Lampard+Drogba biztos több, mint 40 millió.

Lampard max 15,Drogba 20 úgyhogy nem megfizethetetlen..csak értermetlen (szerintem)baas11 írta:Mennyi lehet egy Lampard-Drogba kettős ? 35-40 ?
Szerintem, max. 25-30 millió.baas11 írta:Mennyi lehet egy Lampard-Drogba kettős ? 35-40 ?
Vagy Kacsa! Vagy Hleb igazi szarkeverő!kulcsar.l írta:A Setanta Sports értesülései szerint Hleb arra buzdítja Cesc-et, hogy csatlakozzon hozzá a Barcába.
A fehérorosz középpályás szerint a spanyolnak a jövőben előnyére válna, ha elhagyná a londoni klubot, ahogy azt Ő is tette.
Alekszandr úgy véli, hogy Pep Guardiola egy igazi álomcsapatot épít Messivel, Piquével és jópár tehetséges, fiatal játékossal együtt.
Hleb hozzátette, hogy Fabregas most még Arsenal játékos, de ki tudja, mit hoz a jövő.
Viszont szeretné, ha a későbbiekben ismét együtt játszhatna a hispán játékmesterrel.
Én is nagyon szeretném, ha itt játszana Cesckulcsar.l írta:A Setanta Sports értesülései szerint Hleb arra buzdítja Cesc-et, hogy csatlakozzon hozzá a Barcába.
A fehérorosz középpályás szerint a spanyolnak a jövőben előnyére válna, ha elhagyná a londoni klubot, ahogy azt Ő is tette.
Alekszandr úgy véli, hogy Pep Guardiola egy igazi álomcsapatot épít Messivel, Piquével és jópár tehetséges, fiatal játékossal együtt.
Hleb hozzátette, hogy Fabregas most még Arsenal játékos, de ki tudja, mit hoz a jövő.
Viszont szeretné, ha a későbbiekben ismét együtt játszhatna a hispán játékmesterrel.
Nagyon helyes xD:Dmatador írta:Drogba nem utazott el a Chelsea-vel Ázsiába, hivatalos indoklás szerint mert sérült, ám felvetődött olyan elmélet is, mely szerint már az átigazolására gondol (nso)
Egyetértek, nem véletlen nyerte meg a szabadrúgáslövő vb-t..oda azért kell rúgótechnika, és voltak azért gyönyörű ívelései is...Fernando írta:30 méteres sehova nem szálló passzok?
Azért az érdekesSzeritnem a legjobban ívelők egyike a csapatban. Kitűnő rúgótechnikája van.
ezek a nevek szépek de véleményem szerint nem vesszük meg egyiket sem. Vagy ha igen akkor hamar kell.Danka00792 írta:Éppen ezért fogunk venni egy középcsatárt, hogyha elmegy Eto'o.Barcelona144 írta:Azt nem tudom hogyha Eto'o elmegy akkor ki lesz a másik középcsatár a Barcába. Mert ha Henry megsérül akkor vagy másik taktika vagy szívás.![]()
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8311
A cikk végén lehet olvasni 1-2 mondatot erröl.
Éppen ezért fogunk venni egy középcsatárt, hogyha elmegy Eto'o.Barcelona144 írta:Azt nem tudom hogyha Eto'o elmegy akkor ki lesz a másik középcsatár a Barcába. Mert ha Henry megsérül akkor vagy másik taktika vagy szívás.
D.Alves nem olyan sérülékeny, viszont néha pihentetni lehetne. Barca B-ben nincs vmi jobbhátvéd, akit fel lehetne hozni, úgy,mint anno Damiát?barca99 írta:Gondoltam egy kicsit benézek már ide.![]()
Marquez tényleg játszott már jobb bekket, de sztem is csak kényszer, itt se lenne jó. Piquét meg remélem hogy elfelejtik ezen a poszton, sztem ő tipikus középhátvéd. Magas, 193 centivel nem lehet egy villámléptű... még lehet, hogy a vedekezés része összejönne neki, de nem hinném, hogy a támadásokat tudná segíteni.
Nem végig, de egy-két meccsen tutira játszott a szélen. Talán kényszerből, tán nem, nem emlékszem pontosan.Varga Tamás írta:Grecki!
Én úgy emlékszem, hogy Rafa a 2006-os VB-n jobb oldali középső védőt játszott, tehát a jobbhátvéd posztjától eggyel beljebb. De, lehet, hogy rosszak az emlékeim, és Te emlékszel jól.