Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.06.09. 20:53:16

csabooo írta:Na Kaká a Madridé...

Most az egész madridi fórum tombol,és kb.még számítanak C.R-ra,meg még sorolhatnák bőven...Ja igen Ibrarais,én nem kívánom őt a Barcába,jó ide Eto'o!

De azt nem akarom meg érteni,és nem is fogom,hogy ha a Madrid mint igazol nagy neveket,és már a jövő szezontól számítanak bajnokira,bl,s a szokásosakra,DE Istenem annak a csapatnak kell legyen idő összeszokni,nem lesz elég egy év.Az a nagy képű C.R,meg az a sok ember,nem a csapatjátékra fog dolgozni,hanem a zsózsóra...Éppen mert őket érdeklik,hogy hol áll a Madrid,ahol eddig...

Erre van egy gyönyörű idézetem amit ma hallotam az edzésen "Na Kaká Madridba ment elb@szni a pályafutását!" :o :o
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2009.06.09. 20:52:34

Kakával se lesz jobb a Real. Felőlem elkölthetik az összes pénzüket sztárokra. Attól még nem lesz jobb csapat hogy leigazolnak 1 csomó embert...
csabooo
Capitá del Barça

2009.06.09. 20:45:45

Na Kaká a Madridé...

Most az egész madridi fórum tombol,és kb.még számítanak C.R-ra,meg még sorolhatnák bőven...Ja igen Ibrarais,én nem kívánom őt a Barcába,jó ide Eto'o!

De azt nem akarom meg érteni,és nem is fogom,hogy ha a Madrid mint igazol nagy neveket,és már a jövő szezontól számítanak bajnokira,bl,s a szokásosakra,DE Istenem annak a csapatnak kell legyen idő összeszokni,nem lesz elég egy év.Az a nagy képű C.R,meg az a sok ember,nem a csapatjátékra fog dolgozni,hanem a zsózsóra...Éppen mert őket érdeklik,hogy hol áll a Madrid,ahol eddig...
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.06.09. 20:31:41

Ronaldinho&Barca írta:Milannak meg annyi, ennyi távozót ha túlél az a klub..
A klub túléli(Dzeko,Mexes,Hernanes talán Robinho)de a város nem nagyon..... :lol: :lol:
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.09. 20:24:37

madridronie írta:
Jó játékosnak tartom Kakát, de szerintem rosszul döntött (nem azért mert Barcás vagyok, de ez a véleményem).
Nso-t olvastam, a Milan vezetői azt mondták, hogy a gazdasági válság miatt engedték el KaKát. 65 millió euróért. Pedig a ManCity télen 100 millió euró körüli licitet tett... Érdekes
Ne haragudjatok, de 1-2 ember nagyon nincs képben és csak a hülyeségeket nyomatja. A Milán nagyon szívesen eladta volna a Man . Citynek, csakhogy a klubcseréhez a játékos beleegyezése is szükséges. Kaká meg köszönte szépen; nem kért 0 favágókból. Ennyi a történet.

Ha össze kel hasonlítanom a Man city és a ti idei játékotokat én sem értem Kakát...:D:D:D Nem kért a favágókból? Akkor mit keres nálatok???:D:D:D

Jó csak viccelek...

Szerintem ezzel Kaká jól döntött.... A Madrid felemelkedésének vezére lehet, kb. olyan naggyá nőhet mint amikor aranylabdát nyert... Miért hova kellett volna mennie aki nem érti????:D:D:D
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.06.09. 20:24:20

Huu gyerekek mekkorát lesnék ha itt jönne mindenféle sztár, aztán nulla csapatszellem(sanszos) meg eredmény lenne.. :D Azért komoly, hogy így kell igazolni, szerintem ha nem világklasszisokat igazolnának, hanem hajtós kemény játékosokat sokkal előrébb lennének. Persze ott nem kell 70 millákat elkölteni, meg nem nagy nevek.. Milannak meg annyi, ennyi távozót ha túlél az a klub..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
soadroli
Llegenda del Barça

2009.06.09. 20:22:49

Állítólag már Villa-t is megvették....(sporthíradó)
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.09. 20:19:01

mrjoe írta:
Én azzal nem is vitatkozok, hogy pocsék játékot játszott a Real. De attól még az előző 2 szezonban bajnokok lett. Ennyi erővel meg én is mondhatnám azt, hogy azért nyert idén a Barca, mert mi bénák voltunk, de ez úgy hülyeség, ahogy van. A Barca megérdemelte a bajnoki címet. A Real nem érdemelte volna meg. Előtte meg fordítva. Ennyi. Vkinek mindig sz.rabbnak kell lennie.
Azért nem teljesen.
A madrid tud úgy bajnokságot nyerni hogy tré módon játszik.
A Barca pedig nem nyer úgy bajnokságot hogy ne játszana szépen.

