wow, gratBodi írta:Sikerült!!
BME-GÉK-mechatronika.
Kik jönnek még idén BME-re?

Milyen fizikával mentél oda?
wow, gratBodi írta:Sikerült!!
BME-GÉK-mechatronika.
Kik jönnek még idén BME-re?
Nem én nem ott vagyokén a JGYPK-n okosodom. Az egész SZTE-ről való véleményem nem írnám le, mert nem tűrné a nyomdafestéket. Az oktatás színvonalát(ismerősök, barátok és a saját tapasztalataim alapján) gyengének értékelem. A tanárok vagy [auto_cenzúra] rendesek és simán átengednek, vagy ritka nagy retkek, és az ötöst is gyenge 2el, és egy "legközelebb megüti a bokáját"szövegel zárnak. Vannak természetesen kivételek, a tanszéken ahol tanulok, van korrekt tanár is, akinél ha tudsz, akkor tud jó jegyet adni, de ha semmi nem ad kegyelem kettest. Én szeretem Szegedet, jó a kolis életRajmó írta:Te is programtervezőin vagy? Ha igen, akkor tudnál egy kicsit mesélni róla, vagy magáról a suliról?van Bommel írta:Én ott vagyok, a 4. évemet kezdem majd ott
Én ott vagyok, a 4. évemet kezdem majd ottRajmó írta:Igen, igen, igeeenFelvettek SZTE-re programtervezői informatikusnak
még mindig alig tudom elhinni
![]()
Szerk.: ki jön még Szegedre
Ha ilyen alacsony ponthatárok mellett nem sikerült felvételt nyerned, akkor inkább negyere át felelslegesen, mert hamar kibuknál. Bár ha a felvételi pontjaid a humán tárgyak miatt lett alacsony, és jól vágod az infos témát (+ matekot), akkor viszont megér egy próbát.depth írta:3 ponton múlt a BME - mérnök informatikus, így "csak" BMF - mérnök info lett. De lehet majd átmegyek, kitudja. Megérné átmenni? Tudom, h mennyivel jobb, de akkor felesleges, ha nem tudom elvégezni. Vélemények?
Igen, 300 ponttal felvettek volna egyből. Azért ilyen alacsonyak, mert alig-alig jelentkeztek. Idén nagyon alacsonyak a ponthatárok.fcjoc írta:hm na amúgy nekem van egy kis nemértem-emmegnéztem a felvin hogy a de-mfk-n milyenek a ponthatárok. és láttam hogy link nagyon alacsonyak. ezek a pontok a kiválasztott tantárgyakból, szal ami oda kell pl.: fizika matek-ból tevődnek össze vagy hogy ha nekem mondjuk van 300 pontom, akkor fel is vettek? köszi előre. amúgy most nem adtam be a felvételim, nyelvvizsgát erőltetem
Ha kell jegyzet, szólj, haverom ott tanul. Meg én is Szegedenbatinho írta:Engem felvettek SZTE Általános orvostudományi karára. 454 pontom lett a határ pedig 417