Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.19. 19:09:18

http://www.calcio.hu/index.php?menu=hirolvaso&hir_id=80
Egy hiteles forrás, Iván másik oldala :)
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.17. 16:11:16

Ronaldinho&Barca írta:Szerintem jó ez a mostani hír. 100%-ossan majd visszatér szépen, februárban ugyis jönnek a keméynebb mecscek arra jobb ha egyben van a csapat. Talán ez a kis "szünet" neki jó arra hogy elgondolkodjon, hogy ő mit is tud..
Bár nagyon hiányzik nekem, a játéka, a mosolya de gyógyulj elöbb meg mester aztán utánna varázsolj!!:)
parázs? :D
remélem, hogy használni fog neki ez a kis kihagyás!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.17. 14:18:18

Szerintem jó ez a mostani hír. 100%-ossan majd visszatér szépen, februárban ugyis jönnek a keméynebb mecscek arra jobb ha egyben van a csapat. Talán ez a kis "szünet" neki jó arra hogy elgondolkodjon, hogy ő mit is tud..
Bár nagyon hiányzik nekem, a játéka, a mosolya de gyógyulj elöbb meg mester aztán utánna varázsolj!!:)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Capon
Llegenda del Barça

2008.01.16. 16:25:00

Szerintem az is csak használhat Roninak ha a válogatotból kiteszik egy jó idöre. Biztos nem esne jól neki és mecsről mecsre küzdene. csak a küzdöszelleme hiányzik.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.15. 15:37:41

Igen, ideális esetben sztem is az az egészséges, ha egy ekkora sztárra nyomást teszünk, és ez őt motiválja. De attól tartok, h a mai R10 ettől a nyomástól semmit nem produkálna... Nagyon fáj kimondani, de őt sztem már hidegen hagyja ez az egész, semmi motiváció nincs benne! Hagyjuk a kamukat, h fáradt, meg sokat sérült (érdekes, amikor ment anno a játék, sosem volt se fáradt, se sérült, meg az is furcsa, h a válogatott meccsek után mindig elfárad, de a többi brazil sosem)! Kiégett és kész, ez CSAK motiváció kérdése, mert futballozni nyilván nem felejtett el! A kritika nem segített rajta, a padoztatás szintén, mit kéne még tenni??? Sztem volt bizonyítási lehetősége, de nem élt velük, egy ekkora sztár (mert vitathatatlan, h az!) pedig ne a múltjából éljen, a múltból éljen Pelé meg Maradona!!! Úgyh ha nem szedi össze magát, el kellene adni, mert csak a helyet foglalja olyan játékosoktól (Ini, Bojan), akik élnek a lehetőségekkel, és ez a Barça már/még nem az, amelyik ezt megengedheti magának!

Visca el Barça!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.01.15. 14:31:24

Zozzy 5 írta: Ezekre a sztárokra nyomást kell rakni, akkor tudják a maximumot nyújtani.
Ittvan szerintem a hangsúly! Ronaldinho is milyen jól játszott, amikor neki kellett vinni a csapatot, amióta van Messi, azóta nem is megy...nyilván ez csak egy pici szelet abból a problémából ami miatt rosszul megy neki, de ez is benne lehet!
Azt viszont kiemelném, hogy a nyomás nem a sajtó, vagy egyéb ilyen szintű által diktált nyomást jelenti!

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.01.15. 14:09:37

racing ellen elvileg összeállt volna a f4.. de hát az a francos afrika kupa... :evil:
sztem racing ellen már fogja tolni ronaldinho
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.15. 14:01:13

Andrisveres írta:Szerintem ha Messi is felvállaná ,hogy annyit védekezik mint Henry mostanában , sőt ha kicsit jobban behúzódnánk átadnánk a területet akkor Dinho játszhatna a védők mögött és összeállna a Fantastic Four!!!!

persze ez egy félidő erejéig vagy ha vesztésre állunk , vagy ha már vezetünk két góllal és 80. perc egy kis középcsapat ellen vagy ilyesmi...
Nem tudom, ki hogy van vele, én annyira nem hiányolom ezt a szupernégyest...Nem tudnának együtt játszani szvsz, valószínű az lenne, ami már akkor is sokszor megmutatkozott: mindenki a másiktól várná a villanást. Amikor Henry mellett ott volt Dinho és Messi, akkor jóval visszafogottabban játszott, össze se lehet hasonlítani a mostani játékával, bár még ez sem csúcsforma. Ronnie felvállalásáról meg ne is beszéljünk, és Messi is leült kicsit azokban az időkben.
Ezekre a sztárokra nyomást kell rakni, akkor tudják a maximumot nyújtani.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2008.01.15. 11:16:18

Szerintem ha Messi is felvállaná ,hogy annyit védekezik mint Henry mostanában , sőt ha kicsit jobban behúzódnánk átadnánk a területet akkor Dinho játszhatna a védők mögött és összeállna a Fantastic Four!!!!

persze ez egy félidő erejéig vagy ha vesztésre állunk , vagy ha már vezetünk két góllal és 80. perc egy kis középcsapat ellen vagy ilyesmi...
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.15. 10:32:45

Kíváncsi leszek a kezdőre, ha Eto'o visszajön az Afrika kupáról.