Előtte meg fordítva... Mikor érdemelte meg valaha egy csapat jobban mint mi? :D

Játékban egy gyenge Barca elérte a madrid szintjét ráadásul nem kis mák kellett a 07-es címhez.

Csak vágod, f.stalicska játékkal behúzzátok, mi meg így, és mind a 2 egynek számít, így könnyű halmozni a trófeákat .
:lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
VargaAron
Jugador d'estrella

2009.06.09. 20:08:53

nexam írta:
Nso-t olvastam, a Milan vezetői azt mondták, hogy a gazdasági válság miatt engedték el KaKát. 65 millió euróért. Pedig a ManCity télen 100 millió euró körüli licitet tett... Érdekes Rolling Eyes Rolling Eyes
egy kérdés VargaAron:
Ha Kaká lennél és elakarnál menni a Milanóból egy csapatba akkor te egy angol középcsapatba vagy pedig a Realba mennél szívesebben???
Szerintem ez egyértelmű...
Szerintem félreértettetek... Most nem Kakat szidom, hanem a Milan vezetőit. Egyértelmű, hogy a Reálba mentem volna, de akkor ne nyilatkozzanak ilyeneket, hanem mondják meg, hogy Kaká önszántából ment oda.
Bár ki tudja, hogy mi igaz és mi nem, ami nso-n megjelenik :lol:
madridronie
Madridista

2009.06.09. 20:06:15

Jó játékosnak tartom Kakát, de szerintem rosszul döntött (nem azért mert Barcás vagyok, de ez a véleményem).
Nso-t olvastam, a Milan vezetői azt mondták, hogy a gazdasági válság miatt engedték el KaKát. 65 millió euróért. Pedig a ManCity télen 100 millió euró körüli licitet tett... Érdekes
Ne haragudjatok, de 1-2 ember nagyon nincs képben és csak a hülyeségeket nyomatja. A Milán nagyon szívesen eladta volna a Man . Citynek, csakhogy a klubcseréhez a játékos beleegyezése is szükséges. Kaká meg köszönte szépen; nem kért 0 favágókból. Ennyi a történet.
hau30
Capitá del Barça

2009.06.09. 20:05:35

Annyira túl van rágva a Kaká dolog,hogy csak na.Gondolkozzatok nálunk van a világ top 5 játékosából 3.Név szerint:Messi,Iniesta és Xavi. A többi senkit nem érdekel,vagyis nem kéne,hogy érdekeljen.
nexam
Jugador del Barça

2009.06.09. 19:58:45

Nso-t olvastam, a Milan vezetői azt mondták, hogy a gazdasági válság miatt engedték el KaKát. 65 millió euróért. Pedig a ManCity télen 100 millió euró körüli licitet tett... Érdekes Rolling Eyes Rolling Eyes
egy kérdés VargaAron:
Ha Kaká lennél és elakarnál menni a Milanóból egy csapatba akkor te egy angol középcsapatba vagy pedig a Realba mennél szívesebben???
Szerintem ez egyértelmű...
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.09. 19:58:19

madridronie írta: Szerintem meg mindenki söprögessen a saját háza táján. Vicces, hogy Laporta (sok más Barca fannal együtt :lol: :lol: :lol: ) is Perezzel meg a Reallal foglakozik, ahelyett, hogy a triplázó csapatát Istenítené.
1, Az újságírók kérdezték hogy mit gondol a madrid politikájáról, és ő csak válaszolt.
2, Most már nem ünnepelni kell, midenki elmondott miden szép és jót a szezonról, most már a kövivel kell foglalkozni.
madridronie írta: Sztem senkinek, semmi köze nincs ahhoz, hogy a Real kitől kit, meg mennyiért vásárol. Főleg, hogy ez minden esetben egy 3 oldalú jogügylet és nem zsarolásról van szó. :oops: A Barcának van egy nagyon jó, bivalyerős csapata a vilgág legjobb utánpótlásbázisával. Nálunk ez nagyon hiányzik, de bizom benne, hogy ez a részleg is komoly reformnak lesz alávetve. Jelenleg azzal főzünk, amink van --> euro milliók ill. Perez faktor és kapcsolatai.
Azokhoz az eurómilliókhoz még kell 1-2 normális szakember mert ha csak összedobálják a játékosokat abból nem lessz csapat. PL: 06/07es Barca.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2009.06.09. 19:59:13-kor.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
VargaAron
Jugador d'estrella

