Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kamarilla
Jugador d'estrella

2009.06.09. 19:30:25

Boixos írta:
kaká mondta írta:"...Szép kihívás, a Reallal valami különlegeset kell elérnem.”
igen, bent maradtok...
Jól fejezted ki magad. Max megnyerik a helyi strandfocit... Komolyan emberek, ennyit számít az a pár szaros millió? Ennyit? Kaká a Milanban mennyit is keresett? 9 millió körül volt a fizetése, nem? Most meg elmegy ebbe a hulladékba kb 11 millióért évente... Ez kérem mennyivel több? Mennyivel másabb az, hogy keresel 9 milliót, meg van mindened, tejben-vajban fürdesz, 11 milliónál ugyan ez van...

Én itt utáltam meg Kakát, senkire nem bírok jó szemmel nézni, aki hipp-hoppért ott hagyja azt, amit eddig fölépített, főleg nem a madridért... Paff...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kamarilla 2009.06.09. 19:32:02-kor.
Kép
Kép
O:) [-o< KÖSZÖNÖM ISTENEM, HOGY BARCA DRUKKERNEK TEREMTETTÉL [-o< O:)
Pusztán cselekedni minden bugris suttyó tud; az igazi ízt az adja meg, AHOGYAN cselekszünk!
mrjoe
Barça B

2009.06.09. 19:28:06

tudom hogy a 2007-es bajnokságot ti nyertétek
A 2006-07-est, és a 2007-08-ast is. :wink:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.09. 19:27:31

CaRTeR írta:
igen, bent maradtok...
hát ehhez gratulálok =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> szánalmas...
köszi. már megérte beírnom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
CaRTeR
Barça C

2009.06.09. 19:25:57

igen, bent maradtok...
hát ehhez gratulálok =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> szánalmas...
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.09. 19:23:35

Én már nagyon várom az előszezont, mert szerintem sokat meglehet tudndi belőle ott a 2007-2008-as "előszezon" nincs mit szépíteni bénák voltunk ott is ronda focit játszottunk igy lett a bajnokságban is, míg a 2008-09-es előszezon, eredményes, gyönyörű futball ez lett a bajnokságban is a Real drukkereknek meg már bocs de a csapat az előszezonok során mindig csúnya, eredménytelen focit mutat be és ezt a bajnokságra is tovább viszik és igen tudom hogy a 2007-es bajnokságot ti nyertétek de szezintem azt nem kelll firtatni hogy a barca és a real is sz@arul játszott abban a szezponban :)
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.09. 19:20:08

szégyen és gyalázat ez az eladás, nagyon sajnálom, h a kedvenc játékosom az általam legjobban utált csapatba ment, de hát ez van...
mivel eddig az ASR rendszeresen oktatta a milant - akik nem gyengébbek a realnál - kakától függetlenül, ezért számomra az is egyértelmű, h a madridban sem lesz sok sikerélménye a gyereknek a barca ellenében, ezért, ha lehet még jobban sajnálom.
kaká mondta, nem írta:”Tudom, a Milan-drukkerek szomorúak. Sírnak, én is sírok. A Milannak köszönhetek mindent, Európába hozott, csapatot épített körém, segített, hogy a világ legjobbja legyek, megkaphassam az Aranylabdát. Hivatalos kapcsolatunk megszűnt, de érzelmileg folytatódik a viszonyunk”
mondjuk nem vagyok milan-drukker, de akkor is :cry: :cry: :cry:
kaká mondta, nem írta:"...Szép kihívás, a Reallal valami különlegeset kell elérnem.”
igen, bent maradtok...
PUYOL-XAVI-INIESTA
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.09. 19:16:14

Egy fórumon írta egy madriditsa, hogy szerinte Laporta irigykedik Perezre (ezt a nyilatkozatábol vette ki.). Namármost én erre annyit tudnék modnani, hogy szerintem meg pont forditva van és Perez azért igazol ekkora sztárokat, mert látja h a Barca mennyivel jobb és őis olyan csapatot szeretne. És egyébként is mire irigykedne neki van jelenleg a világon a legjobb csapata.... :wink: :wink:
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.09. 19:15:45