Messi helye, azt hiszem megkérdőjelezhetetlen, Eto'o úgy gondolom szintén kezdő és kijátszik a maradék 1 helyen?Henry ha tudja hozni hosszú távon akár már 3-4 meccs erejéig amit a Murcia ellen mutatott, Dinho szétnézhet. :roll:

Ha felfejlődne, és új poszton???Mégis hol, biztos nem fog Ini vagy éppen Xavi helyén játszani, azzal a futómennyiségel, amit a szélen mutatott, mivel oda 2x annyi kell.

Pedig az ő igazi posztja a csatárok előtt volt.Mikor volt már azz.....

A vidiről meg annyit, h tudnék olyat összeállítani, hogy Jesus Navas érdemli az aranylabdát.
Kép
haze71
Entrenador del Barça

2008.01.15. 09:55:07

R10dinho írta:Ajánlom figyelmetekbe ezt a mostani videót!!milyen is a "rossz" Ronaldinho...
http://youtube.com/watch?v=8IqxK6Q5k14
Hajrá R10!!
Hagyjuk már az ilyen összeollózott pillanatokat! Aki nem ismeri el, hogy nincs formában, az vagy nem ért a focihoz, vagy nem látta Ronnit két évvel ezelőtt. Irgum-burgum!!!
orska
Jugador del Barça

2008.01.15. 09:30:16

Szerintem sem menne Ronnienak másik csapatban, itt kellene neki összeszedni magát. Csak rajta múlik, hiszen ennyi siker után nehéz hétről hétre új motivációt találni. Nem beszélve arról, hogy most úgysem kapnánk érte annyit ammennyit ér. Maradjon, Ő egy ikon a Barcában.
Subinho
Director del Fútbol

2008.01.14. 21:22:43

Léfe írta:Azt hiszem kissé rövid az emlékezet, mert bár a környezetből való kiemelés és ujba való beilleszkedés jót tehet - Subinhónak nincs igaza mert sem Seva /nem fér a Cslzibe, Rivaldót kispadoztatták Milanóba/ ugyhogy mindenre van példa. Uj környezet nem garancia...
nos, gondolom, nem vetted tényleg komolyan amit írtam!!! sztem mindenki láthatta Rivaldo szenvedését a Milanban, vagy épp Sheva kínlódását a ruszkiknál... Szal, nem kell megmagyarázni a dolgot... 8)
azt mondtam ezzel (idézőjelben!!!) "biztos bevállna R10-nek a környezetváltozás... Rivaldonak és Shevának is fantasztikusan bejött!!!" :? vagyis, nem kell menni sehova!!! akkor a csapat felét elzavarhatnánk...
az edző kérdésről meg annyit! én is hajtottam, h franki helyett egy jobb edző kell, de gondoljunk csak bele??? kik voltak itt előtte, mit csinált a margó az utóbbi években és mi is van most a valenciával??? ellenpéldaként meg felhozhatnám (meg is tettem) wengert, vagy fergusont... volt, hogy nagyon [auto_cenzúra] volt ez a 2 csapat és nem is olyan rég....
okos666
Jugador del Barça

2008.01.14. 20:35:20

Ronaldinho&Barca írta:Valahogy megállja helyét a Barca Ronaldinho nélkül, néha nehezzen is.. de nekem már nagyon hiányzik a csapatból!!! :(

Gyógyulj meg minnél elöbb!!!
Szerintem Ronnie azért még ha rossz formában van is a Real ellen jó volt(aránylag)!!Remélem szorgalmasan edz,és végre az ő szintjéhez méltó(vagy ahhoz hasonló módon)!!!
Imádlak BARCA!!!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.14. 19:57:56

Valahogy megállja helyét a Barca Ronaldinho nélkül, néha nehezzen is.. de nekem már nagyon hiányzik a csapatból!!! :(

Gyógyulj meg minnél elöbb!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
R10dinho
Barça C

2008.01.14. 19:47:54

Ajánlom figyelmetekbe ezt a mostani videót!!milyen is a "rossz" Ronaldinho...
http://youtube.com/watch?v=8IqxK6Q5k14
Hajrá R10!!
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.14. 09:35:42

[/quote]volt már olyan edző, akinek nem ment a csapattal, mint pl. ferguson, wenger, mégis kitartottak mellette... ennek ellenére lehet, hogy egy edző váltás megérett már, de azért frankinek sem szabad elfelejteni, hogy kihozta a csapatot a gödörből és mit tett az elmúlt években...

