Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
duncan
Jugador del Barça

2010.03.28. 12:23:55

Zsoltu92 írta:Tehát szerinted a jó meccsért nem jár dícséret, mert ez a természetes, de ha rossz meccse van jöhet a leszídás? érdekes felfogásod van. Én nem így látom, de biztos én vagyok a hülye :)
Az előtted szóló nem azt mondta,hogy nem jár érte dicséret,hanem,hogy a jó meccseknek természetesnek vagy legalább elvárhatónak kellene lenniük egy olyan játékos esetében,akiért akkora összeget adtak(dobtak) ki,mint Ibráért.

Másrészt én nem értem,hogy mire ez a sok dicséret. Betalált az elmúlt 3 fordulóban,ez jó,legalább kicsi önbizalma lesz,DE azért,mert egy elviekben klasszis játékos belő egy tizenegyest és a kaputól 2-3 méterre lévő labdát be tudja lőni,de ezen kívül igazából alig csinál valamit,helyzetbe se nagyon tud kerülni,nem hiszem,hogy magasztalni kellene...ennyit szerintem Gudjohnsen is letett az asztalra 2006-2007-ben ,amikor Eto'o sérült volt,ő mégsem számított (jogosan) szupersztárnak. Az utóbbi 3 meccsen pedig ,amit itt emlegetnek,a 3 gólon kívül volt egy hátas passza - amit már megjegyzem előtte is bemutatott itt egy Ronaldinho nevű játékos (a kommentátor sem lehet túl nagy focirajongó,mert egyfolytában azt hajtotta,hogy ilyet még nem látott...mind1) - és ennyi...ezt én nem nevezném magára találásnak. Ha majd jól indul az indításokra,nem lesen lesz vagy le tudja hagyni a védőjét,ha majd távolabbról is képes lesz gólt szerezni és 5 ziccerből nem csak egy tizenegyest lő be és a fejesei is legalább a kaput eltalálják,akkor majd lehet dicsérni,addig sajnos azoknak van igaza,akik bírálják a játékát.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.28. 12:21:53

Zsoltu92 írta:Tehát szerinted a jó meccsért nem jár dícséret, mert ez a természetes, de ha rossz meccse van jöhet a leszídás? érdekes felfogásod van. Én nem így látom, de biztos én vagyok a hülye :)
Mivel az lenne a "természetes" de legalábbis elvárható,h jó meccsei legyenek valakinek így nyilván arról esik több szó ha ez nem így történik.

Azt írtam,h nem kell megdicsérni?Annyit jegyeztem meg,h azért szólnak oldalak a rossz meccseiről mert nem azt várják az emberek.Ott lehet miről beszélni.De a többség nem fog idejönni egy jó meccs után benyögni annyit,h jó volt.Meg tudod kinek mi a jó meccs és kinek mik az elvárásai vele szemben...

Egyébként én általában csak a feltűnően jó játék vagy a tartós jó játék után dicsérek.Ugyan ez igaz a szidásra is...Szóval szvsz rossz embert találtál meg de teljesen mindegy...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2010.03.28. 12:24:10-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.28. 12:20:50

McLarenF1 írta:Nem a kritizálókról kellene beszélni, akik most kevesebbet írnak, hanem Zlatan teljesítményéről. De mit is dicsérjünk a játékán? Azt, hogy most kevésbé volt gyenge? 2010-ben 14 meccsen 4 gól? Abból egy ajándék 11-es. 70 millóért, meg tízmilliós fizetésért? Ebben a csapatban sok játékos megéri a pénzét, de Zlatan nem tartozik közéjük. És ezen az sem változtat, ha tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta, meg üres kapuba belőtte a ladát. Mondjuk ez már valami, mert egy hete még az sem ment.
OFF:
Nevetséges vagy :lol: Miért érzed kötelezőnek hogy minden meccs után bohócot csinálj magadból ebben a topikban? :)
16hszsodból 15(!!) az Ibrahimovic topikba érkezett , mind a 15 hasonló színvonalú mint ez.

