Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1. EgyetértekGame90 írta:Jó a kép![]()
![]()
![]()
csak mindig bajok vannak a képeid szélességével![]()
Az nem semmilionel19 írta:Barca már megállapodott vele, de valami jogtalan csapatban szereplt, ezért ez az előszerződés semmis volt, a real egyből csapott az alkalmon, megszerezte. Vmi olyasmi volt hogy a más csapatban szerepelt mint ahol a játékjoga volt, és a barca a rossz csapattal egyezett meg. Én ezt igy hallottam/olvastamde majd a cikkből teljsen megtudjátok
Jajjj Los,hát onnan,hogy 2éves kora óta a Realban szeretett volna focizni,és ez számára a beteljesült álomLos Banditos írta:Gago honnán tudná az ilyesmit amikor még csak pár hónapja van ott?
Kezd sablonossá válni hogy mindenki kiáll Raúl mellett...
Hát ez lehetséges... Többekközt annak is köszönhető ez a kialakult légkör, hogy az edzőnek több játékossal nem felhőtlen a kapcsolata....Game90 írta:Sztem nekik egy normális edző káéne és meglenne oldva a problémájuk. De remélem sokáig élvezik majd Capello szolgálataitlionelmessi19 írta:Szerintem majdnem mindegy, h egy játékos mennyire jó. Amíg a légkör nem változik a csapaton és a vezetőségen belül, addig nem lesznek eredmények.
Sztem nekik egy normális edző káéne és meglenne oldva a problémájuk. De remélem sokáig élvezik majd Capello szolgálataitlionelmessi19 írta:Szerintem majdnem mindegy, h egy játékos mennyire jó. Amíg a légkör nem változik a csapaton és a vezetőségen belül, addig nem lesznek eredmények.
Nagyon jó játékosGame90 írta:Metzelder jó játékos, de tényleg nagyon sérülékenyHa viszont elkerülik a sérülések, akkor hasznára lehet a adridnak. A Realhoz ingyen igazolhat majd asszem.