Barcagirl24 írta:Szerk.: Am épp egy Relos mondja ezt, átnéztemMadridista fórumra, hát ott emberek fele társaság azonal elküldené Raúlt pedig ő azért nem kevesett tett a csaptért.
Tévedsz ! Mi egyáltalán nem akarjuk elküldeni, csak azt akarjuk, hogy gyakrabban üljön le a padra.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.09. 19:07:08

-BlancoMark- írta:
13l4cks!d3 írta:főleg ha sikerül az átigazolási időszak alatt egy meghatározó csatárt igazolni, mert szerintem többre nincs szükség.
Ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy egyesek mennyire nem tisztelik/becsülik Eto'o-t. Két nagyon fontos BL döntő gólt köszönhetsz neki, emelett számtalan gólt a bajnokságban. Én összetenném a kezem, ha ilyen szintű csatára lenne a Realnak.
Nem is tudom, hogy nevezzem ezt. A "lenézés" talán jó szó erre.
tudod ez nem lenézés, csupán az, hogy Henry ezt az évet lehúzza aztán utána? esetleg távozik akkor meg állhatunk fel egy Eto'o Messi Bojan csatársorral? csak mert ti kb. fél eurpát felvásároljátok a másik pedig Eto'o egy hónapig afrika kupán lesz, + rotálni is jó lenne végre

Szerk.: Am épp egy Relos mondja ezt, átnéztemMadridista fórumra, hát ott emberek fele társaság azonal elküldené Raúlt pedig ő azért nem kevesett tett a csaptért.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
miihii
KHAL

2009.06.09. 18:48:26

Anno a Milan 8.5 milla juróért vette meg Ricardo-t,és most 65 körül pattintotta el,tehát ki lehet jelenteni,h
A Milan a Kákán is csomót keres :lol:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-BlancoMark-
Barça B

2009.06.09. 18:48:06

13l4cks!d3 írta:főleg ha sikerül az átigazolási időszak alatt egy meghatározó csatárt igazolni, mert szerintem többre nincs szükség.
Ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy egyesek mennyire nem tisztelik/becsülik Eto'o-t. Két nagyon fontos BL döntő gólt köszönhetsz neki, emelett számtalan gólt a bajnokságban. Én összetenném a kezem, ha ilyen szintű csatára lenne a Realnak.
Nem is tudom, hogy nevezzem ezt. A "lenézés" talán jó szó erre.
mrjoe
Barça B

2009.06.09. 18:35:10

Nem kimondottan a mezeladásból származik a nagy bevétel. ez csak a jéghegy csúcsa.
Azért Beckhamen elég jól kaszált anno a Real, mert vitték a relikviákat, mint a cukrot. :wink:
13l4cks!d3
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.09. 18:25:27

Azt hittem én nem vagyok normális és nem látom benne az üzletet, hogy a Milan egyik legmeghatározóbb játékosát eladják és ezek után ynerni is akarnak.
Ha a Marid szempontját nézzük egy fecske nem csinál nyarat, van egy Kaká-juk pisi színű mezben nekünk egy olyan triónk van akik szinte vagy lehetetlen felül szárnyalni, főleg ha sikerül az átigazolási időszak alatt egy meghatározó csatárt igazolni, mert szerintem többre nincs szükség.
Kép
Mental_Theo
Capitá del Barça

2009.06.09. 18:22:17

Nem kimondottan a mezeladásból származik a nagy bevétel. ez csak a jéghegy csúcsa. És ismét elmondom, nincs olyan szó,hogy "szurker".

ja,és valószínű,hogy az előbb említett kijelentés:
"Ja és természetesen a Milan vezetői is sík hülyék mindehhez, és hagynak elmenni valakit, aki éves szinten 70 milliót hoz tisztán."

nem hiszem,hogy egy nagy klub vezetésében amatőr hülyék lennének. Bár lehet,hogy neked magasabb jogi, és közgazdász végzettséged van,mint nekik,akkor pardon.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.06.09. 17:58:30

