Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Danka00792
Director del Fútbol

2008.01.29. 18:41:31

Victor_Valdes írta:Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!
Nem minden esetben. Iniesta gyakran játszik R10 posztján is.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 18:41:05

Victor_Valdes írta:
Varga Tamás írta:És csak a rend kedvéért:
Iniesta: 2 gól / 19 meccs
R10: 6 gól / 10 meccs.
Tehát: R10 fele annyi meccsen háromszor annyi gól.
Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!
Így van! Iniesta a mérkőzései java részében középpályást játszottt. Bár szerintem itt senki sem vitatja, hogy kettejük közül idén eddig ki tett le többet az asztalra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.01.29. 18:41:41-kor.
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:40:56

R10 távollétében Iniesta játszott a brazil helyén is. R10 sem az a tipikus befejező középcsatár.
És mielőtt félreértené valaki: Iniesta a csapat egyik legjobbja, rendszeresen hozza a tőle elvárhatót, teljesítményével, hozzáállásával, küzdeni tudásával e legteljesebb mértékig elégedett vagyok. És még szimpatikus is, visszahúzódó, sztárallűröktől mentes. Ezért nagyon örülök a szerződés-hosszabbításának.
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 18:37:43

Varga Tamás írta:És csak a rend kedvéért:
Nem akarok beleszólni de szerintem R10 előrébb játszik mint Iniesta igy több gólt is kell rugnia!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:35:19

És csak a rend kedvéért:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:21:41

Oleguer írta:
Varga Tamás írta: Én nem keresem meg, mert tudom. Úgy tűnik, te nem, így keresgélj csak te.
Tőlem azt is megkérdezheted, hogyan álltunk fel a tavalyi bajnokság nyitófordulóban a Celta elleni idegenben megnyert 3-2-es mérkőzésen, azt is megmondom.
Tamás, te tökéletes vagy? Nem, nemhiszem mivel nem ismered a szerkesztés gombot... :cry:

Amugy privátomra várhatok választ?
Már melyikre? Én, nem kaptam tőled pü-t.
A megkapott privátokra válaszolni szoktam, ha azok érdemi dolgot tartalmaznak, és értelemmel bírnak.
Tökéletes ember pedig nincs, így én sem vagyok az. Ezt sem értem, de te biztos tudod, mire gondoltál. Ez jó.
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.29. 18:17:45

Varga Tamás írta: Én nem keresem meg, mert tudom. Úgy tűnik, te nem, így keresgélj csak te.
Tőlem azt is megkérdezheted, hogyan álltunk fel a tavalyi bajnokság nyitófordulóban a Celta elleni idegenben megnyert 3-2-es mérkőzésen, azt is megmondom.
Tamás, te tökéletes vagy? Nem, nemhiszem mivel nem ismered a szerkesztés gombot... :cry:

Amugy privátomra várhatok választ?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:14:41

Los Banditos írta:
Varga Tamás írta:Oleguer!
Ha nem ismered az unszimpatikus szót, az nem az én túlképzettségemet feltételezi. :lol:
A Mercedes-tricikli hasonlat pedig mindenképpen érvényes: Mercedes-R10, tricikli-Assuncao. Annyi kettejük között a különbség R10 javára, mint a Hilton és a sarki motel között.
Az unszimpatikus használata egyáltalán nem helytelen, a szimpatikus pedig görög-latin eredetű szó, csak a rend kedvéért. Mert hogy tudd: az 'un-' az egy ellentétet jező előtag, a. m. 'nem szimpatikus'. Ha hiszed, ha nem. De, nyugodtam beleköthetsz, úgyis nagy művésze vagy ennek a témának.
Tamás, ugye ugyanarra a Marcos Assunçaora gondolunk? :shock: Ronaldinho képességeit nem kell vitatni (bár amit idén eddig művelt az = 0), de miért kell ennyire leértékelni a brazil kollégáját? Jelenleg az egyik - ha nem a legjobb - szabadrúgás lövő a világon, és rendkívűl jól szokott passzolni. Én szívesen látnám a csapatban, csak már egy kissé kiöregedett.
MA-nak egy, azaz 1 jó szezonja volt, amikor a Betis a bajnokságban 4. helyet ért el, és slussz-passz. Azért egy szinten emlegetni egy világbajnokkal, Aranylabdással, 2-szeres bajnokkal, BL-győztessel stb. enyhe értékrendbeli hiányosságra utal. Szerintem.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:11:38

