Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen. Ő is kb olyan eset mint Ibra. Rohadt jól ment neki a szezon elején.sjay írta:Figyu, egy költői kérdés:baas11 írta:Amúgy ezt a "tehetséges" Gourquff gyereket látta már valaki jól játszani ,mert én akárhányszor néztem mind a klub mind a válogatottban mindig harmat gyenge volt......??!!Szerintem nagyobb a füstje....a "Zidane" utódnak!
Özil-ben azonban tényleg van fantázia,szimpatikus.... de kicsit olyan Hleb-es érzésem van vele kapcsolatban !
Még E.Capoue aki ígéretes lehet !
De nálam még mindig Diego lenne a favorit....ha Cesc nem ér rá !
Látta már valaki mostanában jól játszani ezt a Diego gyereket?
Egyébként sztem nálunk szárnyalna Diego... a Juvéban gyakorlatilag egyedül kellene megoldania a játékszervezést, ez szinte lehetetlen. Cesc után nálam is favorit, nagyon jó képességú játékos, és most talán olcsóbb is, mint amennyit ér.sjay írta:Figyu, egy költői kérdés:baas11 írta:Amúgy ezt a "tehetséges" Gourquff gyereket látta már valaki jól játszani ,mert én akárhányszor néztem mind a klub mind a válogatottban mindig harmat gyenge volt......??!!Szerintem nagyobb a füstje....a "Zidane" utódnak!
Özil-ben azonban tényleg van fantázia,szimpatikus.... de kicsit olyan Hleb-es érzésem van vele kapcsolatban !
Látta már valaki mostanában jól játszani ezt a Diego gyereket?
Figyu, egy költői kérdés:baas11 írta:Amúgy ezt a "tehetséges" Gourquff gyereket látta már valaki jól játszani ,mert én akárhányszor néztem mind a klub mind a válogatottban mindig harmat gyenge volt......??!!Szerintem nagyobb a füstje....a "Zidane" utódnak!
Na de azért az előző két éve csak mérvadó nem?Capon írta:Hajduk már ezt az Özil gyereket
Azt mondjátok tényleg megérné kipróbálni? Én szerintem a VB előtt egy szót nem hallottam Gollam-ról nem hogy játszani láttam volna. Szal én ezért vagyok szkeptikus vele kapcsolatban. Az tény hogy elég jól mozgott, de nekem ez az 1 hónapos VB nem mérvadó.
Na erre megint meg fogod kapni a 200 db "Hagyjuk már ezt az Özil gyereket" kommentetnoname írta:Gourcuff és Özil a legjobb alternatívák. Ha nem Cesc jön, hanem utóbbi 2ből az egyik, akkor se ugrok ki a 10.ről.
Özil helyzete elég bonyolult, a RM mellett már állítólag az Inter is akarja (hogy minek, azt nem tudom)Jason írta:Pepnek 3 alternativája van a kp posztra Özil,Gourcuff,és Cesc.Ezek közül biztos hogy egy embernek érkeznie kell sztem.Legalábbis remélem
![]()
Vagy Perez megveszi Cescet 100 milláért, aztán meg elcseréli IbráraGali írta:gyanis, ha a Barca nem tudja elhozni Cesc-t az ágyúsoktól, akkor a Madrid ajánlana egy játékoscserét, Kaká és Ibra között.
Kakáért elküldjük Ibra cipőjét!Gali írta:...akkor a Madrid ajánlana egy játékoscserét, Kaká és Ibra között.
Ez viccGali írta:A cikk lényege, hogy Mou nem számol Benzemával és amennyiben van rá valami halvány esély, akkor Ibrát szeretné leigazolni. A Real jelenleg kivár és itt jön a képpbe Fabregas. Ugyanis, ha a Barca nem tudja elhozni Cesc-t az ágyúsoktól, akkor a Madrid ajánlana egy játékoscserét, Kaká és Ibra között.Attika 25 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... adrid.html
Nem tudom igaz-e,esély nyilván semmi nincs rá,de arra mindenképpen jó,hogy a lap eladási példányszámát növelje![]()
"Ez óriási üzlet lenne!" Ibra és Kaká messze nem egy szint. Ibra jelenleg sztem még kiszoríthatalan a kezdőből (nem hiszem, hogy úgy játszana, mint tavasszal), Kaká meg még a kezdőnkbe sem férne be. Ibra sokkal jobb és árban is sztem 1,5-2x annyit ér. Még viccnek is rossz. Ibra pedig kijelentette, hogy marad.Gali írta:A cikk lényege, hogy Mou nem számol Benzemával és amennyiben van rá valami halvány esély, akkor Ibrát szeretné leigazolni. A Real jelenleg kivár és itt jön a képpbe Fabregas. Ugyanis, ha a Barca nem tudja elhozni Cesc-t az ágyúsoktól, akkor a Madrid ajánlana egy játékoscserét, Kaká és Ibra között.
A cikk lényege, hogy Mou nem számol Benzemával és amennyiben van rá valami halvány esély, akkor Ibrát szeretné leigazolni. A Real jelenleg kivár és itt jön a képpbe Fabregas. Ugyanis, ha a Barca nem tudja elhozni Cesc-t az ágyúsoktól, akkor a Madrid ajánlana egy játékoscserét, Kaká és Ibra között.Attika 25 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... adrid.html
Nem tudom igaz-e,esély nyilván semmi nincs rá,de arra mindenképpen jó,hogy a lap eladási példányszámát növelje![]()