Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mihu
Director del Fútbol

2008.01.06. 16:51:36

doki írta:Teljes mértékben eggyezik a véleményünk.És itt merül fel Laporta felelőssége.
Részben sajnálom,hogy tegnap nyertünk.Így időt nyert Frank.
Lássa be mindenki hogy idén kikaphatunk majd hazai pályán a Levante ellen 3-al, akkor sem fogják elküldeni Frank-et. Ezt figyelembevéve meg innentől kezdve ne írjon senki olyat hogy jobb lett volna ha kikapunk mert akkor talán elküldték volna Frankie-t. Akkor inkább már szurkoljunk annak hogy minél kisebb különbséggel legyen bajnok a Real :(
Kép
doki
Entrenador del Barça

2008.01.06. 16:48:11

Victor_Valdes írta:Nah már bocs akinek nem tetszik a véleményem.De most kiadom magambol azt amit a szivem legmélyén gondolok!
Szarok vagyunk tény.=70%EDZŐ
-------------------------=30%JÁTÉKOS
Rossz a taktikánk.Rijkaard nem változtat mert nem tud.Ennyi.Ennyi az eszmei értéke.Nah szóval Rijkaard már nagyan bele halványult ebbe a csapatba!
Teljes mértékben eggyezik a véleményünk.És itt merül fel Laporta felelőssége.
Részben sajnálom,hogy tegnap nyertünk.Így időt nyert Frank.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.01.06. 16:38:04

Nah már bocs akinek nem tetszik a véleményem.De most kiadom magambol azt amit a szivem legmélyén gondolok!
Szarok vagyunk tény.=70%EDZŐ
-------------------------=30%JÁTÉKOS
Rossz a taktikánk.Rijkaard nem változtat mert nem tud.Ennyi.Ennyi az eszmei értéke.Nah szóval Rijkaard már nagyan bele halványult ebbe a csapatba!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
kapitány
Jugador del Barça

2008.01.06. 16:12:01

Hali!

nekem az a véleményem, hogy a játékos kereten nem kellene változtatni! Olyan játékosokat, mint Deco,Ronnie, Zambrotta nem lenne szabad elküldeni! kiváltképpen igaz ez azokra a játékosokra,akik már évek óta húzó emberei a csapatnak.ők azok, akik ezt a klubbot újra Európa trónjára ültették és nagyon sok örömet okoztak a szurkolóknak!ez ugyanúgy igaz az edőzre is!nézzétek meg az MU-et, ott Sir Alexet már évtizedek óta hagyják dolgozni és el nem tudnám képzelni, hogy más ül az old trafford hazai kispadján!ez persze nem azt jelenti, hogy soha nem kell leváltani Rijkaardot, csak még adni kellene neki időt! ne úgy készüljön minden meccsre, hogy ha kikapnak akkor vége mindennek...De arra én is kíváncsi lennék miért ült 3 világbajnok a cserepadon tnap!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 16:02:45

Ja és még valami kedves Bóóóczi!

Nem tudom miért ne lennék Barca-drukker? Attól, hogy markáns véleményem van az edzőnkről? Attól, hogy meguntam a másfél éve tartó szenvedést? Attól, hogy merem állítani, ilyen kerettel jobban kéne menjen? Rossz a keretünk? Nem hiszem, maga Marcelo Lippi mondta azt a nyáron, hogy a világ legjobb kerete a Barcelona és az Inter csapatainak van. Ehhez képest mit művelünk? Csak Lippire hivatkozom, ő talán elég nagy szaktekintély ahhoz, hogy elhiggyük neki, a világ legjobb kerete a miénk. Namármost akkor hogy is van ez? Elég az El Classicora nézni, vagy menjünk vissza 2006 őszére. Idén minőségi játékosok jöttek, elvileg a lyukakat betömni, cirka 70 millio euroért. Na most akkor még a tavalyihoz képest is alulteljesítünk. Nem hiszem, hogy a keret miatt. Igen, tartom a véleményemet, hogy a szakmai stábbal van a gond. És erre majd akkor lesz bizonyíték, ha végre edzőcsere lesz és jönnek az eredmények. Merthogy Rijkaard már csak fenntartani tudja a szintet az tuti....Javulás itt nem lesz, max ha csoda történik, de legyen igazatok.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 15:56:39

