Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, 20. században így volt. De ez a 21.-ik. Ronaldnho is jobb lábasan tolta a bal szélen. Messi is jobbon tolja, és még vannak bőven...Ui:baloldalon általában bal lábasok szoktak játszani mivel úgy könnyebb labdát kezelni, jobban tudnak beívelni stb... Messi bal lábas és jobbon van ez viszont csak kivételes..
Egy bal lábas jobb oldalról sokkal hatékonyabban tud kapura törni, Messinek ez az óriási erőssége.Barcaádám írta:
erre csak annyit tudok mondani hogy dehogynem...
Sőt Silva még középen is jó!
Ui:baloldalon általában bal lábasok szoktak játszani mivel úgy könnyebb labdát kezelni, jobban tudnak beívelni stb... Messi bal lábas és jobbon van ez viszont csak kivételes..
robi0327 írta:kyle írta:Ha Henry pótlásán gondolkodtok, akkor szerintem egyértelműen jobb lenne egy Silva vagy egy Mata. Talán olcsóbbak, spanyolok, fiatalok, és szvsz. nem is tipikus "légiósok", mint a hírekben emlegetett Robinho.
Szerintem ez a ketto jatekos nem illene bele a barca jatekaba,hiszen ok ballabasok,es mi nem Messi potlasara keresunk jatekost,hanem Henry helyett.Silva telleg egy klasszis jatekos,de nem lenne jo baloldalon egy ballabas jatekos.
Silva jobb és bal lába között szinte nulla a különbség, ez nem lehet szerintem kifogás.robi0327 írta:kyle írta:Ha Henry pótlásán gondolkodtok, akkor szerintem egyértelműen jobb lenne egy Silva vagy egy Mata. Talán olcsóbbak, spanyolok, fiatalok, és szvsz. nem is tipikus "légiósok", mint a hírekben emlegetett Robinho.
Szerintem ez a ketto jatekos nem illene bele a barca jatekaba,hiszen ok ballabasok,es mi nem Messi potlasara keresunk jatekost,hanem Henry helyett.Silva telleg egy klasszis jatekos,de nem lenne jo baloldalon egy ballabas jatekos.
kyle írta:Ha Henry pótlásán gondolkodtok, akkor szerintem egyértelműen jobb lenne egy Silva vagy egy Mata. Talán olcsóbbak, spanyolok, fiatalok, és szvsz. nem is tipikus "légiósok", mint a hírekben emlegetett Robinho.
A kegyvesztett azért túlzás. Sajnos Mijáék voltak még itt, és elbarmolták az ügyét, Robinho sem akkora észlény, a managere is ól bepalizta...ő is egy kegyvesztett exRealosunk lenne.
Na, ez viszont nagy tévedés szerintem. Robinho bár az életben nem lehet túl okos(már amennyi lejön a cselekedeteiből), a pályán nincs gond a játékinteligenciájával, pont hogy jól lát a pályán, ezt nálunk bőven bebizonyította, illetve a válogatottban is megteszi. Nála inkább a hatékonysággal van a baj, meg kicsit sokat önzőzik, pláne újabban.Egyrészt, mint mindig írom: nem tartom okos, eszes játékosnak, csak olyan tipikus "lehajtom a fejem, cselezgetek" játékosnak, amit nem szeretnék a Barcában látni, ahol a csapat legnagyobb része (legalábbis a támadó szekció) lát a pályán.
Sanama írta:Barcaádám. Akkor leveztem.
Te írtad:Negatívumok:
-Magatartásilag elég problémás, túl sokat bulizik.
-Elveszítenénk egy olyan klasszis játékost mint Henry.
-Henry már teljesen beilleszkedett a csapatba, teljesen kész játékosa a Barcának, és hatalmas rutinja van és tisztelik a társai.
-Ki tudja mennyit kéne még +fizetni Robinhoért.
Szerintem ha a hír valóban igaz és létrejön az üzlet akkor Henry+ MAXIMUM 10 millió lenne a reális ár. Ennél többet semmi kép sem.
Nem tudom hogy örülnék e neki majd kiderül később, mindenesetre várom a fejleményeket.
Reméltem, ha nem idézek még emlékszel, hogy mit írtál,de úgylátom nem.
Szerinted mire megyünk majd 2év múlva azzal,hogy Henry tavalyi szezonja fantasztikus volt? Igen beilleszkedett,de már öreg, és ennél nem lesz fiatalabb.
Robinho szerinted mennyit ért? ha nagyon szigoruan mondom akkor 30milio.De ez a létra alja.
TE pedig azt mondta,hogy Titi + MAXIMUM 10milio, amiből következik egy egyszerű matekozás alapján, hogy szerinted TITI = 20milio.
Nem tudom miért érne Thierry Henry többet, mint 15milio Euro, sőt még annyit sem. 33évesen ha eladjuk örülhetünk, ha 10et kapunk érte.
Te mióta vagy Barca drukker? Gondolom a "Quaresmás időkben" még nem voltál... Mert akkor nem írnád, hogy Quaresma a Barcába... Az valami borzasztó volt itt nálunk... Ahogy minden nagycsapatnál... (Kivétel Porto)robi0327 írta:De akor mar inkab quaresma mint a lenteb emlitet nani.
Mármint nagyjából 1 évvel...utána Robinho(addig fel tudná venni a csapat ritmusát) lenne a no1. baloldalt. Ribery idősebb jóval,
Quaresmahoz mit szoltok??
Ribery a legjobb ezek közül, Robinho Arshavin sztem egy szint kb.robi0327 írta: -Robinho
-Ribery
-Arshavin
-Quaresma
Szerintem nagy kár volt feltenni ezt a Quaresma-s kérdést.robi0327 írta:Erre a posztra szerintem 4jatekos van akik kozul valameiket erdemes lene leigazolni:
-Robinho
-Ribery
-Arshavin
-Quaresma
de Ribery az szinte 100%hogy a realba megy szoval az a harom kozul sztem barmelyik nagyon jolene.
Quaresmahoz mit szoltok??
Reméltem, ha nem idézek még emlékszel, hogy mit írtál,de úgylátom nem.Negatívumok:
-Magatartásilag elég problémás, túl sokat bulizik.
-Elveszítenénk egy olyan klasszis játékost mint Henry.
-Henry már teljesen beilleszkedett a csapatba, teljesen kész játékosa a Barcának, és hatalmas rutinja van és tisztelik a társai.
-Ki tudja mennyit kéne még +fizetni Robinhoért.
Szerintem ha a hír valóban igaz és létrejön az üzlet akkor Henry+ MAXIMUM 10 millió lenne a reális ár. Ennél többet semmi kép sem.
Nem tudom hogy örülnék e neki majd kiderül később, mindenesetre várom a fejleményeket.
lol..Sanama írta:Barcaádám,
Te nagy tévedésben vagy. Melyik az a csapat, amelyik egy Henryt beszámítana, vagy adana érte esetleg 15miliot?Hát A Barca vette őt 27ért ha jól tudom...33éves korában senki nem fog érte adni 15miliot.
Miért baj ha Robinho helyett elveszítjük Henryt? Azon kívűl,hogy egy nagyon jó játékost, és embert veszítene a csapat. De a játékra kell figyelni, Henry pedig öregszik, rohamosan.
Innen Ő jobb már nem lesz, 32éves , a szerződése is lassan lejár.
Robinho meg legalább 30-35lenne. Akkor szerinted Henry ér 25öt ?