Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
senki nem nlzi a neten értsd már meg!!!újpestikacsa26 írta:na egy címet valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
segítség!!!!
hát hallod ez a hónap aranyköpése volt!!!!!!!!!!!!!!respect!Vito írta:Ordog írta:22:40-kor kezdődik a 2. meccs---> majd 1:00-kor a Latin szeretők című kúltúrális műsorVito írta:rosszul![]()
úgy 01.00 táján ladják a gólokatGuti és Ramos???
![]()
![]()
akkor 0:40 és 1:00 között kb.Ordog írta:22:40-kor kezdődik a 2. meccs---> majd 1:00-kor a Latin szeretők című kúltúrális műsorVito írta:rosszul![]()
úgy 01.00 táján ladják a gólokat
de majd lesz, ha leadják a bayern-juvét, utána az arsenal-sparta prahat. utána. kb olyan hajnali 1óra körül...Ordog írta:gólösszefoglaló??? semmiféle gólösszefoglalót nem ad a viasat. Régen volt, de most már nincs... vagy rosszul tudom???Barrano írta:Éreztem, hogy megszórjuk őket. Kár, hogy nem tudom nézni sehol. Már azon gondolkodom megnézem a gólösszefoglalót a Viasaton
gólösszefoglaló??? semmiféle gólösszefoglalót nem ad a viasat. Régen volt, de most már nincs... vagy rosszul tudom???Barrano írta:Éreztem, hogy megszórjuk őket. Kár, hogy nem tudom nézni sehol. Már azon gondolkodom megnézem a gólösszefoglalót a Viasaton