Balinho írta:
Ja és természetesen a Milan vezetői is sík hülyék mindehhez, és hagynak elmenni valakit, aki éves szinten 70 milliót hoz tisztán. Vagy a Milannal nem imádták? Nem mentek ki miatta a stadionba? A Milan nem ment amerikai és ázsiai túrákra? Nekik nem járt szponzor? Csak úgy eladtak egy évi 70 milliót hozó játékost 65 ért?
Lényegébe igen, de valójában nem... Mivel van x Milan szimpatizáns és ebből y már beszerzett Kaká mezt, így nem minden évben fog szinte biztos újat venni! És Mivel van x Real szurkek, akik még soha nem vettek Kakás mezt, így sokkal többet fog hozni az első pár évben mint tenné azt Milan játékosként. Kaká már a Milannak keresett 4 év alatt ugyanennyit, mint a Realnak fog 4év alatt. És ehez jön még pluszba csak a Kaká imádók akinek már van Milanos meze, azt tuti fog egy Realost is venni. Az hogy mennyi szponzori pénz ütötte a markát a Milannal a brazilnak nem tudom, de csodálkozom hogy a felét kapja "csak" meg a királyiaknál. Tudtommal nálunk anno R10 reklám szerződéseiből csak nagyon kevesett tudott megszerezni a klub és nagyon durcik is voltak az ügynökök mikor a klub kicsit még szeretett volna belőle.
Balinho
Entrenador del Barça

2009.06.09. 17:34:25

mrjoe írta:
Kétségkívül biztos rengeteget hoz vissza egy ilyen igazolás. De azt ne feledjök, hogy válság van, azaz kevesebben járnak meccsre, kevesebben vesznek ajándéktárgyakat.
:arrow:
A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak. Cristiano leigazolása ugyanezen szempontok alapján a szakértő szerint évi 54 milliót jelentene.
Azért sztem egy kicsit jobban értenek hozzá ezek az emberek, mint mi.
Valamint Perez nem véletlenül hozza vissza az ázsiai, meg az amerikai utakat...
Ja és természetesen a Milan vezetői is sík hülyék mindehhez, és hagynak elmenni valakit, aki éves szinten 70 milliót hoz tisztán. Vagy a Milannal nem imádták? Nem mentek ki miatta a stadionba? A Milan nem ment amerikai és ázsiai túrákra? Nekik nem járt szponzor? Csak úgy eladtak egy évi 70 milliót hozó játékost 65 ért? Ha ez ilyen egyszerű lenne senkinek nem lenne más dolga, mint megvenni a legnagyobb sztárokat, aztán hagyni hogy hozzák az éves 70-80 milliós profitot.

Úgy egyébként pedig ha jól tudom a Bernabeu 80e férőhelyes. A tavalyi átlagnézőszám 70e környékén lehetett. Ha minden meccsen stabil teltház van meg felkészülés gyanánt játszik a Madrid 5-6 meccset ázsiában ezekből összejön 100 millió euró? Nanemár...

Mindenesetre elhiszem, hogy sokat fog lendíteni, annyit írtam csak, hogy nem véletlenül volt az évente egy sztár vonal régen Pereznél. A hitelre vásárlást pedig épp egy madridista kollegádtól kérdeztem meg, aki volt szíves válaszolni hogyan jön össze a költhető 250 millió euró.
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.09. 17:34:18

battya írta:Akárhogyis alakul a nyár, biztos vagyok benne, hogy szeretett klubbomban megmarad egy bizonyos mag, ami miatt nem kell féltenem a Real Madridot mint csapatot. Perez, a jelenlegi politikája szerint hoz 1-2 világsztárt (Kaká esetleg CRonaldo) s mellé kiváló spanyol játékosokat (akik iránt komoly érdeklődést mutat: Villa, Silva, Xabi, Albiol) s ez a másik ok. Spanyolok. Olyan spanyolokat igyekszik leigazolni, akik ismerik egymást, akik többek között egymás kezére játszanak a vb selejtezőkön, vagy esetleg az elmúlt évi kontinenstornán. Megismétlem, ha kialakul hosszú évre egy spanyol mag a csapaton belül, akkor írhattok itt Perez fc-ről (ami önmagában is hülyeség), vagy akár filozófia/szellemiség nélküli Madridról.. Felesleges.

