Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2009.06.09. 16:34:02

Kaka igenis remek vétel volt a madridnak. Szükségük volt egy kreatív kp-ra és a lehető legjobbat vették meg(legalábbis az elérhetők közül- azért ez a szezon sztem Xavié volt :P ).
Sztem is undorító h ennyire szórják a pénzt, de attól még remek vétel.
Villa ellenben ostobaság. Minek? Higuain hatalmasat játszott idén, óriási baklövés lenne leültetni.Raul nyilván a meccsek jelentős részén kezdő lesz akármi történjen, RvN pedig a maga nemében a világ legjobb csatára. A Realnak minden kell most csak csatár nem!
Szóal nyugodtan vegyék meg Villát! :twisted:
A Fifa egy szégyen
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.06.09. 16:29:55

mrjoe írta:
Nagyon jó játékos,de véleményem szerint sem jelenleg,sem az elmúlt mondjuk 3-4 évet figyelembe véve sem tartozik,és nem is tartozott a világ 5 legjobbja közé!
:lol: :lol: :lol: No comment.

Ahogy mondod!

Ténnyel vitatkozni nem lehet.

Smile,és no comment!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.09. 16:23:46

Egy klasszist vett ma meg a madrid, Kaká a világ legjobbjainak egyike.
Olvasni hogy Perez Villát is megvette már. Lelke rajta. továbbra is azt mondom: Össze lehet vásárolni egy világválogatottat, csupán pénz kérdése az egész. De az tuti, hogy ehhez a csapathoz magának a Real Madridnak, mint klubnak, mint intézménynek-semmi köze nem lesz.
Ez a Perez Fc. Amely ugyanúgy mögöttünk kullog majd a csillagászati összegeken vett zsoldoscsapattal együtt.
Mindenesetre rendkívül szimpatikusak... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
mrjoe
Barça B

2009.06.09. 16:23:12

Nagyon jó játékos,de véleményem szerint sem jelenleg,sem az elmúlt mondjuk 3-4 évet figyelembe véve sem tartozik,és nem is tartozott a világ 5 legjobbja közé!
:lol: :lol: :lol: No comment.
Mivel a fociban nem ment,üzletileg pedig nem voltak már Beckham-ek,meg Zizou-k,a Madrid eltűnt a foci elitjéből,ami gazdaságilag sem jó nekik.
Amúgy meglepő, de a kimutatások szerint a klub ennek gazdaságilag nem érezte meg a hatását. Bár ez sztem nagyban köszönhető még annó a Perez idejében kötött pl tv-s szerződéseknek.
A Perez majmegin csinál sok lét,már látom is jövőre:Ismét a Margit a világ leggazdagabb klubja stbstbstb...
Simán benne van a pakliban. A Forbes szerint jelenleg a Manchester vezet és a Real a második.
gusztustalan üzleti manőverek nélkül
Mi volt gusztustalan Kaká leigazolásában? :shock: Sztem egyesek még mindig a Calderon féle igazolási kísérleteket akarják felhozni. Csak azt nem értem, hogy ehhez Pereznek mi köze.
Egyszer már belebukott Perez papa... Hajrá, sikerülni fog megint. Az okos ember a másik hibájából tanul, a hülye meg a sajátjából se.
Perez egyáltalán nem abba bukott bele, hogy sztárokat vásárolt, hanem abba, hogy nem volt mögöttük megfelelő védelem. A legnagyobb hibája Makelele eladása volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrjoe 2009.06.09. 16:26:24-kor.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2009.06.09. 16:20:09

Egyszer már belebukott Perez papa... Hajrá, sikerülni fog megint. Az okos ember a másik hibájából tanul, a hülye meg a sajátjából se. Akkor vajon mit fog tenni, mikor ennek a világválogatottnak is megmutatjuk mi is az a nagybetűs FUTBALL?
Alig várom a következő szezont.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.09. 16:15:24

Ez a Real Perezzel az élen kezd a mMan cityre hasonlítani, pénz ott is van bőven csak hogy az Arabok nem értenek a focihoz és össze vissza vásárolnak, a lényeg hogy a játékosnak legyen hírneve, mert kérem szépen mi az hogy a Real Madrid 5(!) támadó játékost akar igazolni már ha Silvát is odavesszük. Nem jósolok ennek a csapatnak nagy jövőt.

