nagy vásár volt, az tuti. nem semmi, amennyit ő dolgozik a középpályán és amennyi labdát begyűjt. kell oda, de nagyon.Sharkinho írta:Lehet, hogy nem látványosan teszi a dolgát, de hogy eredményesen az biztos. Nagyon hasznos játékos
Yaya Touré
-
- Capitá del Barça
Mesze a nyar legfontosab es legjobb igazolasa. Nagyon jo igazolas
- noname
- Llegenda del Barça
És még csak 24 éves!
Végre van egy olyan vkp-nk, aki nem csak rombolja az ellenfél támadásait, hanem építi a mieinket is.Ez se Milkára, se Marquezre nem igaz.Tökéletesen beleillik a játékunkba! 

A Fifa egy szégyen
- Hasselbaink
- Barça B
Én sem mondtam azt, hogy jobb mint Viera, azt írtam, hogy legalább olyan jó!LG írta:Igen, pár meccs után még én sem mondanám, h jobb mint Viera. De ha hosszu távon is ezt a nagyszerü munkát hozza, akkor majd igenSlither írta:Azért nem kell túlozni, egy csúcsformában lévő Viera azért még mindig jobb.
Már a Monaco-ban is figyeltem, rendkivül higgadt, intelligens, "lát a pályán".
Hosszú távon pedig, ilyen ütemű fejlődés alapján tul is fogja szárnyalni.
Igen, pár meccs után még én sem mondanám, h jobb mint Viera. De ha hosszu távon is ezt a nagyszerü munkát hozza, akkor majd igenSlither írta:Azért nem kell túlozni, egy csúcsformában lévő Viera azért még mindig jobb.

- noname
- Llegenda del Barça
Ami engem nagyon meglepett benne az h micsoda passzai vannak.Néha olyan passzokat ad h Roni is megirigyelné.Ádám02 írta:Akkor kezd hasonlítani ahhoz!Slither írta:Azért nem kell túlozni, egy csúcsformában lévő Viera azért még mindig jobb.Egyébként tényleg nagyon jól játszik nagy fogás volt nem is értem mér nem vitték el elöbb a Monacoból!

A Fifa egy szégyen
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Akkor kezd hasonlítani ahhoz!Slither írta:Azért nem kell túlozni, egy csúcsformában lévő Viera azért még mindig jobb.

- Hasselbaink
- Barça B
Ez a Touré óriási igazolás volt: fantasztikus fizikum, játékintelligencia és pontos játék-passzok, az hogy még kapura is veszélyes, csak hab a tortán.
Már most legalább olyan jó, mint Viera volt csúcskorában, és még fejlődni fog.
Remek.
Már most legalább olyan jó, mint Viera volt csúcskorában, és még fejlődni fog.
Remek.
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Amekkorákat lő most is meg múltkor is nem csodálkoznék ha kapufát kéne cserélninoname írta:
Ha jól fordítom:Találd ki melyik játékos hagyta így a labdát miután a kapuralövést gyakorolta!
Lenne egy tippem.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Először én is azt hittem hogy egyszerre lőtték el, de Touré valamivel gyorsabb volt, Iniesta meg a levegőbe rúgott.barca99 írta:Sztem nem volt gól. De biztos elég nagy része bent volt a labdának, a partjelző meg hirtelen nem tudta mi van... ő gólt látott.
Egyébként csak nekem tűnt úgy, mintha Iniesta és Touré egyszerre lőnék a labdát?Régen volt az RTL-n a Pálya Ördögei nevű japán rajzfilm, amiben akkor rúgtak rohadt nagy bombákat, amikor ketten egyszerre rúgtak (ami ugye amúgy hülyeség). Viszont a tegnapit látva... ezen röhögtem egy csomót...

