Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem kap két meccset, de azt is csak úgy, hogy ha könyörög, akkor egyre mérséklik. Az ő fellebbezéseiket mindig elfogadják...csababarca írta:BARCELONA.
Ennyi a véleményem a meccsről.
real madrid,a királyi klub. undorító volt,amit a végén Ramos csinált. Ez még Pepe ámokfutásánál is csúnyább volt. Remélem eltiltják jópár meccsre.
Hehe, nekem is lesz egy matek (logika) zh-m este, de sztem 8-ra már otthon leszek.Game90 írta:Csak most jövök rá, hogy az első 10-15 percet nem fogom látni, ugyanis éppen hazafelé fogok tartani a matek zh-mról...![]()
Hajráááááá! Szerintem 3-1-re nyerünk
Eddig minden esetben bejött a felforgatott kezdő (ha jól tudom). Szóval inkább reméld, hogy az leszMessiFan írta:Viccet félretéve reméljük nem lesz felforgatott kezdő
Bocs de:MessiFan írta:Sőt:puyiii06 írta:felforgatott kezdő:
Valdés
Piqué-Puyol-Maxwell
Xavi-Ini-Messi-Masch'
Villa-Alves-Bojan
Messi
Villa-Iniesta-Xavi-Bojan
Valdés-Pedro-Ronaldinho
Pep-Mourinho-Rosell
Viccet félretéve reméljük nem lesz felforgatott kezdő
Sőt:puyiii06 írta:felforgatott kezdő:
Valdés
Piqué-Puyol-Maxwell
Xavi-Ini-Messi-Masch'
Villa-Alves-Bojan
Felforgatott kezdő:LM10 írta:...vagy egy teljesen felforgatott kezdő, Peptől kitelik![]()
Én személy szerint talán jobb játékosnak tartom Busquetset. Ő már évek óta ezt a levegőt szívja, együtt él az egész csapattal. Egyelőre hasznosabban játszik, mint Masc.wuwu írta:En se vok hulye,ugy ertem miert nem ot favorizalod?
Az, hogy akkor nyerünk 2-0-ra.SuperMessi írta:Állítólag JM gondolkodik azon h levegye higanyt és Lasst játszassa helyette. Én nem hinném, bár tény h lenne ráció abban a szemszögükből hogy ha 3 védekező típusú játékossal állnának fel a középpályán és így + Ronaldo sebességével lehet esélyük megakasztani a támadásainkat ill. lekontrázni minket. Vélemények?
Mert nem ő az edző.wuwu írta:[En se vok hulye,ugy ertem miert nem ot favorizalod?
Idén kimondottan jó az Espanyol, és ellenünk még akkor is jók szoktak lenni, ha különben a kiesés ellen küzdenek...nagyon nehéz meccsek lesznek velük!detabarca írta:A kisebbik barcelonai klub megverte idegenben a kisebbik madridit. Jó lenne teljessé tenni a katalán emberek ünnepét és hazai pályán is megmutatni, hogy Barcelona az igazi főváros!
Mascherano nincs benne az alap kezdőnkbe,ezt nem tudom észre vetted-e...wuwu írta:Mascherano???? hun van?Messithebest írta:Szerintem a kezdőnk az alap kezdő lesz azaz:
-----------------------------------VV---------------------------------
------Alves-----------Puyol-----------Piqué-----------Abidal------
--------------------------------Busquets----------------------------
------------------------Xavi-------------Iniesta--------------------
----------------Messi--------------Villa-----------Pedro-----------
Mascherano???? hun van?Messithebest írta:Szerintem a kezdőnk az alap kezdő lesz azaz:
-----------------------------------VV---------------------------------
------Alves-----------Puyol-----------Piqué-----------Abidal------
--------------------------------Busquets----------------------------
------------------------Xavi-------------Iniesta--------------------
----------------Messi--------------Villa-----------Pedro-----------