Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.02.28. 11:05:49

lionelmessi19 írta:Bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új évet kezdeni, ezt már megtanulhatta a Barcelona.
Így van,abszolút egyetértek ezzel.Nincs SZÜKSÉG Ribéry-re ,egyik kedvencem ,nagy játékos de ide ő most (szerintem) egész egyszerűen sok lenne.
Van elég sztár nem kell még egy plusszba ,meg hát ott van Henry aki azért bőven jobb mint tavaly,hasznára van a csapatnak.
(Bojant most nem említeném mert ő amúgy sem a balszélre való úgy gondolom.)
Arról nem is beszélve,hogy ha el is tudnánk hozni a Bayernből akkor is csak hatalmas összegért amit nem biztos ,hogy 'megdolgozna'.
Tehát szerintem ez a csapat jó így.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.28. 11:05:47

MichaaBee írta:Dani! Bojanra már nem is gondolsz? :?
Szélre? Nem. Amióta R10 kiesett a formájából 2 éve, azóta nincsen tisztességes széljátékosunk. Lehet mondani, hogy Iniesta/Bojan/Hleb/Henry. Mindegyik szép a maga nemében, de egyik játékos sem széljátékos. Ribery pedig az.

Ha meg kcs poszton kérdezed, akkor egy padon ülő Henry még mindig előbb van nálam a sorban csereként középcsatárnak, mint a rendkívül fiatal és tehetséges, ám még ilyen téren rutintalan Bojan.

Szerintem egy 60. percben középcsatárnak bejövő Henry még mindig nagyobb százalékkal tud fordítani a meccs képén, mint Bojan. Bojané a jövő, de az még 2-3 év.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.02.28. 10:59:20

bali 15 írta: De akkor a nagyon fogom sajnálni a Bayern drukkereket. Két szezon? Ez szerintem nagyon kevés. Figo legalább itt volt 5 évet mielőtt kést döfött mindenkinek a hátába. :D
A Bayern szurkolók árulónak fogják tartani Ribery-t. :D
Mint a katalánok Figo-t még anno.

Nem hiszem, hogy ez így, ahogy leírtad megtörténne.
A Münchennek sokkal inkább riválisa a Madrid, mint a Barça.
Akkor jogosan utálhatnák, ha a Dortmundba, vagy az 1860-ba igazolna, de erre persze esély sincs.

Egyébként magának Ribérynek a transzfere így két idény után elérkezettnek tűnik. Persze meglátjuk a BL-ben mit hoz össze a bajor csapat, s bár pénz az bőven, de ő nem hinném, hogy arra a sorsra jut, mint Diego. A lehető legjobb időpontban váltana klubot.

A Bundesligában is fejlődött, a technikai tudása sem szorult annyira háttérbe, mint az gondoltam, viszont fizikálisan erősebb lett.
Egy fáradhatatlan, sokoldalú, roppant agilis játékos, szívesen látnám én is a keretben.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
noname
Llegenda del Barça

2009.02.28. 10:52:22

Ribery :arrow: fantasztikus lenne. Ha mutat hajlandóságot arra h jöjjön, akkor nem kell rá sajnálni a pénzt és csak rá kell koncentrálni.Ha jön, akkor Abidal is maradhat, mert így is elég erős lesz a balszél. Amiben még nem ártana gondolkodni nyáron az egy csere-jobbhátvéde. Alvesen kívül senki se igazán jó jobbszélen(talán Puyol, de rá középen van szükség), illetve a csere balhátvéd se mellékes, mert naon úgy néz ki Syl elmegy...
A Fifa egy szégyen
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.02.28. 10:41:59

Dani! Bojanra már nem is gondolsz? :?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.28. 10:34:10

Ribery? Pont a napokban beszéltük pár cimborával, hogy kit hoznék a balszélre, ráadásul láttunk is egy Bayern-meccset. Akkor jöttem rá, hogy egy Ribery-Eto'o-Messi hármasnál nem lenne jobb az egész földkerekségen. Illik a játékrendszerünkbe, pokoli gyors, hihetetlen technikás, minden szélre tökéletes, teljes mértékben elégedett lennék. Így Iniesta is a saját helyén játszhatna, Henry mehetne padra és jöhetne cserének Samu mögé, vennénk egy balhátvédot még mellé és tökéletes lenne a már amúgyis szuper csapat :wink:

Gyere Frank :!: :wink:

Yaya Touré - a szikla.