Bóóóczi írta:Én elsősorban arra gondolok, hogy itt nap, mint nap olvasok olyanokat, mint pl: deco, ronnie, guddy, zambrotta takarodjon innen meg ilyenek.
Jó hát akkor az vegye magára akinek inge. Én ezt a keretet még mindig az egyik legjobbnak tartom világszerte, R10-ről pedig igaz, hogy emlékeim vannak már csak, mert most masszívan alulteljesít, mégis bízom benne, hogy egy új edző fel fogja rázni. Zambrottáról pont tegnap írtam, hogy simán játszatnám, mert a végén csinál belőle a stáb egy szép középszerű játékost, holott a világ egyik legjobb szélsője, ha nem a legjobb. Deco játékát imádom, szürke eminenciával szervez és bár nem a látványos cseleiről híres, mégis az egyik leghasznosabb középpályásunk, fazont adott a csapatnak. Gudjohnsen pedig lehet hogy nagy játékos, viszont akkor nem fekszik neki a spanyol foci. Leigazolását nem értettem már akkor sem, egy Henrik Larson pótlására nem őt hoztam volna ide, stílusára és nevére sem említhető vele egy lapon, azt hiszem ezt be is bizonyította. Vele kapcsolatban én is szkeptikus vagyok.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.06. 15:55:53

Bóóóczi írta:Most Ti Barca drukkerek vagytok, vagy nem?
Az rendben van, hogy a hibákat kiemelitek, de nem ezt kéne olvasnom minden nap szerintem. Esküszöm egy realos fórumon kevesebb szót fecsérelnek a barca alázására, mint itt.
Fogadni merek ha most nyernénk zsinorban 10meccset (mindegy ki ellen) akkor megnőne a szurkolók száma elég rendesen.
Anno amikor a top10be kerülés volt a cél, pár éve, akkor is bíztam benne, hogy jobb lesz...most meg mindenki nyavalyog a 2.-3. hely miatt.
Igen azok vagyunk...teljes mértékben!
Az a baj,h a hszedben általánosítottál!
Tudod sokan pont azért "nyavalygunk" mert Barca drukkerek vagyunk!És rossz látni amit a csapat művel az utóbbi időben!Erről ennyit...attól még Barca drukker lennék ha 15.ek lennénk,de nem örülnék neki,és "nyavalyognék"(mint sokan mások)!
Sztem itt nem a Barca alázása zajlik egyébként,csak mindenki vélemyényt nyílvánít...elmondja mennyire elégedetlen stb!
Az alázás az teljesen más az én olvasatomban!
És pont azok "nyavalyognak"itt a fórumon akik nem "10győzelmes szurkolók",nem divat drukkerek,hanem akik télleg szeretik a csapatot és akiket érzékenyen érint a mostani teljesítmény!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bóóóczi
Barça B

2008.01.06. 15:53:16

Én elsősorban arra gondolok, hogy itt nap, mint nap olvasok olyanokat, mint pl: deco, ronnie, guddy, zambrotta takarodjon innen meg ilyenek.
FC BARCELONA mindenek felett!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 15:51:16

Bóóóczi írta:Most Ti Barca drukkerek vagytok, vagy nem?
Az rendben van, hogy a hibákat kiemelitek, de nem ezt kéne olvasnom minden nap szerintem. Esküszöm egy realos fórumon kevesebb szót fecsérelnek a barca alázására, mint itt.
Fogadni merek ha most nyernénk zsinorban 10meccset (mindegy ki ellen) akkor megnőne a szurkolók száma elég rendesen.
Anno amikor a top10be kerülés volt a cél, pár éve, akkor is bíztam benne, hogy jobb lesz...most meg mindenki nyavalyog a 2.-3. hely miatt.
Legyen igazad és én leszek az első aki először neked, majd mindenki másnak, aki eltérően véli tőlem, gratulálni fogok. Ebben biztos lehetsz. Magam részéről pedig sok szépet megéltem már Rijkaardal, de sosem voltam tőle elájulva, személy szerint Ten Cate-et látom már azóta a sikereink mögött elsősorban. Ahogy elment, cmuiztuk. Ha nem lennénk Barca-drukkerek, nem fecsérelnénk időt Rijkaardra. Kit érdekelne? Ahogy egy szülő is leszidja a gyerekét és észreveszi, ha valami nem stimmel a csibész körül, úgy attól még szerethetem és élhetek a csapatért, mert nem dugom homokba a fejemet és mert merem vállalni a szakmai stábról kialakított véleményem. Ettől megyünk előre, a konszenzushoz mindig két eltérő vélemény ötvözött megoldása kell. Szerintem.
Bóóóczi
Barça B