Azt mondom mindent elárul az, hogy Laporta úgy nyilatkozott, hogy ha rajta múlna Eto'o maradna, látszik, hogy bízik Pepékben és nem szól bele a dolgokba míg Perez kétlem hogy valaha bármit is Pellegrinire bízna, főleg nem egy ilyen fontos döntést.

Én itt látom a hibát a madridban.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.06.09. 16:09:23

Plusz Kaká témában!

Anélkül hogy elvitatnák klasszis mivoltát,az én véleményem szerint a srác megjelenése óta jócskán túlértékelt!

Az hogy valaki egy színtelen Milan-ban színesen tud játszani,az egyáltalán nem jelenti azt,hogy Spanyolhonban ez majd ilyen feltűnő lesz.

Arról nem beszélve,hogy senki ne áltassa magát,Perez(ki is az?:-),üzletember.

Mivel a fociban nem ment,üzletileg pedig nem voltak már Beckham-ek,meg Zizou-k,a Madrid eltűnt a foci elitjéből,ami gazdaságilag sem jó nekik.

A Perez majmegin csinál sok lét,már látom is jövőre:Ismét a Margit a világ leggazdagabb klubja stbstbstb...

Ha nektek ez a dicsőség,legyen úgy!

Nekünk jó saját nevelésből hangoskodás,meg gusztustalan üzleti manőverek nélkül a Tripla,halkan jegyzem meg,FOCI-ban!

65millió? Nektek legyen mondva!

Gratula.....

Azért remélem jó kis év lesz:-)
Béke
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.06.09. 16:06:15

Perez megunta, hogy eddig csak gépen játszhatott a Football Managerrel.
Most megnézi igazából mit tud kihozni :D
mrjoe
Barça B

2009.06.09. 15:47:24

Ráadásul mindezen játékosok egy része hitelre jön, tehát jóelőre leköti a dellát Perez-papa. Mi lesz ha a mini-világválogatott mégse nyer semmit (mert teszem azt a Barca viszi a bajnokságot, a BL-ben megy egy Chelsea kiejti a negyeddöntőben a Realt?). Akkor honnan lesz pénz újabb földindulásra?
Azért arra kíváncsi lennék, hogyan van itt mindenki ennyire tisztában a Real Madrid hitelügyeivel? :lol: :lol: :lol:

Az, hogy az igazolásokra Pellegrini is csak érdeklődve figyel, kit kap mára, akiket meg le szeretne igazolni szóba sem kerülnek eddig (Senna helyett Xabi, Gonzalo R. helyett Albiol/B.Alves) nem ezt hivatott alátámasztani.
Na a 32 éves Sennával aztán sok minden meg lenne oldva...
Nem hinném, hogy Pellegrini nagyon ellenkezik, mikor ilyen nevek röpködnek, hogy Kaká, CR, Villa, Silva, Ribery...
Sztem ezeket a játékosokat mindegyik edző szívesen látná a csapatában.
Kétségkívül biztos rengeteget hoz vissza egy ilyen igazolás. De azt ne feledjök, hogy válság van, azaz kevesebben járnak meccsre, kevesebben vesznek ajándéktárgyakat.
:arrow:
A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak. Cristiano leigazolása ugyanezen szempontok alapján a szakértő szerint évi 54 milliót jelentene.
Azért sztem egy kicsit jobban értenek hozzá ezek az emberek, mint mi.
Valamint Perez nem véletlenül hozza vissza az ázsiai, meg az amerikai utakat...
Azért ez visszájára is üthet, elvégre leigazolják szépen Villát, meg Cét, hozzák melléjük X.Alonsot. Igenám csak ezzel lesz 30 fős keret, akik közül nyilvánvalóan többeknek lépniük kell. Ha viszont ennyire egyértelmű a szitu, akkor tök egyértelmű, hogy ha valaki nagyon meg akar szabadulni valakiktől, akkor azért nem fizetek sokat, mert az idő nekem dolgozik. Majd amikor Sneijderéket, Robbenéket meg VdVééket el akarják adni közel sem biztos, hogy jól járnak ezekkel a gyors igazolásokkal.
Állítólag többen is érdeklődnek utánuk. Pl. Bayern.
Akkor nézzük:
Raúl Albiol: kb. 25 millió
Xabi Alonso: 24-25 millió
Ribéry: 40 millió
Kaká: 67 millió
Silva: 26 millió
Ronaldo: 80-82 millió
Villa: 38 millió

