Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
Mihu
Director del Fútbol

2010.11.30. 19:43:40

VictorValdes19 írta:
S.Agüero írta:Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
Ezeket meg kell becsülni mert ilyet nem sokszor látunk, h 5-0ra nyer a Barca a Real ellen.
Így van! Nagyon, de nagyon hálásak lehetünk, hogy láthatjuk ezt a csapatot játszani. S azért a Rijkaard-féle csapat se volt piskóta. Van olyan szurkoló aki 10-20 évet vár arra, hogy ilyen sikeresen (s szépen) játsszon a csapata, mi meg 6 éven belül, két ilyen csodálatos gárdát is láthat(t)unk.

Hihetetlen volt ez a tegnapi meccs... szerintem ilyen szép hétfőm még sosem volt.. :D

Visca el BARCA !!!
Múltkor pont belegondoltam, hogy milyen hihetetlen nagy szerencsénk van, hogy pont ebben a korban élünk, de még ami a legnagyobb véletlen, hogy a Barcának szurkolunk. Lehettünk volna mi akármelyik másik csapatnak a szimpatizánsai, de x évvel ezelőtt a sors azt akarta hogy mi a Barcának szurkoljunk. Így olyan élményekben részesülhetünk, ami nagy valószinűséggel a többi csapat szurkolóinak egész életében nem fog megadatni. Ilyen például a triplázás, de jobbat mondok: a 100%-os idény. Ezek mellett egyetlen egy olyan bajnoki meccs sincs, amit a világ 82 országában közvetítenének. Lehet itt Everton-Pool, MU-Pool, MU-Chelsea, Milan-Inter, és sorolhatnám még a nagy riválisok egymás elleni meccseit. Az El Clasico mindegyik felett áll. És nekünk, akik ebben a korban élünk, megadatott, hogy lássuk a madridi 2-6-ot, és a barcelonai teljes megalázást, az 5-0-t. És micsoda játékkal te jó Isten...Volt nagyon sok nagyszerű labdarúgó a régmúltban is, mint Pelé, Maradona, Cruyff, Van Basten, Platini, Puskás, Di Stefano, Kubala, Kocsis, stb, de korunknál fogva őket nem láthattuk. Viszont hála Istennek nálunk játszik egy olyan ember, akinek minden esélye megvan arra, hogy a fent említett nagyszerű labdarúgók közé emelkedjen. Illetve nálunk játszott egy másik, akinek megvolt az esélye, de nem élt vele. Viszont akkor is láthattuk játszani. A mi szeretett csapatunk játsza a legszebb focit egész Európában. A mi szeretett csapatunk nem állt be a sorba, és nem kezdett el védekezni, mint a többiek. A mi szeretett csapatunk már nagyon nagyon régóta hű a stílusához, pedig ezidő alatt a foci rengeteget változott.

Azt hiszem hogy ezek miatt a dolgok miatt nagyon nagy mázlisták vagyunk, hogy elmondhatjuk magunkról, és büszkén vállalhatjuk: Igen, mi az FC Barcelona-nak szurkolunk :)
Kép
gianni
Entrenador del Barça

2010.11.30. 19:34:33

Köszönöm Uram,hogy ismét örömünnepben élünk,ma hihetetlen,hogy mennyien és milyen módon gratuláltak és meghajoltak a Barca elött,ilyet nem éreztem még soha.
Köszönöm Uram!!!!
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.30. 19:31:32

kas7as írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ak-2054766

Vajon nem akart resztvenni a meszarlasban, amit Murinnyo megrendelt?

