Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem sztem a valasz volt kicsit fura....7es messinek???o jobbat erdemel.......es R10 nem fog maradni sztem
Én Messinek adnám a 7-est , Ronaldinho a 10-es hülyíe kérdés volt
és szted Roni nem megy elGomezinho írta:Én Messinek adnám a 7-est , Ronaldinho a 10-eshülyíe kérdés volt
termeszetesen A)LEO MESSI(ha o is szeretne)Elküldve: 2008.05.08. 18:17:00 Hozzászólás témája:
--------------------------------------------------------------------------------
ti kinek adnátok a 10es mezt jövöre?
A, Leo Messi
B, A leendő irányító
C, Eto,o
D, más
Lampardrol meg nem is esett szo,o akar jonni a Barcaba es szerintem o megfelelo lenne iranyito posztra,Toulalan is jo otlet vedekezo kp nakValdés, Jorquera
Alves, Milito, Garay, Puyol, Albiol, Sylvinho, Abidal
Xavi, Touré, Iniesta, Silva, Veloso/Toulalan, Nasri/Diego/Lampard
Messi, Eto'o, Henry, Benzema, Bojan, Gio
Van aki szerint Neuer jobb... és W looser...Rivaldo11 írta:Modjuk az is kemény, hogy egy szint Neuerrel...azért VV jobb kapus.
ha lehet most ienről beszélnibarcafankid írta:CSatar posztra pedig en Hntelaar;benzema(szerintem nem fog eljonni az iden meg a lyonbol);Villa vagy esetleg Rodriga Palaciot favorizalnam szerintem eleg jo afocista ahoz,hogy a barcaba erkezzen es ien nagy szinten jatszon!!!!
remelem nem,szerintem pontosan forditva lesz(es inkabb igy mint hogy TOURE es Henry menjen):DAkkor az h Deco és Zambi marad és h Henry és Touré megy az igaz?
Igen ö sem a régi, de remélem h ez annak köszönhetö h nem megy a csapatnak, akiben viszont nagyott csalodtam az milito:szerintem egyenesen=a 0-valmessinho19 írta:én úgy érzem hogy puyol se a régi... sok hibája van neki is... bár ez az egész csapatra igaz
Semmivel nem jobb, mint Valdés, kb hasonló képességűek, mindketten képesek bravúrokra. Neuer olyan, mint Valdés pár éve, rengeteg potyát kap, mondhatni, mintha Valdést látnám felvételről.messinho19 írta:mit szolnátok Neuerhez?
Arthur "Lepkéspillangóvadász" Borucra gondolsz? Lehet nem kivásárolhatatlan csak nem jönne el mert nincs ideje focizni, ő jobban szeret pillangókra vadászni a réten mint ezt a csúnya hímsoviniszta sportot űzni.albicelesteX írta:jah az én elképzelésem Arthur Boruc a Celticből!Nem hiszem hogy kivásárolhatatlan!!!