Ez így összeszámolva: 303 millió euró! És akkor még nincs cseréje Silvának, Kakának, (talán Guti marad?) Marcelo-nak (Heinze is elmegy), középre marad egyedül Garay, vagy még esetleg Metzelder marad. Számoljunk még a cserékre legalább 4-5 embert kb. 20-25 millió értékben, az ugye már 12 játékos és kb. 325 millió eurós nyári költségvetés.
Perez azt mondta, hogy kb 6 érkező ember lesz, és kb 9-10 fog távozni. Ugyanis 35 fős kerettel nem nagyon vághatunk neki az idénynek. :D Az eladásokat pedig nem igazán számoltad hozzá. Na akkor az első érkező Kaká. Ezen kívül visszahozták a klubhoz Granerot, és Negredot, de őket valószínűleg belevonják más üzletekbe. Negredo iránt pl érdeklődik a Valencia és a Liverpool is. Huntelaart vinné a MU. Valszeg Perez bele akarja majd vonni a Ronaldo üzletbe, ha egyáltalán lesz ilyen. VdV és Sneijder iránt érdeklődik a Bayern. Őket is bele lehet vonni akár a Ribery üzletbe. Ha jön X. Alonso, akkor Gago vagy M. Diarra elég valószínű, hogy távozni fog. Persze nem azt mondom, hogy az általad leírt 7 játékos közül mind jönni fog, de 5 érkező elég valószínűnek tűnik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mrjoe 2009.06.09. 16:07:08-kor.
Titinho
Director del Fútbol

2009.06.09. 15:45:16

palesz77 írta:a vidi szerint ez lesz a jövő évi real kezdője :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=aZmVxHZa ... re=related
érdemes megnézni, tiszta Fifa :D
Akkor nézzük:
Raúl Albiol: kb. 25 millió
Xabi Alonso: 24-25 millió
Ribéry: 40 millió
Kaká: 67 millió
Silva: 26 millió
Ronaldo: 80-82 millió
Villa: 38 millió

Ez így összeszámolva: 303 millió euró! És akkor még nincs cseréje Silvának, Kakának, (talán Guti marad?) Marcelo-nak (Heinze is elmegy), középre marad egyedül Garay, vagy még esetleg Metzelder marad. Számoljunk még a cserékre legalább 4-5 embert kb. 20-25 millió értékben, az ugye már 12 játékos és kb. 325 millió eurós nyári költségvetés.

Szóval ennyit erről... :wink:

De a fele szerintem tuti meglesz, több nem hiszem. Olyan 160-190 körül biztos elkölt a Madrid.