Oleguer írta:
Varga Tamás írta: Oké!
Már csak egy kérdésem van: melyikük lőtt több gólt? És ezt hány meccs alatt érte el?
Ha érdekel keresd meg itt
Én nem keresem meg, mert tudom. Úgy tűnik, te nem, így keresgélj csak te.
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 18:10:19

Volt egy pár jó meccse a bal szélen Iniestának, de nekem úgy tűnt hogy a kapu előtt túl sokat hibázik, ebben R10 biztos jobb volna, bár idén ő se sok akciógólt lőtt.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 18:09:53

Ha nem ismered az unszimpatikus szót, az nem az én túlképzettségemet feltételezi. :lol:
A Mercedes-tricikli hasonlat pedig mindenképpen érvényes: Mercedes-R10, tricikli-Assuncao. Annyi kettejük között a különbség R10 javára, mint a Hilton és a sarki motel között.
Az unszimpatikus használata egyáltalán nem helytelen, a szimpatikus pedig görög-latin eredetű szó, csak a rend kedvéért. Mert hogy tudd: az 'un-' az egy ellentétet jező előtag, a. m. 'nem szimpatikus'. Ha hiszed, ha nem. De, nyugodtam beleköthetsz, úgyis nagy művésze vagy ennek a témának.
Tamás, ugye ugyanarra a Marcos Assunçaora gondolunk? :shock: Ronaldinho képességeit nem kell vitatni (bár amit idén eddig művelt az = 0), de miért kell ennyire leértékelni a brazil kollégáját? Jelenleg az egyik - ha nem a legjobb - szabadrúgás lövő a világon, és rendkívűl jól szokott passzolni. Én szívesen látnám a csapatban, csak már egy kissé kiöregedett.
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.29. 18:08:21

dr. Mezey írta:
Zozzy 5 írta:Az a vicces, hogy úgy vitatkoztok Ronnie-ról, hogy egy hónapja köbö nem játszott... :roll:
.
Ennek volt vmi értelme?
Csak akkor lehet róla viatkozni ha jáccik? Ez vmi forum szabály?
És annak volt értelme, hogy ezt megkérdezd?

Egyébként tényleg nem sok értelmét látom, hogy megint jósolgatnak páran. Állítólag kemény pluszedzéseket végez. Csak játszana már és akkor végre kideülne hogy jogos-e ez a sok okosság.
De ha van kedved, akkor hozd fel a tavalyi évet és beszéljétek meg, nem szabályellenes. Ha érdekelnek a szabályok akkor:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=389
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.29. 18:07:01

Varga Tamás írta:Oké!
Már csak egy kérdésem van: melyikük lőtt több gólt? És ezt hány meccs alatt érte el?
Na de kérlek Tamás, Iniesta csak most lett stabil kezdő, míg a brazil elég régóta élvezi Frank kolléga bizalmát. Illetve, Iniesta nem a pálya bal szélén játszott eddig, hanem inkább középpályán. Tehát a kérdésnek nem volt sok értelme...
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.29. 18:06:42

Varga Tamás írta: Oké!
Ha érdekel keresd meg itt
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.01.29. 18:07:56-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:03:32

Oleguer írta:
Varga Tamás írta: Tehát, jövőre Messi lesz a balszélső, és Messi lesz a jobbszélső. Mondd meg, hogyan tudod ezt megoldani. ha sikerül, Nobel-díjat javaslok neked. Bojannak még kb. 3-4 idényre van szüksége ahhoz, hogy bizonyítson, és Ronaldinhóval lehessen egy lapon említeni. A kezdet biztató, jó, szimpatikus, és bizalomra adhat okot.
Andrés Iniesta neve mondd valamit? Hajt, küzzd, ahova berakják ott nyújt maradandót. Jelenlegi Ronaldinhonál sokkal jobb. :wink:
Oké!
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.29. 18:02:01

Varga Tamás írta: Tehát, jövőre Messi lesz a balszélső, és Messi lesz a jobbszélső. Mondd meg, hogyan tudod ezt megoldani. ha sikerül, Nobel-díjat javaslok neked. Bojannak még kb. 3-4 idényre van szüksége ahhoz, hogy bizonyítson, és Ronaldinhóval lehessen egy lapon említeni. A kezdet biztató, jó, szimpatikus, és bizalomra adhat okot.
Andrés Iniesta neve mondd valamit? Hajt, küzzd, ahova berakják ott nyújt maradandót. Jelenlegi Ronaldinhonál sokkal jobb. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 18:01:46

dr. Mezey írta:
Zozzy 5 írta:Az a vicces, hogy úgy vitatkoztok Ronnie-ról, hogy egy hónapja köbö nem játszott... :roll:
.
Ennek volt vmi értelme?
Csak akkor lehet róla viatkozni ha jáccik? Ez vmi forum szabály?
A dr. Mezey által feltett kérdés bennem is felmerült, de nem mertem beírni, nehogy kötekedésnek vegye a T. Moderátor Úr.
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 17:58:54