Andris
Adminisztrátor

2009.02.28. 10:25:58

Bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új évet kezdeni, ezt már megtanulhatta a Barcelona.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
LM10
Director del Fútbol

2009.02.28. 09:38:34

Szerintem sikeres lesz az évvégünk szal nem kellenek reform igazolások.De egyértelmű hogy kisebb átalakítások kellenek. A bal szélünk a leggyengébb. Abidal sztem biztosan távozik, a helyére Clichy/Lahm-ot képzelném el. Ribéry tökéletes igazolás lenne. Sylvinho távozására pedig nem kell senki. Mert Henrique, Caceres, és Puyol is tud balszélsőt játszani. De ettől függetlenül egy középső védőnk távozni fog szerintem mert Puyol,Rafa,Piqué,Milito,Caceres,Henrique már sok. Márquez idén jól teljesít de a szerződése és a kora miatt ő távozhat inkább. Gudjohnsen is távozni fog mert csak 2010-ig van szerződése és pénzt akarnak belőle is. Csatár poszton is lesz bőség így. Ribéry-Eto'o-Messi lehetnek a kezdő csatárok. De Hnery nemhiszem hogy sűrűn padozna és még ott van az évről-évre fejlődő Bojan is. Szóval ha Abidal,Sylvinho,Gudy,Márquez vagy esetleg Henry is távozna nem lepődnék meg.
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.02.28. 08:35:35

én személy szerint nagyon örülnék Ribery érkezésének de Lahm se lenne rossz igazolás!

Az aláírásodból vedd ki a Madridra vonatkozó részt,attól hogy nem szereted nem kell sértőnek lenned!

És az aláírásépedet is vedd kisebbre! S.
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.02.28. 07:54:34

Nekem is nagyon tetszik az ötlet hogy Ribery idejön. Azt a posztot R10 távozása óta még mindig nem sikerült jól kipótolni. Ribery kitűnő lenne oda.
De akkor a nagyon fogom sajnálni a Bayern drukkereket. Két szezon? Ez szerintem nagyon kevés. Figo legalább itt volt 5 évet mielőtt kést döfött mindenkinek a hátába. :D
A Bayern szurkolók árulónak fogják tartani Ribery-t. :D
Mint a katalánok Figo-t még anno.
LeoMessi90

2009.02.28. 07:36:02

menczel írta:Na Ribery kiváló lenne!! erről van szó. CSak érdekelne hogy akkor mi lesz a ujabb 4 fantasticos szal. henry padozni ennyi gázsiért? és bojan ? Pedro t meg Hlebet meg se emlitem akik szintén ezen poszt várományosai.

Mindenesetre jó felé gondolkodik a vezetőség az a legkirívóbb psoztunk ahol luk van. VIszont ajánlanám figyelmükbe egy ilyen Tescos megoldással az egyet fizet kettöt kap akciot hogy Lahmot is idecsábitsuk.
Ez jó ötlet lenne!

szerk.:az avatárt meg megcsinálom!(lionelmessi19-nek szól)
miihii
KHAL

2009.02.28. 03:12:23

Bizony,ez a Riberys gondolat nekem is naon tetszetős.Imádom a zsugást,már a Marseille óta figyelem.Rendesen el tudnám képzelni gránátvörös-kékben a csávót :D Bár,ahogy a cikkben is meg van írva,elég durva zsetonkupacot kéne áttolni a BM-nek.Talán vmi cserebere akció keretén belül jutányosabb áron meg lehetne szerezni,amennyiben komolyan gondoljuk a dolgot...
Ööööö,mondjuk nemrégiben mintha vhol azt olvastam volna,h a juve lenne az a csapat,ahova szívesen menne,merthogy ott mennyi nagy francia playa csinálta már meg magát...És h szeretne a nyomdokaikba lépni,bejön neki az olasz bajnokság.
Mindenesetre (bármennyire is nem számít az én véleményem :wink: ) támogatom a projectet,miszerint hadrendbe állítjuk a jóképűt :twisted: Szal,hajrá Txiki!!! 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
menczel
Entrenador del Barça

2009.02.28. 02:52:08

Na Ribery kiváló lenne!! erről van szó. CSak érdekelne hogy akkor mi lesz a ujabb 4 fantasticos szal. henry padozni ennyi gázsiért? és bojan ? Pedro t meg Hlebet meg se emlitem akik szintén ezen poszt várományosai.

