Bajnoki Mérkőzések 05/06

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.22. 09:43:56

Szerintem is sokkal hatásosabb lenne a játékunk, ha Eto'o nem flangálna örökké, hanem mindig a tizenhatoson belül v. a környékén lenne. No meg Ronnie-nak közvetlenül mögötte (középen) kéne játszani.
Rijkaard master lelke rajta, hogy ha továbbra is abban a taktikai hadrendben játszatja a csapatot, mint most (csak eddig nem tűnt nyerőnek).
Hmmm ..akkor meg ki menne ki a bal szélre??
Van tipikus bal szélsőnk egyáltalán??
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 09:37:44

Vito írta: a másik kerékkötő pedig jelenleg Rijkaard:
-egy csatárral játszunk, aki a szinte soha nem tartózkodotta a 16-os előterében, mindig a balszélről próbált becselezni.
-Ronnie a balszélen! -sőt nem is a balszélen, hanem a félpályánál áll a vonal mellett, úgy, hogy körbeveszi 2-3 védő legalább---> így még Gio sem tudja felvinni a zsugát, mert nincs hely :roll:
ha megnéztétek Ronnienál volt a laszti és ívelte rá Guily-ra, aki egyedül próbálta megoldani...ez csak 1X sikerült
-a cserék. mint gondolhat Frank 70percig nem csinál szinte semmit a csapat, akkor miért vár addig a cserével?! 20 perc alatt hogy lehet fazont szabni egy csapatnak?!
SEHOGY!!!
Teljesen igazad van :!:

Az is jobb megoldás lenne a mostani felállásnál, hogy ha Eto'o jönne be bal szélről a kapu elé, Roni pedig így Eto'o helyén tudna játszani... Amúgy tegnap Guilly télleg rohadt jó volt... Csak néztem amikor el kezdett cselezni... gondoltam magamban, hogy "ez ilyet is tud???":). Ronaldinho a kulcsa az egésznek. NEM LEHET A BAL SZÉLEN JEGELNI!!!!!!!! Tavaly még vhogy eljátszogatott ott, de idén már váltani kéne vmi más taktikára, ahol Ronaldinho középen játszik. 2 csatárral is nyomhatnánk, Eto'o mellé Dinho-t, így középen tud játszani... Eto'o a védőfalban Dinnyó pedig a fal mögött... Bár esse nagyon jó, mert akkor meg ki lesz bal szélen?? Ha Rijkaard továbbra is ezt fogja erőltetni, akko asse bánnám ha elküldenék :shock: :?
RIJKAARD TÉRJÉL MÁR ÉSZHEZ!!!!!!!!
Charlie
Öreg Harcos

2005.09.22. 09:37:15

2 éve ugyanazzal a taktikával játszunk,már mindenki kívülről fújja,játékosaink életük leggyengébb formájukat mutatják akkor amikor lehetőség lett volna hogy leszakadjunk.

Ronaldinhot jegelném egy meccsen,jöhetne Iniesta,Marquez vissza védelembe Oleguer helyére,Edmilson mehetne középpályára,és az elég fáradt vagy mittomán mi van velük Xavi - Deco kettős helyére jöhetne újonnan érkezett holland barátunk,sajnos nem erősítetünk jól nyáron most már belátom,akkor elvakított a bajnoki cím amikor azt mondtam hogy igen.Egy védőt mindenképp kellett volna igazolnunk,mert már türhetetlen ez a sok megingás,nem méltó a tavalyi és azelőtti Barcelonához.

Kérdem én?!Miért 1 csatárral játszunk amikor Eto'o is kint flangál a vonal mellett,meg Ronaldinho is?Tegnap az elmnodottak alapján és a gólja is tanúsítja hogy csak Giuly hajtott,de hát ismerjük,egyszer nagyon szeretjük,egyszer kikövetlejük a csapatból.Visszatérve a védelemhez,sztem az se hat rájuk jó fénnyel amit Valdes megengeett amának,miért nem leeht kilőnni a stadionból a labdát legrosszabb esetben is,miért kell belelőnni a rátámadó Villába,akiről tudniillik hogy nagy gólvágó.