ON:
Elég jól tolta, ezzel már elégedettek lehetünk, ha most szedi össze magát zárhat egy jó szezont. Real,Arsenal mecccsek nagy szükség van most Ibrara.
Bobberto
Capitá del Barça

2010.03.28. 12:17:51

McLarenF1 írta:Nem a kritizálókról kellene beszélni, akik most kevesebbet írnak, hanem Zlatan teljesítményéről. De mit is dicsérjünk a játékán? Azt, hogy most kevésbé volt gyenge? 2010-ben 14 meccsen 4 gól? Abból egy ajándék 11-es. 70 millóért, meg tízmilliós fizetésért? Ebben a csapatban sok játékos megéri a pénzét, de Zlatan nem tartozik közéjük. És ezen az sem változtat, ha tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta, meg üres kapuba belőtte a ladát. Mondjuk ez már valami, mert egy hete még az sem ment.
leszögezem én nem vagyok senkinek sem a pártján, mert engem nem érdekel ki jön felőlem jöhet ópusztafalváról is, én BARCELONA szurkoló vagyok! (fanatikusan :D )

Nah de azért kérem ne túlozzunk már...
tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta
Nagyon távolról nézhetted a tv-t vagy csak nagyon kritikusan látod a mi svédünket, hogyha nem láttad, hogy teljesen tudatosan tette így....
2010-ben 14 meccsen 4 gól
Aláírom, hogy 4 gól nem nagy show... de azt hogy milyen jelentőségekkel bírnak azt nem utóbbi győztes 3 pontot érte pár meccsel ezelőtt a tizi önbizalom miatt kellett és fantasztikus gesztusra vallott Messitől és mellesleg az utóbbi meccsen is ő kezdte meg a "gólgyártást".
70 millóért, meg tízmilliós fizetésért?
Persze... nem véletlenül ment fel ennyire az ára évről évre amit alkotott az Interben is. Most lovagolhatunk még ezen, hogy ennyi pénzért így teljesít meg minden, de ha így látom küzdeni és a bizonyítási vágy is benne van szerintem elfogadható. Nagyon ritka az olyan ember aki hirtelen egy másik bajnokságból egy teljesen más felfogásban játszó csapatba már az első szezonjában 42 gólt rúg, 91% passzolási aránnyal focizik és benne van az a zseniális elegancia is. Eddig úgy tudom ilyenből 0 azaz 0 játékos volt...

Bocsa hosszú hsz-ért! ( ez persze nem szentírás és nem védelem ez SZEMÉLYES vélemény )
Zsoltu92
Barça B

2010.03.28. 12:15:10

A kedvenc csapatot egyik tagjáról beszélsz. Amúgy meg, ha te olyan k..va nagy májer vagy, akkor hajrá lehet menni a Barcába és meglátjuk hogy menne :) Nézz már meg egy tavalyi Inter meccset, ő volt az, akit mindenki keresett labdákkal. Itt meg teljesen más a helyzet... Ha lőne egy meccsen 4gólt is csak annyit mondanának páran, hogy amennyit kap fizetésnek ez a minimum.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.03.28. 12:14:18

Úgy néz ki, a hajrára megint belelendül Ibra, ami még nagyon nagyon sokat érhet nekünk. Tegnap a góljától függetlenül is jól, frissen mozgott, sokszor volt megjátszható. Egy jó Ibrával nagyban nőnek az esélyeink mind a liga, mind a BL tekintetében.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Zsoltu92
Barça B

2010.03.28. 12:06:06

Tehát szerinted a jó meccsért nem jár dícséret, mert ez a természetes, de ha rossz meccse van jöhet a leszídás? érdekes felfogásod van. Én nem így látom, de biztos én vagyok a hülye :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.28. 11:54:35

Engem ugyan nem nagyon érint a dolog mert nyár óta kb 4 hszt írtam ebbe a topikba de...

Sztem az unalmas és rémes,h ilyenkor özönlik ide a nép számon kérni dolgokat meg mások orra alá dörgölni,h nesztek a svéd megmutatta stb stb.Vagy ez a jó hozzáállás?Beolvasni a másiknak?De mindegy végülis mert mindenkit más tesz boldoggá...

Mert ennek meg az lesz a vége,h majd ha teszem azt az Arsenal ellen gyengén játszik akkor meg jön a másik brigád...és ez az ami igazán unalmassá teszi a dolgot.
a jó meccseket pedig alapvetőnek fogjátok fel.
Mivel az lenne a "természetes" de legalábbis elvárható,h jó meccsei legyenek valakinek így nyilván arról esik több szó ha ez nem így történik.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
McLarenF1
Barça C

2010.03.28. 11:50:37

Nem a kritizálókról kellene beszélni, akik most kevesebbet írnak, hanem Zlatan teljesítményéről. De mit is dicsérjünk a játékán? Azt, hogy most kevésbé volt gyenge? 2010-ben 14 meccsen 4 gól? Abból egy ajándék 11-es. 70 millóért, meg tízmilliós fizetésért? Ebben a csapatban sok játékos megéri a pénzét, de Zlatan nem tartozik közéjük. És ezen az sem változtat, ha tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta, meg üres kapuba belőtte a ladát. Mondjuk ez már valami, mert egy hete még az sem ment.
Varatrix
Director del Fútbol

2010.03.28. 11:20:18

Ozsinak és Fernandonak igaza van.
Kissé unalmas, hogy a rossz meccsekről oldalakat írtok, a jó meccseket pedig alapvetőnek fogjátok fel.
Ez rémes hozzáállás.

