Az előtted szóló nem azt mondta,hogy nem jár érte dicséret,hanem,hogy a jó meccseknek természetesnek vagy legalább elvárhatónak kellene lenniük egy olyan játékos esetében,akiért akkora összeget adtak(dobtak) ki,mint Ibráért.Zsoltu92 írta:Tehát szerinted a jó meccsért nem jár dícséret, mert ez a természetes, de ha rossz meccse van jöhet a leszídás? érdekes felfogásod van. Én nem így látom, de biztos én vagyok a hülye
Másrészt én nem értem,hogy mire ez a sok dicséret. Betalált az elmúlt 3 fordulóban,ez jó,legalább kicsi önbizalma lesz,DE azért,mert egy elviekben klasszis játékos belő egy tizenegyest és a kaputól 2-3 méterre lévő labdát be tudja lőni,de ezen kívül igazából alig csinál valamit,helyzetbe se nagyon tud kerülni,nem hiszem,hogy magasztalni kellene...ennyit szerintem Gudjohnsen is letett az asztalra 2006-2007-ben ,amikor Eto'o sérült volt,ő mégsem számított (jogosan) szupersztárnak. Az utóbbi 3 meccsen pedig ,amit itt emlegetnek,a 3 gólon kívül volt egy hátas passza - amit már megjegyzem előtte is bemutatott itt egy Ronaldinho nevű játékos (a kommentátor sem lehet túl nagy focirajongó,mert egyfolytában azt hajtotta,hogy ilyet még nem látott...mind1) - és ennyi...ezt én nem nevezném magára találásnak. Ha majd jól indul az indításokra,nem lesen lesz vagy le tudja hagyni a védőjét,ha majd távolabbról is képes lesz gólt szerezni és 5 ziccerből nem csak egy tizenegyest lő be és a fejesei is legalább a kaput eltalálják,akkor majd lehet dicsérni,addig sajnos azoknak van igaza,akik bírálják a játékát.