2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lássa be mindenki hogy idén kikaphatunk majd hazai pályán a Levante ellen 3-al, akkor sem fogják elküldeni Frank-et. Ezt figyelembevéve meg innentől kezdve ne írjon senki olyat hogy jobb lett volna ha kikapunk mert akkor talán elküldték volna Frankie-t. Akkor inkább már szurkoljunk annak hogy minél kisebb különbséggel legyen bajnok a Realdoki írta:Teljes mértékben eggyezik a véleményünk.És itt merül fel Laporta felelőssége.
Részben sajnálom,hogy tegnap nyertünk.Így időt nyert Frank.
Teljes mértékben eggyezik a véleményünk.És itt merül fel Laporta felelőssége.Victor_Valdes írta:Nah már bocs akinek nem tetszik a véleményem.De most kiadom magambol azt amit a szivem legmélyén gondolok!
Szarok vagyunk tény.=70%EDZŐ
-------------------------=30%JÁTÉKOS
Rossz a taktikánk.Rijkaard nem változtat mert nem tud.Ennyi.Ennyi az eszmei értéke.Nah szóval Rijkaard már nagyan bele halványult ebbe a csapatba!
Jó hát akkor az vegye magára akinek inge. Én ezt a keretet még mindig az egyik legjobbnak tartom világszerte, R10-ről pedig igaz, hogy emlékeim vannak már csak, mert most masszívan alulteljesít, mégis bízom benne, hogy egy új edző fel fogja rázni. Zambrottáról pont tegnap írtam, hogy simán játszatnám, mert a végén csinál belőle a stáb egy szép középszerű játékost, holott a világ egyik legjobb szélsője, ha nem a legjobb. Deco játékát imádom, szürke eminenciával szervez és bár nem a látványos cseleiről híres, mégis az egyik leghasznosabb középpályásunk, fazont adott a csapatnak. Gudjohnsen pedig lehet hogy nagy játékos, viszont akkor nem fekszik neki a spanyol foci. Leigazolását nem értettem már akkor sem, egy Henrik Larson pótlására nem őt hoztam volna ide, stílusára és nevére sem említhető vele egy lapon, azt hiszem ezt be is bizonyította. Vele kapcsolatban én is szkeptikus vagyok.Bóóóczi írta:Én elsősorban arra gondolok, hogy itt nap, mint nap olvasok olyanokat, mint pl: deco, ronnie, guddy, zambrotta takarodjon innen meg ilyenek.
Igen azok vagyunk...teljes mértékben!Bóóóczi írta:Most Ti Barca drukkerek vagytok, vagy nem?
Az rendben van, hogy a hibákat kiemelitek, de nem ezt kéne olvasnom minden nap szerintem. Esküszöm egy realos fórumon kevesebb szót fecsérelnek a barca alázására, mint itt.
Fogadni merek ha most nyernénk zsinorban 10meccset (mindegy ki ellen) akkor megnőne a szurkolók száma elég rendesen.
Anno amikor a top10be kerülés volt a cél, pár éve, akkor is bíztam benne, hogy jobb lesz...most meg mindenki nyavalyog a 2.-3. hely miatt.
Legyen igazad és én leszek az első aki először neked, majd mindenki másnak, aki eltérően véli tőlem, gratulálni fogok. Ebben biztos lehetsz. Magam részéről pedig sok szépet megéltem már Rijkaardal, de sosem voltam tőle elájulva, személy szerint Ten Cate-et látom már azóta a sikereink mögött elsősorban. Ahogy elment, cmuiztuk. Ha nem lennénk Barca-drukkerek, nem fecsérelnénk időt Rijkaardra. Kit érdekelne? Ahogy egy szülő is leszidja a gyerekét és észreveszi, ha valami nem stimmel a csibész körül, úgy attól még szerethetem és élhetek a csapatért, mert nem dugom homokba a fejemet és mert merem vállalni a szakmai stábról kialakított véleményem. Ettől megyünk előre, a konszenzushoz mindig két eltérő vélemény ötvözött megoldása kell. Szerintem.Bóóóczi írta:Most Ti Barca drukkerek vagytok, vagy nem?
Az rendben van, hogy a hibákat kiemelitek, de nem ezt kéne olvasnom minden nap szerintem. Esküszöm egy realos fórumon kevesebb szót fecsérelnek a barca alázására, mint itt.