Micsoda El Clásico-k lesznek itt jövőre! :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.06.09. 15:42:56

House írta:http://www.youtube.com/watch?v=kcAXm0d_ ... re=related
Vége is lenne az MU-nak. :)
jah,mert az a jellemző SAF-ra,meg a M.U.ra,h csak úgy végük lesz, nem igen szoktak szétesni, ment már el RVN, Beckham, mégis mindig komoly tényezői maradtak angliának, nem féltem őket.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2009.06.09. 15:42:24

palesz77 írta:http://www.youtube.com/watch?v=aZmVxHZa ... re=related
és bumm így lett a reklám margit... nem tudom ti hogy vagytok vele, de azért szánalmas lenne, ha tényleg így összevásárolnának mindenkit...
fly20

2009.06.09. 15:41:46

A Weber Shandwick Sport vállalat szakértői szerint Kaká a mezeladásból, a többletet okozó jegybevételből és a szponzori szerződésekből éves szinten 72 millió eurós bevételforrás a Real Madridnak.
6x72=432
De a gazdasági válság kellős közepén ezek a hozzánemértők ne számolgassanak ilyenekkel, ahogyan a hozzáértő barcás kolléga megmondta.
Maradjunk ennek a felénél, még úgy is bőven megérte ez a transzfer és akkor még csak az anyagi részét néztük a dolognak.
8)
House
Entrenador del Barça

2009.06.09. 15:40:36

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.06.09. 15:37:56

palesz77 írta:
Fernando írta:Nagyon fogott a Madrid Kakával. Grat nekik. Szimpatikus játékos nagyon. De egyedül kevés lesz..
jaja, nagy fogás. ennyit arról, hogy Kaká maradni fog, meg klubhűség...
nem megbántom, csak az utóbbi hetekben beszéltem pont erről :D
amúgy nem lesz egyedül, a vidi szerint ez lesz a jövő évi real kezdője :lol: :lol: :lol:
Hát mondjuk nem néz ki hülyén... :shock: De ennek, ha a fele megtörténik... Egyébként szerintem Lassana Diarra kezdő lesz, bárkit igazoljanak... Robbenről nem is beszélve... Szerintem, ha őt eladják, akkor nagyon buták... Ne kelljen nekik Ribéry, ő jöjjön hozzánk és, akkor maradhat Robben...
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.06.09. 15:32:37

Fernando írta:Nagyon fogott a Madrid Kakával. Grat nekik. Szimpatikus játékos nagyon. De egyedül kevés lesz..
jaja, nagy fogás. ennyit arról, hogy Kaká maradni fog, meg klubhűség...
nem megbántom, csak az utóbbi hetekben beszéltem pont erről :D
amúgy nem lesz egyedül, a vidi szerint ez lesz a jövő évi real kezdője :lol: :lol: :lol:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.09. 15:25:17

Nagyon fogott a Madrid Kakával. Grat nekik. Szimpatikus játékos nagyon. De egyedül kevés lesz..
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Balinho
Entrenador del Barça

2009.06.09. 14:45:51

fly20 írta:Még véletlenül sem abba bukott bele, hogy Pavonok Gravésenek, Pablo Garciák védkeztek és ezáltal esélytelenek voltunk védekezésben. :roll: Illetve nem volt stabil középpályánk.
Annak a korszaknak egyértelműen az volt a hibája, hogy eladta Makalelét, Cambiassót
Én szerintem Perez hibája a türelmetlenség és a megalománia. Ha Perez tárgyal meg igazol, futtatja a gazdasági projektet meg bájolog a kantinban a többi elnökkel meccsek alatt addig nem lesz gond. De a sportszakmai kérdésekben nem az ő szava dönt.

Ha az edzőnek meghagyja a megfelelő hatásköröket, hagy neki időt a munkára, nem rúgja ki Pellegrinit egy rosszabb félszezon után, azokat igazolja akire az edzőnek szüksége van, és nem azokat akik éppen meghódítják kicsiny szívét, akkor elmondható hogy tanult a hibáiból. Eleddig mindenesetre csak a fény és a pompa látszik, ehhez kétségkívül úgy ért ahogy nagyon kevesek. Az, hogy az igazolásokra Pellegrini is csak érdeklődve figyel, kit kap mára, akiket meg le szeretne igazolni szóba sem kerülnek eddig (Senna helyett Xabi, Gonzalo R. helyett Albiol/B.Alves) nem ezt hivatott alátámasztani.
fly20 írta: Amúgy meg nagyon nem érdekel, hogy 65 millióért hoztuk Kakát, mivel 5év alatt kb 200 milliós hasznot fog hozni a csapatnak(nem magamtól találtam ki). Ami a kiadásokat beleszámolva 100 milliós profit.Ahogy Perez mondja a legdrágább igazolásaink a legolcsóbbak.
Kétségkívül biztos rengeteget hoz vissza egy ilyen igazolás. De azt ne feledjök, hogy válság van, azaz kevesebben járnak meccsre, kevesebben vesznek ajándéktárgyakat.