Lampiao, alapvetően hülyeségnek tartom, hogy a Pick-et illetve a Shell-t emlegeted egy lapon a Real Madriddal.
Nekem Kaká nem annyira világsztár. Csak volt. Az a Kaká akit 2006-ban, 2007-ben láthattunk az volt világsztár. Amióta megnyerték a BL-t csak leáldozóban van. Írjak pár világsztárt, ha nem értesz velem egyet? Messi, C. Roni, Ribery, Ibrahimovic, Dani Alves, Maicon és még sorolhatnám pl. Essienékkel. A Milan meg hazudik, ha válságra fogja. Érdekes, ha olyan rossz helyzetben van a klub 40-50 millióval drágábban el tudták volna adni a Man. Citynek. Egyébként Kaká messze nem ér 60-70 milliót. Ne mondjátok nekem, hogy Kaká 2-szer olyan jó játékos, mint Dani Alves+ pár milcsit. Ez az egész nevetséges. A Real madrid meg az én szemembe örökké a világ legmocskosabb klubja lesz. Ezt köszönheti Santiago Bernabeunak és Florentino Péreznek. A 2 pénzhajhász akik megvásárolják a világ legjobbjait és az ország legjobbjait (Bernabeu), project néven. Nevetséges ez az egész, a helyett, hogy példát vennének mondjuk a Barcaról, Muról vagy akár a Bayernről. Érdekes mind a 3 csapat ki tudja nevelni a csapatuk alapjait/legjobbjat.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.09. 17:20:36

Vajon Kaká mennyire volt őszinte, amikor "boldogan" nyilatkozott, illetve mégis mi zajlott le benne? Elhiszem, hogy a Milanon kívül egyedül a Madrid jöhetett szóba, de azt már kétlem, hogy most ez volt álmai netovábbja. A legnevetségesebb, s egyben legalantasabb dolog ez a titkos, időhúzós, végül egy éjszakai gyors végjátékkal befejeződő játék volt a Milan drukkerekkel szemben.

A gazdasági válságra fogni az átigazolását? Tisztelem, becsülöm, s én biztos vagyok benne, hogy szeretett volna a rossonerokon segíteni, de ez nekem bűzlik.

Galliani és Berlusconi pedig csak megerősítettek abban, amilyen véleményen voltam eddig is róluk. Nem beszélve Perezről.

Az, hogy ebből mi fog végül kisülni, s hogy milyen csapat lesz a Realból, nagy kérdés. Világsztárok, akiknek azért a motivációja aligha lesz elegendő attól, hogy fehérben léphetnek új címekért pályára... Ezt egyensúlyozhatják a kvalitásaikkal.

Szóvak Ricardo még csak el sem búcsúzott a szurkolóktól? Ez mégis milyen?

Nem tudom, hogy az ő szándéka mi volt ezzel kapcsoltban, de csak azért, hogy ne gyújtsák fel a transzfer kihirdetése pillanatában Gallianit és Berlusconit -s most teszek arra mennyi ment zsebbe Perectől a 65M-n kívül- tisztességtelen és gerinctelen volt a szurkolókkal, és Kakával szemben is. Ez vonatkozik Perezre is. Kétlem, hogy Kakán múlott ez az éjszakai bohózat.
Minden esetre undorító eset volt, de ezért nem a madridisták okolhatóak.
Tavaly hasonlót kaptak Robinhotól.

Innentől kezdve hidegen hagy, ki fog érkezni a Bernabeuba, mivel a többi említett sztár oda való, messze nem ismerik a lojalitást nem fognak egymásért meghalni a pályán, közük sincs a XX. század legjobb csapatához, annak ismérveihez, történelméhez, azonban a pénz szagát mindennél jobban ismerik, szeretik. Ez alól kivétel Xabi és Albiol.

