Egy hiteles forrás, Iván másik oldala

parázs?Ronaldinho&Barca írta:Szerintem jó ez a mostani hír. 100%-ossan majd visszatér szépen, februárban ugyis jönnek a keméynebb mecscek arra jobb ha egyben van a csapat. Talán ez a kis "szünet" neki jó arra hogy elgondolkodjon, hogy ő mit is tud..
Bár nagyon hiányzik nekem, a játéka, a mosolya de gyógyulj elöbb meg mester aztán utánna varázsolj!!:)
Ittvan szerintem a hangsúly! Ronaldinho is milyen jól játszott, amikor neki kellett vinni a csapatot, amióta van Messi, azóta nem is megy...nyilván ez csak egy pici szelet abból a problémából ami miatt rosszul megy neki, de ez is benne lehet!Zozzy 5 írta: Ezekre a sztárokra nyomást kell rakni, akkor tudják a maximumot nyújtani.
Nem tudom, ki hogy van vele, én annyira nem hiányolom ezt a szupernégyest...Nem tudnának együtt játszani szvsz, valószínű az lenne, ami már akkor is sokszor megmutatkozott: mindenki a másiktól várná a villanást. Amikor Henry mellett ott volt Dinho és Messi, akkor jóval visszafogottabban játszott, össze se lehet hasonlítani a mostani játékával, bár még ez sem csúcsforma. Ronnie felvállalásáról meg ne is beszéljünk, és Messi is leült kicsit azokban az időkben.Andrisveres írta:Szerintem ha Messi is felvállaná ,hogy annyit védekezik mint Henry mostanában , sőt ha kicsit jobban behúzódnánk átadnánk a területet akkor Dinho játszhatna a védők mögött és összeállna a Fantastic Four!!!!
persze ez egy félidő erejéig vagy ha vesztésre állunk , vagy ha már vezetünk két góllal és 80. perc egy kis középcsapat ellen vagy ilyesmi...
Hagyjuk már az ilyen összeollózott pillanatokat! Aki nem ismeri el, hogy nincs formában, az vagy nem ért a focihoz, vagy nem látta Ronnit két évvel ezelőtt. Irgum-burgum!!!R10dinho írta:Ajánlom figyelmetekbe ezt a mostani videót!!milyen is a "rossz" Ronaldinho...
http://youtube.com/watch?v=8IqxK6Q5k14
Hajrá R10!!
nos, gondolom, nem vetted tényleg komolyan amit írtam!!! sztem mindenki láthatta Rivaldo szenvedését a Milanban, vagy épp Sheva kínlódását a ruszkiknál... Szal, nem kell megmagyarázni a dolgot...Léfe írta:Azt hiszem kissé rövid az emlékezet, mert bár a környezetből való kiemelés és ujba való beilleszkedés jót tehet - Subinhónak nincs igaza mert sem Seva /nem fér a Cslzibe, Rivaldót kispadoztatták Milanóba/ ugyhogy mindenre van példa. Uj környezet nem garancia...
Szerintem Ronnie azért még ha rossz formában van is a Real ellen jó volt(aránylag)!!Remélem szorgalmasan edz,és végre az ő szintjéhez méltó(vagy ahhoz hasonló módon)!!!Ronaldinho&Barca írta:Valahogy megállja helyét a Barca Ronaldinho nélkül, néha nehezzen is.. de nekem már nagyon hiányzik a csapatból!!!
Gyógyulj meg minnél elöbb!!!
Általában igenShorty írta:Feltéve ha a hír igaz mert ugye a goal.com rendkívül megbízható oldal nemde?senzu írta:szegény Ronnie-t még az ág is húzza! vagy a házát?
Feltéve ha a hír igaz mert ugye a goal.com rendkívül megbízható oldal nemde?senzu írta:szegény Ronnie-t még az ág is húzza! vagy a házát?