Emellett megy még Cé, meg Villa meg teszem azt Ribery, akkor ezen játékosok egymás elől veszik el a bevételeket. Értsd ha csak Kaka érkezne minden madridi apuka vinné a Kaka-mezt mint a cukrot. De ha megy CR is, akkor már vagy az egyiket veszi vagy a másikat. Ráadásul mindezen játékosok egy része hitelre jön, tehát jóelőre leköti a dellát Perez-papa. Mi lesz ha a mini-világválogatott mégse nyer semmit (mert teszem azt a Barca viszi a bajnokságot, a BL-ben megy egy Chelsea kiejti a negyeddöntőben a Realt?). Akkor honnan lesz pénz újabb földindulásra?
riboo írta:MÁSODSZOR: A rakat pénz mellett azért én elképedek, mert pénz eddig is lett volna a nagynevű riválisnál erre... de hogy ezt egy hét alatt lezavarta az Öreg :shock: Míg az elődőknek 2év hajkurászás alatt csak a búlvárlapokat sikerült meggyőzni a brazil Madridba igazolásáról...az nem semmi!!! :roll:
Azért ez visszájára is üthet, elvégre leigazolják szépen Villát, meg Cét, hozzák melléjük X.Alonsot. Igenám csak ezzel lesz 30 fős keret, akik közül nyilvánvalóan többeknek lépniük kell. Ha viszont ennyire egyértelmű a szitu, akkor tök egyértelmű, hogy ha valaki nagyon meg akar szabadulni valakiktől, akkor azért nem fizetek sokat, mert az idő nekem dolgozik. Majd amikor Sneijderéket, Robbenéket meg VdVééket el akarják adni közel sem biztos, hogy jól járnak ezekkel a gyors igazolásokkal.
menczel írta:Nem kell hogy megértsd elég, ha elfogadod. Én és szerintem vagyunk még jópáran így, utálom a madridot, semmi fej-fej melletti versenyfutást nem akarok, legjobb lenne, ha egész évben szenvednének aztán ki is esnének. Egyszerűen így érzek és kész!
Hát ha veszem amit írsz és minden eszerint alakul, akkor a Madrid nem támad fel tavaszra, mi már bajnokként megyünk a Bernabeuba és játszunk egy unalmas 0-0át. Ehelyett, egy végletekig kiélezett hajrá megkoronázásaképp vertük agyon a legnagyobb riválist, ahol mindenki mindent megtett a sikerért, nem voltak kifogások. Én az ilyen győzelmeket többre értékelem, mintha a Rayo Vallecano előtt nyernénk 35 ponttal a bajnokságot, a BL-döntőben meg vernénk a Göteborgot...
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.09. 14:14:23

fly20 írta:Persze ez jogos, de a Calderon Mija páros olyan szinten padlóra küldte a csapatot, hogy ha eredményeket szeretnénk akkor a nagy költekezés elkerülhetetlen.
Lehet jönni, hogy miért nem az utánpótlásból, miért nem tehetségekből alakítjuk ki a csapatot.
(vagy hogy miért nem jók az olcsóbb playák, erre csak annyit mondok mija-calderon, nem vált be, sehol nem voltunk velük se játékban se a bl-ben)
Erre egyértelmű magyarázat, hogy nem 5 év múlva kellenek az eredmények.
Pereznek(Pellegrinivel) meg kell csinálni egy kiváló alapot, pár klasszisból és pár kiváló játékosból, ez nem lesz olcsó mulatság.
Aztán a következő években már elég lesz csak kozmetikázni, egy két igazolást lezavarni, kb mint most nektek.
Zidane (és a vezetés) terveiben szerepel az utánpótlás rendberakása is, de az nem megy egyik napról a másikra, ezt be kell látnia mindenkinek.
De biztosra veszem, hogy ez irányban is lesznek előrelépések.
Sztem teljesen rendben van az öreg új projektje.
Teljesen rendben van? Albiol, Alonso (Lass alig melegedett meg) Silva, Kaká, Ronaldo, Villa. 7 új ember, és 7 olyan, akihez szerintem nem áll közel a klub szellemisége. Zsoldosokból szerintem sosem lehet egységes csapatot építeni, szerintem az Inter példája is ezt bizonyítja.

