Barça Élő Közvetítések
- Pedro
- Jugador d'estrella
Ott a mesterhármas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bődületes gól, a hét gólja, az tutttti!!!!!!!!!444
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
-
- Jugador d'estrella
EEEEEEEEEEETTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
5-0 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL
5-0 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLL
-
- Jugador d'estrella
Kiegyenlített mezőnyjáték folyik és néha Valdesnek is mozdulnia kell.
-
- Jugador d'estrella
Oleguer lövését gólhelyzetben mentette a görög kapus .
Közben jön Gabri , Van Bommel helyett .60. perc
Közben jön Gabri , Van Bommel helyett .60. perc
-
- Barça B
oké főnök értem
- Pedro
- Jugador d'estrella
Presas majdnem gólt lőtt;)
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
senki nem nlzi a neten értsd már meg!!!újpestikacsa26 írta:na egy címet valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
segítség!!!!
pár embernek van antennája és azon tudják nézni. neten nem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Morminho 2005.11.02. 22:02:08-kor.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
hát hallod ez a hónap aranyköpése volt!!!!!!!!!!!!!!respect!Vito írta:Ordog írta:22:40-kor kezdődik a 2. meccs---> majd 1:00-kor a Latin szeretők című kúltúrális műsorVito írta:rosszul![]()
úgy 01.00 táján ladják a gólokatGuti és Ramos???
![]()
![]()

-
- Jugador d'estrella
Érik az 5.
-
- Barça B
na egy címet valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
segítség!!!!
segítség!!!!
akkor 0:40 és 1:00 között kb.Ordog írta:22:40-kor kezdődik a 2. meccs---> majd 1:00-kor a Latin szeretők című kúltúrális műsorVito írta:rosszul![]()
úgy 01.00 táján ladják a gólokat
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Jugador d'estrella
Most egy kicsit leáltunk és kivárásra játszunk .
A görögök kezdenek támadni . Valdes bravúrral védett egy nagyot -de kipattant róla és Puyolnak kellett mentenie . Ez volt eddig a legnagyobb lehetőségük .
A görögök kezdenek támadni . Valdes bravúrral védett egy nagyot -de kipattant róla és Puyolnak kellett mentenie . Ez volt eddig a legnagyobb lehetőségük .
de majd lesz, ha leadják a bayern-juvét, utána az arsenal-sparta prahat. utána. kb olyan hajnali 1óra körül...Ordog írta:gólösszefoglaló??? semmiféle gólösszefoglalót nem ad a viasat. Régen volt, de most már nincs... vagy rosszul tudom???Barrano írta:Éreztem, hogy megszórjuk őket. Kár, hogy nem tudom nézni sehol. Már azon gondolkodom megnézem a gólösszefoglalót a Viasaton
-
- Barça B
de valaki csak a neten nézi ! mondjatok már egy címet!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
gólösszefoglaló??? semmiféle gólösszefoglalót nem ad a viasat. Régen volt, de most már nincs... vagy rosszul tudom???Barrano írta:Éreztem, hogy megszórjuk őket. Kár, hogy nem tudom nézni sehol. Már azon gondolkodom megnézem a gólösszefoglalót a Viasaton