Végig néztem a Sport1-en a meccset. Direkt nem néztem meg az eredményt, izgulni akartam...

Hát az megvolt rendesen
Amúgy lehet, hogy most nem játszottunk látványosan, meg hogy elől elég gyengék voltunk, de hátul a védelmet szó nem érheti. Egész meccsen 1 komoly helyzete volt a Valenciának, amit Valdes ki is fogott. Azon kivül nem nagyon volt a Valenciának még kapura lövése se. A 11-es sztem kamu volt, de meg kell hagyni, hogy Villa általágon felüli színészi teljesítményt nyújtott. Egy csatárnak ezt kell csinálni ilyen helyzetben. A híresneves spanyol bíró pedig megadja mert egy madár... áhhhhh, nem normális...
Puyol hozta a szokásos nagyszerű teljesítményét, Edmilson is sztem [auto_cenzúra] jól játszott... Az első félidőben annyi tiszta szerelése volt, szinte mindenhova odaért és a tizenegyest leszámítva(ami nem volt az) nagyon jól tolta. Én 10-es skálán 7-8-ast adnék neki. Jól nyomta, és lesz ez még jobb is.
Mikor Bellettit becserélte Frenki, akkor látszott hogy jobban ment a támadás. Hazai pályán sztem mindig Bellettivel kéne kezdeni, mert Mi mindig támadunk az ellenfél pedig védekezik a CampNou-ban. Rijkaard megmutatta az elmúlt pár napban, hogy vannak még taktikai hiányosságai. Sajnos...
Tehát összegezve, sztem védekezésben lejátszottuk a Valenciát a pályáról, annak a 2 gólnak amit kaptunk semmi köze nem volt a védekezéshez. Támadásban elég halványak voltunk, ha Belletti kezdett volna, akkor talán jobbak lehettünk volna elől.
A másik, Frenkinek kéne küldeni egy levelet, hoyg RONALDINHO-t a pálya közepére építse be, mert a bal oldalon sokszor elveszik... A világ legjobb játékosát nem szabadna 10 percekre se az széleken jegelni. KÖZÉPRE DINNNNNNYÓÓÓÓÓT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(vmi más taktikát kéne kitalálni...)
Horvát madrid Feriről pedig annyit, hogy össze kéne fognunk nekünk fórumosoknak, és írni leveleket a Sport1-be, hogy NE ez az ember közvetítse a Barca meccseket, mert annyi BAROMSÁGOT összebeszél, hogy nem hiszem el... Tegnap annyira felbszta az agyam, hogy a 2. félidő 5. percétől teljesen lehalkítottam a tv-t, nem figyeltem rá oda... Hihetetlen, hogy miket mond Edmilsonról. Még hogy idegen neki az a poszt????? Meg hogy ő a barca fekete báránya meg hogy este is ő játszott a legrosszabbul. Nem normális, sztem az másik meccset nézett... Meg ilyet is mondd, hogy nem érti miért nem Belletti játszik és Oleguer középen, hiszen tavaly is annyira STABIL volt a Barca védelme, hogy azt még a Juve és a cselszki is megirigyelné... ÁHHHHH ez nem embeeeeeer, télleg írjunk már levelet H. Feri ellen, mert nem bírom idegileg a közvetítéseit
A Margit meccsét a Barcás Farkas Norbi korrektül közvetíti. Tisztába van a játékosok posztjával, tudásával stb. Feri menjen az RTL klubba, oda való a Léderer mellé
Na csak ennyit szerettem volna!!!!!