Összesgébéen talán a legnagyobb hátrányunk az Rijkaard,amíg nem vexi észre hogy vmi szerkezeti változtatás kell,és pár embert le kell ültetni hogy a frissebbek bizonyíthassanak,addig ne várjunk túl sok jót,sztem főleg ne a nemzetközi porondon.Mert ott a nagycsapatok hülyét csinálnak belőlünk.Mondom én ezt a "nagy" edzői képeségemmel.

Nincs veszve semmi,fel a fejjel,átéltünk mi már ennél 100szor rosszabb dolgokat is,ebből a gödörből is kijövünk mi hamarabb reményeim szerint.

Hosszú lett,elnézést érte,és azért is ha kicsit értelmetlen,nem rég ébredtem.

Hajrá Barca!
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2005.09.22. 09:39:41-kor.
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 09:24:45

Saint Germain írta: Még az tűnt fel nekem, hogy a Nou Camp közönsége szokatlanul passzívan, csendben figyelte a meccset.
fütyültek is néha! ...jogosan! :?

én lehet, hogy szankciót is vezetnék be. -a Xavi-Deco páros meccsek óta NEM tud beleszólni a támadásszövésekbe -árnyékuk önmaguknak.
én nem tudom, hogy minek kell történni ahhoz, hogy Presas kivegye a csapatból?!
számolta valaki, hogy a baloldalon hány támadás vezetett a valénkia?! (asszem 2-t :shock: )

a másik kerékkötő pedig jelenleg Rijkaard:
-egy csatárral játszunk, aki a szinte soha nem tartózkodotta a 16-os előterében, mindig a balszélről próbált becselezni.
-Ronnie a balszélen! -sőt nem is a balszélen, hanem a félpályánál áll a vonal mellett, úgy, hogy körbeveszi 2-3 védő legalább---> így még Gio sem tudja felvinni a zsugát, mert nincs hely :roll:
ha megnéztétek Ronnienál volt a laszti és ívelte rá Guily-ra, aki egyedül próbálta megoldani...ez csak 1X sikerült
-a cserék. mint gondolhat Frank 70percig nem csinál szinte semmit a csapat, akkor miért vár addig a cserével?! 20 perc alatt hogy lehet fazont szabni egy csapatnak?!
SEHOGY!!!

Messi kellene már nagyon, legalább új lendület jönne a csapatba, csak ugye most az a kérdés, hogy ki helyett?
-ugyanis tegnap egy ember focizott a Barcához méltóan és az Guily volt................
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.22. 09:06:21

Csak kicsit volt jobba teljesítményün, mint eddig. A Valencia megint csak a döntetlenért jött, meg is szerezte abból az erősen vitatható tizenegyesnek, no meg Váldes :evil: :evil: :evil: barátunk egyéni akciójának köszönhetően. Most sem értem miért nem rúgta el egyből a lasztit.
Azt megfigyeltem, hogy a Valencia játékosai előszeretettel dobták fel magukat mimden kis ütközésnél, Mejuto Gonzales meg is ette mindet.
A támadó szekciónk (főleg a középpályások) még mindig csak árnyékuk önmaguknak. Ronaldinho-nak talán nem fekszika baloldali játék,v szerintetek mi lehet az oka az eddigi gyenge formájának???
Mindezek ellenére meg kellett volna nyernünk a mérkőzést.
Még az tűnt fel nekem, hogy a Nou Camp közönsége szokatlanul passzívan, csendben figyelte a meccset.
Ja az,azért nem semmi hogy a Celta vezeti a tabellát 9 pöttyel.

HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!
gyiko
Jugador del Barça

2005.09.22. 09:05:32

Ja kiesőhelyen a Real és ennek miért kell örülni???
Még játszunk egy-két ilyen gyönge meccset és mi is ott találjuk magunkat, nem beszélve arról, ha nyernek a Bilbao ellen, rögtön előttünk a királyi gárda, akkor?
És arra sem ártana figyelni a Madrid mellett, hogy a Vigo már 4 pontra van tőlünk, egyébként tegnap a Sociedad-Atletico nagyon jó kis meccs lehetett.
A Barcaról most inkább nem beszélnék.... :cry:
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 08:49:13

Jaaaaaaaaaaaa és a legfontosabbat kihagytam... A Margit kieső helyen van :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 08:37:04

Végig néztem a Sport1-en a meccset. Direkt nem néztem meg az eredményt, izgulni akartam...:) Hát az megvolt rendesen :lol:

Amúgy lehet, hogy most nem játszottunk látványosan, meg hogy elől elég gyengék voltunk, de hátul a védelmet szó nem érheti. Egész meccsen 1 komoly helyzete volt a Valenciának, amit Valdes ki is fogott. Azon kivül nem nagyon volt a Valenciának még kapura lövése se. A 11-es sztem kamu volt, de meg kell hagyni, hogy Villa általágon felüli színészi teljesítményt nyújtott. Egy csatárnak ezt kell csinálni ilyen helyzetben. A híresneves spanyol bíró pedig megadja mert egy madár... áhhhhh, nem normális...
Puyol hozta a szokásos nagyszerű teljesítményét, Edmilson is sztem [auto_cenzúra] jól játszott... Az első félidőben annyi tiszta szerelése volt, szinte mindenhova odaért és a tizenegyest leszámítva(ami nem volt az) nagyon jól tolta. Én 10-es skálán 7-8-ast adnék neki. Jól nyomta, és lesz ez még jobb is.
Mikor Bellettit becserélte Frenki, akkor látszott hogy jobban ment a támadás. Hazai pályán sztem mindig Bellettivel kéne kezdeni, mert Mi mindig támadunk az ellenfél pedig védekezik a CampNou-ban. Rijkaard megmutatta az elmúlt pár napban, hogy vannak még taktikai hiányosságai. Sajnos...
Tehát összegezve, sztem védekezésben lejátszottuk a Valenciát a pályáról, annak a 2 gólnak amit kaptunk semmi köze nem volt a védekezéshez. Támadásban elég halványak voltunk, ha Belletti kezdett volna, akkor talán jobbak lehettünk volna elől.
A másik, Frenkinek kéne küldeni egy levelet, hoyg RONALDINHO-t a pálya közepére építse be, mert a bal oldalon sokszor elveszik... A világ legjobb játékosát nem szabadna 10 percekre se az széleken jegelni. KÖZÉPRE DINNNNNNYÓÓÓÓÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(vmi más taktikát kéne kitalálni...)

Horvát madrid Feriről pedig annyit, hogy össze kéne fognunk nekünk fórumosoknak, és írni leveleket a Sport1-be, hogy NE ez az ember közvetítse a Barca meccseket, mert annyi BAROMSÁGOT összebeszél, hogy nem hiszem el... Tegnap annyira felbszta az agyam, hogy a 2. félidő 5. percétől teljesen lehalkítottam a tv-t, nem figyeltem rá oda... Hihetetlen, hogy miket mond Edmilsonról. Még hogy idegen neki az a poszt????? Meg hogy ő a barca fekete báránya meg hogy este is ő játszott a legrosszabbul. Nem normális, sztem az másik meccset nézett... Meg ilyet is mondd, hogy nem érti miért nem Belletti játszik és Oleguer középen, hiszen tavaly is annyira STABIL volt a Barca védelme, hogy azt még a Juve és a cselszki is megirigyelné... ÁHHHHH ez nem embeeeeeer, télleg írjunk már levelet H. Feri ellen, mert nem bírom idegileg a közvetítéseit :evil: :evil:
A Margit meccsét a Barcás Farkas Norbi korrektül közvetíti. Tisztába van a játékosok posztjával, tudásával stb. Feri menjen az RTL klubba, oda való a Léderer mellé :!: :!: :!:

Na csak ennyit szerettem volna!!!!!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.09.22. 08:28:22

udv...
off:jovo hettel ujra allando tagjka leszek a forumnak ":D
on
hat a tegnapi meccsen szerintem a fiuk mar porgosebben jaccodtak mint az atletico ellen, es annak ellenere h edmilson kiharcolta az a tizit szerintem egesz meccsen jol jaccot, ronnie nem nagyon,deco se en giuly be lattam valami hajtas-t es meg is lett az eredmenye...
valdes hibaja bocsathatatlan...(mert mar volt 1 ilyen az atletico ellen is)
en par meccsre betennem jorqerat...
valaki a minap irta h ez a meccs sok mindenre ravilagit
en ugy erzem h ez egy kis kisiklas volt es jo lessz a csapat
Tiziano Crudeli fan :!:
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.22. 08:26:54

az a gáz, h a valenkia nagyon [auto_cenzúra] volt, mégsem bírtunk velük. ha lefociztak volna minket, az más lenne, de erről szó sem volt. ha nem szedi össze magát a brigád, elfelejthetjük a bajnokságot. nem gondolnám, h elfelejtettek volna focizni, de ez a lézengés, amit már több meccsen is csináltak, nagyon karcsú. ha frankón meg akarnak vmit nyerni, sőt, ugye itt bl-ről, bajnokságról volt szó, akkor nagyon fel kell javulni, mert ebből így nem lesz semmi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.22. 08:15:41

Egyértelmű csalódás ez a 2:2, illetve a mutatott játék! :? DE! Ahogy az egyik előttem szóló is, úgy én is bízom abban, hogy ez csupán egy év eleji forma hanyatlás, amelyen hamar túl fog lendülni a csapat! Elég kemény a sorsolásunk most, gondoljatok bele, hogy a Mallorsát elég könnyedén verte a csapat, no meg a Werdert is, viszont az Atletico-val, és a Valenciával nem bírtunk, NA IGEN, de ezek jó csapatok (persze nem a legjobbak, lesz nehezebb is...), de ezek az X-ek még simán beleférnek! Figyeljétek meg, ha a Betis után jönnek a 'könnyebb' ellenfelek, a csapat is egy kissé felenged, és jönni fognak az eredmények!!!

Ronaldinho, Deco kissé szürke, Eto'o szerintem JÓ, Giuly KIVÁLÓ, Marquez jó, de a védelemben a helye, Edmilson JÓ, de a középpályán a helye, Van Bommel-t játszatnám, Valdes jó, de ezek a bakik őrjítők!!! Nagyjából ennyi... :wink:

A Betis-t verjük, ahogy a kupában is!!! Ennél töb pontot nem hullajthatunk!!! Forcá Barca!!!
"Més Cuen un Club"
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.22. 08:10:06

Ez szerintem nem csak egyszerű formahanyatlás. Egy-két ember valószínűleg igencsak elszállt a bajnoki címtől. Másra nem tudok gondolni. Persze rijkaard kapitális hibáit sem bírja el a csapat. Miért vitte le Rafát? szinte mindig lecseréli, ha jól játszik, ha nem. Pedig most ő volt az, aki aránylag jó volt a középpályások közül. Rendben van, hogy nem bírja, de ne a szurkolókat és a csapatot büntesse már a hülyeségével!
Az a szerencse, hogy Canizares megmentette a csapatot a csúnya kudarctól.
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.09.22. 07:55:56

Én még mindig bízom benne, hogy egyszerű formahanyatlásról van szó a csapat részéről. Deco nagyon halovány és lassú, Ronnie-t meg Eto'o-t nagyon lefogták, így Giulynek több hely maradt, de csak részben tudta kihasználni, de nem volt rossz a francia.
Edmilson a 11-estől eltekintve szerintem jó volt, de akkor is megcserélném Marquezzel. A jobb oldalon akkora területünk volt, mint a ház, ha Giuly mellé rendszeresen felzárkózott volna a jobbhátvéd (Presas!!!), akkor onnan csomó helyzetet alakítottunk volna ki, dehát erre ő nem képes, ellenben Belletti talán képes lett volna rá. Puyol meg tanulna meg már fejelni :lol: . Valdes... Canizares... :lol:
Az a szomorú, hogy a 3 favágóval felálló védelemmel nem bírtunk (Caneira, Marchena, Moretti) +Albelda, a másik hentes Marchena mellett.
Megérdemelt volt az x.