2008.01.06. 15:45:58

Most Ti Barca drukkerek vagytok, vagy nem?
FC BARCELONA mindenek felett!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.06. 15:42:23

Próbálom megvédeni a jóöreget!
Annak ellenére,hogy sokan igazat beszélnek...de rossz,h mindenki mindent az ő nyakába varr!
Most rossz szakember meg mittomén,de amikor jól ment a csapatnak akkor ő volt a császár?!
Nem azt mondom,h jól csinálja amit csinál...sőt...de igazából eláruljuk sztem!
Mint ahogyan sokan Ronaldinhot is elárulták már itt(sőt egy rossz teljesítmény után már majdnem az egész csapatot elküldték páran a francba,h ugyan már ez meg az mit keres itt)!
De az,h Eto'o az oldalvonalnál szöktetni próbálja magát,és kirugja az oldalvonalon a labdát az Rijkaard hibája?Vagy,h Xavi olyanokat lő kb mint egy serdülő játékos?Vagy,h ösze vissza elpattan a labda mindenkitől?
Nem!
Elsimerem a hibáit,korántsem tökéletes szakember...de hiba mindenben őt hibáztatni!
És egy kis tiszteletet talán megérdemelne...!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 15:33:24

Némi kiegészítéssel én is élnék ha lehet...

LG szurktárs már említett néhány okot, ami miatt nem nevezhető zseninek a hollandus mintaférfi. Teszem fel a kérdést, hogy lehet, hogy a világ legjobb játékosa, bár igaz, hogy megnyert mindent és emiatt alapvetően csökkent a moticáviója, mégis ekkora formahanyatláson ment keresztül? Úgy, hogy az edző nem vette észre, hogy gáz van és ahogy Ten Cate a szabadidejében foglalkozott R10-el, Ronaldinho most szépen ellustult, de a szakmai stáb magasan tett a dologra és nem vetette be azokat az alapvető módszereket, amivel egy formahanyatló játékosra hatni lehet...nem említek többet mint plus edzések, előbb padra rakni, stb..

Aztán a taktikáról ne is beszéljünk. Rijkaard 4 év alatt 1x váltott taktikát, az is a tavalyi szezonban volt, amikor néha 3-4-3-ban küldte pályára a fiúkat, nem is volt rossz, bár a váltással sem közelítettük meg a régi formát. Mindezek mellett, kb évek óta ugyanazzal a stratégiával megyünk a meccsre, ugyanaz a taktika és ugyanaz a módszer. Az, hogy a felállást nem változtatja még belefér, de hogy már akkor is a csatárra fellőtt-lefordulásos rövid passzos játékot erölteti, amikor a Getafe védői mint a könyvet, úgy olvasnak le minket, az már némi nemű dilettantizmusra utal.
Nézzük meg milyen taktikai húzásokat lép a meccs közben. Első példaként a tegnapot említem, ahol Henry a padon kezd, Gudjohnsen pedig biflázik a középpályán, amikor a Barcelonában még csatárként sem alkotott maradandót.

Lehet megváltani a világot a 17 éves Bojannal, meg Giovannival, de nem lehet rájuk tenni akkora terhet, hogy kvázi csak ők a reményeink jelenleg. Ehhez fiatalok. Messi sem akkor lett a csapat sztárja, amikor döcögtünk, hanem gyönyörűen hozzátette a csapathoz azt a pluszt, ami benne volt a sikerekhez. De, hogy most Bojan meg Gio úgy megy ki a pályára, hogy alapvetően szenvedünk, biztos hogy nem segít, hanem csak árt. Thiery Henry meg a padon ül...Decoval.

Plusz ne hagyjuk szó nélkül a meccsek utáni kommenteket, idézek néhányat:

1.A fiúk jól küzdöttek, nem volt szerencsénk, majd a következő meccsen.
2. A mi pályánk sokkal szélesebb a Camp Nou-ban, bizonyos pályákon nem tudjuk játszani a nekünk fekvő rövid passzos-széthúzásos játékot. Teszem fel a kérdést, a világ legjobb kereteinek egyike csak 60x100-as pályán tud játszani? Rijkaard bácsinak ajánlom figyelmébe a saját edzősködése alatt elért idegenbeli sikereinket, ld. 2005-2006.
3. Dolgozni kell tovább, még keményebben.
4. Milyen edzői stáb az, amely azzal rendezi le a csalódást keltő tavalyi szezont, hogy bevezet egy olyan szabályrendszert, ami profi sportolók esetében egy osztrák 2. osztályú csapatnál magától értendő?
5. Ja és ne felejtsük el, hogy tegnap is száraz volt a talaj...röhej.
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.06. 12:32:29