:?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

ha tényleg a 87. percben volt,akkor biztos nem ez volt a vita tárgya.... egy bemelegítés minimum 5-10 perc,ő megy nyakig felöltözve...

de ez eléggé OFF...
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.30. 19:27:25

Tocy írta:

Mourinhoval ilyet nem lehet tenni...ha tényleg ez volt a vita tárgya, akkor nem hiszem, h Diarra játszani fog már idén...
Nem mintha eddig játszott volna....
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.30. 19:24:35

Mourinhoval ilyet nem lehet tenni...ha tényleg ez volt a vita tárgya, akkor nem hiszem, h Diarra játszani fog már idén...
kas7as
Jugador del Barça

2010.11.30. 19:21:10

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... ak-2054766

DaveN
Jugador del Barça

2010.11.30. 18:16:23

Krojf írta:Megnéztem ám én is a meccset
És hallottam egy iszonyatos reccset,
Mikor a Madrid vára zajosan ledőlt
És Mourinho terve látványosan bedőlt.

Ez az este újfent mutatja,
Hogy a Barca a tökélyt kutatja.
Látható, hogy ők adják a krémet,
Mitől most a Madrid látott borzongató rémet.

Xavi ügyesen kezdte a thrillert,
Pedro folytatta, mert hozta a killert,
Villa halálosan, kétszer döfött,
Jeffrén mutatta, hogy helye van a sztárok között.

Most nagyon bonyolult az én életem,
De a Barca telelökte minden vérerem!
Köszönöm Nektek ezt a csodás gálát,
Nem tudom szavakba önteni most a hálát!!!
K.
jó lett, grat :D :wink:
www.joszaki.hu

"Az emberek majd megvitatják, milyen volt a játékvezető, nekem azonban nincs erőm ehhez. Most csak élvezni akarom, amit elértünk." (Josep Guardiola)
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.11.30. 18:14:02

Hát azért ilyen cicázgatást még nem láttam senkitől, egyszerűen úgy trükköztek, hogy a Real csak ámult, mint a bolond! :lol:

Amúgy Ronaldo nagyon tiszteletlen volt, ilyent nem lehet :evil:
més que un club
Messithebest
Director del Fútbol

2010.11.30. 18:08:41

S.Agüero írta:Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
Ezeket meg kell becsülni mert ilyet nem sokszor látunk, h 5-0ra nyer a Barca a Real ellen.
Abszolút adom,ezeket nagyon kell becsülni,mert nem sok ilyen van.
Köszönöm Istenem,hogy megadtad nekünk a focit, köszönöm,hogy megadtad nekünk a BARCÁT,köszönöm hogy nekik szurkolhatok,köszönöm hogy láthattam a világ legjobb csapatát!
Az unokáimnak lesz mit mesélni majd Messiről,Xaviról,Iniestáról,a Barcáról!

VISCA EL BARCA!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.11.30. 17:56:12

Így van! Nagyon, de nagyon hálásak lehetünk, hogy láthatjuk ezt a csapatot játszani. S azért a Rijkaard-féle csapat se volt piskóta. Van olyan szurkoló aki 10-20 évet vár arra, hogy ilyen sikeresen (s szépen) játsszon a csapata, mi meg 6 éven belül, két ilyen csodálatos gárdát is láthat(t)unk.

Hihetetlen volt ez a tegnapi meccs... szerintem ilyen szép hétfőm még sosem volt.. :D

Visca el BARCA !!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.30. 17:44:45

4. gól után szerintem Pep mondta a fiúknak, h álljatok le nem kell több gól, nehogy még ennél is jobban megsemmisítjük a Madridot, de a végén azért még Jeffren befigyelt.
Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
Grat a csapatnak! Innentől meg ne álljunk a triplázásig! :D =D> \:D/ :-({|= [-o<

Egyébként nekem is jó hétfőm volt. Nyertem pokeren még 20 $-t aztán még a Barca is nyert. Álmodni sem lehetett volna jobbat. :) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.11.30. 18:07:21-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2010.11.30. 17:18:43

levproff írta:
Boixos írta:...

BARCA!!!BARCA!!!BARCAAAAAAAA!!!!!!
Igen tényleg nagy győzelem még hozzá nagy betűs GYŐZELEM! 8)
Feledhetetlen este, nincs értelme elemezni a meccset, megsemmisítés volt a javából. Még pár napig biztos eufórikus állapotba leszek jópár Barca szurkolóval egyetembe.

Egyébként az aláírásodat is frissítheted. 8)

T'estimo BARCA :!: =D> :-({|=

már frissítem is!
PUYOL-XAVI-INIESTA
levproff
Director del Fútbol

2010.11.30. 17:07:05

Boixos írta:áhhh, még mindig nem találok szavakat!!!
ez megdöbbentő, fantasztikus, csodálatos volt!
abban biztos voltam, h megverjük őket, de ilyen alázásra azért nem számítottam, vagy csak a lehető legszebb futballról szóló álmaimban... és bejött!!!!! 8) 8) 8)
ÚGY JÁTSZOTTUNK AZ EDZŐKIRÁLY MURINNYÓVAL, PLUSZ A VILÁG EGYIK LEGJOBBJÁNAK MONDOTT C RONALDÓVAL ÉS MÉG EGY RAKAT MILLIÓBA KERÜLT JÁTÉKOSSAL FELÁLLT MADRIDDAL, MINT A FELNŐTTEK A NAGYONKISGYEREKEKKEL.

nekem ennyi elég is, nem is szeretnék ehhez többet hozzáfűzni.
kérem, kapcsolja ki.

Igen tényleg nagy győzelem még hozzá nagy betűs GYŐZELEM! 8)
Feledhetetlen este, nincs értelme elemezni a meccset, megsemmisítés volt a javából. Még pár napig biztos eufórikus állapotba leszek jópár Barca szurkolóval egyetembe.

Egyébként az aláírásodat is frissítheted. 8)

T'estimo BARCA :!: =D> :-({|=
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Boixos
Llegenda del Barça

2010.11.30. 16:57:43

áhhh, még mindig nem találok szavakat!!!
ez megdöbbentő, fantasztikus, csodálatos volt!
abban biztos voltam, h megverjük őket, de ilyen alázásra azért nem számítottam, vagy csak a lehető legszebb futballról szóló álmaimban... és bejött!!!!! 8) 8) 8)
ÚGY JÁTSZOTTUNK AZ EDZŐKIRÁLY MURINNYÓVAL, PLUSZ A VILÁG EGYIK LEGJOBBJÁNAK MONDOTT C RONALDÓVAL ÉS MÉG EGY RAKAT MILLIÓBA KERÜLT JÁTÉKOSSAL FELÁLLT MADRIDDAL, MINT A FELNŐTTEK A NAGYONKISGYEREKEKKEL.

nekem ennyi elég is, nem is szeretnék ehhez többet hozzáfűzni.
kérem, kapcsolja ki.

PUYOL-XAVI-INIESTA
fcgigi
Jugador del Barça

2010.11.30. 11:32:49

Remélem ez egy újabb csoda kezdete volt... :D hatalmas grat a csapatnak... emberfeletti...

Esetleg ha vlki találna vlhol egy olyan képet ami a kijelzöt ábrázolja az 5-0-t nagyon megköszönném ha linkelné... sajna én sehol nem találtam... köszi elöre is...
O-le-le, o-la-la, ser del Barca es el millor que hi ha
Barca-drukkernek lenni a legjobb dolog a világon
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.30. 11:23:32

Bob_Marley írta:http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 3/bar_rma/
rákatt nevekre és stat!
Mourinho már nyilatkozott a Marcanak, s a címlap se gyenge!Hihetetlen, hihetetlen hihetetlen hihetetlen hihetetlen
Tudod mi a durva? Az a több mint 5000 komment fél nap alatt....
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.30. 10:59:46

Enjoy írta:Fel tudná valaki tölteni a tegnapi meccset, ill. meccs előtti-utáni studió beszélgetéseket?
Erről jut eszembe! A műsor végét alig tudta Matuz Krisztián levezényelni, annyira röhögött. :D Szerintem megint Nyilasi mondott valamit. :D Ő szokott így hülyülni, a szilveszteri adásban biztos benne lesz. :D

És hogy ne legyen off:

Most már mi vezetünk a tabellán, kár, hogy a góllövőlistán még nem, de az is hamarosan a mi játékosunk nevével kezdődik majd!

FORCA BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
Enjoy
Capitá del Barça

2010.11.30. 09:55:52

barcafan0911 írta:
Enjoy írta:Sziasztok!

Győrben 30-40-en néztük kivetítőn a tegnapi 5-0-ás El Clásico-t.
Többségben madridisták voltak, szóval hatalmas hangulat volt :D

LENNE EGY HATALMAS KÉRÉSEM!

Fel tudná valaki tölteni a tegnapi meccset, ill. meccs előtti-utáni studió beszélgetéseket? Azokról lemaradtam, mert mentünk ünnepelni! :D

-

Krojf Te művész :D
A madridistán talán majd megtalálod. :wink:
Közben találtam linket-linkeket, akit érdekel írjon Privátot, mert ezen linkek terjesztését tiltja a fórum szabályzat :)
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.30. 09:35:53

Enjoy írta:Sziasztok!

Fel tudná valaki tölteni a tegnapi meccset, ill. meccs előtti-utáni studió beszélgetéseket? Azokról lemaradtam, mert mentünk ünnepelni! :D

-

A madridistán talán majd megtalálod. :wink:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.11.30. 09:34:57

Az fcbarcelona.com-on van egy ilyen meccs az eseménynaptárban. Erről tud valaki valamit?

Catalonia Cup 3x1 (1) Wed 01 Dec 21:45 RCD Espanyol - FC Barcelona info
Catalonia Cup 3x1 (2) Wed 01 Dec 22:45 Hospitalet C.E. - FC Barcelona info
Enjoy
Capitá del Barça

2010.11.30. 08:53:11

Sziasztok!

-

Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.11.30. 00:47:21

Megnéztem ám én is a meccset
És hallottam egy iszonyatos reccset,
Mikor a Madrid vára zajosan ledőlt
És Mourinho terve látványosan bedőlt.

Ez az este újfent mutatja,
Hogy a Barca a tökélyt kutatja.
Látható, hogy ők adják a krémet,
Mitől most a Madrid látott borzongató rémet.

Xavi ügyesen kezdte a thrillert,
Pedro folytatta, mert hozta a killert,
Villa halálosan, kétszer döfött,
Jeffrén mutatta, hogy helye van a sztárok között.

Most nagyon bonyolult az én életem,
De a Barca telelökte minden vérerem!
Köszönöm Nektek ezt a csodás gálát,
Nem tudom szavakba önteni most a hálát!!!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.11.30. 00:12:37

ronaldinho89 írta:Tud valaki olyan oldalt ahol részletes statisztika van a meccsrol? passzok összesítve, egyénekre lebontva, hibás passzok, szal minden. megköszönném. ( hatalmas meccs volt, nem is tudom talán ez jobban tetszett mint a 2-6 8)
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... 3/bar_rma/
rákatt nevekre és stat!
Mourinho már nyilatkozott a Marcanak, s a címlap se gyenge!Hihetetlen, hihetetlen hihetetlen hihetetlen hihetetlen
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.11.30. 00:01:48

Tud valaki olyan oldalt ahol részletes statisztika van a meccsrol? passzok összesítve, egyénekre lebontva, hibás passzok, szal minden. megköszönném. ( hatalmas meccs volt, nem is tudom talán ez jobban tetszett mint a 2-6 8)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.30. 00:01:31

ab1daL írta:
ziipp írta:Vissza fogom nézni párszor. :D
Esetleg Horti Gáborral a Sportklubon? :D:D
Alap. 8)
Hortira nagyon kíváncsi leszek. Főleg a dulakodásos jeleneteknél...
Lezárt