Mellesleg pont ez lesz/lehet a buktatója az egésznek, már megint hirtelen kell minden, semmire nincs idő, most jöjjön mindenki... de ha nem lesz eredmény? Akkor még többet költünk, vagy megint elzavarjuk az edzőt és a keret felét?
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.06.09. 14:13:43

fly20!
Férreértessz... nem az anyagi része a próblémám...Az anyagiakon csakazért vagyok fennakadva, ahogy beszélnek róla..65 guriga miazzz. pfff.

Azt igyekeztem elmagyarázni, hogy Kakán látszik az, hogy ha már menni kell...mert aztmondták, akkor real madrid! Teljesen jogosan... van múltja, vannak érdemei a RM-nak...így szólnak mellette érvek.

De ha egy játékos idejön Barcelonába, akkor én szeretem azt látni, hogy kiugrik a bőréből, s azért jön ide, mert ez a célja....
Alves vigyorgott, mint a vadalma, és rágta Del Nido fülét, hogy engedje el, mert bár imádja Sevillát, s mindig is hálás lesz a klubbnak. De ez egy olyan lehetőség, amit nem engedhet elúszni, mint sportoló....
(kifizettük érte az adott összeget, mert ez az ára ezekszerint a világ jelenlegi legjobb jobb bekkjének.)
Jó példa Henry is... ő sírva hagyta ott az Arsenalt. De volt egy álma, s azt úgygondolta, hogy itt képes megvalósítani. Valamint elmondta, hogy csak olyan csapat mezébe bújik, amit képes is "átérezni". Nembiztos, hogy pont ezekkel a szavakkal mondta! :wink:
...és nála is kifizettük, amit szükséges volt...ezek pedig színtén nagy pénzek. Igazad van!
De a KÜLÖNBSÉGET ÉN OTT LÁTOM, hogy Kakának kiadták az ukázt... Kaká pedig a lehetőségeihez mérten, a szerinte legjobb döntést hozta!
Mert ahogy elmondta: nagy klubb, megtiszteltetés, címek, gazdasági válság.... éshát ez van! :roll:

Én pedig egy Ribéryt nem ilyen sztori után szeretnék ítt látni, hanem úgy, hogy jönni akar, mert részese szeretne lenni mindannak ami itt van!
Példa: a barca mezben flangálása a Bayern-Barcán oda vissza.
és ha ezt egy játékoson látom... onnantól ám legyen fizessen a klubb érte, ésszerű kereteken belül. Azt úgyis ők képesek felmérni, hogy mi az a pénz...

Körülbelül ennyi a magyarázata annak a résznek, amit kiemeltél....
Több, mint egy klubb...
Lampiao
Jugador d'estrella

2009.06.09. 14:09:50

fly20 írta:
Ilyen körülmények közt a Barcának ne legyen Kakája, Ribéryje, senkije.......! Wink Nem tudnék személyszerint úgy örülni, -mint teszik azt Realos sporttársak- egy ilyen igazolásnak.
Kétféleképpen értelmezem ezt, 1vagy azért nem örülnél, mert szted Kaká nem akarna nálunk játszani, 2vagy azért nem örülnél, mert szted horribilisan nagy az összeg a játékosért ahogyan lejjeb írtad 18 milliárd.

