Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha a rangadókon lőne mondjuk 4 gólt, én azzal kiegyeznék.régész írta:...
Forlan is vagott egyetdanko94 írta:A forduló előtt:(azóta Messi 20 nál jár)La Pulga írta:Villa pontosan mennyi gólnár jár?
Etoo 26
Villa 22
Forlán 20
Messi 19
Negredo 17
Már az Élő közvetítések topicba is egy akkora baromságot írtál, hogy azt hittem, ki ugrok az ablakon! Méghogy X lesz! A fenét!hau30 írta:Ő el fog menni. Ha hozzuk a bajnokságot vagy BL-t biztos. Én azt gondolom.Új kihívás kell neki.
Én is igy gondolom, az ok, hogy ez a párharc lefutott volt, és ezért nem tette oda magát, hisz ugyis kemény időszak jön, de akkor meg mindek játszott 1átalán?House írta:
Erről csak annyit, hogy nem lehet minden meccsen a toppon, de ha már a kezdőben van, illene azért megerőltetni magát.(Ezt azéárt mondom, mert tudjuk h mire képes, és ezt a szintet most meg sem közelítette.)
A kiemelt résznek én pont az ellenkezőjét vettem észre. Az igaz, hogy nem volt élete meccse, de pont nem egy ilyen meccsből kellene kiindulni. Ugyanis bármennyire ígérgették előzetesen, hogy komolyan kell venni a Bayern-t meg stb, gyakorlatilag a játékosok bele...tak az egész meccsbe. Ha a középpályásaink megmozdultak volna, amikor az ellenfélnél volt a labda, akkor a Bayernnek köze nem lett volna a meccshez, és még támadásokat is tudtunk volna vezetni. Így megint lett egy jó labdabirtoklásunk, de ez főleg a védők passzolgatásaiból jött össze. Eto'o ráadásul néha vissza is jött labdát szerezni, mert elöl nem nagyon keresték. Messi meg Iniesta általában addig szólózott, amíg el nem veszítette, ami ugyan szépnek szép, csak ezen a meccsen egyáltalán nem volt hasznos. Nálam ezen a meccsen az egész csapat 0 volt, egyénileg kár foglalkozni bárkivel is.lionelmessi19 írta:Ez valami egészen kiábrándító volt.
Az az érzésem van mint Henrynél volt jajj de sokszor... egész meccsen egy totális nulla, egy labdát nem tud levenni, nem lehet indítani, nem hajt, nem helyezkedik, ha a kb 10 esetből azt az egyetlen kényszerítőt nem tudta volna visszajátszani legalább, amiből végül gól lett, áshatná el magát mélyen.
Ez baromi gyenge volt.
Erről csak annyit, hogy nem lehet minden meccsen a toppon, de ha már a kezdőben van, illene azért megerőltetni magát.lionelmessi19 írta:Ez valami egészen kiábrándító volt.
Az az érzésem van mint Henrynél volt jajj de sokszor... egész meccsen egy totális nulla, egy labdát nem tud levenni, nem lehet indítani, nem hajt, nem helyezkedik, ha a kb 10 esetből azt az egyetlen kényszerítőt nem tudta volna visszajátszani legalább, amiből végül gól lett, áshatná el magát mélyen.
Ez baromi gyenge volt.
hihetetlenül hasznos az egész meccsen, még nincs vége.ozsimiki írta:Ma (is) le a kalappal előtte! nemrég én is megjegyeztem,h kicsit bosszantó volt, mennyi lasztit elszórt, de ma rendkívűl jól lát ismét a pályán, gólt is szerez, játékban is benne van, klasszis teljesítmény nyújt, persze ez még igaz szerencsére a tridente másik két tagjára is.