Mosquito írta:Ez hülyeség. Jól játszanak csak nekünk ennyivel jobban megy most a FOCI.Bányász írta: Eddig gyakorlatilag középcsapat benyomását kelti a Madrid.
Nagyon kell most a 3pont, mert sem a Valencia sem a Villarreal nem fogja megállítani ezt a madridot.
Hallotad már Raul nevét. Talán azért nem hallottunk róla mert Alves fogta őt.pokemon77 írta:Szerintem is jobban ki kellene használni jobbszélt. Alves gyakorlatilag alig jön fel támadásban. Messi pedig inkább Eto'o pozíciójában játszik.
Ja, szerintem is. A középcsapatok legalább tudnak védekezni, a Madrid még azt sem.Mosquito írta:Ez hülyeség.Bányász írta: Eddig gyakorlatilag középcsapat benyomását kelti a Madrid.
Legközelebb ne írj egymás után két hszt-tMosquito írta:Ez hülyeség. Jól játszanak csak nekünk ennyivel jobban megy most a FOCI.Bányász írta: Eddig gyakorlatilag középcsapat benyomását kelti a Madrid.
Nagyon kell most a 3pont, mert sem a Valencia sem a Villarreal nem fogja megállítani ezt a madridot.
Ebben nem vagyok biztos. A Valencia sokkal jobban játszott ellenünk mint a Madrid most. Már az első félidőben 2-szer annyi helyzetünk volt mint a Valencia elleni egész meccsen.Mosquito írta:Ez hülyeség. Jól játszanak csak nekünk ennyivel jobban megy most a FOCI.Bányász írta: Eddig gyakorlatilag középcsapat benyomását kelti a Madrid.
Ez hülyeség. Jól játszanak csak nekünk ennyivel jobban megy most a FOCI.Bányász írta: Eddig gyakorlatilag középcsapat benyomását kelti a Madrid.
Puyol után ő is betalált. Lehet leszidok mék 1-2 játékost hátha összekapják magukat.Mosquito írta:Messi 2 100%-os helyzetet elpuskáz, már 1:4 lehetne
Egyetértek. Ha lehet, szórjuk meg őket! Mert ha találnak egy gólt-kár csak a 70. perc környékén, még meleg lehet a vége-különösen ha leülünk.Bányász írta:Casillas - Barcelona 1-3!
Eddig gyakorlatilag középcsapat benyomását kelti a Madrid.Casillas nélkül már végük lenne.Kicsit aggasztó,h a félidő végére megint leültünk és már nem jöttek a helyzetek.Meggyőzőek vagyunk,amíg a Real nem talál még egy gólt addig nincs miért aggódni.Viszont megnyugtatóbb lenne ha lőnénk még egyet.
De ne is egyet rúgjunk,rúgjunk amennyit csak bírunk abból baj nem lehet!
Hát a főszerekesztőnket barátom!Z.Chris írta:Mit kell halgatni/nézni félidőbe mit mondtatok?