Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a hasonlítási alap bőven nem ugyanaznagyitomi írta:ha henry,eto'o,messi,ini,xavi,alves stb kijön egymással,akkor mér ne jönne ki ronaldo kakaval adott esetben?
Igy van!kudu írta:Ti vagytok már betojva![]()
Ne ijedjetek már meg most a nevektől, akik igazolnak, mert még védelmük mindig nincs.
Majd szezon közben válik el, hogy megérte-e ennyit rájuk szánni![]()
Nem tartom igazi Barca szurkolónak azokat, akik már most félnek, h jajj mi lesz, ha összeáll a Madrid.
És akkor mivan?
Majd izgalmasabb meccset játszunk velük, szorosabb lesz a bajnokság, ez jót tesz a spanyol focinak.
Aki igazán fél már a Madridtól, az nincs tisztában a Barca játékosok képességeivel![]()
Forca Barca
szép lassan alakul a reklám margit...Skeraj írta:Már C.Ronaldo is megvan nekik!!!![]()
A Manchester hivatalos honlapján irják h elfogadták a Real ajánlatát!80millió fontért!!BAZZZ
oo ,Ronaldótól volt jó a manu ,remélem a madridi játék nem fog neki ugy menni ,különben baj leszSkeraj írta:Már C.Ronaldo is megvan nekik!!!![]()
A Manchester hivatalos honlapján irják h elfogadták a Real ajánlatát!80millió fontért!!BAZZZ
Melyik rekord igazolás nem vált be?Véleményemet fenntartom, Kaká leigazolása még rendben van, de ha további nagy költekezéseket hajt végre Perez úr, a későbbiekben számolnia kell a következményekkel.
Majd kiderül, tanult e a saját hibáiból! Wink
nem akarok belszolni, de a Newcastle, abszolút, nem a pénzügyei miatt tűnt el a süllyesztőben, egyszerűen rossz szakmai munka folyik ott, mert a játékoskerettel nem lehet gond... ha pedig nem a pénzügyek miatt gondoltál a süllyesztőre akkor nem szóltam egy szót se, de a hozzászólásodból így vettem kiAsys írta:Tényleg nem akarok kukacoskodni, de 2003-ban az én kedvenc klubbom a Barcelona csődközelébe jutott egy Gaspart nevű úriember jóvoltából és akkoribban még a virágzó és "boldog béke idők" jártak... s nem a válság...
Sok patinás klubb tűnt el már a süllyesztőben pl: Torino, Nottingham Forest, Leeds United, Kaiserslautern vagy a legfrisebb a Newcastle...
Tudom a fent említett klubok közül egyik se fogható a Real-hoz, de annyit megjegyeznék, közgazdászok ide... pénzügyi elemzők oda... ilyen helyzettel még egy szakember, klubvezető sem találkozott. Ez teljesen más mint az eddigi klubon vagy egy országon/régión belüli problémák!
Véleményemet fenntartom, Kaká leigazolása még rendben van, de ha további nagy költekezéseket hajt végre Perez úr, a későbbiekben számolnia kell a következményekkel.
Majd kiderül, tanult e a saját hibáiból!![]()
További szép napot!
Szinte biztos, sztem, h megy CR is.Asys írta:Tényleg nem akarok kukacoskodni, de 2003-ban az én kedvenc klubbom a Barcelona csődközelébe jutott egy Gaspart nevű úriember jóvoltából és akkoribban még a virágzó és "boldog béke idők" jártak... s nem a válság...
Sok patinás klubb tűnt el már a süllyesztőben pl: Torino, Nottingham Forest, Leeds United, Kaiserslautern vagy a legfrisebb a Newcastle...
Tudom a fent említett klubok közül egyik se fogható a Real-hoz, de annyit megjegyeznék, közgazdászok ide... pénzügyi elemzők oda... ilyen helyzettel még egy szakember, klubvezető sem találkozott. Ez teljesen más mint az eddigi klubon vagy egy országon/régión belüli problémák!
Véleményemet fenntartom, Kaká leigazolása még rendben van, de ha további nagy költekezéseket hajt végre Perez úr, a későbbiekben számolnia kell a következményekkel.
Majd kiderül, tanult e a saját hibáiból!![]()
További szép napot!
Azt hogy én mit hiszek, vagy mit nem szerintem ennyiből nem lehet kideríteni, de mind1 is. A lényeg az, hogy baromira nem látsz bele a klub költségvetésébe. Szerintem még az életben nem láttad, hogy egy ilyen klub hogyan is működik pontosan, mint ahogyan én sem. Mire mennyit költenek, honnan mennyi jön be, stb. Az viszont biztos, hogy kockázatelemzők és közgazdászok is dolgoznak a kluboknál, akik azért gondolom nem kicsit értenek azokhoz a dolgokhoz, amikbe belelátnak és a szakmájuk. Nem hinném, hogy viccből alkalmazza őket a klub. Én pedig úgy gondolom, hogy ilyen osztásokba belemenni, hogy ez a politika bukásra van ítélve alapvetően butaság kijelenteni, ugyanis semmit nem tudsz a klub anyagi helyzetéről, bevételi forrásairól, és hasonló dolgokról ellentétben az ott dolgozó szakértőkkel. Innen a fórumról osztani őket pedig elég nagyképűen hat...Nem megyek bele mélyebb eszmefuttatásba, de annyit megjegyeznék, hogy sokan (szerintem köztük te is) azt hiszitek, hogy ez ami most volt válság, ez a csúcs és helyrerázódik a világ... s minden megy tovább az eddigi megszokott úton... Rolling Eyes
Nézz körül a világban! Wink kössz! S félreértés ne essék, nem világvége hangulat vagy pesszimizmus szól belőlem... csak ismerem annyira a történelmet, hogy tudjam, semmi sem tart örökké!
Bocs az Off-ért! Béke! Very Happy
Nem megyek bele mélyebb eszmefuttatásba, de annyit megjegyeznék, hogy sokan (szerintem köztük te is) azt hiszitek, hogy ez ami most volt válság, ez a csúcs és helyrerázódik a világ... s minden megy tovább az eddigi megszokott úton...mrjoe írta:Te aztán biztosan jobban tudod, mint Perez.A jelenlegi helyzetben az ilyen politika eleve bukásra van ítélve!Csak azt nem értem, hogy egyesek miért nem mennek el vhova elnöknek, ha már ennyire tisztában vannak mindennel.
![]()
Amúgy attól függetlenül, hogy hibázott anno Makelele eladásával, és VDB elküldésével az üzleti részéhez piszkosul értett. Eltüntette a klub adósságait, és hatalmas profitot hoztak a lépései.