Csoppy írta:csak egy vélemény...
ha sikerül gudit visszaexportálnunk izlandra vagy bárhova, etoo pedig elmenne, akkor tulajdonképpen két rendes csatárunk maradna... Henry és Bojan.
Namost
Nem tudom, h Guardiola milyen stilusban akarja játszatni a srácokat, de minimum még kettő darab csatárra van szükség. Véleményem szerint Drogbát és Adebayor elől menekülni kéne, Drogba öreg, balhés (ugye Etoo emiatt megy) valszeg a chelsea nem is adná olcsón, ráadásul a struktúrába kb annyira illene bele, mint crouch, ade pedig nagyon drága aképességeihez mérten. Volt egy fantasztikus idénye, azon kivül nem tud semmit felmutatni. Éveken át kiegészitő ember volt, most meg őt kellett tömni labdákkal, és azt sem felejtsük el, hogy az arsenal játékfelfogása kiváló promó a csatároknak, ugyanis meccsenként átlag négyezer helyzetet dolgoznak ki.
Berbatov egy nulla. És ezt még anno a leverkusenes időszaka óta mondom. nem rossz játékos, de BLbe azért nem vinném. A Tottenham és az UEFA kupa passzol a képességeihez.
Akiket viszont szajkózok évek óta:
F. Adu: Hihetetlenül gyors, még mindig csak egy gyerek, még a DCből le kellett volna igazolni, és ugye kereünk balszélsőt.
Ustari: Lényegesen jobb kapus Valdésnél már most. Pinto helyett ideális.
Huntelaar: Itt is olvastam, én meg elég régóta szeressem (FMben BL gólkirályom lett az ajaksszal:))
Nagy sztár nem kell csatárra, mert ameddig bojan beérik, addig jó lesz henry, akit meg nem felejtsünk el, h még mindig a világ egyik legjobbja.
szólljhozzá(m)
Ez mind szép és jó amit leírtál,DE Adu ha jól tudom még csak egy évet húzott le a Benficába,nem hinném,hogy túl sokat nyújtott ott(nem láttam játszani),a másik Ustari igen jobb mint VV szerintem is,de sajnos Valdés itt fog visszavonulni,nem hinném,hogy bármelyik edző hozzá mer nyúlni,mert ugye katalán,ami nagyon sokat jelent.Huntelaar igen ő is jó igazolás lenne,de félek,hogy ha mint említetted elmegy Eto'o meg Gudi akkor is csak egy csatár fog érkezni aki szerintem Drogba lesz.Nem is olyan drága viszonylag (15-18 millió).Személy szerint Robinho-nak örülnék több okból is:
1.Végre nálunk is lenne a vetélytárs szemében áruló játékos,mert az elmúlt 10 évben csak tőlünk mentek át meghatározó játékosok(a legjobban Figo árulása bánt)
2.Kétségkívűl nagy név,és be lehet vetni csatárként ill. bal oldali támadó kp-ként is.
3.fiatal ami tökéletesen beleillik a mostani csapatelképzeléseinkbe:)
Summa summarum ennyi lenne.Még kiegészítő embernek eltudnék képzelni valakit a Zaragozából,úgyis most olcsón el lehet szedni tőlük az embereket,mivel kiestek