Ellenben abban bizakodó vagyok, hogy végre parádés lesz a Madrid játéka is, de ennyi változás után, ilyen szellemű átigazolási politikát látva vannak kételyeim.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
battya
Jugador del Barça

2009.06.09. 17:12:57

Akárhogyis alakul a nyár, biztos vagyok benne, hogy szeretett klubbomban megmarad egy bizonyos mag, ami miatt nem kell féltenem a Real Madridot mint csapatot. Perez, a jelenlegi politikája szerint hoz 1-2 világsztárt (Kaká esetleg CRonaldo) s mellé kiváló spanyol játékosokat (akik iránt komoly érdeklődést mutat: Villa, Silva, Xabi, Albiol) s ez a másik ok. Spanyolok. Olyan spanyolokat igyekszik leigazolni, akik ismerik egymást, akik többek között egymás kezére játszanak a vb selejtezőkön, vagy esetleg az elmúlt évi kontinenstornán. Megismétlem, ha kialakul hosszú évre egy spanyol mag a csapaton belül, akkor írhattok itt Perez fc-ről (ami önmagában is hülyeség), vagy akár filozófia/szellemiség nélküli Madridról.. Felesleges.

Lampiao, alapvetően hülyeségnek tartom, hogy a Pick-et illetve a Shell-t emlegeted egy lapon a Real Madriddal.
Real Madrid.
EFOTT
miihii
KHAL

2009.06.09. 17:12:47

Lampiao írta:
Egyéni véleményem: De szerintem ma nem lehet megengedni a "száguldozást" ilyen pénzerk mozgatását... Lehet hogy bejön nekik lehet hogy nem. De ha bejön is... És tudom leoltanak páran hogy a foci a pénzről szól... De ezt az ilyenek érik el... Nem eredendően arról szól.. Ilyenné teszik, ilyen emberek...
Jaja,oké.Te az egészet nézted,én meg csak a Kakás részt.

Az egyéni véleményeddel pedig szerintem jópáran egyetértünk... :wink:
miihii
KHAL

2009.06.09. 16:56:08

Lampiao írta:
fly20 írta: 6x72=432
Láss reálisan... Nem olyan biztos hogy buktok pénzt, de legalább akkora az esélye mint annak, hogy nyertek rajta... Te így látod elvakultan, mások másként látják elvakultan... Hol a gond arc?
Azért abban biztosak lehetünk,h akkora válság nem lesz,h ne tudja behozni az árát Kaká.Max,ha a nyáron vmiért abba kellene hagynia a pályafutását...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.09. 16:50:40

...Ezért mondom, hogy ez nem Real madrid, ez Perez FC. Hiszen ennyi erővel tökmindegy mi a csapat neve. Neki a klub csak arra kell, hogy kiélje megalomán hajlamait.
Rivaldo-A Legnagyobb.
miihii
KHAL

2009.06.09. 16:42:20

barca99 írta: Albiol, Alonso (Lass alig melegedett meg) Silva, Kaká, Ronaldo, Villa. 7 új ember, és 7 olyan, akihez szerintem nem áll közel a klub szellemisége. Zsoldosokból szerintem sosem lehet egységes csapatot építeni, szerintem az Inter példája is ezt bizonyítja.
Szted mi a reál szellemisége?Mi a filozófiájuk?Nem cinkellek,hanem komolyan kérdem.
Csak mert nekem semmilyen eszmeiséget,ideológiát nem sugall a klub,az intézmény.Pláne olyat nem,amihez ne állhatnának közel a felsoroltak.
Mert cirka ami lejön róluk SZÁMOMRA (saját gondolatok,nem feltétlenül kell egyet érteni vele!!!):a naaagy Királyi Gárda,amely (egyenlőre még csak :roll: :wink: ) a XX. század legnagyobb csapata,ahova a Földön mindenki vágyik,ahol übermensch-é válik,aki csatlakozik és felsőbbrendű lesz,ha felhúzza a blankó mezt.A csillogás,a pompa,a rongyrázás,a külsőségek és persze a mani hegyekszám.Ha nem is nyerünk semmit,ez akkor is a reálmadrid,most kéretik térdre hullani.

