Barça Igazolások 2008-09
csatárkédéshez: drogbán ment el a bl döntö, balhés, öreg. de a másik kettö legvaloszinübb (berbatov,ade) nál jobban kell nekem (ade ára nameg kavarása nagyon undorit)
huntelaarrol és cresporol szo sincs a klub háza táján felesleges boncolgatni
utánpotlás: semmi gond az edzökkel stb miénk a legjobb akadémia a világon ez nem kétséges DE mig spanyolországban 18évesen kaphat valaki profi szerzödést addig angliában már 16 évesen és sok fiatal az azonnali pénz miatt megy el. A másik fő érv hogy mig középpályára (cesc esete) évekig nem lenne esélye bekerülni senkinek (hisz itt van xavi iniesta voltak:van bommel deco a kreativok közül) addig pl az Arsenalnál minden bölcsöböl kinött tehetség már élvonalban bizonyithat
huntelaarrol és cresporol szo sincs a klub háza táján felesleges boncolgatni
utánpotlás: semmi gond az edzökkel stb miénk a legjobb akadémia a világon ez nem kétséges DE mig spanyolországban 18évesen kaphat valaki profi szerzödést addig angliában már 16 évesen és sok fiatal az azonnali pénz miatt megy el. A másik fő érv hogy mig középpályára (cesc esete) évekig nem lenne esélye bekerülni senkinek (hisz itt van xavi iniesta voltak:van bommel deco a kreativok közül) addig pl az Arsenalnál minden bölcsöböl kinött tehetség már élvonalban bizonyithat
Körkérdés:
mi a baja a fiataloknak a barcával??
Piqué, Fabregas, éps még lehetne pár embert ide sorolni, akik felnőttszerződésük előtt pattantak meg tőlünk ingyen... Ok. Piqué visszajött, de akkor is... Igen komoly játékosok hagynak minket itt és a klub nem tehet semmit. Valami gally lehet az ifiedzőnkkel vagy mittomén... tényleg tudja valaki h ki az ifiedzőnk?
bocs h ideirtam, de nem találtam ehhez passzoló topikot.
mi a baja a fiataloknak a barcával??
Piqué, Fabregas, éps még lehetne pár embert ide sorolni, akik felnőttszerződésük előtt pattantak meg tőlünk ingyen... Ok. Piqué visszajött, de akkor is... Igen komoly játékosok hagynak minket itt és a klub nem tehet semmit. Valami gally lehet az ifiedzőnkkel vagy mittomén... tényleg tudja valaki h ki az ifiedzőnk?
bocs h ideirtam, de nem találtam ehhez passzoló topikot.
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
indokold meg, mondj legalabb 2 ervet! barmikor mondok kettovel tobbet Huntelaarra es Etoora.henry&eto írta:hat azért drogba jo lenne ám!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- henry&eto
- Jugador del Barça
hat azért drogba jo lenne ám!higyjétek el!samu sztem arsenalba fog megöregedni vagy máshol!szval drogba COME ON!MichaaBee írta:hagyjuk mar az ilyen drogbas hulyesegeket! ne haragudjatok, de minek ide 30 eves bekepzelt bukdacsolo csatar? komolyan mondom, inkabb Adebayor! Samu a favorit, de ugyis megy, akkor mar miert nem fiatal jatekost hozunk, akik drogba araban van? aki nem dobja fel magat, nem csak a sporival foglalkozik es ontja a golokat? mondjuk Huntelaar![]()
Cresporol annyit, h nincs ra szukseg, csak ilyen `ugyisingyenvan` alapon hoztam fel. Trezeguetvel egy szint, akkor minek kellene 20 millat fizetni erte?
maradjon Samu, vagy jojjon Huntelaar.
---Forza Barca---
hagyjuk mar az ilyen drogbas hulyesegeket! ne haragudjatok, de minek ide 30 eves bekepzelt bukdacsolo csatar? komolyan mondom, inkabb Adebayor! Samu a favorit, de ugyis megy, akkor mar miert nem fiatal jatekost hozunk, akik drogba araban van? aki nem dobja fel magat, nem csak a sporival foglalkozik es ontja a golokat? mondjuk Huntelaar
Cresporol annyit, h nincs ra szukseg, csak ilyen `ugyisingyenvan` alapon hoztam fel. Trezeguetvel egy szint, akkor minek kellene 20 millat fizetni erte?

