Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem minden esetben. Iniesta gyakran játszik R10 posztján is.Victor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!
Így van! Iniesta a mérkőzései java részében középpályást játszottt. Bár szerintem itt senki sem vitatja, hogy kettejük közül idén eddig ki tett le többet az asztalraVictor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!Varga Tamás írta:És csak a rend kedvéért:
Iniesta: 2 gól / 19 meccs
R10: 6 gól / 10 meccs.
Tehát: R10 fele annyi meccsen háromszor annyi gól.
Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!Varga Tamás írta:És csak a rend kedvéért:
Iniesta: 2 gól / 19 meccs
R10: 6 gól / 10 meccs.
Tehát: R10 fele annyi meccsen háromszor annyi gól.
Már melyikre? Én, nem kaptam tőled pü-t.Oleguer írta:Tamás, te tökéletes vagy? Nem, nemhiszem mivel nem ismered a szerkesztés gombot...Varga Tamás írta: Én nem keresem meg, mert tudom. Úgy tűnik, te nem, így keresgélj csak te.
Tőlem azt is megkérdezheted, hogyan álltunk fel a tavalyi bajnokság nyitófordulóban a Celta elleni idegenben megnyert 3-2-es mérkőzésen, azt is megmondom.![]()
Amugy privátomra várhatok választ?
Tamás, te tökéletes vagy? Nem, nemhiszem mivel nem ismered a szerkesztés gombot...Varga Tamás írta: Én nem keresem meg, mert tudom. Úgy tűnik, te nem, így keresgélj csak te.
Tőlem azt is megkérdezheted, hogyan álltunk fel a tavalyi bajnokság nyitófordulóban a Celta elleni idegenben megnyert 3-2-es mérkőzésen, azt is megmondom.
MA-nak egy, azaz 1 jó szezonja volt, amikor a Betis a bajnokságban 4. helyet ért el, és slussz-passz. Azért egy szinten emlegetni egy világbajnokkal, Aranylabdással, 2-szeres bajnokkal, BL-győztessel stb. enyhe értékrendbeli hiányosságra utal. Szerintem.Los Banditos írta:Tamás, ugye ugyanarra a Marcos Assunçaora gondolunk?Varga Tamás írta:Oleguer!
Ha nem ismered az unszimpatikus szót, az nem az én túlképzettségemet feltételezi.![]()
A Mercedes-tricikli hasonlat pedig mindenképpen érvényes: Mercedes-R10, tricikli-Assuncao. Annyi kettejük között a különbség R10 javára, mint a Hilton és a sarki motel között.
Az unszimpatikus használata egyáltalán nem helytelen, a szimpatikus pedig görög-latin eredetű szó, csak a rend kedvéért. Mert hogy tudd: az 'un-' az egy ellentétet jező előtag, a. m. 'nem szimpatikus'. Ha hiszed, ha nem. De, nyugodtam beleköthetsz, úgyis nagy művésze vagy ennek a témának.Ronaldinho képességeit nem kell vitatni (bár amit idén eddig művelt az = 0), de miért kell ennyire leértékelni a brazil kollégáját? Jelenleg az egyik - ha nem a legjobb - szabadrúgás lövő a világon, és rendkívűl jól szokott passzolni. Én szívesen látnám a csapatban, csak már egy kissé kiöregedett.
Én nem keresem meg, mert tudom. Úgy tűnik, te nem, így keresgélj csak te.Oleguer írta:Ha érdekel keresd meg ittVarga Tamás írta: Oké!
Már csak egy kérdésem van: melyikük lőtt több gólt? És ezt hány meccs alatt érte el?
Tamás, ugye ugyanarra a Marcos Assunçaora gondolunk?Varga Tamás írta:Oleguer!
Ha nem ismered az unszimpatikus szót, az nem az én túlképzettségemet feltételezi.![]()
A Mercedes-tricikli hasonlat pedig mindenképpen érvényes: Mercedes-R10, tricikli-Assuncao. Annyi kettejük között a különbség R10 javára, mint a Hilton és a sarki motel között.
Az unszimpatikus használata egyáltalán nem helytelen, a szimpatikus pedig görög-latin eredetű szó, csak a rend kedvéért. Mert hogy tudd: az 'un-' az egy ellentétet jező előtag, a. m. 'nem szimpatikus'. Ha hiszed, ha nem. De, nyugodtam beleköthetsz, úgyis nagy művésze vagy ennek a témának.
És annak volt értelme, hogy ezt megkérdezd?dr. Mezey írta:Ennek volt vmi értelme?Zozzy 5 írta:Az a vicces, hogy úgy vitatkoztok Ronnie-ról, hogy egy hónapja köbö nem játszott...![]()
.