2009.06.09. 19:54:06

Nso-t olvastam, a Milan vezetői azt mondták, hogy a gazdasági válság miatt engedték el KaKát. 65 millió euróért. Pedig a ManCity télen 100 millió euró körüli licitet tett... Érdekes :roll: :roll:
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.06.09. 19:48:35

Természetesen nem járunk most örömtáncot, de amíg megmarad a Lass-Gago "atom-középpálya", addig semmi félnivalónk nincs! :wink:
Előre a TITOlusokért!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.09. 19:45:43

Kamarilla írta:Nem keresett a Milanban se kevesebbet. Mind1, nálam most ásta el magát...
Hát nálad problémák vannak akkor,csak gratulálni tudok,hogy ezzel az átigazolással eláűsta magát nálad... :?
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.09. 19:44:26

én nem utáltam meg a gyereket, sőt a realt sem, legalábbis nem jobban, mintb eddig, ők csak kihasználtak egy adódó lehetőséget, ráadásul a perez így arra rejszolhat egy ideig, h neki sikerült azt megtennie, amiről az elődei csak álmodhattak.
igazából a milan vezetését nem értem, h miért adták el a gyereket, azzal együtt, h jelen pillanatban ő volt az egyetlen játékosuk, akiből extra pénzt húzhattak, dehát ha az olaszország leggazdagabb emberével a háttérben álló milannak nincs pénze, akkor kinek van????
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 19:40:07

Nem keresett a Milanban se kevesebbet. Mind1, nálam most ásta el magát...
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
mrjoe
Barça B

2009.06.09. 19:38:02

Komolyan emberek, ennyit számít az a pár szaros millió? Ennyit? Kaká a Milanban mennyit is keresett? 9 millió körül volt a fizetése, nem? Most meg elmegy ebbe a hulladékba kb 11 millióért évente... Ez kérem mennyivel több? Mennyivel másabb az, hogy keresel 9 milliót, meg van mindened, tejben-vajban fürdesz, 11 milliónál ugyan ez van...
Azért arra kívácsi lennék, hogy honnan szeditek ezeket a számokat. :lol:
Kaká 9 milliót fog keresni:
Kaká hat évre írt alá, a fizetése nettó 9 millió euró lesz, mellyel Raúlt (6,84 millió euró) megelőzve a keret legjobban fizetett játékosa. A reklámjogok 50%-át tarthatja meg. Az ára 67.2 millió euró, melyből 64,5 illeti a Milant és 2,7 a Sao Paulót. Az ügynökét 4,5 millió euró illeti és a játékos fizetésének a 10%-a.
csak egy gáz van, ti egyik szezonba se nyújtottatok jó formát, lehet nyertetek de milyen játékall, nem mondom azt mer bevallom az szánalamas lenne ha azt mondanám h azért nyertetek bajnokságot mert mi bénák voltunk, de nem emlékszem hogy ti olyan világrengetően erősek lettetek volna.. ja és a legfontosabb a szép/gyönyörű focitól is elég mesze voltatok
Én azzal nem is vitatkozok, hogy pocsék játékot játszott a Real. De attól még az előző 2 szezonban bajnokok lett. Ennyi erővel meg én is mondhatnám azt, hogy azért nyert idén a Barca, mert mi bénák voltunk, de ez úgy hülyeség, ahogy van. A Barca megérdemelte a bajnoki címet. A Real nem érdemelte volna meg. Előtte meg fordítva. Ennyi. Vkinek mindig sz.rabbnak kell lennie.
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 19:37:41