Ha csak az utóbbi éveket nézzük,akkor is látszik,h nincs célirányos filozófia odaát,amivel lehetne őket azonosítani.
Perez Bácsi VOL. 1.Az lett az idea,h ide nekünk akárkit,aki aranylasztis,akinek brutál neve van,leKakálva ( :P ) mennyiért.Nem valami szellemiség szerint,nem posztra (pláne nem hiányposztra) igazoltak,hanem egyéni cím alapján meg marketing miatt.KOPP.
Aztán jön Caldi Papó,aki gondolta,h Flo belebukott a hipersztárokba,megutálta a nép,akkor mi megnyerjük magunknak őket azzal,h nem a világválogatottat akarom összerakni,hanem veszek középkategóriás playákat (mégha nem is túl olcsón,na de sebaj,ez a madrid :arrow: megbírjuk) és az majd működik,mert szeretni fognak érte,h velük nyerek sokmindent.Olyan meg nincs,h nem nyerek meg mindent,mert hát ez a reálmadrid,mi vagyunk a legnagyobbak,nem?Bukovári lett,mert leesett ugyan két bajnokság,csak azzal nem számolt Ramon,h kell a népeknek a cirkusz is,amiből nem igen jutott ki már pár éve.KOPP.
És elérkeztünk a Perez ciklus VOL. 2.-höz.
Eddig megint a régi-új eszme körvonalazódik,ami újfent eltereli a Calderón féle irányról a szekeret,tehát más koncepció. (Megjegyzem,erről az irányról jobb is az elterelés,mert ezt a játékot,körítést futballszerető embernek nem volt jó nézni.)

A lényeg,h igazából nem tudnám most jellemezni,h mi a szellemiségük,az irányadó elvük.Klubszinten,intézményszinten gondolva.Az elnökök hozzáállása,munkálkodása alapján lehet jellemezni,de hosszú távon nincs koncepció,alapelv.
Nálunk azért van egy filozófia,amitől nem igen akarunk eltérni,hála a jó Istennek!

Ahhoz,meg amit kínálni tudnak,bőven tudnak közeledni a fentebb felsoroltak (de kábé majdnem mindenki...):
Megkaptok mindent,lesz zsé gazdagon.Mi újra a világ legnagyobb csapatát fogjuk összedobni,dehát ez csak természetes,hisz én vagyok Flo Perez!
(Jah,és a végső érv:
Bakker,mindenkinek álma a reál,így a tiéd is,nem éééérted??? :lol: )
Szal a világmegváltás ígéretével és a csekkek mutogatásával meg lehet győzni a legtöbb embert.
Csak ez számomra nem szellemiség.
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.09. 16:38:10

fly20 írta:
A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak.
6x72=432
De a gazdasági válság kellős közepén ezek a hozzánemértők ne számolgassanak ilyenekkel, ahogyan a hozzáértő barcás kolléga megmondta.
Maradjunk ennek a felénél, még úgy is bőven megérte ez a transzfer és akkor még csak az anyagi részét néztük a dolognak.
8)

Srác...:D Figyi elárulom neked hogy a hozzáértő Századvég Forsense 99%-os konfidencia szint mellett azt jósolta hogy a Picknek elenyésző veszteségei lesznek a válság hatására... ÉS a Pick szalámit most egy szlovák arc akarja felvásárolni...

Ergo a hozzáértő arcok néha kussolhatnának inkább... Előbb már leírtam, de csak most veszem észre ezt is... A gazdasági tényezők KISZÁMÍTHATATLANOK ilyenkor...

A Barca sem zárta volna pluszban az évet ha nincsenek kupák, pedig év elején azt jósolták... Biztos tudták előre hogy triplázunk...

Láss reálisan... Nem olyan biztos hogy buktok pénzt, de legalább akkora az esélye mint annak, hogy nyertek rajta... Te így látod elvakultan, mások másként látják elvakultan... Hol a gond arc?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
dirtyjoe
Barça B

2009.06.09. 16:37:56

Azt mondom mindent elárul az, hogy Laporta úgy nyilatkozott, hogy ha rajta múlna Eto'o maradna, látszik, hogy bízik Pepékben és nem szól bele a dolgokba míg Perez kétlem hogy valaha bármit is Pellegrinire bízna, főleg nem egy ilyen fontos döntést.

Én itt látom a hibát a madridban.
Biztos azt mondta Pellegrini, hogy Perez, ide ne hozd Kakát! :lol: Szükségünk volt egy ilyen kaliberű irányítóra, ez az ára , ez van. Laportának semmi köze hozzá hogy mennyit költünk..
Lezárt