Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique & DrigoPrimitive írta:Épp azt akartam kérdezni, hogy kik azok a jómadarak, akik ilyen örömittasan ünnepeltek BudapestenHa Budapesten ekkora ünneplés ment, elképzelhetjük, hogy BNC-ben mi volt..
![]()
Figyelned kell ezentúl a www.lionsport.hu ajánlatait, lesegetned kellTibi1982 írta:Császtok.
Már az egyik képen láttam az ünneplő pólót.
Mikor lehet megrendelni???
Majd visííítsatok már, mert nagyon várom.
Köszöntem
VISCA EL BARCELONA, MÉS QUE UN CLUB.
Épp azt akartam kérdezni, hogy kik azok a jómadarak, akik ilyen örömittasan ünnepeltek BudapestenBadi írta:hát ez kész...![]()
![]()
![]()
jól indult a napom
bArcelona, Barcelona, Barcelona ééééáéééééé![]()
Fecooo Koma!Fecooo írta:gekkodan írta:Fecooo!
Nagy respect és tisztelet neked! Ha bármiben segíthetünk, keress nyugodtan. Örömmel állok rendelkezésre.
Bocs, ha off, de ez kijött most!
Veled vagyunk!
elnézést kérek az offért én is, de nagyon köszönöm Dani!
gekkodan írta:Fecooo!
Nagy respect és tisztelet neked! Ha bármiben segíthetünk, keress nyugodtan. Örömmel állok rendelkezésre.
Bocs, ha off, de ez kijött most!
Veled vagyunk!
Természetesen csak mostanra van (sajnos). A BarcaTv online fizetős.ozsimiki írta:Le a kalappal az egész stáb előtt!
Már jó ideje mindenről,de tényleg mindenről tudomást kapunk amiről csak szeretnénk, és hát ez a Barcatvés link![]()
![]()
nagyon nagy volt.
egy kérdés: ez csak az ünneplésre vonatkozott,vagy esetleg ezen a linken lehet követni továbbra is a BarcaTv adásait
Nincs igazolási időszak (köv. hónapban nyílik meg a "piac"), és most ez amúgy sem annyira aktuális.13l4cks!d3 írta:Az lenne a kérésem hogy lehetne átigazolási híreket olvasni ??? Én nem vettem észre vagy egyenlőre nincsenek ?
Előre is köszönöm !!!
Köszönjük szépen, hogy ennyire aktívak vagytok, de már gőzerővel készülünk a ma délutáni, illetve esti adagra.Fecooo írta:http://www.goal.com/en-india/news/221/c ... g-football
ebből csináltok egy cikket ide?
végülis Cruyff reakció nélkül nem lenne az igazi a nap
ha gondoljátok, lefordíthatom, hogy időt spóroljak nektek, rátok bízom, majd eldöntitek:)