Horváth Ferenc kollégáról: (nem azért fikázom mert Real-os)
1. Edmilsonra ne mondja azt, hogy idegen poszton játszik, mert a Lyonban 3 évig volt középső védő, plusz Brazíliában is és a válogatottban is egy darabig az volt.
2. Mikor Hugo Viana-t mutatja a kamera, akkor hogy lehet azt mondani, hogy "Miguel jön be talán". Ekkora tájékozatlanságot, egy Sport1-kommentátornak minimum nézni kellett volna az Eb-t, és tudnia kéne, hogy Miguel színes bőrű
Előre a TITOlusokért!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.09.21. 16:38:37

valóban nagy hiba. :P
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.09.21. 15:30:29

hát ez rijkaard mekkra idióta...nem tanul a hibáiból?
visca el barca
Presidente del Barça

2005.09.21. 15:07:38

teljesen egyetértek Subinhoval. Vicente 100X jobban fogja xopatni a Presast mint tette azt a 7végén a Martin Petrov...mind1, mi ezen nem tudunk változtatni...
remélem a csapat összeszedi magat és nem azt az akaratgyenge tingli-tangli (bocs ha kissé eros voltam..) játékot mutatja mint a werder és az atletico ellen.
mindenképpen kell a 3 pont!

VISCA EL BARCA!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.21. 14:30:20

ugyanaz a tizenegy kezd, mint madridban.
ezt nem hiszem el! be meri rakni reikard oleguert vicentével párba... úgy fogja [auto_cenzúra], h rossz lesz nézni :!: a vicente gyerek nagyon gyors, belletti jobban tudná vele tartani a lépést. egyébként nem értem belletti miért nem kezdő. tavaly végig az volt. idén mi változott. [auto_cenzúra] nem lett a tavalyitól... tudjuk a hibáit, de ezek nem új keletűek...
ha meg középre megy a presas gyerek, akkor meg jobb ha csak 10 emberrel jáccunk... :?
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.21. 12:41:34

Most olvastam a cikket az oldalunkon: ugyanaz a tizenegy kezd, mint madridban. Arra leszek kiváncsi, hogy a csapat szerkezete is ugyanaz lesz, főleg a védősor. Oleguer jobb back :x lesz megint :?: :?: :?: Az azt jelenti, hogy Vicente-t kell majd hatástalanítania.
A fiúk most azt ígérték, hogy jobb teljesítményt nyújtanak. Bízom benne, hogy így lesz.

HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.09.21. 12:04:17

ezis csak azt mutatja,hogy milyen jók a spanyol játékvezetők..ms kérdés,hogya liga is simán eltilthatta volna pár meccsre... :?
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.21. 11:59:54

Aimart igazán eltilthatták volna a köpésért...

máshol egy ilyen után nem kérdeznek semmit :?
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.09.21. 11:58:49

elég erős a valenciának ez a támadótriója:aimar villa vicente...kemény lesz nagyon. :?
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.09.21. 11:40:51

Amit szeretnék: Presas helyett Belletti játszon és Marquez és Edmilson cseréljen posztot.
Ahogy lesz szerintem: Edmilson kimarad, Presas beljebb húzódik és Belletti v. Damia bekerül. (bár ha Gabri nem lenne sérült, szerintem tuti kezdő lenne ebben a helyzetben)
Előre a TITOlusokért!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.21. 11:36:22

Ugyanaz lesz, mint ami az Atletico ellen volt :!: :?
Lezárt