visszavonul ove a pálya. Saviola szvsz nem kellene.
Kozéppálya szerintem rendben

A védelemben: Kellene 1 oan igazi klasszis védo mint monnyuk Cafu, Zambrotta, Nesta, Cannavaro, Stam, Terry, Ferdinand, Cole, Cambel, Del Horno, Worms, Lahm, Kehl, Sagnol, Thuram.
Ha ezekbol 1et megtudnánk szerezni +meggyogyul Edmilson, meg Motta is, és akkor Márquez is hátra mehet, akkor meglennének oldva a védelem gondjai.
Puyol, Edmilson, Márquez, és

Kapus gondjaink végre nincsenek..

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Sztem Gio-t még nem kell leírni.Igaz,hogy most hullámvölgyben van,de az őszön bombaformában játszott meccsről meccsre.Össze fogja szedni magát,igaz,hogy nem fiatal,de van még benne pár szép év a Barcával. 

-
- Llegenda del Barça
Szevasztok!Szerintem meg kellene várni a sérültek felépülését!Megmondom,hogy miért:
A Barca nyáron posztra igazolt és, ha megnézzük szinte egy teljesen új csapat játszik a tavalyihoz képest.
Ebből 3-4 állandó hiányzó van!
Szerintem 3 posztra kellene más alternatíva:
1. középső védő(Oleguer)
2. balbunkó (Sylvinho,Gio)
3. jobbszélső (Guily)
A jobbhátvédet azért nem írom, mert sztem Bellettiben van jövő
,meg azt hiszem Damía is ott játszik és ő sem rossz.
Elképzelhető, hogy Edmílson bevethető lenne Oleguer helyett/láttunk már ilyet ford. Raffael/,ha nem,akkor kéne oda egy betonvédő Puyol-papa mellé(Kompany).
Ha jönne Luque,akkor a Gaúcho gyerek átmehetne a jobboldalra,ha nem jön
,akkor kell egy jó jobbszélső.Deco-t 20 misiért kár lenne kispadra ültetni!
A balbunkó az bonyolult,de mindenféleképpen az egyik jelenlegit el kéne adni!Helyükre nem tudom, hogy ki volna jó megoldás
...
Elég volt ennyi okoskodás
.
A Barca nyáron posztra igazolt és, ha megnézzük szinte egy teljesen új csapat játszik a tavalyihoz képest.
Ebből 3-4 állandó hiányzó van!
Szerintem 3 posztra kellene más alternatíva:
1. középső védő(Oleguer)
2. balbunkó (Sylvinho,Gio)
3. jobbszélső (Guily)
A jobbhátvédet azért nem írom, mert sztem Bellettiben van jövő

Elképzelhető, hogy Edmílson bevethető lenne Oleguer helyett/láttunk már ilyet ford. Raffael/,ha nem,akkor kéne oda egy betonvédő Puyol-papa mellé(Kompany).
Ha jönne Luque,akkor a Gaúcho gyerek átmehetne a jobboldalra,ha nem jön

A balbunkó az bonyolult,de mindenféleképpen az egyik jelenlegit el kéne adni!Helyükre nem tudom, hogy ki volna jó megoldás

Elég volt ennyi okoskodás

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ily módon csökkentve Joaquin árát!Lujo írta:. Meg nála felmerült korábban, hogy elvinné a Betis.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
- Lujo
- Capitá del Barça
Egyébként nem hinném, hogy hosszú távon akár Ros, akár O. Lopez beépül a csapatba, mert Rosnak Bellettivel és Gabrival kell megküzdenie a helyért, míg O. Lopeznek jelenleg Gioval, Sylvinhoval és F. Navarroval. Meg nála felmerült korábban, hogy elvinné a Betis.

- Lujo
- Capitá del Barça
Már miért ne lenne védelem, ha az általam felsorolt játékosokat eladnánk? Olvasd el kicsit jobban, amit írtam: Gio helyett Del Horno, Sylvinho helyett F. Navarro, Oleguer helyett Kompany, Albertini helyett Edmilson.redlions írta:Védelem meg semmi??? Akkor ki se álljunk... Nem akkarok egy új Realt.... Nekik nincs védelmük, nekünk meg annyi se legyen amennyi van...Lujo írta: Akiket elpasszolnék a következő 3 évben:
Gio, Sylvinho, Oleguer, Albertini, Maxi Lopez, Saviola, Riquelme, Larsson
Azt hiszem, hogy ez egy fiatal, ütőképes csapat lehetne.
Torrest én is akkor szeretném, ha már Larsson visszavonult.