Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ugyanígy vagyok vele, uccsó héten kezdtem neki, és semmit sem tudok még, és én is csütörtökön leszek. Te szerintem ha csak ugy érzed akkor fogsz tudni, ott majd előjön. Legalábbis én remélem hogy igy leszDagoth ur írta:Én is csütörtökön,de még nem sok mindent tudok.Csak most kezdtem el tanulni az utolsó héten.Annyira nincs hozzá kedvemfcjoc írta:én csütörtökön szóbelizek mindenből. hát ha meg tartom az eddigi írásbeli eredményeket akkor már azt mondom hogy ok. sok sikert a többieknek is.
Én is csütörtökön,de még nem sok mindent tudok.Csak most kezdtem el tanulni az utolsó héten.Annyira nincs hozzá kedvemfcjoc írta:én csütörtökön szóbelizek mindenből. hát ha meg tartom az eddigi írásbeli eredményeket akkor már azt mondom hogy ok. sok sikert a többieknek is.
Hát most összesen 480 pontot lehet szerezni. 100-at a két évvégi jegyeiddel (az összegük szorozva kettővel), 100-at az érettségi tantárgyaid százalékos eredményeinek átlagával. 200-at pedig a két felvételi tantárgyad százalékos eredményének megfelelően. 80 pont a plusz, amit emeltszintű-vel (40p), nyelvvizsgával (35p középért, 50 pont felsőért, maximum 50 lehet), és nyílván verseny eredményekkel is lehet jutni pontokhoz. Van egy olyan lehetőség viszont, hogy a két felvételi tantárgyad pontjait duplázod, és akkor az évvégi jegyek illetve a többi érettségi nem számít.Enrique írta:Amúgy, ez az új pontrendszer hogy működik, miért mennyi pontot kap az ember?
Max. 480 pont.Enrique írta:Amúgy, ez az új pontrendszer hogy működik, miért mennyi pontot kap az ember?[/color]
...ezerköszi:D ....majd akkor keresek még ilyeneketDrigo írta:fogod a hatványt az felírod, hogy 1/(1+r)^5 a def miatt átszorzol, aztán az egyet osztod a 3.sokkevéssel abból 5. gyököt vonsz, majd kivonsz belőle egyet, így kapsz -0,23395528-at visszaellenőrizve pedig megkapod a 3.sokkeveset. Remélem érthető voltam, csak felnéztem hátha van valami érdekes, hát nem itt volt fórumajánlóba, muszáj volt szünetet tartanom, 4 óra solidworks után, és hol van még a vége
fogod a hatványt az felírod, hogy 1/(1+r)^5 a def miatt átszorzol, aztán az egyet osztod a 3.sokkevéssel abból 5. gyököt vonsz, majd kivonsz belőle egyet, így kapsz -0,23395528-at visszaellenőrizve pedig megkapod a 3.sokkeveset. Remélem érthető voltam, csak felnéztem hátha van valami érdekes, hát nem itt volt fórumajánlóba, muszáj volt szünetet tartanom, 4 óra solidworks után, és hol van még a végebalboa7 írta:valaki oldja meg pls![]()
![]()
(1+r)^-5=3.790787
kérném a taktikát is![]()
A tavalyi közép-matek valóban nemvolt nehéz, bár nekem így is 2-es lett, mer [auto_cenzúra] nem értek a matekhozBodi írta:Aki írt kedden matek emeltet,írja már le pls a véleményét róla!
Én sokkal nehezebbnek éreztem,mint a tavalyi volt,megszenvedtem vele rendesen,de a javító kulcs alapján 80%-nál rosszabb nem lesz sztem,csakhát nemtom ez mire lesz elég.
A matek közepet is megnéztem,az eleje egy vicc volt,sztem szégyen volt 1-2 feladat,de a második rész se volt nehéz,tavaly húzósabb volt középszinten.
Nekem holnap lesz még német,meg szerdán fizika,na attól félek rendesen.
Milyen nyelvvizsgát írtál?Ordog írta:Szolidaritásból én megyek holnap (javító) érettségizni angol középszinten...
Kicsit felturbózom a 3-asomat (mondjuk egy 90+ra:)) szóval CSAK KEMÉNYEN EMBEREK!!!!!
Most oldom meg a tavalyit, kissé egyszerűnek tűnik a múltheti nyelvvizsga után!!
Hajrá mindenkinek!