Ez teljesenigaz ugyanis mikor Rijkaard átvette a Barcelonát akkor az elözö szezomban a 7.ik helyen végzet ha jól emléxem. És azér tudott valami újat nyújtani. Sajnos mostmár ez sem sekierül neki h valami ujat nyujtson. :?
Léfe
Entrenador del Barça

2008.01.14. 07:00:36

Azt hiszem kissé rövid az emlékezet, mert bár a környezetből való kiemelés és ujba való beilleszkedés jót tehet - Subinhónak nincs igaza mert sem Seva /nem fér a Cslzibe, Rivaldót kispadoztatták Milanóba/ ugyhogy mindenre van példa. Uj környezet nem garancia. Azt hiszem az a lényeg, hogy Ronnie nem dolgoik meg a sikerért és nincs kellő erőben. De bármi legyen a gond az nem jó a Barcának, hogy évekig - most már 2 évről van szó- ilyen probléma borzolja a kedélyeket, és osztja meg a csapatot. Azért az nem ugy van az , hogy nem megy neki. Ez következmény, az okokat kell ismerni és nem hinném, hogy ne a munka hiánya lenne a fő probléma. Ilyen gyenge és főleg lélektelen játékot bizony sehol nem türik. A régi érdemek már nem számitanak ez olyan szinpad ahol mindig bizonyitani kell.
Fecó
Subinho
Director del Fútbol

2008.01.13. 20:14:24

nos, néhány észrevétel:
1., spanyol kiscsapat??? viccelsz ugye???
2., környezetváltás??? annak idején bejött Rivaldonak, Shevcenkonak... :? biztos bejönne Roninak is nem???
3., persze, hogy nem felejtett el focizni, mint ahogy Rivaldo sem, amikor a Milanba igazolt. Csak nem mindegy, hogy sztárolják és istenítik, mert akkor nagy önbizalommal játszik, vagy érzi, hogy nem megy neki, de nem bíztatják, hanem bírálják, kifütyülik, a vezetőség sem igazán van mellette, mert az eladása sokszor téma és az edző is ahelyett, hogy hinne benne, leírja és padra ülteti. ezek alapján kinek lenne kedve bármit is csinálni. én is azt gondolnám, elmehettek ti a francba. mit tettem értetek, ti meg így háláljátok meg???
4., volt már olyan a történelembe akinek nem nagyon ment, aztán lám, bíztak benne és ismét a régi lett... pl. zidane, van nistelrooy, raul, stb...
5., volt már olyan edző, akinek nem ment a csapattal, mint pl. ferguson, wenger, mégis kitartottak mellette... ennek ellenére lehet, hogy egy edző váltás megérett már, de azért frankinek sem szabad elfelejteni, hogy kihozta a csapatot a gödörből és mit tett az elmúlt években...
ne a real legyen a példa, hanem az arsenal, vagy a MU!!!
Hansen
Barça C

2008.01.13. 18:15:24

Semmi gond nincs. Ronnie még mindig a világ legjobbja. Olyan nincs, hogy valaki elfelejt futbalozni!!! Egyszerűen mentális gondja vannak. Mindenki a régi Ronnie-t akarja látni, mindenki a Messiás Ronniet akarja újra látni. Ez az egyik baj. A másik, hogy kiismerték a játékát már spanyol honban, a harmadik, hogy nincs formában. Ez a három probléma összeadódik, és sajnos nyomot hagy az emberen. El kell ismerni, hogy nélküle nem tartana itt a csapat ahol tart. Nem szabad hibáztatni semmiért. Felemelte a csapatot a semmiből. El kell ismerni, hogy sokat köszönhetünk neki.

Más kérdés, hogy Ronnie-nak nem tenne jót ha akár a Cselziben, vagy a Milánban folytatná. Neki egy spanyol középcsapat kellene (Villareal, Sevilla, Betis stb), csak sajnos ők nem tudják megfizetni. Ilyen helyen igazán feltámadna, önbizalmat kaphatna. Szerintem.

Ronnie, én veled vagyok!
Élni lehet a Barca nélkül, de minek?!
Mihu
Director del Fútbol

2008.01.13. 18:12:56

Egy kis technikai repertoár a teljesség igénye nélkül

http://www.metacafe.com/watch/875733/ro ... coooooool/
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.13. 18:02:02

Shorty írta:
senzu írta:
szegény Ronnie-t még az ág is húzza! vagy a házát? 8)
Feltéve ha a hír igaz mert ugye a goal.com rendkívül megbízható oldal nemde? :roll:
Általában igen 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.13. 17:58:04

Most komolyan,kit érdekel ? :roll:

Inkább épüljön fel,s próbáljon elfogadható szintet hozni..lexarom a házát. :roll: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Shorty
Jugador del Barça

2008.01.13. 17:57:09

senzu írta:
Feltéve ha a hír igaz mert ugye a goal.com rendkívül megbízható oldal nemde? :roll:
Kép
senzu
Entrenador del Barça

2008.01.13. 17:55:05

Lezárt