A Tsubasa kapitányban is van olyan,barca99 írta:Sztem nem volt gól. De biztos elég nagy része bent volt a labdának, a partjelző meg hirtelen nem tudta mi van... ő gólt látott.
Egyébként csak nekem tűnt úgy, mintha Iniesta és Touré egyszerre lőnék a labdát?Régen volt az RTL-n a Pálya Ördögei nevű japán rajzfilm, amiben akkor rúgtak rohadt nagy bombákat, amikor ketten egyszerre rúgtak (ami ugye amúgy hülyeség). Viszont a tegnapit látva... ezen röhögtem egy csomót...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor lehet, hogy nem gól.noname írta:Mi lett volna ha nem zavarja?Los Banditos írta:Egyébként megint nagyon nagyot játszott és még lőtt egy gólt is. Ráadásul Iniesta szerintem zavarta a lövés pillanatában.![]()

Egyébként HawkEyes.

in to exile
- noname
- Llegenda del Barça
Mi lett volna ha nem zavarja?Los Banditos írta:Egyébként megint nagyon nagyot játszott és még lőtt egy gólt is. Ráadásul Iniesta szerintem zavarta a lövés pillanatában.![]()

A Fifa egy szégyen
-
Abból a kamera állásból tényleg eléggé kétes, de a többi azt mutatja, hogy nem volt bent. Mindegy, a gól az amit a bíró megad. Ezért kellene már lassan bevezetni a HokeEyes'st.
Egyébként megint nagyon nagyot játszott és még lőtt egy gólt is. Ráadásul Iniesta szerintem zavarta a lövés pillanatában.

Egyébként megint nagyon nagyot játszott és még lőtt egy gólt is. Ráadásul Iniesta szerintem zavarta a lövés pillanatában.

in to exile
Sztem nem volt gól. De biztos elég nagy része bent volt a labdának, a partjelző meg hirtelen nem tudta mi van... ő gólt látott.
Egyébként csak nekem tűnt úgy, mintha Iniesta és Touré egyszerre lőnék a labdát?
Régen volt az RTL-n a Pálya Ördögei nevű japán rajzfilm, amiben akkor rúgtak rohadt nagy bombákat, amikor ketten egyszerre rúgtak (ami ugye amúgy hülyeség). Viszont a tegnapit látva... ezen röhögtem egy csomót... 
Egyébként csak nekem tűnt úgy, mintha Iniesta és Touré egyszerre lőnék a labdát?

-
- Llegenda del Barça
0.23 körüli lassításnál azért nem egyértelmű, hogy nem volt benn.Lionel85 írta:A gól viszont akkor gól, ha a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon. De egyébként tényleg nem von le semmit az érdemeiből, talán Iniesta inkább helyezte volna a labdát.Vito írta:![]()
![]()
azért ezt nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=tG_-YncL1qQ&NR=1
0.23 körüli lassításnál azért nem egyértelmű, hogy nem volt benn.
a kapufa aljától 50-60 centire talán benn volt, csak a hatalmas keresztléces falstól súrolta a meszescsíkot.
mindenesetre ezután annyira nem egyértelmű...
a kapufa aljától 50-60 centire talán benn volt
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A gól viszont akkor gól, ha a labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon. De egyébként tényleg nem von le semmit az érdemeiből, talán Iniesta inkább helyezte volna a labdát.Vito írta:![]()
![]()
azért ezt nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=tG_-YncL1qQ&NR=1
0.23 körüli lassításnál azért nem egyértelmű, hogy nem volt benn.
a kapufa aljától 50-60 centire talán benn volt, csak a hatalmas keresztléces falstól súrolta a meszescsíkot.
mindenesetre ezután annyira nem egyértelmű...

-
Teljesen igazad van, Touré a legnagyobb fogásunk idén. Eddig amelyik meccset láttam, kitűnően játszott, és valami hihetetlen erősek a rugásai.dickricsi írta:Nagyon kellett nekünk Yaya és amit eddig láttam tőle (sajnos a tewgnapi meccset nem) az alapján ő a nyár legnagyobb fogása.
Csak így tovább!
Kellett egy ilyen a középpályára. Így tovább Yaya!
De a meccsen mutatták egy másik kameraállásbol, onnan ugy tünt, nem volt bent. De a lényeg :arrow:1. a biro megadta, tehát gol
2. Touré édemei akkor sem csökkenek, ha nem haladt át a labda golvonalon