És aminek a legjobban örülök, hogy Ibra pont az Aesenal elleni meccs elött tért magához.
Ott nagyon fontos szerepet játszhat.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.28. 11:13:06

Teljesen igaza van Mikinek. Otthon a kis monitorotok előtt bátran fikáztok egy-egy rossz teljesítmény után lévő játékost lassan már csak megszokásból is, és azért mert növeli a gyenge önbecsüléseteket, ha valaki egyet ért a véleményetekkel, mivel jogos. De ha jól játszik szerintem korrekt lenne, hogy minimum attól aki a rossz teljesítményét "megtiszteli" egy kommenttel, a jót is tegye meg.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.28. 10:54:34

Roniee21 írta:
ozsimiki írta:ha egész meccsen semmit se csinált volna,de végül az ő góljával nyerünk,akkor is elvárom,h az őt folyamatosan megtalálók,legalább a góljai fontosságát elismerjék, hát még így 8)

de most szerencsére páran (igaz nem mindenki akinek kellett volna :roll: ) szépen elismerték amit el kell.

szép volt Zlatan! újabb rendkívül fontos gól,és játékban is előrelépés. így tovább!
Megkérdezném, hogy ki vagy te, hogy bármit is ELVÁRSZ? :roll:

Köszönöm!
Ugyan már...
Úgy lenne korrekt, h ha vkit annyira kritizálnak a gyengébb teljesitmény végett, akkor a jó játékot is illene elismerni. De persze nem muszáj, csak ebben az esetben az adott fórumozó el veszíti a hitelességét.
Roniee21
Capitá del Barça

2010.03.28. 10:35:38

ozsimiki írta:ha egész meccsen semmit se csinált volna,de végül az ő góljával nyerünk,akkor is elvárom,h az őt folyamatosan megtalálók,legalább a góljai fontosságát elismerjék, hát még így 8)

de most szerencsére páran (igaz nem mindenki akinek kellett volna :roll: ) szépen elismerték amit el kell.

szép volt Zlatan! újabb rendkívül fontos gól,és játékban is előrelépés. így tovább!
Megkérdezném, hogy ki vagy te, hogy bármit is ELVÁRSZ? :roll:

Köszönöm!
Hama
Barça C

2010.03.28. 10:32:48

Úgy tűnik kezdi összeszedni magát
Hát de az a passz amit Messi-nek adott :shock:
kb. én is így néztem a tévére...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.28. 10:30:21

socio66 írta:Azért kiböjtöltük ezt a mai jó játékot,ehhez hasonlót úgy tavaly október-november körül mutatott.
Szóval mielőtt bárki is jönne azzal,hogy most hol vannak az őt szidók, gondolkozzon el rajta,mikor is látott ennyi jó megmozdulást tőle egy meccsen.
De ezt hagyjuk,örülök a góljainak és a javuló formájának,most jönnek a szezon legfontosabb meccsei,várjuk tőle a további gólokat.
Így tovább!
Azért sztem így is lehet jönni azzal! Jogosak a kritikák ez nem kérdés, de megvannak azok az emberek, akik csak gyalázni jönnek ide mindig őt, és a jó teljesítményét nem képesek elismerni. Év elején, amikor ment Zltanak, akkor ezek az emberek meghúzták magukat, aztán amikor jött a visszaesés máris itt voltak mocskolódni. Biztos vagyok benne, h innentől megint beindul Zlatan, akkor kedves barátaink ismét hallgatnak majd, mint az a bizonyos a gazban, ill. lesik majd Zlatan játékát, h mibe is lehetne belekötni.
Bár nem szeretek statisztikákkal jönni, mert azok nem mindig a valóságot tükrözik, de azért meg kell jegyezni, Zlatan gól és gólpassz mutatója egyáltalán nem rossz, hisz majdnem minden meccsen gól lő, v. gólpasszt ad átlagban.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.28. 00:06:24

ha egész meccsen semmit se csinált volna,de végül az ő góljával nyerünk,akkor is elvárom,h az őt folyamatosan megtalálók,legalább a góljai fontosságát elismerjék, hát még így 8)

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.27. 23:07:50

Újabb lépés, fejlődés.