.
Ennek volt vmi értelme?
Csak akkor lehet róla vitatkozni ha jáccik? Ez vmi forum szabály?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 17:57:43

Oleguer írta:
R10 Mercedes?.... egy működőképtelen változat. Egyébként az apróbetűs részt is olvastad?

A múlt R10é ez tény, de jelen Messié, a jövő pedig Messié,Bojané és a többi fiatalé, most még nagy áron el lehetne adni. Más lehetőség nemnagyon van, ha év végéig nem javul.. :?
Tehát, jövőre Messi lesz a balszélső, és Messi lesz a jobbszélső. Mondd meg, hogyan tudod ezt megoldani. ha sikerül, Nobel-díjat javaslok neked. Bojannak még kb. 3-4 idényre van szüksége ahhoz, hogy bizonyítson, és Ronaldinhóval lehessen egy lapon említeni. A kezdet biztató, jó, szimpatikus, és bizalomra adhat okot.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.29. 17:54:50

Az a vicces, hogy úgy vitatkoztok Ronnie-ról, hogy egy hónapja köbö nem játszott... :roll:
Ezt a félévet már úgyis megkapja nyárig, meglátjuk, hogy akar-e és tud-e itt még valami alkotni. Ha nem, akkor nyáron lelép magától is és ez adott esetben mind2 félnek jobb lesz...Szerintem.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.29. 17:49:31

R10 Mercedes?.... egy működőképtelen változat. Egyébként az apróbetűs részt is olvastad?

A múlt R10é ez tény, de jelen Messié, a jövő pedig Messié,Bojané és a többi fiatalé, most még nagy áron el lehetne adni. Más lehetőség nemnagyon van, ha év végéig nem javul.. :?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.29. 17:47:50

Oleguer!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.01.29. 17:51:32-kor.
Kép
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.29. 17:43:42

Varga Tamás írta:Andrisveres:
unszimpatikus: német szó, jelentése - ellenszenves (in.: Bakos: Idegen szavak és kifejezések szótára, Akadémiai Kiadó, Bp., p. 879.)
Ha nem szóltál volna,...
Tamás! Hagyjad már ezeket az idegen szavakat, úgyis te érted csak őket :lol:

Egyébként pedig:
unszimpatikus
jelentése: ellenszenves, nem tetsző
(A görög eredetű szimpatikus szó, helytelen ellentéte. Helyes formája: antipatikus)

Varga Tamás írta:Már bocsi, de te kevered a szezont a fazonnal. Ez olyan, mintha a Mercedest triciklire cseréknéd.
Nem épp, ez az állitásod akkor lenne helytálló ha a Merci és a Tricikli azonos teljesitményre lenne képes. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.01.29. 17:48:00-kor.
Dawe
Jugador d'estrella

2008.01.29. 17:38:27

Varga Tamás írta:
barca99 írta:
orska írta:De ennek ellenére bizonyatani fog tavasszal.
Csak már lassan két éve ezt hallgatjuk. Csak legyen igazatok.

Egyébként hozzuk el Assuncaot negyed ennyi fizetésért. Ő is van ilyen jó pontrúgó. :roll:
Már bocsi, de te kevered a szezont a fazonnal. Ez olyan, mintha a Mercedest triciklire cseréknéd. Attól meg, hogy vannak akik két éve ezt hajtogatják, egyáltalán nincs igazuk. Attól, hogy valamit sokszor ismételgetnek, nem válik igazzá. A valótlanságot 100-szor is elismételhetik, attól az még valótlanság marad.
Én még hiszek benne. MAJD MEGLÁTOD!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 17:37:01

Arra én is kiváncsi lennék hogy mondjuk a tavalyi 24 gól + 10 assist után miért kell úgy beállítani mintha a csapat kerékkötője lett volna. Gólok szempontjából a legjobb barcas idénye volt. Vagy ha őt ezért kritizálni kell akkor a többieknek minimum kivégzés.
Lezárt