Mindenesetre jó felé gondolkodik a vezetőség az a legkirívóbb psoztunk ahol luk van. VIszont ajánlanám figyelmükbe egy ilyen Tescos megoldással az egyet fizet kettöt kap akciot hogy Lahmot is idecsábitsuk.
Andris
Adminisztrátor

2009.02.27. 19:20:09

LeoMessi90 írta:Lehet hinni atopfoci átigazolási hírejinek???
Nem. Ezért van tiltva az az oldal a fórumunkon.
Túl nagy az avatárod!!! Nyálazd át a fórumszabályzatot, stb.. légyszi!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.02.27. 19:19:40

Aprieto írta:Elhunyt az Atletico Madrid utánpótlásának játékosa, a 9( :!: ) éves Diego Alcalá.
Az Atletico Madrid Alevin csapatának tagja a Las Rozas elleni mérkőzésen egy kemény ütközés után terült el eszméletlenül a pályán. A kiérkező mentők kórházba szállították, de röviddel ezután elhunyt.
A halál oka a kórház közleménye alapján: rendkívül súlyos koponyaalapi törés és agykárosodás.

Descanso en Paz
R.I.P.
Borzasztó tragédia.
MÁS:
MichaaBee:Szép gondolatok. Én ugy gondolom kéne egy megbizhato tapasztalt cserekapus Valdes mellé. Aki azért nem Pinto és Jorquera, mert előbbi kiszámithatatlan, utobbi nem elég jó.
Nálam a megfelelő döntésnek bizonyulhat Mandanda, Schwarzwer, Palop...
Sokan vannak ezen a listán.
Ez csak az én véleményem :!:
LeoMessi90

2009.02.27. 19:09:54

Lehet hinni atopfoci átigazolási hírejinek???
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.26. 16:57:45

Aprieto írta:Elhunyt az Atletico Madrid utánpótlásának játékosa, a 9( :!: ) éves Diego Alcalá.
Ez azért eléggé durva.Kilenc éves gyerekeknél ez,h fordulhat elő?Eddig azt gondoltam nem tud két kilenc éves kissrác kárt tenni egymásban...

Aki okozta azt is nagyon sajnálom.Ha egyáltalán fel tudja fogni mi történt nagyon nagy trauma lehet neki is...

R.I.P
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.02.26. 16:56:15

Az Atletico Madrid Alevin csapatának tagja a Las Rozas elleni mérkőzésen egy kemény ütközés után terült el eszméletlenül a pályán. A kiérkező mentők kórházba szállították, de röviddel ezután elhunyt.
A halál oka a kórház közleménye alapján: rendkívül súlyos koponyaalapi törés és agykárosodás.

Descanso en Paz
Ez szörnyű, 9 évesen. Szegény gyermek, és fájdalomtól megtört Szülők. Nem igazsága ez az Életnek.

Legyen szép élete a túlvilágon, angyalok szárnyán repüljön az Úr színe elé, és állítsa a jobbjára.
A megtört szülőknek pedig adja meg a megnyugvás kegyelmét.

Nyugodjon békében! :cry:
Kép
Aprieto

2009.02.26. 16:53:29

Elhunyt az Atletico Madrid utánpótlásának játékosa, a 9( :!: ) éves Diego Alcalá.

Descanso en Paz
Charlie
Öreg Harcos

2009.02.24. 22:01:25

MichaaBee for prezident. Szép, összeszedett gondolat.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Katalán88
Capitá del Barça

2009.02.24. 21:56:17

"tudom,hogy nem ebbe a topicba tartozik de akkor is.Kameni????Láttad idén a Barca-Espanol meccsen kívűl véden???Kameni is csak akkor tud jól védeni amikor a Barca ellen játszik.Nem tudom különben sem minek nekünk új kapust VENNI.Ha annyira szeretnétek Valdes helyett más látni a kapuban akkor ott van a "B"csapatban játszó Olazabal aki nagyon tehetséges kapus.Különben.Lloris egy nagyon jó fiatal tehetséges kapus."

Igen már nem egy meccsen láttam védeni. De vedd azt is figyelembe, hogy milyen nevekből áll a két csapat védelme! :roll: Olazábal-al egyetértek, hogy feljöhetne a nagy csapatba, de kezdőnek semmi féle képpen sem! Mivel még túl fiatal és tapasztalatlan majd 2-3-4 év múlva. Lloris meg nem is tudom... Akár ő is lehetne.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.02.23. 21:55:05

Hova fajult ez a dolog... :)
Ott kezdődött az egész, hogy Valdés bakizott egyet 2009. február 21-én. Oda jutottunk, hogy mi történt a '98-as és 2002-es Vb-n, illetve, hogy Kahn és Zubi.