Igazad van, az edző nem hibás. :lol:

Csak kérdem én, hogy lehet az, hogy abból a tavalyi Realból, akik nagyarcúan szrtak az egészbe, kivitték a mezüket a pályára és kész, belőlük hogyan lett egy olyan csapat, aki az utolsó másodperig harcol, nem áll le, amíg nem lő gólt, bekapott gól után képesek fordítani, zsinórban sok meccset nyerni? A játékosok hipp-hopp összeszedték magukat? Év elején ilyen kedvük van, utánna meg olyan? Vagy hogy is működik ez? Mert bevallom őszintén, nekem ez nagyon nem világos.

Rijkaard meg egy zseni? Ő nem tehet arról, hogy idegenben nem tudunk nyerni? Hogy bekapott gól után közel egy évig nem tudtunk felállni? És hogy olyanokat nyilatkozik, hogy azért nem megy, mert lezárták a területet? Jah hát okés. Az ellenfél küldje ki az ifi csapatát, de ők is csak egy helyben állhatnak, és akkor lesz végre Joga Bonito... vagy mégis mit vár? Ő eltervez vmit, ha ez ellen tesz vmit a másik edző, akkor sakk-matt, Rijkaard ki is fújt.

Igazából nagyon nem látom, mit lehet felhozni mentségként Rijkaard mellett, a Mourinho iránti utálatod teljesen elvakít. De ha neked így minden szép és jó...
visca el barca
Presidente del Barça

2008.01.06. 12:31:47

huszi írta:a felgyullemlett negativ energia amit anno mikor ott jatszott otthagyott most ebben a ket evben jott ki a csapaton... szanalmasak vagytok...
VÉGRE MEGMONDTA VKI! most már tudjuk mért vagyunk ilyen [auto_cenzúra] :D

az ok egyszerű: franknak még anno az ajaxban felgyülemlett negativ energiaja, most, 5839563895632 évvel később jön ki a barcan. :D

OMFG :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.06. 12:31:24

Hát tényleg elég szqr játékkal nyertünk, de azért egy két dologra reflektálnék. Ha Henket nem lehet kritizálni az eredménytelenségért akkor Frakot sem. Guddy játszik Deco helyett: hát ha egy játékos azt nyilatkozza hogy jöjjön egy másik edző az evidens hogy nem játszik plussz guddy elég gyér viszont nagyon hajt és akar ami példamutató, ez üzenet a többinek.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.01.06. 12:09:36

Amit akarok:
- új elnököt
- új sportigazgatót
- új edzőt
- új másodedzőt
- új taktikát
- új motivációt
- egy megújuló Ronaldinhót (új edzővel, meglesz)
- Guddyt egy másik csapatban látni
- a süketelés végét
- tiszta, kemény, megkérdőjelezhetetlen edzői tekintélyt az öltözőben
- új orvosi stábot.
Kérdem én: túl nagy kérések ezek?
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:57:16

Nos igen, pszichológiai értelemben eléggé alulteljesít a csóka...Inkább hasonlít egy simogató-nagypapára lassan.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 11:53:54

gekkodan írta:
LG írta:Haider :!: Lehet, kirakná Ronaldinhot, de ő biztos nyiltan megmodnaná, h menjen el, mert nincs a terveiben. Rijkaard mit csinál vele :?: Alázza :oops:
Nemhogy alázza, olyan módszereket alkalmaz, amire 1. magától nem jött rá, 2. amikor Cruyff már a száját tépte 1 éve, akkor lerakta padozni.

