nem sztem a valasz volt kicsit fura....7es messinek???o jobbat erdemel.......es R10 nem fog maradni sztem
Én Messinek adnám a 7-est , Ronaldinho a 10-es hülyíe kérdés volt
Barça Igazolások 2007-08
-
- Barça B
- Kapcsolat:
-
- Jugador del Barça
és szted Roni nem megy elGomezinho írta:Én Messinek adnám a 7-est , Ronaldinho a 10-eshülyíe kérdés volt

-
- Jugador del Barça
én magamnak adnám.... én vagyok egyértelműen a legjobb 

-
- Barça B
- Kapcsolat:
termeszetesen A)LEO MESSI(ha o is szeretne)Elküldve: 2008.05.08. 18:17:00 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
ti kinek adnátok a 10es mezt jövöre?
A, Leo Messi
B, A leendő irányító
C, Eto,o
D, más
-
- Jugador del Barça
ti kinek adnátok a 10es mezt jövöre?
A, Leo Messi
B, A leendő irányító
C, Eto,o
D, más
A, Leo Messi
B, A leendő irányító
C, Eto,o
D, más
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Lampardrol meg nem is esett szo,o akar jonni a Barcaba es szerintem o megfelelo lenne iranyito posztra,Toulalan is jo otlet vedekezo kp nakValdés, Jorquera
Alves, Milito, Garay, Puyol, Albiol, Sylvinho, Abidal
Xavi, Touré, Iniesta, Silva, Veloso/Toulalan, Nasri/Diego/Lampard
Messi, Eto'o, Henry, Benzema, Bojan, Gio
-
- Jugador del Barça
Valdés, Jorquera
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messinho19 2008.05.08. 18:03:21-kor.
Tényleg gyengénk voltunk tegnap de azért nem kéne se Valdést se Puyolt eladni.Egy jó Barcában ők is újra jók lehetnek.Am gratula Iván-nak a TV-s szerepléshez.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
De nem ertem minek vitatkozni VVn szerintemm nincs ertelme hiszen ha jo(mert az)ha nem,Laportaek ugysem fognak most uj kapust venni
UGyhogy besz inkabb a mezonyjatekosokrol!!:):):D

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Van aki szerint Neuer jobb... és W looser...Rivaldo11 írta:Modjuk az is kemény, hogy egy szint Neuerrel...azért VV jobb kapus.

-
- Barça B
- Kapcsolat:
Szerintem sem kell (mondom ezt ugy,hogy nem vagyok megelegedve vele)es ezt azert gondolom igy,mert nincs nalla jobb akit meg lehetne venni...nincs szukseg masra..o meg nem oreg es valjuk be jo kapus...mast kit szeretnetek,nala gyengebbeket pl Neuer??????minek??jobbat mint pl.Buffon,Cheh ugysem tudnank leigazolni....mas kapus pedig ki van??doni??neki is sok hibaja van......Gomes(PSV)hat nem tudom....frey???ot nem nagyon szeretem de azert nem mondok rola semmit.....szerintem maradjon VVmert o jo...!!!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
A tegnapi meccsen Valdes egyik gólban sem volt vétkes. Volt egy hajmeresztő csele 2 madridi játékossal szemben, meg egy lövés ami kipattant róla. A 2. félidőben egyszer hibázott: Egy kifutásnál kiejtette a zsugát, és Xavi mentett a vonalról. Ezt a hibát én nem róvom fel, hisz itt már kissé megviselt volt idegileg. Ezeken kívül legalább 4-5 óriási bravúrt mutatott be, úgyhogy nem tudom miért akarnak itt sokan új kapust. Picit elfáradt idegileg, ennyi.
Modjuk az is kemény, hogy egy szint Neuerrel...azért VV jobb kapus.
Modjuk az is kemény, hogy egy szint Neuerrel...azért VV jobb kapus.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
ha lehet most ienről beszélnibarcafankid írta:CSatar posztra pedig en Hntelaar;benzema(szerintem nem fog eljonni az iden meg a lyonbol);Villa vagy esetleg Rodriga Palaciot favorizalnam szerintem eleg jo afocista ahoz,hogy a barcaba erkezzen es ien nagy szinten jatszon!!!!

