Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól fejezted ki magad. Max megnyerik a helyi strandfocit... Komolyan emberek, ennyit számít az a pár szaros millió? Ennyit? Kaká a Milanban mennyit is keresett? 9 millió körül volt a fizetése, nem? Most meg elmegy ebbe a hulladékba kb 11 millióért évente... Ez kérem mennyivel több? Mennyivel másabb az, hogy keresel 9 milliót, meg van mindened, tejben-vajban fürdesz, 11 milliónál ugyan ez van...Boixos írta:igen, bent maradtok...kaká mondta írta:"...Szép kihívás, a Reallal valami különlegeset kell elérnem.”
A 2006-07-est, és a 2007-08-ast is.tudom hogy a 2007-es bajnokságot ti nyertétek
hát ehhez gratulálokigen, bent maradtok...
mondjuk nem vagyok milan-drukker, de akkor iskaká mondta, nem írta:”Tudom, a Milan-drukkerek szomorúak. Sírnak, én is sírok. A Milannak köszönhetek mindent, Európába hozott, csapatot épített körém, segített, hogy a világ legjobbja legyek, megkaphassam az Aranylabdát. Hivatalos kapcsolatunk megszűnt, de érzelmileg folytatódik a viszonyunk”
igen, bent maradtok...kaká mondta, nem írta:"...Szép kihívás, a Reallal valami különlegeset kell elérnem.”
Tévedsz ! Mi egyáltalán nem akarjuk elküldeni, csak azt akarjuk, hogy gyakrabban üljön le a padra.Barcagirl24 írta:Szerk.: Am épp egy Relos mondja ezt, átnéztemMadridista fórumra, hát ott emberek fele társaság azonal elküldené Raúlt pedig ő azért nem kevesett tett a csaptért.
tudod ez nem lenézés, csupán az, hogy Henry ezt az évet lehúzza aztán utána? esetleg távozik akkor meg állhatunk fel egy Eto'o Messi Bojan csatársorral? csak mert ti kb. fél eurpát felvásároljátok a másik pedig Eto'o egy hónapig afrika kupán lesz, + rotálni is jó lenne végre-BlancoMark- írta:Ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy egyesek mennyire nem tisztelik/becsülik Eto'o-t. Két nagyon fontos BL döntő gólt köszönhetsz neki, emelett számtalan gólt a bajnokságban. Én összetenném a kezem, ha ilyen szintű csatára lenne a Realnak.13l4cks!d3 írta:főleg ha sikerül az átigazolási időszak alatt egy meghatározó csatárt igazolni, mert szerintem többre nincs szükség.
Nem is tudom, hogy nevezzem ezt. A "lenézés" talán jó szó erre.
Ilyenkor mindig megdöbbenek, hogy egyesek mennyire nem tisztelik/becsülik Eto'o-t. Két nagyon fontos BL döntő gólt köszönhetsz neki, emelett számtalan gólt a bajnokságban. Én összetenném a kezem, ha ilyen szintű csatára lenne a Realnak.13l4cks!d3 írta:főleg ha sikerül az átigazolási időszak alatt egy meghatározó csatárt igazolni, mert szerintem többre nincs szükség.
Azért Beckhamen elég jól kaszált anno a Real, mert vitték a relikviákat, mint a cukrot.Nem kimondottan a mezeladásból származik a nagy bevétel. ez csak a jéghegy csúcsa.
Lényegébe igen, de valójában nem... Mivel van x Milan szimpatizáns és ebből y már beszerzett Kaká mezt, így nem minden évben fog szinte biztos újat venni! És Mivel van x Real szurkek, akik még soha nem vettek Kakás mezt, így sokkal többet fog hozni az első pár évben mint tenné azt Milan játékosként. Kaká már a Milannak keresett 4 év alatt ugyanennyit, mint a Realnak fog 4év alatt. És ehez jön még pluszba csak a Kaká imádók akinek már van Milanos meze, azt tuti fog egy Realost is venni. Az hogy mennyi szponzori pénz ütötte a markát a Milannal a brazilnak nem tudom, de csodálkozom hogy a felét kapja "csak" meg a királyiaknál. Tudtommal nálunk anno R10 reklám szerződéseiből csak nagyon kevesett tudott megszerezni a klub és nagyon durcik is voltak az ügynökök mikor a klub kicsit még szeretett volna belőle.Balinho írta:
Ja és természetesen a Milan vezetői is sík hülyék mindehhez, és hagynak elmenni valakit, aki éves szinten 70 milliót hoz tisztán. Vagy a Milannal nem imádták? Nem mentek ki miatta a stadionba? A Milan nem ment amerikai és ázsiai túrákra? Nekik nem járt szponzor? Csak úgy eladtak egy évi 70 milliót hozó játékost 65 ért?
Ja és természetesen a Milan vezetői is sík hülyék mindehhez, és hagynak elmenni valakit, aki éves szinten 70 milliót hoz tisztán. Vagy a Milannal nem imádták? Nem mentek ki miatta a stadionba? A Milan nem ment amerikai és ázsiai túrákra? Nekik nem járt szponzor? Csak úgy eladtak egy évi 70 milliót hozó játékost 65 ért? Ha ez ilyen egyszerű lenne senkinek nem lenne más dolga, mint megvenni a legnagyobb sztárokat, aztán hagyni hogy hozzák az éves 70-80 milliós profitot.mrjoe írta:Kétségkívül biztos rengeteget hoz vissza egy ilyen igazolás. De azt ne feledjök, hogy válság van, azaz kevesebben járnak meccsre, kevesebben vesznek ajándéktárgyakat.