Ez is a magyar edzőképzőn kapta a Pro Licencet?
Nem is az a baj, h leültette a padra, de épp akkor, mikor kezdett vmit javulni...remek időzités.
A padozásnak pont az lett volna célja, h motiváciot adjon Ronaldinhonak, nem az, h a maradék kedvét is elvegye.
okos666
Jugador del Barça

2008.01.06. 11:51:24

Amit Franck művel,az már szégyen és gyalázat.....
Én nem értem mit csinál:Iniesta nem volt valami "hejdejó" azon a poszton,szertinem vissza kéne raknia középpályásnak!!!És Henry miért nem volt kezdő????Én megértem,ha félti,hiszen sérült volt,De akkor is... :!: :!:
Imádlak BARCA!!!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:50:09

LG írta:Haider :!: Lehet, kirakná Ronaldinhot, de ő biztos nyiltan megmodnaná, h menjen el, mert nincs a terveiben. Rijkaard mit csinál vele :?: Alázza :oops:
Nemhogy alázza, olyan módszereket alkalmaz, amire 1. magától nem jött rá, 2. amikor Cruyff már a száját tépte 1 éve, akkor lerakta padozni.

Ez is a magyar edzőképzőn kapta a Pro Licencet?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:47:32

Victor_Valdes írta:
gekkodan írta:Most valójában szégyellni kellene magunkat srácok, hogy Rijkaardot vesézzük? :roll:

Már kezdem magam rosszul érezni...:)

Főleg, hogy a szurkolótársaknak sem tetszik, merthogy "hergeljük magunkat és egymást" :lol:

Eggyet értek akinek nem tetszik hogy hergeljük egymást és magunk ne olvassa el...nem kötelező ide járni!
Istenen már lassan a sarokba fognak állitani! :lol:
Testvérem! Nem alakítjuk meg a "szánalmasak vagyunk, egymást-hergelő botrányalakulatot?" :lol:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 11:47:21

Haider :!: Lehet, kirakná Ronaldinhot, de ő biztos nyiltan megmodnaná, h menjen el, mert nincs a terveiben. Rijkaard mit csinál vele :?: Alázza :oops:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:44:46

Shandor írta:
huszi írta:... szerintem a legfobb problemank az volt h a bl megnyerese utan a jatekosainknak agyukra ment a siker... miert van az h a legjobb teljesitmeny iden az uj jatekosok vmint az ifibol nemregl felkerulo jatekosaink nyujtjak... tul nagy a fizetesuk... sztem itt van elrontva es az h ez idevezetet nem rijkaard hibaja...
A Milanban szerinted nem nagyok a fizetések? Azok a játékosok szerinted nem nyertek már eleget? Igaz, most nem megy nekik a bajnokságban, de bakker az elmúlt 5 évben nemzetközi porondon mit nyújt az a csapat?!
Igazad van, az edző nem oldhat meg mindent, de egy valamiért ő a felelős: a játékosok mentális állapotáért.
Az meg, hogy Mourinhot nem ismered el.. akkor szerinted ki a jó edző? Wenger, Ferguson és slussz-passz?!
Mégis mit vársz, mit tegyen az a szurkoló, aki látja, hogy az edzőnek ott van egy szinte tökéletes keret [Európában nincs még egy ilyen] s erre
- meccseken keresztül össze-vissza variálja a védelmet
- kitalálja, hogy Guddy játszon Deco helyett
- dilettáns pszichológiai lépéseivel R10-nek is elveszi a játékkedvét
- foggal körömmel ragaszkodik egy már teljesen kiismert, használhatatlan játékrendszer mellett
A kulcsomdatot összeraktad asszem...Már a fénykorán túllévő és a VB óta magához képest pocsékul teljesítő Cannavaro is úgy szedte le a játékunkat 3 perc alatt mint a huzat...Jobban tudják az ellenfél védői, hogy mit csinálunk mint mi saját magunk...pff
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.01.06. 11:43:55

Tegnap ismét rengeteg taktikai megoldást fedezhettünk fel a pályán, különböző helyezkedési kombinációkkal.

Az tetszett a legjobban, hogy a pontrugásainkat nem lehetett kiismerni, mert egyszer se Marquez-re ívelték a labdát. :roll:

A meglepő kezdő csapatot meg se említettem a szőke aranylabda jelölttel az élen.
Kép
Haider
Barça B
Kapcsolat:

2008.01.06. 11:43:14

Victor_Valdes írta:
Haider írta:Én Mourinho-nak örülnék igaz ő neki egy kicsit durvább a stílusa de ő az aktuáliis menedzser sztem

PÁPÁ RIIJKARD!!!!!!!!!!!!
Ezt mondom én is Ő gatyába rázná a csapatot!Na meg aki sza r egyböl

kirakná a csapatból!
jah kezdhetné mondjuk R10-el ha nem javul
Hajrá Barca!!!!!!!!!!!!!!

http://www.travian.hu/?uc=hu8_38608
Lezárt