Fogadni merek ha most nyernénk zsinorban 10meccset (mindegy ki ellen) akkor megnőne a szurkolók száma elég rendesen.
Anno amikor a top10be kerülés volt a cél, pár éve, akkor is bíztam benne, hogy jobb lesz...most meg mindenki nyavalyog a 2.-3. hely miatt.
VÉGRE MEGMONDTA VKI! most már tudjuk mért vagyunk ilyen [auto_cenzúra]huszi írta:a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
Nem is az a baj, h leültette a padra, de épp akkor, mikor kezdett vmit javulni...remek időzités.gekkodan írta:Nemhogy alázza, olyan módszereket alkalmaz, amire 1. magától nem jött rá, 2. amikor Cruyff már a száját tépte 1 éve, akkor lerakta padozni.LG írta:HaiderLehet, kirakná Ronaldinhot, de ő biztos nyiltan megmodnaná, h menjen el, mert nincs a terveiben. Rijkaard mit csinál vele
Alázza
Ez is a magyar edzőképzőn kapta a Pro Licencet?
Nemhogy alázza, olyan módszereket alkalmaz, amire 1. magától nem jött rá, 2. amikor Cruyff már a száját tépte 1 éve, akkor lerakta padozni.LG írta:HaiderLehet, kirakná Ronaldinhot, de ő biztos nyiltan megmodnaná, h menjen el, mert nincs a terveiben. Rijkaard mit csinál vele
Alázza
Testvérem! Nem alakítjuk meg a "szánalmasak vagyunk, egymást-hergelő botrányalakulatot?"Victor_Valdes írta:gekkodan írta:Most valójában szégyellni kellene magunkat srácok, hogy Rijkaardot vesézzük?![]()
Már kezdem magam rosszul érezni...
Főleg, hogy a szurkolótársaknak sem tetszik, merthogy "hergeljük magunkat és egymást"
Eggyet értek akinek nem tetszik hogy hergeljük egymást és magunk ne olvassa el...nem kötelező ide járni!
Istenen már lassan a sarokba fognak állitani!
A kulcsomdatot összeraktad asszem...Már a fénykorán túllévő és a VB óta magához képest pocsékul teljesítő Cannavaro is úgy szedte le a játékunkat 3 perc alatt mint a huzat...Jobban tudják az ellenfél védői, hogy mit csinálunk mint mi saját magunk...pffShandor írta:A Milanban szerinted nem nagyok a fizetések? Azok a játékosok szerinted nem nyertek már eleget? Igaz, most nem megy nekik a bajnokságban, de bakker az elmúlt 5 évben nemzetközi porondon mit nyújt az a csapat?!huszi írta:... szerintem a legfobb problemank az volt h a bl megnyerese utan a jatekosainknak agyukra ment a siker... miert van az h a legjobb teljesitmeny iden az uj jatekosok vmint az ifibol nemregl felkerulo jatekosaink nyujtjak... tul nagy a fizetesuk... sztem itt van elrontva es az h ez idevezetet nem rijkaard hibaja...
Igazad van, az edző nem oldhat meg mindent, de egy valamiért ő a felelős: a játékosok mentális állapotáért.
Az meg, hogy Mourinhot nem ismered el.. akkor szerinted ki a jó edző? Wenger, Ferguson és slussz-passz?!
Mégis mit vársz, mit tegyen az a szurkoló, aki látja, hogy az edzőnek ott van egy szinte tökéletes keret [Európában nincs még egy ilyen] s erre
- meccseken keresztül össze-vissza variálja a védelmet
- kitalálja, hogy Guddy játszon Deco helyett
- dilettáns pszichológiai lépéseivel R10-nek is elveszi a játékkedvét
- foggal körömmel ragaszkodik egy már teljesen kiismert, használhatatlan játékrendszer mellett
jah kezdhetné mondjuk R10-el ha nem javulVictor_Valdes írta:Ezt mondom én is Ő gatyába rázná a csapatot!Na meg aki sza r egybölHaider írta:Én Mourinho-nak örülnék igaz ő neki egy kicsit durvább a stílusa de ő az aktuáliis menedzser sztem
PÁPÁ RIIJKARD!!!!!!!!!!!!
kirakná a csapatból!