Szépjónapot!
A finishez érkezve mostmár én is írok egy két gondolatot ide...
A tegnapi valencia sajnos abszolút nem akart bátran futballozni a fővárosban, pedig a garnitúrájuk ezt lehetővé tenné. Egy lagymatag iksz vagy egy kis különbségű zakó teljesen megfelelt nekik. A real pedig túl "éles" csapat ahhoz, hogy ezt ne büntesse meg!
Nekünk az espanyol személyében egy igencsak rágós falat jutott. Akármennyire is színtelen, szagtalan csapat a kistesó, a Barca ellen mintha csak az életükért játszanának. Ez már így megy hosszú-hosszú évek óta...

(*Jó volna látni a Madriddal szemben egy hasonlóan motivált Atleticót, csak a "kiegyenlítettség" kedvéért.)
Madridban az idény elejétől fogva vérszemet kaptak a srácok... s nincs az a kudarc számukra, ami ezt enyhítené. Ez viszi őket előre, így hol jobb, hol kevésbé jó játékkal de hozzák a meccseiket.
A barca (csak) abban az esetben éghet meg, ha nem saját magára figyel és elkezd spekulálni a hátralévő meccseken. (Valljuk meg, ez Guardiola ténykedése óta nem igazán jellemző)
A hátralévő meccseket tekintve én a saját sorsolásunkat nem érzem különösebben veszélyesnek, de tipikusan olyan meccsekről van szó, amiken kellő alázat nélkül bizony megüthetjük a bokánkat.
A túloldalon talán a Mallorca jelenthet kellemetlen pirulát a Real számára. Ők alapból szeretnek beleköpni a királyi levesbe, de most a Bl helyezésük, illetve az imponáló hazai mérlegük méginkább feltüzelheti őket.
Akiben én személy szerint még érzek potenciált egy meglepetésre, az az Osasuna. Camacho mindenkor össze tudja úgy szedni a csapatát, hogy az veszélyt jelentsen bármely nagynevű ellenfélre!
A többi meccs behúzásához a Real puszta lelkesedése is elegendő lesz szerintem!
Akármi lesz a vége Mi, Barca szimpatizánsok nem tehetünk mást, csak megemeljük a kalapunkat a csapat idei játéka után.
A srácok pedig két kupa magasba emelését érdemlik meg. De ezt el kell hinni, és tenni kell érte az utolsó sípszóig!
Mindenkinek Jó Szurkolást! Visca El Barca!!!
Üdv: riboo
Több, mint egy klubb...