Noname ötlete teljességgel logikus! Egyet értek vele, de találtam benne egy bökkenőt! Honnan döntöd el majd, hogy ki fog kapni VIP tagságot? Oké, öreg rókák, jelentős hozzászólás számmal. Ergo itt vannak már egy ideje. Viszont attól, hogy valaki új a fórumon, vagy kevés hozzászólása van, lehet nagyon is értlemes és korrekt, intelligens dolgokat tud írni! Szóval egyedül ezt látom hátul ütőjének, mert azokat nem tudjátok kiszűrni, akik ezt megérdemelnék! Csakis a régi fórumozóknak adnátok VIP tagságot, pedig lehet van itt nem egy újonc, akik ugyanúgy rühellik az átigazolások topicot, mint ti, csak nem tudják bebizonyítani, mivel nincs lehetőség rá! Ha ír valaki egy hozzászólást, abból nem tudod eldönteni, hogy hazudik vagy nem! Viszont találtam itt már olyan embert is, akinek 1000 hozzászóláson felül van a hsz száma és néha nagyon nagy butaságokat tud írni...
Szóval abszolút egyet értek Nonammel, de ennek az ötletnek is van hátul ütője. Mert sokan igazságtalannak fogják tartani, nem teljesen alaptalanul!
szerk.: elnézést, előttem felvetették már!