Végre a korábbi, Torghelle Sándor szintről ma már egy Van Nistelrooy féle állomásra lépett. Következőként akár egy Ibarhimovicsot is el tudok képzelni. Persze, mindez poén.

Ilyen elégedett ebben az évben még nem voltam vele - persze, ez egy részről szomorú -, s remélhetőleg akkor is képes lesz legalább így játszani és hajtani, ha épp Messi végig ott lesz mellette, mögötte. Most már jöhetne egy-két olyan gól, aminél megmutatja klasszisát. Következő őgyelgésnél pedig két meccs a padon.
Fevernova írta: Jövőre meg gólkirály lesz és 30 gól alatt meg sem áll :D
Ámen! Mondjuk a Premier League-ben! :lol:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Fevernova
Jugador del Barça

2010.03.27. 22:56:17

socio66 írta:Azért kiböjtöltük ezt a mai jó játékot,ehhez hasonlót úgy tavaly október-november körül mutatott.
Szóval mielőtt bárki is jönne azzal,hogy most hol vannak az őt szidók, gondolkozzon el rajta,mikor is látott ennyi jó megmozdulást tőle egy meccsen.
De ezt hagyjuk,örülök a góljainak és a javuló formájának,most jönnek a szezon legfontosabb meccsei,várjuk tőle a további gólokat.
Így tovább!
Pontosan, nem kell elszállni most tőle de gratulálni kell neki és szurkolni mert most ő a mi 9-esünk! Jövőre meg gólkirály lesz és 30 gól alatt meg sem áll :D
SEX N MONEY...
Pavel
Entrenador del Barça

2010.03.27. 22:49:02

Na végre!
Zlatan rátért a helyes ösvényre, remélem két hét múlva is így fog játszani.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.27. 22:43:32

Zsinórban a 3. bajnokin talált be. Kezd formába lendülni.
Mezőnyben többet mutatott és fontos gólt szerzett.
Még van hova javulni, de jó úton jár.

Hajrá Zlatan :!:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
socio66

2010.03.27. 22:42:34

Azért kiböjtöltük ezt a mai jó játékot,ehhez hasonlót úgy tavaly október-november körül mutatott.
Így tovább!
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.27. 22:40:38

MR. TROMORT777 írta:MOM!
Jól játszott!Úgy látszik az kell neki, hogy legyen helye elől. Messi hiányában sokkal több labdát kapott és ez jót tett neki.
Egyrészt. Másrészt pedig Messi mindig középre (vagy középen) mozog, amivel a középső terület "telítetté" válik. Ha szélsőjáték van, mint ma Pedro és Jeffren személyében, akkor szét van húzva a pálya, középen több a lehetőség előrevágni a labdát, nagyobb területe van.

De valszeg össze lehet majd egyeztetni jobban azt a szitut is, ha Messi és Ibra együtt vannak a pályán. Pl. a meccs vége felé volt két jó összjátékuk, ami sajnos hamar végetért, de ebben lehetne fantázia. Pep megoldja majd :)
szajko
Director del Fútbol

2010.03.27. 22:33:24

Csak így tovább Zlatan! :wink: =D>
MR. TROMORT777

2010.03.27. 22:31:31

MOM!
Jól játszott!
Úgy látszik az kell neki, hogy legyen helye elől. Messi hiányában sokkal több labdát kapott és ez jót tett neki.
A góljánál jól helyezkedett. Úgy látszik érzi az ilyen szitukat.
Látszik a fejlődés! Csak így tovább!
ziipp
Capitá del Barça

2010.03.27. 22:18:47

petejke írta:Sport1-en sincsen már futtbalszakértő?
Méghogy nem láttak még olyat, hogy valaki tudatosan paszoljon háttal?
Csak Barca meccset kell nézni:
http://www.youtube.com/watch?v=obJFL0xPVkU
Komolyan ezt mondták? :D Anno ezért néztem hang nélkül a szünet alatti studióbeszélgetést. :D Bár így is belefutottam egy-két gyöngyszembe, pl. amikor Várhidi Péter volt szöv.kapitány azt merészelte állítani, hogy a foci 70%-ban szerencse kérdése... :D Milyen lehet, amikor az öltözőben motivál? "Á, hagyjátok, vagy mákunk van vagy nincs." :D
Lezárt