Barcagirl24 írta:na ezzel nem értek egyet! Figyejj Kaká nyilvánosan is elmondta nem akart távozni, de gazdasági válság van (ez kamu szerintem) de abban biztos vagyok hogy Kaká nem akart távozni, az meg a másik hogy ha muszáj volt akkor a Madridot választotta,
Ennyi erővel mehetett volna a cselszibe is. Egyáltalán nem szebb, erényesebb csapat mint a real. Hagyjuk már ezt, egy igazi sportember, olyan amilyennek Kakát én tartottam, nem ezért válik meg a klubjától, hogy fedezze a belőle bejött pénzekből a klub adósságait! Alapból nemes ötlet lenne, csak az már egy másik történet, hogy a Milant 1/3-ad részben felvásároló befektetők kifizetnek majd minden adósságot...[/quote]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.06.09. 19:38:41-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
ab1daL
Director del Fútbol

2009.06.09. 19:37:02

Nemtudom olvastátok e már, ha nem akkor ezt mindenképp nézzétek meg. :S ->
"Nagy kihívást jelent számomra a Real Madrid, szeretném, ha vezetésemmel véget tudnánk vetni a Barcelona hegemóniájának, s ismét a Real legyen Spanyolország és Európa első számú csapata" - nyilatkozta Kaká a Marcának.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.09. 19:34:46

Kamarilla írta:
Jól fejezted ki magad. Max megnyerik a helyi strandfocit... Komolyan emberek, ennyit számít az a pár szaros millió? Ennyit? Kaká a Milanban mennyit is keresett? 9 millió körül volt a fizetése, nem? Most meg elmegy ebbe a hulladékba kb 11 millióért évente... Ez kérem mennyivel több? Mennyivel másabb az, hogy keresel 9 milliót, meg van mindened, tejben-vajban fürdesz, 11 milliónál ugyan ez van...

Én itt utáltam meg Kakát, senkire nem bírok jó szemmel nézni, aki hipp-hoppért ott hagyja azt, amit eddig fölépített, főleg nem a madridért... Paff...
na ezzel nem értek egyet! Figyejj Kaká nyilvánosan is elmondta nem akart távozni, de gazdasági válság van (ez kamu szerintem) de abban biztos vagyok hogy Kaká nem akart távozni, az meg a másik hogy ha muszáj volt akkor a Madridot választotta,
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.06.09. 19:33:13

Kamarilla írta:
Én itt utáltam meg Kakát, senkire nem bírok jó szemmel nézni, aki hipp-hoppért ott hagyja azt, amit eddig fölépített, főleg nem a madridért... Paff...
Akkor fogd meg magad ,és olvassál pár hetes híreket.
Kaká baormira nem akart elmenni Milanobol,a vezetőség ba**ta át már másodjára. De azért szidjad csak a srácot.
madridronie
Madridista

2009.06.09. 19:32:12

Egy fórumon írta egy madriditsa, hogy szerinte Laporta irigykedik Perezre (ezt a nyilatkozatábol vette ki.). Namármost én erre annyit tudnék modnani, hogy szerintem meg pont forditva van és Perez azért igazol ekkora sztárokat, mert látja h a Barca mennyivel jobb és őis olyan csapatot szeretne. És egyébként is mire irigykedne neki van jelenleg a világon a legjobb csapata....
Szerintem meg mindenki söprögessen a saját háza táján. Vicces, hogy Laporta (sok más Barca fannal együtt :lol: :lol: :lol: ) is Perezzel meg a Reallal foglakozik, ahelyett, hogy a triplázó csapatát Istenítené. Sztem senkinek, semmi köze nincs ahhoz, hogy a Real kitől kit, meg mennyiért vásárol. Főleg, hogy ez minden esetben egy 3 oldalú jogügylet és nem zsarolásról van szó. :oops: A Barcának van egy nagyon jó, bivalyerős csapata a vilgág legjobb utánpótlásbázisával. Nálunk ez nagyon hiányzik, de bizom benne, hogy ez a részleg is komoly reformnak lesz alávetve. Jelenleg azzal főzünk, amink van --> euro milliók ill. Perez faktor és kapcsolatai.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.09. 19:31:47

mrjoe írta:
tudom hogy a 2007-es bajnokságot ti nyertétek
A 2006-07-est, és a 2007-08-ast is. :wink:
csak egy gáz van, ti egyik szezonba se nyújtottatok jó formát, lehet nyertetek de milyen játékall, nem mondom azt mer bevallom az szánalamas lenne ha azt mondanám h azért nyertetek bajnokságot mert mi bénák voltunk, de nem emlékszem hogy ti olyan világrengetően erősek lettetek volna.. ja és a legfontosabb a szép/gyönyörű focitól is elég mesze voltatok
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Lezárt