Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom, hol olvastad, de rosszul olvastad.abreu írta:Az hogy lehet:?: , én azt olvastam h sérült kb. egész szezonrasasi1 írta:Marc Janko betalált délután, így most ő vezet az aranycipőért folytatott versenyben, 46.5 pontal a 46 pontos Samu előtt.
Az hogy lehet:?: , én azt olvastam h sérült kb. egész szezonrasasi1 írta:Marc Janko betalált délután, így most ő vezet az aranycipőért folytatott versenyben, 46.5 pontal a 46 pontos Samu előtt.
Azért ez nemkicsit túlzás. A régebbi tagok általában(köztük jómagam is) eléggé meg voltunk győződve a maradásáról!mrmonster írta:mindenki kivétel nélkül azt mondta itt, hogy elmegy
Igenigen. Ígyvan. Pepnek nyilván vannak ötletei. De még érdeklődni senki iránt sem érdeklődöttTitinho írta:Nem. Ezt csak az egyik "híres" (pff...) angol lap asszem a The Sun írta meg, hogy Adebayorért ajánlunk majd 22 milliót stb., stb. Még spanyol lapok sem vették át ezt a hírt, akkora kacsa.ALEXDP írta:Azért az NSO megint hozza a hírt(Eto-Milan),annak ellenére hogy ezt tegnap tudtommal még sok helyen cáfolták....
Amúgy meg ha Eto elmegy,akkor sem Adebayor akiért pénzt kellene adni....
Vagy amúgy Adebayort komolyan gondolják?
Ha már Arsenal akkor két nevet említenék aki iránt állítólag érdeklődünk: Van Persie és Fabregas. A Villa, Torres, Benzema, Aguero kvartett pedig már hónapok óta beszédtéma a katalán újságoknál, de ők is azért, hogy fogyjon a lap. Majd már május körül lehet komolyabban spekulálni, de nem februárban.
Nem. Ezt csak az egyik "híres" (pff...) angol lap asszem a The Sun írta meg, hogy Adebayorért ajánlunk majd 22 milliót stb., stb. Még spanyol lapok sem vették át ezt a hírt, akkora kacsa.ALEXDP írta:Azért az NSO megint hozza a hírt(Eto-Milan),annak ellenére hogy ezt tegnap tudtommal még sok helyen cáfolták....
Amúgy meg ha Eto elmegy,akkor sem Adebayor akiért pénzt kellene adni....
Vagy amúgy Adebayort komolyan gondolják?
Bocs, de nagyon naiv vagy! Nem csak mi vagyunk tisztában a Barca jelenlegi anyagi helyzetével.Minden más csapat is tudja h semmi szükség itt a pénzre, van bőven.Épp emiatt Etooért azt a minimum összeget kapnánk, ami még nem pofátlan. 30 milla felett egyszerűen nincs oka senkinek fizetni, hiszen ha el karjuk engedni, akkor nem azon a néhány millán áll vagy bukik a dolog. Másrészről viszont ha elmegy, akkor nekünk égetően szükségünk lenne egy csatárra és akkor egy Valencia pl hülye lesz nem 40 millát elkérni Villáért, hiszen ha nincs más választás, muszáj lenne megadni érte.Attya írta:nagyot tévedsz, mert Eto'o a felsorolt játékosoknál sokkal többet ér!!!! Mindegyiknél sokkal jobb jelenleg, éppen ezért nem tom miböl gondolod, h kevesebbet kapnánk érte????!!!!! Eto'o jelenleg pótolhatatlan, ennyi gólt nem hinném h tudnánk vkivel pótolni, ennyi!!!! meg kell tartani és kész!!!
Igen, természetesen ez is. Hiszen ha Etoo mégis menne, csak idén nyáron, max. esetleg télen láthatnánk pénzt belőle, de 2010 nyarán már ingyen távozhatna.rszergej írta:Nem csak a kora befolyásolja, hanem még az is, hogy 1 éve maradt a szerződéséből, ez is lejjebb húzza az árat.Azért az árat befolyásolja a játékos kora is, egy fiatalabb játékos nyilván drágább.
Azért most, h az utóbbi 3 nyilatkozatot is elolvastam, kicsit megnyugodtam. Jó esély van a maradására.
Nem csak a kora befolyásolja, hanem még az is, hogy 1 éve maradt a szerződéséből, ez is lejjebb húzza az árat.Azért az árat befolyásolja a játékos kora is, egy fiatalabb játékos nyilván drágább.
Azért most, h az utóbbi 3 nyilatkozatot is elolvastam, kicsit megnyugodtam. Jó esély van a maradására.