Csak akkor lehet róla viatkozni ha jáccik? Ez vmi forum szabály?
Na de kérlek Tamás, Iniesta csak most lett stabil kezdő, míg a brazil elég régóta élvezi Frank kolléga bizalmát. Illetve, Iniesta nem a pálya bal szélén játszott eddig, hanem inkább középpályán. Tehát a kérdésnek nem volt sok értelme...Varga Tamás írta:Oké!
Már csak egy kérdésem van: melyikük lőtt több gólt? És ezt hány meccs alatt érte el?
Oké!Oleguer írta:Andrés Iniesta neve mondd valamit? Hajt, küzzd, ahova berakják ott nyújt maradandót. Jelenlegi Ronaldinhonál sokkal jobb.Varga Tamás írta: Tehát, jövőre Messi lesz a balszélső, és Messi lesz a jobbszélső. Mondd meg, hogyan tudod ezt megoldani. ha sikerül, Nobel-díjat javaslok neked. Bojannak még kb. 3-4 idényre van szüksége ahhoz, hogy bizonyítson, és Ronaldinhóval lehessen egy lapon említeni. A kezdet biztató, jó, szimpatikus, és bizalomra adhat okot.
Andrés Iniesta neve mondd valamit? Hajt, küzzd, ahova berakják ott nyújt maradandót. Jelenlegi Ronaldinhonál sokkal jobb.Varga Tamás írta: Tehát, jövőre Messi lesz a balszélső, és Messi lesz a jobbszélső. Mondd meg, hogyan tudod ezt megoldani. ha sikerül, Nobel-díjat javaslok neked. Bojannak még kb. 3-4 idényre van szüksége ahhoz, hogy bizonyítson, és Ronaldinhóval lehessen egy lapon említeni. A kezdet biztató, jó, szimpatikus, és bizalomra adhat okot.
A dr. Mezey által feltett kérdés bennem is felmerült, de nem mertem beírni, nehogy kötekedésnek vegye a T. Moderátor Úr.dr. Mezey írta:Ennek volt vmi értelme?Zozzy 5 írta:Az a vicces, hogy úgy vitatkoztok Ronnie-ról, hogy egy hónapja köbö nem játszott...![]()
.
Csak akkor lehet róla viatkozni ha jáccik? Ez vmi forum szabály?
Tehát, jövőre Messi lesz a balszélső, és Messi lesz a jobbszélső. Mondd meg, hogyan tudod ezt megoldani. ha sikerül, Nobel-díjat javaslok neked. Bojannak még kb. 3-4 idényre van szüksége ahhoz, hogy bizonyítson, és Ronaldinhóval lehessen egy lapon említeni. A kezdet biztató, jó, szimpatikus, és bizalomra adhat okot.Oleguer írta:R10 Mercedes?.... egy működőképtelen változat. Egyébként az apróbetűs részt is olvastad?Varga Tamás írta:Oleguer!
A múlt R10é ez tény, de jelen Messié, a jövő pedig Messié,Bojané és a többi fiatalé, most még nagy áron el lehetne adni. Más lehetőség nemnagyon van, ha év végéig nem javul..
R10 Mercedes?.... egy működőképtelen változat. Egyébként az apróbetűs részt is olvastad?Varga Tamás írta:Oleguer!
Tamás! Hagyjad már ezeket az idegen szavakat, úgyis te érted csak őketVarga Tamás írta:Andrisveres:
unszimpatikus: német szó, jelentése - ellenszenves (in.: Bakos: Idegen szavak és kifejezések szótára, Akadémiai Kiadó, Bp., p. 879.)
Ha nem szóltál volna,...
Nem épp, ez az állitásod akkor lenne helytálló ha a Merci és a Tricikli azonos teljesitményre lenne képes.Varga Tamás írta:Már bocsi, de te kevered a szezont a fazonnal. Ez olyan, mintha a Mercedest triciklire cseréknéd.
Én még hiszek benne. MAJD MEGLÁTOD!Varga Tamás írta:Már bocsi, de te kevered a szezont a fazonnal. Ez olyan, mintha a Mercedest triciklire cseréknéd. Attól meg, hogy vannak akik két éve ezt hajtogatják, egyáltalán nincs igazuk. Attól, hogy valamit sokszor ismételgetnek, nem válik igazzá. A valótlanságot 100-szor is elismételhetik, attól az még valótlanság marad.barca99 írta:Csak már lassan két éve ezt hallgatjuk. Csak legyen igazatok.orska írta:De ennek ellenére bizonyatani fog tavasszal.
Egyébként hozzuk el Assuncaot negyed ennyi fizetésért. Ő is van ilyen jó pontrúgó.