Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azért egy kihagyott helyzetet összehasonlítani 1 ilyen potyával azért az durva hasonlat.kamaj írta:Őszintén: Szerinted van olyan kapus a világon aki az összes meccset levédi hiba nélkül?
A hiba a kapusok része is hisz emberből vannak. Ha csatárok kihagynak egy gólt akkor mindenki sajnálja néha még szidják is őket, de kész akkor is jó csatárok hisz tudjuk, hogy akkor a következőt berúgják. A kapusok hibája gólhoz vezet és ez a nagy különbség! Amíg Messi, ha kihagy egy helyzetet akkor sem úszik el egy meccs, de lehet, hogy amiatt nem nyerünk. Na bumm, de akkor is Aranylabdás lett és nem úgy, hogy tökéletesen játszott.
Valdes se tökéletes távolról sem, de látni kéne, hogy a teljesítménye nem egy rakás az, hanem csak egyszerűen ő is elköveti a maga buta hibáit mint bárki más (poszttól függetlenül). Ezért nem szeretem, ha a kapust kritizálják főleg alaptalanul (jó beszedett 2 hibát na de akkor is ha olyan jók vagyunk akkor egyensúlyozzuk ezeket + nem minden meccsen hibázik csak most jött 2 hiba egymás után).
Tudom a véleményeteket nem tudom megváltoztatni, csak azt szeretném, ha nem minden baki után jönnének az emberek ide "beszólni" Valdesnak.
Álldrukker????azért varrattam a lábamra 35ezerér a barca címert illetve a himnuszt mert álldrukker vagyok igaz???!!!Rinku írta:Szégyellheti magát a sok Valdes fújoló áldrukker! Victor nagyon is jó kapus! Tény, hogy 2 meccsen 2 lüke gólt kapott, a legnagyobbakkal is előfordul és kétségkívül, remek kapus! Bezzeg, ha Casillas vagy Cech kap ilyen gólt, esetleg Buffon vagy Frey, nincsenek odáig ennyire a szurkerek! De ha csóri Valdes 2 hülye gólt kap, máris verjük agyon, ássuk el! Szégyen ami itt megy! De amikor Mrs. Nyálgép labdáját kitolta vagy nem tudom milyeneket védett a közelmúltban, akkor vigyorgott minden Valdes szidó, mint a fakutya! Le lehetne szállni róla! Tény, hogy ki kellett volna védenie, de nem dől össze a világ!
Hadd figyelmeztessem a díszes kompániát, hogy a Fekete Párduc, a Nagy Grosics is kapott ilyen gólokat, mégis aranyba öntjük a nevét, mert ez illik hozzá! Nagyapám mesélte, hogy egyszer lenyúlt a labdáért, ami felé gurult, de nem nézte végig a labdát, míg az a kezéig elér, hanem figyelte a pályát, hova rúghatná, dobhatná ki, elvétette, a lába, kezei között elgurult a labda! Persze leteremtették Puskásék, de ő csak ennyit mondott: "Azért vagytok csatárok, hogy ha én kapok egy gólt, Ti kettőt rúgjatok!" És ez bizony így igaz! Mindenkivel megesik, szóval, ha Messi és Ibra akkora játékosok, elkalapálják ezt a Dinamot! Mellesleg Messi már rég egyenlíthetett volna...
Más szemében a szálkát komáim...
Ezzel a hasonlattal egy probléma van csupán. VV messze nem Grosics Gyula. A két kapust ne emlegessük egy oldalon, mert rossz fényben tünteti fel az Aranycsapat legendás kapusát.Rinku írta: Hadd figyelmeztessem a díszes kompániát, hogy a Fekete Párduc, a Nagy Grosics is kapott ilyen gólokat, mégis aranyba öntjük a nevét, mert ez illik hozzá! Nagyapám mesélte, hogy egyszer lenyúlt a labdáért, ami gurult felé, de nem nézte végig a labdát, hogy az gurul, hanem nézte a pályát hova rúghatná, dobhatná ki, elvétette, a lába, kezei között elgurult a labda! Persze leteremtették Puskásék, de ő csak ennyit mondott: "Azért vagytok csatárok, hogy ha én kapok egy gólt, Ti kettőt rúgjatok!" És ez bizony így igaz! Mindenkivel megesik, szóval, ha Messi és Ibra akkora játékosok, elkalapálják ezt a Dinamot! Mellesleg Messi már rég egyenlíthetett volna...
Más szemében a szálkát komáim...
Egymás után 2 ilyet!!Mutatok én nézz végig a top csapatok kapusain!!!kamaj írta:Mutassatok egy olyan kapust aki nem hibázik kérlek!
Hagyjuk már ezt a Megye1-es szöveget bevédte kész ennyi rengeteget meg kivédett. Messi is hibázik mégis csak Valdest találják meg...
Eddig a sötétebb mezekben jobban védett!Slither írta:Haha, én is ez néztem. Úgy látszik a szürke nem hoz szerencsét.Rumig írta:Érdekes, h a szünetben átöltözött szürkéből kékeszöldbe.![]()
Biztos a bekapott gól miatt úgy érezte, változtatni kell.![]()
![]()
Haha, én is ez néztem. Úgy látszik a szürke nem hoz szerencsét.Rumig írta:Érdekes, h a szünetben átöltözött szürkéből kékeszöldbe.![]()
Biztos a bekapott gól miatt úgy érezte, változtatni kell.![]()