Azért sztem egy kicsit jobban értenek hozzá ezek az emberek, mint mi.A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak. Cristiano leigazolása ugyanezen szempontok alapján a szakértő szerint évi 54 milliót jelentene.
Valamint Perez nem véletlenül hozza vissza az ázsiai, meg az amerikai utakat...
Nekem Kaká nem annyira világsztár. Csak volt. Az a Kaká akit 2006-ban, 2007-ben láthattunk az volt világsztár. Amióta megnyerték a BL-t csak leáldozóban van. Írjak pár világsztárt, ha nem értesz velem egyet? Messi, C. Roni, Ribery, Ibrahimovic, Dani Alves, Maicon és még sorolhatnám pl. Essienékkel. A Milan meg hazudik, ha válságra fogja. Érdekes, ha olyan rossz helyzetben van a klub 40-50 millióval drágábban el tudták volna adni a Man. Citynek. Egyébként Kaká messze nem ér 60-70 milliót. Ne mondjátok nekem, hogy Kaká 2-szer olyan jó játékos, mint Dani Alves+ pár milcsit. Ez az egész nevetséges. A Real madrid meg az én szemembe örökké a világ legmocskosabb klubja lesz. Ezt köszönheti Santiago Bernabeunak és Florentino Péreznek. A 2 pénzhajhász akik megvásárolják a világ legjobbjait és az ország legjobbjait (Bernabeu), project néven. Nevetséges ez az egész, a helyett, hogy példát vennének mondjuk a Barcaról, Muról vagy akár a Bayernről. Érdekes mind a 3 csapat ki tudja nevelni a csapatuk alapjait/legjobbjat.battya írta:Akárhogyis alakul a nyár, biztos vagyok benne, hogy szeretett klubbomban megmarad egy bizonyos mag, ami miatt nem kell féltenem a Real Madridot mint csapatot. Perez, a jelenlegi politikája szerint hoz 1-2 világsztárt (Kaká esetleg CRonaldo) s mellé kiváló spanyol játékosokat (akik iránt komoly érdeklődést mutat: Villa, Silva, Xabi, Albiol) s ez a másik ok. Spanyolok. Olyan spanyolokat igyekszik leigazolni, akik ismerik egymást, akik többek között egymás kezére játszanak a vb selejtezőkön, vagy esetleg az elmúlt évi kontinenstornán. Megismétlem, ha kialakul hosszú évre egy spanyol mag a csapaton belül, akkor írhattok itt Perez fc-ről (ami önmagában is hülyeség), vagy akár filozófia/szellemiség nélküli Madridról.. Felesleges.
Lampiao, alapvetően hülyeségnek tartom, hogy a Pick-et illetve a Shell-t emlegeted egy lapon a Real Madriddal.
Jaja,oké.Te az egészet nézted,én meg csak a Kakás részt.Lampiao írta:
Egyéni véleményem: De szerintem ma nem lehet megengedni a "száguldozást" ilyen pénzerk mozgatását... Lehet hogy bejön nekik lehet hogy nem. De ha bejön is... És tudom leoltanak páran hogy a foci a pénzről szól... De ezt az ilyenek érik el... Nem eredendően arról szól.. Ilyenné teszik, ilyen emberek...
Azért abban biztosak lehetünk,h akkora válság nem lesz,h ne tudja behozni az árát Kaká.Max,ha a nyáron vmiért abba kellene hagynia a pályafutását...Lampiao írta:Láss reálisan... Nem olyan biztos hogy buktok pénzt, de legalább akkora az esélye mint annak, hogy nyertek rajta... Te így látod elvakultan, mások másként látják elvakultan... Hol a gond arc?fly20 írta: 6x72=432
Szted mi a reál szellemisége?Mi a filozófiájuk?Nem cinkellek,hanem komolyan kérdem.barca99 írta: Albiol, Alonso (Lass alig melegedett meg) Silva, Kaká, Ronaldo, Villa. 7 új ember, és 7 olyan, akihez szerintem nem áll közel a klub szellemisége. Zsoldosokból szerintem sosem lehet egységes csapatot építeni, szerintem az Inter példája is ezt bizonyítja.
fly20 írta:6x72=432A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak.
De a gazdasági válság kellős közepén ezek a hozzánemértők ne számolgassanak ilyenekkel, ahogyan a hozzáértő barcás kolléga megmondta.
Maradjunk ennek a felénél, még úgy is bőven megérte ez a transzfer és akkor még csak az anyagi részét néztük a dolognak.
Biztos azt mondta Pellegrini, hogy Perez, ide ne hozd Kakát!Azt mondom mindent elárul az, hogy Laporta úgy nyilatkozott, hogy ha rajta múlna Eto'o maradna, látszik, hogy bízik Pepékben és nem szól bele a dolgokba míg Perez kétlem hogy valaha bármit is Pellegrinire bízna, főleg nem egy ilyen fontos döntést.
Én itt látom a hibát a madridban.