1. Kaká kijelentette csak a Real kedvéért hagyná el a milánt.
Ebből következik, hogy nagyon szívesen rúgja a bőrt madridban, miért ne örülhetnénk a leigazolásának nem értem. :roll:

2. Valszeg akkor Alvesnek sem nagyon örülsz, mert pont most fogtok ráfizetni vmennyit, szval 40 millióba fog fájni a srác. (pedig sztem óriási vétel volt)
Elég álszent dolog a realt fikázni azért, mert nagy pénzeket öl az átigazolásokba, közben meg ti is 40milliókat adtok ki egy játékosért.

Amúgy meg nagyon nem érdekel, hogy 65 millióért hoztuk Kakát, mivel 5év alatt kb 200 milliós hasznot fog hozni a csapatnak(nem magamtól találtam ki).
Ami a kiadásokat beleszámolva 100 milliós profit.
Ahogy Perez mondja a legdrágább igazolásaink a legolcsóbbak.

Jah....:) Ez mind elmélet...:D Még nem hozott annyit... Tudod az üzletben úgy van hogy amikor vége az évnek és valóban bejött akkor mondhatod el róla...;)

Ne érts félre... Nem akarom szidni Perezt se a Real átigazolási politikáját, de úgy beszéltek a biztos haszonról mint egyes Barcások a biztos kudarcotokról... Persze biztos nagy haszon lesz... Ezért vannak a Világgazdaság. hu-n olyan szívderítő gazdasági előrejelzések...:D:D:D

Más: A Barca is sokat költött de tavaly 90 millióból alapozta meg a triplázó csapatot.... Ti eddig ennek 74%-át költöttétek el.... 1 hangsúlyozom 1!!!!!!!! játékosra.... Aki lehet hogy hatalmas játékos lehet hogy jobb mint Xavi, Iniesta és Messi együtt (legalábbis van aki biztos így látja...) de kijelenteni, hogy válság közepén ez 10000000000000000% hasznot fog hajtani, legalább akkora ökörség és nagyképűség mint amikor a Barcások okoskodnak hogy jövőre sem nyertek semmit 10000000%.... Na peace....
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."

Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com

"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
fly20

2009.06.09. 14:07:30

Nem mndegy, hogy egy játékost veszünk 40ért, vagy 6ot veszünk 40ért/kopf
Persze ez jogos, de a Calderon Mija páros olyan szinten padlóra küldte a csapatot, hogy ha eredményeket szeretnénk akkor a nagy költekezés elkerülhetetlen.
Lehet jönni, hogy miért nem az utánpótlásból, miért nem tehetségekből alakítjuk ki a csapatot.
(vagy hogy miért nem jók az olcsóbb playák, erre csak annyit mondok mija-calderon, nem vált be, sehol nem voltunk velük se játékban se a bl-ben)
Erre egyértelmű magyarázat, hogy nem 5 év múlva kellenek az eredmények.
Pereznek(Pellegrinivel) meg kell csinálni egy kiváló alapot, pár klasszisból és pár kiváló játékosból, ez nem lesz olcsó mulatság.
Aztán a következő években már elég lesz csak kozmetikázni, egy két igazolást lezavarni, kb mint most nektek.
Zidane (és a vezetés) terveiben szerepel az utánpótlás rendberakása is, de az nem megy egyik napról a másikra, ezt be kell látnia mindenkinek.
De biztosra veszem, hogy ez irányban is lesznek előrelépések.
Sztem teljesen rendben van az öreg új projektje.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.09. 13:49:33

Én nem sajnálom azt hogy Kaká a Madrid-ba ment. Ő egy olyan játékos akit nem lehet nem szeretni. Szerintem ti is így vagytok vele. Nem?
Nyoma sincs benne az olyan undorító rebellis viselkedésnek mint CR7-nál vagy Ibránál. Én minden esetre sok szerencsét kívánok neki. Bár az ő szerencséje a mi kárunk ezentúl :D .
Lezárt