Én mindig is azt mondtam, hogy egy vérbeli focidrukker nem tud kizárólag képesség alapján megítélni egy játékost, mindig felmerül az, hogy őt jobban csíptem anno. :) Így van ez Tamás esetében is, és a Valdést szidalmazók/védők esetében is. Szerintem a VV vs "anti VV" és a Zubi vs Kahn összehasonlításnál is félúton van az igazság.

Egyrészt van aki alapból bírja Victort és ez alapján ítéli meg. Aztán van aki Buffon-őrült és minden kapust hozzá hasonlít. Mindkét "csoportnak" valahol igaza van, de valahol téved is. Én talán inkább a Valdést védők közé tartozok. Szerintem nem kell mindenkit Casillasnak nézni és lefikázni azt, aki nincs olyan jó! Elvégre legjobból is csak egy lehet, különben nem ő lenne A legjobb. :wink:

Meg lehet nézni, hogy kik azok a kapusok, akik a legjobbak közé tartoznak: v d Sar, Cech, Buffon, Casillas. Ők szvsz a legjobb kapusok jelenleg. Aztán van az a kategória ahova VV is tartozik: Frey, Schwarzer, Palop stb, még sorolhatnám. Tehát akik JOBBAK Valdésnél, azok jelenleg mozdíthatatlanok, nincs az a pénz, amiért Buffon elhagyná a Juvét, láthattuk a City 70 milkával is próbálkozott. Casillas a Barcában? Vicc... VdS? Kicsit idős már. Akik pedig nem ütik meg a "Buffon-szintet" az alig - vagy egyáltalán nem - jobb VV-nél. Böl.köv. :arrow: Nem érdemes ezen vitázni, mert úgysem találunk jobbat.

Zubi vs Kahn: Szerintem ez a vita egyáltalán nem fogja megoldani a (szerintem nem létező) kapusproblémánkat, de ha már felmerült:
Zubi és Kahn nálam gyakorlatilag ugyanaz a kategória. Kahn is nagy kapus volt és Zubi is. Az hogy VV-nél mindkettő jobb, azt szerintem nem kell magyarázni. Minden kapusnak vannak jó és rossz meccsei. (Egy talán nem annyira jó példa: Ricardo...)

Ha már ott tartunk, hogy Kahnon ment el egy Vb-döntő, akkor jegyezzük meg azt is, hogy nélküle nehezen jutottak volna el odáig a németek. Viszont a 98-as Vb sem csak Zubin múlott, azért minden kapus elé kell egy jó védelem :wink:

Röviden ennyi a véleményem az ügyről... :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
abreu
Jugador d'estrella

2009.02.23. 21:49:32

Varga Tamás írta: Bazsa!

Lehet, hogy így érzed, van is némi alapja.
Viszont 6 bajnoki cím, BEK-győzelem, Spanyol Kupa-győzelmek, 126 válogatottság azért alátámasztja a véleményemet, és azt, hogy ÉN igenis kiváló kapusnak tartom Zubit.

Na, de tényleg hosszú már, mint a rétestészta...

Zubi nálam kiváló kapus, és ez a véleményem.
Másnak, lehet más.
Ez a fórum lényege.

Megegyeztünk? :wink: :lol:
Az mind szép amiket Zubi elért, de még Valdes még fiatal még vele is érhetünk el ilyen sikereket ezzel a csapattal. És sok év mulva akkor mjad őt is ugy emlegetjük itt a fórumon mint Zubizarretat. Ezért nem kell itt Valdes eredményeit Zubiéval hasonlitgatni, mert Valdes még sok mindent elérhet. :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.02.23. 21:44:58

Bányász írta:Tamás!
Meg!

gekkodan!
Itt most nem volt szó VVről.Teljesen egyértelmű,h nem fogom Kahnnal egy lapom emlegetni VV-t.Már túlléptünk Tamással a VV-Zubi vitán. :wink:
Kahnra spec nem is gondoltam, szvsz félreértettél, de sztem is hagyjuk, písz :wink:

Yaya Touré - a szikla.

Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.02.23. 21:43:55

Tamás!
Meg!

gekkodan!
Itt most nem volt szó VVről.Teljesen egyértelmű,h nem fogom Kahnnal egy lapom emlegetni VV-t.Már túlléptünk Tamással a VV-Zubi vitán. :wink:

Szerk:akkor félreértettük egymást mert nem nagyon tudtam most ebben a topikban hova tenni VV-t. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2009.02.23. 21:48:14-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt