Múltkor pont belegondoltam, hogy milyen hihetetlen nagy szerencsénk van, hogy pont ebben a korban élünk, de még ami a legnagyobb véletlen, hogy a Barcának szurkolunk. Lehettünk volna mi akármelyik másik csapatnak a szimpatizánsai, de x évvel ezelőtt a sors azt akarta hogy mi a Barcának szurkoljunk. Így olyan élményekben részesülhetünk, ami nagy valószinűséggel a többi csapat szurkolóinak egész életében nem fog megadatni. Ilyen például a triplázás, de jobbat mondok: a 100%-os idény. Ezek mellett egyetlen egy olyan bajnoki meccs sincs, amit a világ 82 országában közvetítenének. Lehet itt Everton-Pool, MU-Pool, MU-Chelsea, Milan-Inter, és sorolhatnám még a nagy riválisok egymás elleni meccseit. Az El Clasico mindegyik felett áll. És nekünk, akik ebben a korban élünk, megadatott, hogy lássuk a madridi 2-6-ot, és a barcelonai teljes megalázást, az 5-0-t. És micsoda játékkal te jó Isten...Volt nagyon sok nagyszerű labdarúgó a régmúltban is, mint Pelé, Maradona, Cruyff, Van Basten, Platini, Puskás, Di Stefano, Kubala, Kocsis, stb, de korunknál fogva őket nem láthattuk. Viszont hála Istennek nálunk játszik egy olyan ember, akinek minden esélye megvan arra, hogy a fent említett nagyszerű labdarúgók közé emelkedjen. Illetve nálunk játszott egy másik, akinek megvolt az esélye, de nem élt vele. Viszont akkor is láthattuk játszani. A mi szeretett csapatunk játsza a legszebb focit egész Európában. A mi szeretett csapatunk nem állt be a sorba, és nem kezdett el védekezni, mint a többiek. A mi szeretett csapatunk már nagyon nagyon régóta hű a stílusához, pedig ezidő alatt a foci rengeteget változott.VictorValdes19 írta:Így van! Nagyon, de nagyon hálásak lehetünk, hogy láthatjuk ezt a csapatot játszani. S azért a Rijkaard-féle csapat se volt piskóta. Van olyan szurkoló aki 10-20 évet vár arra, hogy ilyen sikeresen (s szépen) játsszon a csapata, mi meg 6 éven belül, két ilyen csodálatos gárdát is láthat(t)unk.S.Agüero írta:Köszönöm az Istennek, hogy láthattam a világ legjobb csapatát gyerekként és majd, hogy ezt mondhassam az unokáimnak, hogy én láttam Messit, az 5-0-t és a 6-2-t.
Ezeket meg kell becsülni mert ilyet nem sokszor látunk, h 5-0ra nyer a Barca a Real ellen.
Hihetetlen volt ez a tegnapi meccs... szerintem ilyen szép hétfőm még sosem volt..![]()
Visca el BARCA !!!
Azt hiszem hogy ezek miatt a dolgok miatt nagyon nagy mázlisták vagyunk, hogy elmondhatjuk magunkról, és büszkén vállalhatjuk: Igen, mi az FC Barcelona-nak szurkolunk