H a t t r i c k
ennyi erovel hozzuk ide Crespot, ot en is tamogatnaméS írta:nso-n azt írják h az ajax szabadlistára tette luquét, hozzuk a balszélre úgyis volt róla szó régebben

H a t t r i c k
nso-n azt írják h az ajax szabadlistára tette luquét, hozzuk a balszélre úgyis volt róla szó régebben 

- henry&eto
- Jugador del Barça
tökéletes gondolat!de sztem ezzel a vezetők nem értenek eggyet:(!de azért sztem drogba jöhetne nem?djtrack írta:felvetek most vmit!!! ETo-t Xabi alonsoért meg pénzt adnánek nekünk Liverpool. XAbi/xavi toure-/keita középpályával felállni szélen hleb meg Messi csatársorban Henry meg Drogba.persze a maradék pénzből Drogbat vennénk meg:D
---Forza Barca---
- djtrack
- Capitá del Barça
felvetek most vmit!!! ETo-t Xabi alonsoért meg pénzt adnánek nekünk Liverpool. XAbi/xavi toure-/keita középpályával felállni szélen hleb meg Messi csatársorban Henry meg Drogba.persze a maradék pénzből Drogbat vennénk meg:D
feliratkoznek az 50-es listara!Varatrix írta:Nem tartom kizártnak!
-Eto'o nekik megéri
-Drogba nekünk is jó
-Malouda nekik nem kell
-Nemrég kaptak egy Decot
Remlem, ez ad némi "jó" üzleti kapcsolatot.
(de úgy is jön vagy 50 hsz hogy Drogba ide ne merjen jönni)

H a t t r i c k
-
- Entrenador del Barça
Nem szeretek az átigazolásokhoz nagyon hozzászólni. Most mégis megteszem.
Laportaék igazolásaival az elmúlt években néhány általában egyett értettem, de az ideivel egyáltalán nem. A minőség helyett a mennyiségre mentek rá. Pénzben és emberben egyaránt. Úgy érzem, hogy meg akarják mutatni milyen tökösek is tudnak lenni. Azzal egy évet elkéstek. Eto'o úgymond elküldésével teljesen csalódtam az idei igazolásokban. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell elküldeni. Meccs/gól átlaga lenyűgöző. Az egyik bedobott csatárnak sincs ilyen. Majd az élet igazolja, hogy tévedtem-e vagy nem. Bízok benne, hogy én tévedtem.
Az edzőről. Nagyon tisztelem Guardiolát. Játékosként nagyon szerettem és az egyik kedvencem volt, de szerintem az Eto'o kérdésben nincs igaza. Be kellenne bízonyitania, hogy tud bánni a sztárokkal. Ronnie és Deco már nincs. Miért akar megszabadulni Eto'ol is. Remélem tudja mit csinál. Sok sikert hozzá.
Laportaék igazolásaival az elmúlt években néhány általában egyett értettem, de az ideivel egyáltalán nem. A minőség helyett a mennyiségre mentek rá. Pénzben és emberben egyaránt. Úgy érzem, hogy meg akarják mutatni milyen tökösek is tudnak lenni. Azzal egy évet elkéstek. Eto'o úgymond elküldésével teljesen csalódtam az idei igazolásokban. Egyszerűen nem értem, hogy miért kell elküldeni. Meccs/gól átlaga lenyűgöző. Az egyik bedobott csatárnak sincs ilyen. Majd az élet igazolja, hogy tévedtem-e vagy nem. Bízok benne, hogy én tévedtem.
Az edzőről. Nagyon tisztelem Guardiolát. Játékosként nagyon szerettem és az egyik kedvencem volt, de szerintem az Eto'o kérdésben nincs igaza. Be kellenne bízonyitania, hogy tud bánni a sztárokkal. Ronnie és Deco már nincs. Miért akar megszabadulni Eto'ol is. Remélem tudja mit csinál. Sok sikert hozzá.
- elbandi
- Capitá del Barça
hát nem hiszem hogy drogba 20-nál sokkal többe kerülne.meg lampard is 10-nél nem sokkal többBarcaforever írta:
Ha a 2 játékos max 35, amiből ezek szerint 15 Lampard, akkor bármikor vehetjük meg Drogbát és még Dinho árából marad 1 milla.![]()