-
- Barça B
- Kapcsolat:
remelem nem,szerintem pontosan forditva lesz(es inkabb igy mint hogy TOURE es Henry menjen):DAkkor az h Deco és Zambi marad és h Henry és Touré megy az igaz?
Akkor az h Deco és Zambi marad és h Henry és Touré megy az igaz?
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Hat jah nem mutatott millito sem nagyot,sok hibaja volt...szerintem a hatved posztra garay vagy coloccini helyere jobb lenne MERTESACHER(rem jol irtam
)o fiatal,jo jatekos,nem mellesleg magas is ami fontos 1 vedelemben;vagy ha nem mertesacher akkor a masik vedo a bremenbol NALDO..velemenyek????????

- csabimo
- Capitá del Barça
Igen ö sem a régi, de remélem h ez annak köszönhetö h nem megy a csapatnak, akiben viszont nagyott csalodtam az milito:szerintem egyenesen=a 0-valmessinho19 írta:én úgy érzem hogy puyol se a régi... sok hibája van neki is... bár ez az egész csapatra igaz
-
- Jugador del Barça
én úgy érzem hogy puyol se a régi... sok hibája van neki is... bár ez az egész csapatra igaz
-
- Eurobarca Staff
Semmivel nem jobb, mint Valdés, kb hasonló képességűek, mindketten képesek bravúrokra. Neuer olyan, mint Valdés pár éve, rengeteg potyát kap, mondhatni, mintha Valdést látnám felvételről.messinho19 írta:mit szolnátok Neuerhez?
Úgy beszéltek a kapus kérdésről, mintha az lenne a legnagyobb problémánk, bár biztos vagyok benne, hogy Valdés hibája, hogy nem rúgtúnk gólt 4 meccsen keresztül.(Figyelem irónia volt!)
Eddig nem volt jellemző, hogy a Barça rúgott gól nélkül hagyja el a pályát, főleg a Nou Campot, és a szezonban ez többször is előfordult már, ami végképp ritka jelenség - volt eddig.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Jugador del Barça
mit szolnátok Neuerhez?
-
- Llegenda del Barça
Arthur "Lepkéspillangóvadász" Borucra gondolsz? Lehet nem kivásárolhatatlan csak nem jönne el mert nincs ideje focizni, ő jobban szeret pillangókra vadászni a réten mint ezt a csúnya hímsoviniszta sportot űzni.albicelesteX írta:jah az én elképzelésem Arthur Boruc a Celticből!Nem hiszem hogy kivásárolhatatlan!!!
- barca0417
- Entrenador del Barça
tegnap néztem a Hamburg-Bréma meccset és láttam hogy Diego eléggé hátravontan játszott, szerintem ő jó lenne Deco helyére, Ronaldino helyére meg Van der Vaart. Persze mindkettőjüket láttam már játszani, de most miattuk néztem meg leginkább a meccset, és mindkettőt el tudnám képzelni a csapatban.
Valdessel kapcsolatban: szerintem jó ő ide, nem kell lecserélni, azért lehet hogy elfáradt az idén, mert szinte minden meccsen ő védett, még a kupában is, Jorquera sérülése miatt. Pinto meg egyszer védett idén.
Nem Valdessel kell foglalkozni, ha csapatújításról beszélünk....
Valdessel kapcsolatban: szerintem jó ő ide, nem kell lecserélni, azért lehet hogy elfáradt az idén, mert szinte minden meccsen ő védett, még a kupában is, Jorquera sérülése miatt. Pinto meg egyszer védett idén.
Nem Valdessel kell foglalkozni, ha csapatújításról beszélünk....

- albicelesteX
- A Vadász
lehet hogy az!és nem kéne egy játékosra kenni az egész idényt meg a csalódottságot de nagyon gázos volt a tegnapi produkciója is!meg az egész szezonbeli!persze ez amjdnem az egész keretre elmondható!!!