Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van,abszolút egyetértek ezzel.Nincs SZÜKSÉG Ribéry-re ,egyik kedvencem ,nagy játékos de ide ő most (szerintem) egész egyszerűen sok lenne.lionelmessi19 írta:Bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új évet kezdeni, ezt már megtanulhatta a Barcelona.
Szélre? Nem. Amióta R10 kiesett a formájából 2 éve, azóta nincsen tisztességes széljátékosunk. Lehet mondani, hogy Iniesta/Bojan/Hleb/Henry. Mindegyik szép a maga nemében, de egyik játékos sem széljátékos. Ribery pedig az.MichaaBee írta:Dani! Bojanra már nem is gondolsz?![]()
bali 15 írta: De akkor a nagyon fogom sajnálni a Bayern drukkereket. Két szezon? Ez szerintem nagyon kevés. Figo legalább itt volt 5 évet mielőtt kést döfött mindenkinek a hátába.![]()
A Bayern szurkolók árulónak fogják tartani Ribery-t.![]()
Mint a katalánok Figo-t még anno.
Ez jó ötlet lenne!menczel írta:Na Ribery kiváló lenne!! erről van szó. CSak érdekelne hogy akkor mi lesz a ujabb 4 fantasticos szal. henry padozni ennyi gázsiért? és bojan ? Pedro t meg Hlebet meg se emlitem akik szintén ezen poszt várományosai.
Mindenesetre jó felé gondolkodik a vezetőség az a legkirívóbb psoztunk ahol luk van. VIszont ajánlanám figyelmükbe egy ilyen Tescos megoldással az egyet fizet kettöt kap akciot hogy Lahmot is idecsábitsuk.
Nem. Ezért van tiltva az az oldal a fórumunkon.LeoMessi90 írta:Lehet hinni atopfoci átigazolási hírejinek???
R.I.P.Aprieto írta:Elhunyt az Atletico Madrid utánpótlásának játékosa, a 9() éves Diego Alcalá.
Az Atletico Madrid Alevin csapatának tagja a Las Rozas elleni mérkőzésen egy kemény ütközés után terült el eszméletlenül a pályán. A kiérkező mentők kórházba szállították, de röviddel ezután elhunyt.
A halál oka a kórház közleménye alapján: rendkívül súlyos koponyaalapi törés és agykárosodás.
Descanso en Paz
Ez azért eléggé durva.Kilenc éves gyerekeknél ez,h fordulhat elő?Eddig azt gondoltam nem tud két kilenc éves kissrác kárt tenni egymásban...Aprieto írta:Elhunyt az Atletico Madrid utánpótlásának játékosa, a 9() éves Diego Alcalá.
Ez szörnyű, 9 évesen. Szegény gyermek, és fájdalomtól megtört Szülők. Nem igazsága ez az Életnek.Aprieto írta:Elhunyt az Atletico Madrid utánpótlásának játékosa, a 9() éves Diego Alcalá.
Az Atletico Madrid Alevin csapatának tagja a Las Rozas elleni mérkőzésen egy kemény ütközés után terült el eszméletlenül a pályán. A kiérkező mentők kórházba szállították, de röviddel ezután elhunyt.
A halál oka a kórház közleménye alapján: rendkívül súlyos koponyaalapi törés és agykárosodás.
Descanso en Paz
Az mind szép amiket Zubi elért, de még Valdes még fiatal még vele is érhetünk el ilyen sikereket ezzel a csapattal. És sok év mulva akkor mjad őt is ugy emlegetjük itt a fórumon mint Zubizarretat. Ezért nem kell itt Valdes eredményeit Zubiéval hasonlitgatni, mert Valdes még sok mindent elérhet.Varga Tamás írta: Bazsa!
Lehet, hogy így érzed, van is némi alapja.
Viszont 6 bajnoki cím, BEK-győzelem, Spanyol Kupa-győzelmek, 126 válogatottság azért alátámasztja a véleményemet, és azt, hogy ÉN igenis kiváló kapusnak tartom Zubit.
Na, de tényleg hosszú már, mint a rétestészta...
Zubi nálam kiváló kapus, és ez a véleményem.
Másnak, lehet más.
Ez a fórum lényege.
Megegyeztünk?![]()
Kahnra spec nem is gondoltam, szvsz félreértettél, de sztem is hagyjuk, píszBányász írta:Tamás!
Meg!
gekkodan!
Itt most nem volt szó VVről.Teljesen egyértelmű,h nem fogom Kahnnal egy lapom emlegetni VV-t.Már túlléptünk Tamással a VV-Zubi vitán.