2nél többet ne idézz!! Piramis
L.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ha a 2 játékos max 35, amiből ezek szerint 15 Lampard, akkor bármikor vehetjük meg Drogbát és még Dinho árából marad 1 milla.elbandi írta:nem azért de hogy lehetne több mint 40?Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.
Lampard+Drogba biztos több, mint 40 millió.Milyen 30?
Évek óta kiegyensúlyozott teljesítmény főleg Lampardnál.De nekem am se kéne.
![]()
![]()
sztem max 35

- djtrack
- Capitá del Barça
amit beírtam h Drogba mellé kérjük Maludat nem hülyeség.vanolszélsőnk úgyse volt pár éve és nem csak középen erőlteténk a rövidpasszos játékot,mivel ezt szoros emberfogásssal az ellenféltől illetve feltolt védelemmel már párszor megszívtuk így a szélső jbban szét tudná húzni az embereket és Hleb irányítana akkor:D sztem angyon jól bevállna ez a taktika!! változtatni kell!!!
mellesleg Malouda nem szereple a tervében Scolarinak meg átadű listán van és nem rég jelent meg egy cikk h 15misi az ára.Drogbae kb 25 lehet.ha korrekten nézzük h eto ára 30-40 között van akkor mehetne az üzlet.max kiszúrnánk a chelsea szemit 2misivel ami Oleger díja:D
mellesleg Malouda nem szereple a tervében Scolarinak meg átadű listán van és nem rég jelent meg egy cikk h 15misi az ára.Drogbae kb 25 lehet.ha korrekten nézzük h eto ára 30-40 között van akkor mehetne az üzlet.max kiszúrnánk a chelsea szemit 2misivel ami Oleger díja:D
- elbandi
- Capitá del Barça
nem azért de hogy lehetne több mint 40?Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.

sztem max 35

Scolari nemrég azt nyilatkozta, hogy 200%ig szerepel Drogba a terveiben.
Bár ezt az NSO-n olvastam, szóval lehet hülyeség.
Bár ezt az NSO-n olvastam, szóval lehet hülyeség.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Nem tartom kizártnak!skadi írta:félek h ez nem ilyen egyszerüdjtrack írta:sztem eto chelsea-be megy drogbaert cserébe de kérjük mellé Malouda-t.
-Eto'o nekik megéri
-Drogba nekünk is jó
-Malouda nekik nem kell
-Nemrég kaptak egy Decot
Remlem, ez ad némi "jó" üzleti kapcsolatot.
(de úgy is jön vagy 50 hsz hogy Drogba ide ne merjen jönni)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
félek h ez nem ilyen egyszerüdjtrack írta:sztem eto chelsea-be megy drogbaert cserébe de kérjük mellé Malouda-t.

Nemazéé,de c.ronikára soha nem tennék barca mezt!Ő az akit mindenkinél jobban utálok!:D

De mindkettőjük már 30 éves, és Lampardnak jövőre lejár a szerződése.Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lampard szerződése jövő nyáron lejár, és 5 éve van ugyanannál a klubnál, így csak az egyéves fizetését kellene kifizetni érte. Ha jól tudom. ha nem, cáfoljatok meg.Barcaforever írta:Sunyiságot érzek a levegőben Drogbával kapcsolatban.Olyan Hlebesnek, h szeretnék ,de nem akar.Amint Eto'o elmegy biztos, h egyből mozdulnak rá.